Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: яких жінок не беруть заміж? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

яких жінок не беруть заміж? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 17 серпень 2008 - 13:46

Существует такой вид женщин – неудачницы в личной жизни (НЛЖ). Практика показывает, что истинные представительницы этого вида встречаются в возрастной категории от 30 и старше. Условно их можно разделить на несколько разновидностей.

Женщина, Всё Понимающая (ЖВП)

Понимает все его проблемы. Которые, как правило, не понимает его жена. Да, и то, что он не может развестись с женой, ЖВП тоже понимает. Иногда понимание затягивается на многие годы. ЖВП понимает, что не должна задавать лишних вопросов, а должна наоборот – не создавать никаких проблем. То есть, быть всегда готовой.

В том числе отпроситься со своей работы, если у него внезапно возникло «окно», свободное от жены, детей и работы. Малооплачиваемой работы. Поэтому ЖВП дарит ему на день рождения хорошие брюки, курточку для его ребёнка и пудру его жене.

ЖВП понимает, что он не может поехать с ней к морю. Понимает, что вечером он должен нанести визит смертельно больной тёще с тяжело больной женой и отпрыском с психологическими проблемами. С таким же пониманием она относится к его приходам и уходам с чемоданом. Приходит он, как правило, ненадолго, а уходит быстро – сразу после звонка тяжело больной жены на его мобильный. После его ухода в двери к ЖВП ломится смертельно больная тёща. ЖВП понимает, что двери открывать не надо, и понимающе затаивается, не дыша, в пыльном углу одинокой квартиры.

После ремонта бронированной двери, снесенной с петель силой децибелов его смертельно больной тёщи, ЖВП решает порвать с ним раз и навсегда. Но тут является он с бюджетным букетиком мимозы и произносит волшебное заклинание: «Ты же всё понимаешь…». На ЖВП эта формула действует магически, и она продолжает всё понимать ещё много лет их бесперспективных отношений. Когда возраст ЖВП уже позволяет, наконец, перестать всё понимать, она остаётся за бронированной дверью своего одиночества в полном непонимании.

Не Хочу Замуж (НХЗ)

Вообще-то хочет. Но все время заявляет о том, что не хочет. Какой-то вселенский разум вкупе с зелёными человечками и феминистками внушили ей, что брак – это узаконенная проституция, а забросить в стиральную машину пару носков – непомерный для женщины труд. Явных противоречий она не замечает. Хотя подспудно понимает: что-то не так. Как-то одиноко. Особенно по ночам, когда за окнами дует ветер и, может быть, это не так уж и отвратительно – пара не таких уж и грязных носок.

Но нет! Она гонит от себя эти предательские мысли и проявления слабости! «Зачем мне замуж?! Я сама себе на жизнь зарабатываю! Я не люблю, когда кто-то мелькает перед глазами туда-сюда, туда-сюда!» Вариантов озвученных мотиваций и аргументов громадьё. Их-то она и вываливает на изредка появляющихся на пустынном горизонте спутников. И ещё платит за себя в кафе. А мужчина – зверь не только пугливый, но и, как правило, покорный. Ну, не надо, так не надо. Не очень-то и хотелось. Не хочешь, как хочешь. И сверкает НХЗ глазами, освещая свою бессонную ночь. И, нет-нет, да и мелькнёт мысль: «Боже, какая я дура!»

Но наступает утро, развеивает ночные кошмары и опять и опять высокомерно заявляет она очередному кавалеру: «Меня интересует только секс и деловые отношения!» Да извольте, бога ради. «И чтобы полная свобода отношений» - неуверенно добавляет на закуску. Конечно-конечно, кто ж против свободы отношений? Ну, кроме врачей-венерологов. Да и те не против – все хлеб. И в очередной раз бессонница у НХЗ, потому что хочется и колется, и не зовёт уже никто.

И вот успешна она, и костюмчик ладный, и дело своё любит. И все продолжает по привычке не хотеть. А уже никто и не может. Боятся. Привыкли. Все лучше – совместный проект, неутомительный сексуальный экзерсис – никто никому ничего не должен. Она же ведь этого хотела, а не замуж, верно? Прекрасен мир, в котором мечты сбываются!

