Сидимо вдома і дуріємо.
Гуляти ввечері тільки виходимо. Вдома бризкаємось з пулівілізатора, сто разів на день ходимо в душ. Я дуже багато п'ю рідини, літра два з половиною в день точно. В мене два літра квасу на день йде плюс ще зелений чай з м'ятою декілька разів на день. Кондішена в нас нема, що дуже ускладнює життя.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Хоча про спеку лишилися тільки спогади..... :D Кондиціонером , але коли малий в кімнаті то по мінімуму і дуття на мінімум, все літо так прожили всі задоволені
не знаю. напевно можна. якщо під ним сидіти. ми різкий перепад не робимо. на 18 градусів не ставимо. максимум різниця в 10 градусів.
Андрійко ніразу не студився. хоча так сталося, що наші ліжка під кондиціонером. а я студилася. напевно ще від умов, до яких звикла людина залежить.
всі амирикоси пють всі напої з льодом. а я не можу, відразу горло.
всі амирикоси пють всі напої з льодом. а я не можу, відразу горло.
у меня сестра тоже чуть что сразу горло, а я нормально и воду холодную и мороженное ем и нормально, и малому даю мороженное, я заметила чем больше к теплу привыкаешь тем чаще болеешь, нужно закаляться :)
Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
Користувались минулого літа і цього вже встигли, ніхто ні разу не простудився. В інструкції в нас писалось про різницю здаєця в 8 градусів. Потік ми направили під стелею, так щоб в писок не дуло, ну і без фанатизму, так шоб не цілий день, а ільки тоді, коли справді жарко.
Але ми справді рідко хворієм, може і від того залежить
ми якось до кондюка не "доросли" - завжди гроші на щось інше тратили... ;) а вентилятор вдома є, але ми його не включали...Просто повідкривали всі вікна вдома, пємо більше рідин. Доцю раз на годину обтираю від поту водичкою кімнатної температури з ромашкою і зразу ж витираю насухо. Ну і лежить вона в мене голенька без памперса майже весь час. Стелю одноразову пеленку, наверх просту батикову і ложу так малу... правда пісяє вона що20 хв так що пеленки у нас ідуть - весь балкон завішений сушінням. ;)
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
Нам якось не дуже важко спека переноситься можливо тому що половина вікон з тіньової сторони....ми зранку провітрюєм всі кімнати.....потім на обід закриваєм і засовуєм штори......відкриваєм з тої сторони де сонечко вже прйшло....ми живем біля парку.....весь ранок і з 17 знов. там просижуєм.....
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
Гуляємо вранці до 9 і ввечері після 18. По дому доня бігає у трусиках. На балконі поставили надувний дитячий басейн, а вікна завісили вологими покривалами. Воду майже не пьємо, більше дуже теплий зелений чай з мятою та компот з ягід.
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
І в нас кондиціонер. В хаті балдьож Якщо є можливість треба ставити кондюк. Діти, ттт, за два роки жодного разу не хворіли, а раніше, коли включали вентилятор, то у доці одного разу був коньюктивіт, а іншого отит, хоча вентилятор розвертала до стіни. А на рахунок закаляння - це чудово!!! Я ніколи не підігрівала дітям пити, навіть з року вони могли попити щось з холодильника, але маленькими ковточками. Що таке ангіна ми не знаємо.
Я спасаюся вентилятором....а то я просто вмираю від тої жари.....я й до вагітності її старашно важко переносила....а тепер у 10 степені...
Щей приходиться їздити в машині....а там теж кондиціонера нема....відкриваю всі вікна навстіж....і тільки так легше....
а я рятуюся від спеки своїм тархуном :) : кипячу воду, кидаю туди тархунну мяту, трошки покипить, виключаю, витягаю мяту з каструлі вичавлюю туди сік одного лимона і гарячим розливаю по склянках. Дадаю 3-4 шматочки льоду и напій стає прийнятної температу, бадьорить і освыжає. Правда мої люблять додавати цукор туди) але результат гарний однак. Скуштуйте може і вашу спрагу вгамує.