яких жінок не беруть заміж?
Відправлено 17 серпень 2008 - 13:46
Женщина, Всё Понимающая (ЖВП)
Понимает все его проблемы. Которые, как правило, не понимает его жена. Да, и то, что он не может развестись с женой, ЖВП тоже понимает. Иногда понимание затягивается на многие годы. ЖВП понимает, что не должна задавать лишних вопросов, а должна наоборот – не создавать никаких проблем. То есть, быть всегда готовой.
В том числе отпроситься со своей работы, если у него внезапно возникло «окно», свободное от жены, детей и работы. Малооплачиваемой работы. Поэтому ЖВП дарит ему на день рождения хорошие брюки, курточку для его ребёнка и пудру его жене.
ЖВП понимает, что он не может поехать с ней к морю. Понимает, что вечером он должен нанести визит смертельно больной тёще с тяжело больной женой и отпрыском с психологическими проблемами. С таким же пониманием она относится к его приходам и уходам с чемоданом. Приходит он, как правило, ненадолго, а уходит быстро – сразу после звонка тяжело больной жены на его мобильный. После его ухода в двери к ЖВП ломится смертельно больная тёща. ЖВП понимает, что двери открывать не надо, и понимающе затаивается, не дыша, в пыльном углу одинокой квартиры.
После ремонта бронированной двери, снесенной с петель силой децибелов его смертельно больной тёщи, ЖВП решает порвать с ним раз и навсегда. Но тут является он с бюджетным букетиком мимозы и произносит волшебное заклинание: «Ты же всё понимаешь…». На ЖВП эта формула действует магически, и она продолжает всё понимать ещё много лет их бесперспективных отношений. Когда возраст ЖВП уже позволяет, наконец, перестать всё понимать, она остаётся за бронированной дверью своего одиночества в полном непонимании.
Не Хочу Замуж (НХЗ)
Вообще-то хочет. Но все время заявляет о том, что не хочет. Какой-то вселенский разум вкупе с зелёными человечками и феминистками внушили ей, что брак – это узаконенная проституция, а забросить в стиральную машину пару носков – непомерный для женщины труд. Явных противоречий она не замечает. Хотя подспудно понимает: что-то не так. Как-то одиноко. Особенно по ночам, когда за окнами дует ветер и, может быть, это не так уж и отвратительно – пара не таких уж и грязных носок.
Но нет! Она гонит от себя эти предательские мысли и проявления слабости! «Зачем мне замуж?! Я сама себе на жизнь зарабатываю! Я не люблю, когда кто-то мелькает перед глазами туда-сюда, туда-сюда!» Вариантов озвученных мотиваций и аргументов громадьё. Их-то она и вываливает на изредка появляющихся на пустынном горизонте спутников. И ещё платит за себя в кафе. А мужчина – зверь не только пугливый, но и, как правило, покорный. Ну, не надо, так не надо. Не очень-то и хотелось. Не хочешь, как хочешь. И сверкает НХЗ глазами, освещая свою бессонную ночь. И, нет-нет, да и мелькнёт мысль: «Боже, какая я дура!»
Но наступает утро, развеивает ночные кошмары и опять и опять высокомерно заявляет она очередному кавалеру: «Меня интересует только секс и деловые отношения!» Да извольте, бога ради. «И чтобы полная свобода отношений» - неуверенно добавляет на закуску. Конечно-конечно, кто ж против свободы отношений? Ну, кроме врачей-венерологов. Да и те не против – все хлеб. И в очередной раз бессонница у НХЗ, потому что хочется и колется, и не зовёт уже никто.
И вот успешна она, и костюмчик ладный, и дело своё любит. И все продолжает по привычке не хотеть. А уже никто и не может. Боятся. Привыкли. Все лучше – совместный проект, неутомительный сексуальный экзерсис – никто никому ничего не должен. Она же ведь этого хотела, а не замуж, верно? Прекрасен мир, в котором мечты сбываются!
Хочу Замуж (ХЗ)
Полная противоположность НХЗ. Хочет замуж любой ценой, за кого угодно. Что ею движет – непонятно. Вернее, причин так много, что вычленить главную до сих пор не удалось. Время идёт. Все подруги замужем. Мама велит. Пора родить. Нет свадебных фотографий. И так далее. Каждый представитель мужского пола, оказавшийся в радиусе досягаемости, рассматривается как потенциальный супруг. На коллегу, пригласившего в кафе, уже мысленно примеряется «черный похоронный костюм».