Хочу Замуж (ХЗ)

Полная противоположность НХЗ. Хочет замуж любой ценой, за кого угодно. Что ею движет – непонятно. Вернее, причин так много, что вычленить главную до сих пор не удалось. Время идёт. Все подруги замужем. Мама велит. Пора родить. Нет свадебных фотографий. И так далее. Каждый представитель мужского пола, оказавшийся в радиусе досягаемости, рассматривается как потенциальный супруг. На коллегу, пригласившего в кафе, уже мысленно примеряется «черный похоронный костюм».

Деловой партнёр окинут оценивающим взглядом, а нового соседа по лестничной клетке она уже попросила купить хлеба, пригласила на чай и в постель. Утром ХЗ, накинув халатик, варит кофе и воркует, простодушно глядя в его полные ужаса глаза. В деле борьбы за выход замуж все средства хороши. Из таких экземпляров выходят отличные «непонимающие» жены.

Избранник, как правило, не оправдывает ожиданий, потому что грубое животное с маленькой зарплатой и почему же, ах! – она не вышла замуж за Иван Иваныча. Или Василия Петровича. Впрочем, она так же легко разводится и начинает поиски нового мужа. Процесс столь же бессмысленный и беспощадный, как и её желание выйти замуж.

Женщина Жалеющая (ЖЖ)

Гораздо более страшная разновидность, чем Женщина, Всё Понимающая. Комплекс вины, привитый в раннем возрасте, не позволяет ей построить равноправные отношений ни с кем. Она всегда кого-то жалеет. Маму, папу, бабушку, дедушку. Покупает памперсы малолетним племянникам и лечит брата от алкоголизма. Выполняет работу для более успешного сотрудника за «спасибо». Мужчина всегда может рассчитывать на тарелку борща и словосочетания: «Ах, ты мой бедненький!», «Приляг, отдохни» и «Не надо, я сама!» Это ему быстро надоедает.

Ещё быстрее её бесконечных телефонных разговоров с нуждающимися в психологической поддержке подругами и поездки в Балашиху из Одинцово поздней ночью на такси, потому что её маме нужен активированный уголь, а папиному коту – средство от сексуального возбуждения. Впрочем, для подобной дамы всегда найдётся объект, который можно жалеть до последнего вздоха. Личное счастье ей ни к чему. Если жалеть некого – она чахнет, хиреет и может сгоряча завести собаку. Несчастное животное обречено.

Конечно, приведенные ярко выраженные представительницы не отображают всей гаммы видового многообразия неудачниц в личной жизни. Мы не рассматриваем сегодня маменькиных дочек, несчастных жен и шалав обыкновенных. Впрочем, у всех есть шанс видоизмениться, следуя принципу «Помоги себе сам». То есть, сама. Потому что, прежде всего - женщина. А всё остальное – в твоей власти.

Автор: Татьяна Соломатина
Источник: Будь Здорова

Хочеться почути Вашу думку з цього приводу!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 серпень 2008 - 15:15

Колись моя бабуся казала весь час, що мене ніхто заміж не візьме, бо я постійно гонюсь як вар"ят, замість того щоб сісти, скласти руки і всім своїм виглядом виражати жіночність, бо я волосся не чешу(бо в мене розпущене волосся, а треба в гульку збирати :rofl: ), бо я цікавлюсь спортом замість баняків, і взагалі поводжу себе і виглядаю не так як належить дівчині... :D
А на прикладі деяких незаміжніх родичок бачу, що на мою думку, та й інших, вони так і не вийшли заміж, бо вони- ЖЕНЩИНА ВСЕ ЗНАЮЩАЯ! Вони знають все і про стосунки, і про дітей, і про хвороби, та взагалі ВСЕ. На інших дивляться злегка презирливим поглядом - та що ти там знаєш! Направо і на ліво роздають поради як жити, обурюються, коли ти так не робиш, а в самих все життя через ж... В них є розум, але нема життєвої мудрості! :smile:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 8
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ROMZES 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 серпень 2008 - 19:39

Перегляд повідомленняmania4ka (17.8.2008, 16:15) писав:

.В них є розум, але нема життєвої мудрості! :smile:

золоті слова!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 серпень 2008 - 21:32

В мене є багато знайомих жінок за 30,які не вийшли заміж. На кожну з них окремо подивитись ну нічого ніби не бракує. І розум ніби є,і не такі вже страшні,а заміж не беруть. Тут треба ще мати щастя. Та і чоловіків зараз небагато нормальних є,одні жонаті,інші за кордоном на заробітках,а ті що лишились то або п"ють або ще щось. Отак і лишаються жінки самі.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 18 серпень 2008 - 00:23

Дійсно, дуже яскраві представниці-невдахи. І все через комплекси. А хто винен? Батьки в першу чергу, ну і наші "улюблені" вихователі-вчителі.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 09:09

Чоловіки не беруть заміж самостійних і гордих жінок, чим від них аж здалека пахне. Не беруть заміж легкодоступних жінок. Не беруть заміж настирливих жінок. Не беруть заміж красивих жінок, бо ті здебільшого вважають, що більшість претендендентів, не варті її. А ті що варті її, на жаль, не звертають на неї уваги. Серед таких найбільше тих, хто доживає віку без чоловіка.
Не беруть заміж тих... а здавалося б дуже гарних, хороших, прикольних, навіть можна сказати ідеальних, жінок... жінок, які подобаються всім потенційним свекрухам, але не подобаються їх синам. І не буруть, бо не беруть. І ніхто не знає, чого не беруть. Бо так вже є!
А загалом це нездорова тенденція. бо нині, здається обосливо багато самотніх чоловіків і жінок. Які ходять ображені на весь світ і не бачать, що можливо в трамває поруч стоїть її (його) доля. Люди розівчилися знайомитися в громадському транспорті, вулиці, в магазинах... Здебільшого можуть лише озирнотуся і відразу відводять очі й йдуть далі. якщо ці погляди зустрілися.
Прикро...
От і серед нас більшість пар познайомилися просто на роботі! Бо ніколи, бо розівчилися...
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 09:30

А мене і назва теми, і стаття трохи роздратували.
"Беруть заміж" значить чогось варта кобіта, а "не беруть", бо просто недолуга якась з купою комплексів. Взагалі-то, як на мене, шлюб - це партнерство, а не ощасливлення чоловіком, котрий "взяв". Зі статті випливає взагалі, що заміж беруть лише стерв, котрі чоловіка не вміють ні пошкодувати, ні поспівчувати, ні зрозуміти. А я переконана, що заміж не виходять ті, котрим просто не поталанило зустріти того, з ким затишно і кому затишно з тобою. Хто любить і поважає всі грані твого "я" точно так, як поважаєш ти. Хто вибачає тобі твої недоліки, усі, вкупі з "недоречним співчуттям" бо кохає тебе, власне тебе.
А класифікувати - справа невдячна. І знову-таки дивує мене позиція деяких заміжніх жінок, котрі вважають свій заміжній стан своєю особливою заслугою, а не щастям, котре народилося певною мірою випадково, бо пощастило зустріти того єдиного, котрий потрібен поруч. А жінок, котрим так не пощастило вважають невдахами, котрі обов'язково підпадають під якусь категорію: то жалівниці, то терплячі, то.... та просто старі озлоблені діви....
А ніхто не подумав, що кожна жінка, і кожен чоловік хоче тепла, хоче мати поруч людину, до котрої хочеться приходити з шелестким пакетиком продуктів з найближчого супермаркету, хочеться світла у вікні, а тому і жінки, і чоловіки будуть терпіти, будуть шкодувати і жаліти, будуть ловити кожну хвилину щастя, навіть дуже примарного... А ми їх під класифікацію. Бачите, треба вигнати того, котрий хоче співчуття і розуміння усіх його проблем... Та хто ж проти, треба... А чи кожна з нас, складись обставини так, як у тих "жалівниць" вигнала б??????