Деловой партнёр окинут оценивающим взглядом, а нового соседа по лестничной клетке она уже попросила купить хлеба, пригласила на чай и в постель. Утром ХЗ, накинув халатик, варит кофе и воркует, простодушно глядя в его полные ужаса глаза. В деле борьбы за выход замуж все средства хороши. Из таких экземпляров выходят отличные «непонимающие» жены.
Избранник, как правило, не оправдывает ожиданий, потому что грубое животное с маленькой зарплатой и почему же, ах! – она не вышла замуж за Иван Иваныча. Или Василия Петровича. Впрочем, она так же легко разводится и начинает поиски нового мужа. Процесс столь же бессмысленный и беспощадный, как и её желание выйти замуж.
Женщина Жалеющая (ЖЖ)
Гораздо более страшная разновидность, чем Женщина, Всё Понимающая. Комплекс вины, привитый в раннем возрасте, не позволяет ей построить равноправные отношений ни с кем. Она всегда кого-то жалеет. Маму, папу, бабушку, дедушку. Покупает памперсы малолетним племянникам и лечит брата от алкоголизма. Выполняет работу для более успешного сотрудника за «спасибо». Мужчина всегда может рассчитывать на тарелку борща и словосочетания: «Ах, ты мой бедненький!», «Приляг, отдохни» и «Не надо, я сама!» Это ему быстро надоедает.
Ещё быстрее её бесконечных телефонных разговоров с нуждающимися в психологической поддержке подругами и поездки в Балашиху из Одинцово поздней ночью на такси, потому что её маме нужен активированный уголь, а папиному коту – средство от сексуального возбуждения. Впрочем, для подобной дамы всегда найдётся объект, который можно жалеть до последнего вздоха. Личное счастье ей ни к чему. Если жалеть некого – она чахнет, хиреет и может сгоряча завести собаку. Несчастное животное обречено.
Конечно, приведенные ярко выраженные представительницы не отображают всей гаммы видового многообразия неудачниц в личной жизни. Мы не рассматриваем сегодня маменькиных дочек, несчастных жен и шалав обыкновенных. Впрочем, у всех есть шанс видоизмениться, следуя принципу «Помоги себе сам». То есть, сама. Потому что, прежде всего - женщина. А всё остальное – в твоей власти.
Автор: Татьяна Соломатина
Источник: Будь Здорова
Хочеться почути Вашу думку з цього приводу!
Відправлено 17 серпень 2008 - 15:15
А на прикладі деяких незаміжніх родичок бачу, що на мою думку, та й інших, вони так і не вийшли заміж, бо вони- ЖЕНЩИНА ВСЕ ЗНАЮЩАЯ! Вони знають все і про стосунки, і про дітей, і про хвороби, та взагалі ВСЕ. На інших дивляться злегка презирливим поглядом - та що ти там знаєш! Направо і на ліво роздають поради як жити, обурюються, коли ти так не робиш, а в самих все життя через ж... В них є розум, але нема життєвої мудрості!
Відправлено 17 серпень 2008 - 21:32
Відправлено 18 серпень 2008 - 00:23

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 18 серпень 2008 - 09:09
Не беруть заміж тих... а здавалося б дуже гарних, хороших, прикольних, навіть можна сказати ідеальних, жінок... жінок, які подобаються всім потенційним свекрухам, але не подобаються їх синам. І не буруть, бо не беруть. І ніхто не знає, чого не беруть. Бо так вже є!
А загалом це нездорова тенденція. бо нині, здається обосливо багато самотніх чоловіків і жінок. Які ходять ображені на весь світ і не бачать, що можливо в трамває поруч стоїть її (його) доля. Люди розівчилися знайомитися в громадському транспорті, вулиці, в магазинах... Здебільшого можуть лише озирнотуся і відразу відводять очі й йдуть далі. якщо ці погляди зустрілися.
Прикро...
От і серед нас більшість пар познайомилися просто на роботі! Бо ніколи, бо розівчилися...