І зрозумійте правильно, я погоджуюсь з тим, що котрась не виходить заміж, бо терпить поруч, багато років терпить коханця, котрого любить, і стосунків не може позбутися... Хтось, бо набридає жалістю до усього і усіх... Хтось, бо занадто гордий, щоб визнати, що їй хтось взагалі потрібен...У кожного своя доля і своя ситуація... І тих ситуацій і доль не 4 види, згідно до класифікації у статті, а тисячі і мільйони, і кожна зі своїми нюансами, своїми причинами і своїми наслідками. Але у свіх цих історіях спільне одне, як на мене, не пощастило зустріти того, котрий навіть помічати не буде тієї жалості до всіх і вся, котрий по достоїнству оцінить уміння зрозуміти і поспівчувати, з котрим забудеться непотрібна гордість... Просто не пощастило!
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 15
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 10:57

Lara!, можливо назва статті і справді обрана невдало, але я просто хотіла привернути увагу до цієї проблеми. Адже погодтесь, проблема дуже серйозна, тому і хочеться таким жінкам допомогти і з*ясувати в чому ж причини їхніх невдач!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 18 серпень 2008 - 13:08

Перегляд повідомленняLara! (18.8.2008, 10:30) писав:

Зі статті випливає взагалі, що заміж беруть лише стерв, котрі чоловіка не вміють ні пошкодувати, ні поспівчувати, ні зрозуміти.

Хоч і звучить безглуздо, але відсоток таких шлюбів досить великий. Не вистачає чоловікам, мабуть, адреналіну. В давні часи вони полювали, воювали, а зараз їм немає куди себе подіти, от і "воюють" зі стервами. А розуміння і співчуття потрібні в крайніх випадках, коли кохана стерва перегнула палку. От тоді і потрібні всілякі ЖВП, НХЗ і ЖЖ. Зализав з ними рани і знову на поле бою...
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 13:31

"Беруть заміж" значить чогось варта кобіта, а "не беруть", бо просто недолуга якась з купою комплексів. Взагалі-то, як на мене, шлюб - це партнерство, а не ощасливлення чоловіком, котрий "взяв". Зі статті випливає взагалі, що заміж беруть лише стерв, котрі чоловіка не вміють ні пошкодувати, ні поспівчувати, ні зрозуміти. А я переконана, що заміж не виходять ті, котрим просто не поталанило зустріти того, з ким затишно і кому затишно з тобою. Хто любить і поважає всі грані твого "я" точно так, як поважаєш ти. Хто вибачає тобі твої недоліки, усі, вкупі з "недоречним співчуттям" бо кохає тебе, власне тебе.
А класифікувати - справа невдячна. І знову-таки дивує мене позиція деяких заміжніх жінок, котрі вважають свій заміжній стан своєю особливою заслугою, а не щастям, котре народилося певною мірою випадково, бо пощастило зустріти того єдиного, котрий потрібен поруч. А жінок, котрим так не пощастило вважають невдахами, котрі обов'язково підпадають під якусь категорію: то жалівниці, то терплячі, то.... та просто старі озлоблені діви....
А ніхто не подумав, що кожна жінка, і кожен чоловік хоче тепла, хоче мати поруч людину, до котрої хочеться приходити з шелестким пакетиком продуктів з найближчого супермаркету, хочеться світла у вікні, а тому і жінки, і чоловіки будуть терпіти, будуть шкодувати і жаліти, будуть ловити кожну хвилину щастя, навіть дуже примарного... А ми їх під класифікацію. Бачите, треба вигнати того, котрий хоче співчуття і розуміння усіх його проблем... Та хто ж проти, треба... А чи кожна з нас, складись обставини так, як у тих "жалівниць" вигнала б??????

І зрозумійте правильно, я погоджуюсь з тим, що котрась не виходить заміж, бо терпить поруч, багато років терпить коханця, котрого любить, і стосунків не може позбутися... Хтось, бо набридає жалістю до усього і усіх... Хтось, бо занадто гордий, щоб визнати, що їй хтось взагалі потрібен...У кожного своя доля і своя ситуація... І тих ситуацій і доль не 4 види, згідно до класифікації у статті, а тисячі і мільйони, і кожна зі своїми нюансами, своїми причинами і своїми наслідками. Але у свіх цих історіях спільне одне, як на мене, не пощастило зустріти того, котрий навіть помічати не буде тієї жалості до всіх і вся, котрий по достоїнству оцінить уміння зрозуміти і поспівчувати, з котрим забудеться непотрібна гордість... Просто не пощастило!

Лучше и не скажешь, поддерживаю!
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 17:36

І я повністю підтримую !

А назва статті звучить майже як "Які марки машини не купують ?"
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 19:25

А мене тема ніскілечки не заділа. Я недумаю, що Антік хотіла поділити жінок на хороших та поганих. Просто в нашому житті і справді є такі, що швидко виходять заміж а є ті хто чекає свого судженого надто довго. .....
І що ви думаєте хоть хтось з них в програші? Ні!!! Бо кожен бачив в своєму житті щось неперевершене. І пережив незабутні миті, які ніколи б ні на що не проміняв би.
І справді є такі жінки, яких чоловіки сприймають , як рівних, як друзів, але заміж не кличуть :blink: Є також ті яким переважна більшість складає оди, але заміж бояться кликати. А ще є такі ніби непримітні, а на них одружуються! Я в цій ситуації більше погоджуюсь з Щасливим татусем. Не кажу, що то правильно і думаю що сильних жінок бояться тільки слабкі чоловіки. Бо щоб почуватись рівним з ТАКОЮ ЖІНКОЮ потрібно і самому бути неаби ким! Погодьтесь
А тому скажу ще дещо, в кожного з нас є, пара просто не така як нам захотілось в якусь мить, а така на яку ми засуговуєм, яка підходить тільки нам... І взагалі недарма кажуть :"Моя друга половинка" :pardon: :D
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 19:29

Татіка, і я такої думки! Коли в мене не складалося особисте життя я просто знала що ця половинка не моя, а моя ще десь ходить. Мені пощастило-я свою половинку зустріла!
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ROMZES 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 20:13

Перегляд повідомленняСвітланочка (17.8.2008, 22:32) писав:

Та і чоловіків зараз небагато нормальних є,одні жонаті,інші за кордоном на заробітках,а ті що лишились то або п"ють або ще щось. Отак і лишаються жінки самі.

:blink: :pardon: :pardon: ой не можу!!! особливо мені сподобалося приписування до ненормальних жонатих чоловіків, хача заробляючий чоловік теж не нормально - правильно має дружина по заробіткам їздити!

взагалі колись почув таку штуку , і вона мені дуже сподобалась -
один чоловік шукав ідеальну жінку
- ну і як, знайшов?
- знайшов, але вона шукала ідеального чоловіка.....
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 20:18

Перегляд повідомленняROMZES (18.8.2008, 21:13) писав:

:pardon: :blink: :rofl: ой не можу!!! особливо мені сподобалося приписування до ненормальних жонатих чоловіків, хача заробляючий чоловік теж не нормально - правильно має дружина по заробіткам їздити!

- ну і як, знайшов?

:pardon: :blink: :blink:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щаслива 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 серпень 2008 - 21:47

може комусь це видатися кумедним але мені за моє коротке життя було зроблено 27 (двадцять сім) пропозицій супового набору (руки і серця)
Я не є красивою, не маю вищої освіти, у мене нема батька депутата і мами бізнес-леді. Не те що я вихваляюся ... просто не можу збагнути психології мужчин.
В мене є подруга :красуня, чудова господиня, пише дисертацію, батьки не з простих людей. А вот особисте життя не клєїться. Приходить до мене вечорами, почаюємо, вона мені поплачеться на свою самотність, я їй вкотре пораджу на сайтик знайомств зазирнути, вона вкотре мені розкаже про маньяків там і усе. Сидить сама царівна. Якось зізналася мені що заздрить мені і попоросила відкрити таємницю. Я запропонувала аби вона мене взяла з собою на побачення (хотіла подивитися на її поведінку) І що я побачила? Купу гриму, синтетичність у словах, намагання сподобатися, інтелектуальні теми для розмови і т. д.
Дівчатка милі, якщо ви хочете заміж. Та будьте ви собою з усіма недоліками і позитивами які у вас є, з кривими чи рівними зубами, з надлишком кілограмів чи катастрофічним їх браком. Не подобоється мужикам тонаж гриму і IQ тести на побаченнях. Поводити себе слід так наче знаєш ту людину вічність і тоді в співрозмовника створиться таке ж враження і ваш діалог набуде форми діалогу а не монологів на теми хто ким є і шо кого цікавить
Успіхів!
My Signature
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ :)
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 22:07

Перегляд повідомленняROMZES (18.8.2008, 21:13) писав:

:blink: :pardon: :pardon: ой не можу!!! особливо мені сподобалося приписування до ненормальних жонатих чоловіків, хача заробляючий чоловік теж не нормально - правильно має дружина по заробіткам їздити!