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 18 серпень 2008 - 09:30
"Беруть заміж" значить чогось варта кобіта, а "не беруть", бо просто недолуга якась з купою комплексів. Взагалі-то, як на мене, шлюб - це партнерство, а не ощасливлення чоловіком, котрий "взяв". Зі статті випливає взагалі, що заміж беруть лише стерв, котрі чоловіка не вміють ні пошкодувати, ні поспівчувати, ні зрозуміти. А я переконана, що заміж не виходять ті, котрим просто не поталанило зустріти того, з ким затишно і кому затишно з тобою. Хто любить і поважає всі грані твого "я" точно так, як поважаєш ти. Хто вибачає тобі твої недоліки, усі, вкупі з "недоречним співчуттям" бо кохає тебе, власне тебе.
А класифікувати - справа невдячна. І знову-таки дивує мене позиція деяких заміжніх жінок, котрі вважають свій заміжній стан своєю особливою заслугою, а не щастям, котре народилося певною мірою випадково, бо пощастило зустріти того єдиного, котрий потрібен поруч. А жінок, котрим так не пощастило вважають невдахами, котрі обов'язково підпадають під якусь категорію: то жалівниці, то терплячі, то.... та просто старі озлоблені діви....
А ніхто не подумав, що кожна жінка, і кожен чоловік хоче тепла, хоче мати поруч людину, до котрої хочеться приходити з шелестким пакетиком продуктів з найближчого супермаркету, хочеться світла у вікні, а тому і жінки, і чоловіки будуть терпіти, будуть шкодувати і жаліти, будуть ловити кожну хвилину щастя, навіть дуже примарного... А ми їх під класифікацію. Бачите, треба вигнати того, котрий хоче співчуття і розуміння усіх його проблем... Та хто ж проти, треба... А чи кожна з нас, складись обставини так, як у тих "жалівниць" вигнала б??????
І зрозумійте правильно, я погоджуюсь з тим, що котрась не виходить заміж, бо терпить поруч, багато років терпить коханця, котрого любить, і стосунків не може позбутися... Хтось, бо набридає жалістю до усього і усіх... Хтось, бо занадто гордий, щоб визнати, що їй хтось взагалі потрібен...У кожного своя доля і своя ситуація... І тих ситуацій і доль не 4 види, згідно до класифікації у статті, а тисячі і мільйони, і кожна зі своїми нюансами, своїми причинами і своїми наслідками. Але у свіх цих історіях спільне одне, як на мене, не пощастило зустріти того, котрий навіть помічати не буде тієї жалості до всіх і вся, котрий по достоїнству оцінить уміння зрозуміти і поспівчувати, з котрим забудеться непотрібна гордість... Просто не пощастило!
Відправлено 18 серпень 2008 - 10:57
Відправлено 18 серпень 2008 - 13:08
Lara! (18.8.2008, 10:30) писав:
Хоч і звучить безглуздо, але відсоток таких шлюбів досить великий. Не вистачає чоловікам, мабуть, адреналіну. В давні часи вони полювали, воювали, а зараз їм немає куди себе подіти, от і "воюють" зі стервами. А розуміння і співчуття потрібні в крайніх випадках, коли кохана стерва перегнула палку. От тоді і потрібні всілякі ЖВП, НХЗ і ЖЖ. Зализав з ними рани і знову на поле бою...

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 18 серпень 2008 - 13:31
"Беруть заміж" значить чогось варта кобіта, а "не беруть", бо просто недолуга якась з купою комплексів. Взагалі-то, як на мене, шлюб - це партнерство, а не ощасливлення чоловіком, котрий "взяв". Зі статті випливає взагалі, що заміж беруть лише стерв, котрі чоловіка не вміють ні пошкодувати, ні поспівчувати, ні зрозуміти. А я переконана, що заміж не виходять ті, котрим просто не поталанило зустріти того, з ким затишно і кому затишно з тобою. Хто любить і поважає всі грані твого "я" точно так, як поважаєш ти. Хто вибачає тобі твої недоліки, усі, вкупі з "недоречним співчуттям" бо кохає тебе, власне тебе.
А класифікувати - справа невдячна. І знову-таки дивує мене позиція деяких заміжніх жінок, котрі вважають свій заміжній стан своєю особливою заслугою, а не щастям, котре народилося певною мірою випадково, бо пощастило зустріти того єдиного, котрий потрібен поруч. А жінок, котрим так не пощастило вважають невдахами, котрі обов'язково підпадають під якусь категорію: то жалівниці, то терплячі, то.... та просто старі озлоблені діви....
А ніхто не подумав, що кожна жінка, і кожен чоловік хоче тепла, хоче мати поруч людину, до котрої хочеться приходити з шелестким пакетиком продуктів з найближчого супермаркету, хочеться світла у вікні, а тому і жінки, і чоловіки будуть терпіти, будуть шкодувати і жаліти, будуть ловити кожну хвилину щастя, навіть дуже примарного... А ми їх під класифікацію. Бачите, треба вигнати того, котрий хоче співчуття і розуміння усіх його проблем... Та хто ж проти, треба... А чи кожна з нас, складись обставини так, як у тих "жалівниць" вигнала б??????
І зрозумійте правильно, я погоджуюсь з тим, що котрась не виходить заміж, бо терпить поруч, багато років терпить коханця, котрого любить, і стосунків не може позбутися... Хтось, бо набридає жалістю до усього і усіх... Хтось, бо занадто гордий, щоб визнати, що їй хтось взагалі потрібен...У кожного своя доля і своя ситуація... І тих ситуацій і доль не 4 види, згідно до класифікації у статті, а тисячі і мільйони, і кожна зі своїми нюансами, своїми причинами і своїми наслідками. Але у свіх цих історіях спільне одне, як на мене, не пощастило зустріти того, котрий навіть помічати не буде тієї жалості до всіх і вся, котрий по достоїнству оцінить уміння зрозуміти і поспівчувати, з котрим забудеться непотрібна гордість... Просто не пощастило!
Лучше и не скажешь, поддерживаю!
Відправлено 18 серпень 2008 - 17:36
І я повністю підтримую !
А назва статті звучить майже як "Які марки машини не купують ?"
Відправлено 18 серпень 2008 - 19:25
І що ви думаєте хоть хтось з них в програші? Ні!!! Бо кожен бачив в своєму житті щось неперевершене. І пережив незабутні миті, які ніколи б ні на що не проміняв би.
І справді є такі жінки, яких чоловіки сприймають , як рівних, як друзів, але заміж не кличуть
А тому скажу ще дещо, в кожного з нас є, пара просто не така як нам захотілось в якусь мить, а така на яку ми засуговуєм, яка підходить тільки нам... І взагалі недарма кажуть :"Моя друга половинка"
Відправлено 18 серпень 2008 - 19:29
Відправлено 18 серпень 2008 - 20:13
Світланочка (17.8.2008, 22:32) писав:
взагалі колись почув таку штуку , і вона мені дуже сподобалась -
один чоловік шукав ідеальну жінку
- ну і як, знайшов?
- знайшов, але вона шукала ідеального чоловіка.....
Відправлено 18 серпень 2008 - 20:18
ROMZES (18.8.2008, 21:13) писав:
- ну і як, знайшов?
Відправлено 18 серпень 2008 - 21:47
Я не є красивою, не маю вищої освіти, у мене нема батька депутата і мами бізнес-леді. Не те що я вихваляюся ... просто не можу збагнути психології мужчин.
В мене є подруга :красуня, чудова господиня, пише дисертацію, батьки не з простих людей. А вот особисте життя не клєїться. Приходить до мене вечорами, почаюємо, вона мені поплачеться на свою самотність, я їй вкотре пораджу на сайтик знайомств зазирнути, вона вкотре мені розкаже про маньяків там і усе. Сидить сама царівна. Якось зізналася мені що заздрить мені і попоросила відкрити таємницю. Я запропонувала аби вона мене взяла з собою на побачення (хотіла подивитися на її поведінку) І що я побачила? Купу гриму, синтетичність у словах, намагання сподобатися, інтелектуальні теми для розмови і т. д.
Дівчатка милі, якщо ви хочете заміж. Та будьте ви собою з усіма недоліками і позитивами які у вас є, з кривими чи рівними зубами, з надлишком кілограмів чи катастрофічним їх браком. Не подобоється мужикам тонаж гриму і IQ тести на побаченнях. Поводити себе слід так наче знаєш ту людину вічність і тоді в співрозмовника створиться таке ж враження і ваш діалог набуде форми діалогу а не монологів на теми хто ким є і шо кого цікавить
Успіхів!
Відправлено 18 серпень 2008 - 22:07
ROMZES (18.8.2008, 21:13) писав:
- ну і як, знайшов?
Читати треба уважніше,звертаючи увагу на розділові знаки. ЦІ НОРМАЛЬНІ і вони вже заняті,а ненормальні це ті що п"ють і т.п.
Відправлено 18 серпень 2008 - 22:14
В усіх ваших дописах є те з чим я погоджуюсь і взагалі вони мені здались особливо щирі і теплі
Від себе скажу, що мені шкода жінок яким не пощастило з створенням сімї, крім тих жінок, які не мають потреби в сімї. Але є річ гірша за жіночу самотність - самотність у шлюбі, коли поруч чомусь не та людина (Богу дякувати це не з власного досвіду). А ще підтримую думку, що не треба нікого "брати заміж" в жінки є потреба в любові, ніжності, турботі і захищеності, а не потреба бути чиїмось правом власності.
Відправлено 19 серпень 2008 - 15:15
Щаслива (18.8.2008, 22:47) писав:
Я не є красивою, не маю вищої освіти, у мене нема батька депутата і мами бізнес-леді. Не те що я вихваляюся ... просто не можу збагнути психології мужчин.
В мене є подруга :красуня, чудова господиня, пише дисертацію, батьки не з простих людей. А вот особисте життя не клєїться. Приходить до мене вечорами, почаюємо, вона мені поплачеться на свою самотність, я їй вкотре пораджу на сайтик знайомств зазирнути, вона вкотре мені розкаже про маньяків там і усе. Сидить сама царівна. Якось зізналася мені що заздрить мені і попоросила відкрити таємницю. Я запропонувала аби вона мене взяла з собою на побачення (хотіла подивитися на її поведінку) І що я побачила? Купу гриму, синтетичність у словах, намагання сподобатися, інтелектуальні теми для розмови і т. д.
Дівчатка милі, якщо ви хочете заміж. Та будьте ви собою з усіма недоліками і позитивами які у вас є, з кривими чи рівними зубами, з надлишком кілограмів чи катастрофічним їх браком. Не подобоється мужикам тонаж гриму і IQ тести на побаченнях. Поводити себе слід так наче знаєш ту людину вічність і тоді в співрозмовника створиться таке ж враження і ваш діалог набуде форми діалогу а не монологів на теми хто ким є і шо кого цікавить
Успіхів!
Щось у цьому є! А таких жінок, між іншим зараз дуууже багато!
Відправлено 19 серпень 2008 - 16:01
NaTa! (18.8.2008, 23:14) писав:
В усіх ваших дописах є те з чим я погоджуюсь і взагалі вони мені здались особливо щирі і теплі
Від себе скажу, що мені шкода жінок яким не пощастило з створенням сімї, крім тих жінок, які не мають потреби в сімї. Але є річ гірша за жіночу самотність - самотність у шлюбі, коли поруч чомусь не та людина (Богу дякувати це не з власного досвіду). А ще підтримую думку, що не треба нікого "брати заміж" в жінки є потреба в любові, ніжності, турботі і захищеності, а не потреба бути чиїмось правом власності.
Він її любив і любить досі. А вона... а вона вишла за нього заміж зі злості. Вийшла, аби відімстити своєму коханню, яке одружилося. Він надіявся, вірив, що вона його полюбить, а вона народила йому сина і возненавиділа його. Ні, не сина! Чоловіка! Коли йому було 38 - вона вигнала його з дому і не дає можливості зустрічатися із сином навіть раз на тиждень. А він досі її кохає, хоч вона зіпсувала йому життя. Й зараз каже, якби можна було все повернути, я би все одно взяв її за дружину.
На жаль, це не цитата з книжки, - це реальна ситуація, яка сталася із моїм знайом!
Прикро, що такі люди є! Що чинять саме так в таких і подібних ситуаціях!

Майстер улюблених іграшок :)

Допомога

-