- ну і як, знайшов?

Читати треба уважніше,звертаючи увагу на розділові знаки. ЦІ НОРМАЛЬНІ і вони вже заняті,а ненормальні це ті що п"ють і т.п.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2008 - 22:14

Щасливий татусь, Lara!, Татіка, Щаслива,
В усіх ваших дописах є те з чим я погоджуюсь і взагалі вони мені здались особливо щирі і теплі :pardon: , так ніби вам справді не байдужа ця тема-проблема.
Від себе скажу, що мені шкода жінок яким не пощастило з створенням сімї, крім тих жінок, які не мають потреби в сімї. Але є річ гірша за жіночу самотність - самотність у шлюбі, коли поруч чомусь не та людина (Богу дякувати це не з власного досвіду). А ще підтримую думку, що не треба нікого "брати заміж" в жінки є потреба в любові, ніжності, турботі і захищеності, а не потреба бути чиїмось правом власності.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 серпень 2008 - 15:15

Перегляд повідомленняЩаслива (18.8.2008, 22:47) писав:

може комусь це видатися кумедним але мені за моє коротке життя було зроблено 27 (двадцять сім) пропозицій супового набору (руки і серця)
Я не є красивою, не маю вищої освіти, у мене нема батька депутата і мами бізнес-леді. Не те що я вихваляюся ... просто не можу збагнути психології мужчин.
В мене є подруга :красуня, чудова господиня, пише дисертацію, батьки не з простих людей. А вот особисте життя не клєїться. Приходить до мене вечорами, почаюємо, вона мені поплачеться на свою самотність, я їй вкотре пораджу на сайтик знайомств зазирнути, вона вкотре мені розкаже про маньяків там і усе. Сидить сама царівна. Якось зізналася мені що заздрить мені і попоросила відкрити таємницю. Я запропонувала аби вона мене взяла з собою на побачення (хотіла подивитися на її поведінку) І що я побачила? Купу гриму, синтетичність у словах, намагання сподобатися, інтелектуальні теми для розмови і т. д.
Дівчатка милі, якщо ви хочете заміж. Та будьте ви собою з усіма недоліками і позитивами які у вас є, з кривими чи рівними зубами, з надлишком кілограмів чи катастрофічним їх браком. Не подобоється мужикам тонаж гриму і IQ тести на побаченнях. Поводити себе слід так наче знаєш ту людину вічність і тоді в співрозмовника створиться таке ж враження і ваш діалог набуде форми діалогу а не монологів на теми хто ким є і шо кого цікавить
Успіхів!

Щось у цьому є! А таких жінок, між іншим зараз дуууже багато!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 серпень 2008 - 16:01

Перегляд повідомленняNaTa! (18.8.2008, 23:14) писав:

Щасливий татусь, Lara!, Татіка, Щаслива,
В усіх ваших дописах є те з чим я погоджуюсь і взагалі вони мені здались особливо щирі і теплі :36_3_16: , так ніби вам справді не байдужа ця тема-проблема.
Від себе скажу, що мені шкода жінок яким не пощастило з створенням сімї, крім тих жінок, які не мають потреби в сімї. Але є річ гірша за жіночу самотність - самотність у шлюбі, коли поруч чомусь не та людина (Богу дякувати це не з власного досвіду). А ще підтримую думку, що не треба нікого "брати заміж" в жінки є потреба в любові, ніжності, турботі і захищеності, а не потреба бути чиїмось правом власності.

Він її любив і любить досі. А вона... а вона вишла за нього заміж зі злості. Вийшла, аби відімстити своєму коханню, яке одружилося. Він надіявся, вірив, що вона його полюбить, а вона народила йому сина і возненавиділа його. Ні, не сина! Чоловіка! Коли йому було 38 - вона вигнала його з дому і не дає можливості зустрічатися із сином навіть раз на тиждень. А він досі її кохає, хоч вона зіпсувала йому життя. Й зараз каже, якби можна було все повернути, я би все одно взяв її за дружину.

На жаль, це не цитата з книжки, - це реальна ситуація, яка сталася із моїм знайом!
Прикро, що такі люди є! Що чинять саме так в таких і подібних ситуаціях!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему