Пока был совсем маленький покупали хагис, а когда дорос до хеппи( у нас их на самых маленьких нет) стали брать их и были довольны. Сейчас берем или их, или АРО - это фирма, которая делает всё для магазинов Метро.
- перчинка форуму! мои тортики ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
Привіт! Користуємось хагісами (ті що дихають ) ті що з зеленою смужкою на упаковці. Ще інколи використовую Ліберо вони теж непогані. Молфікс жахливий завжди спинка була мокра, а від памперсів почервоніння шкірки, особливо з боків. Вважаю, що підгузники потрібно підбирати індивідуально для кожної дитини, просто спробувати різні і вирішувати які для дитини найкращі, всі вони мають синтетичні волокна та наповнювачі, а чутливість шкіри у малюків різна, а також і анатомічні форми, хтось худенький, хтось грубенький....
Як були малими :D пробували все по черзі, найбільше сподобалися зелені хагіси, але коли малий почав обмацувати себе а ще гірше повзати довелося від них відмовитися бо під стрімкими нігтиками малого вони кашлатилися і він ті волокна тяг у рот не розумію як такого не передбачили виробники в памперсах такого і близько нема, тож наразі памперси і то в крайніх випадках бо надягати памперс у таку спеку то катувати малятко доречі пробували ліберо-трусики то повна маячня вдягати незручно знімати незручно і сильне почервонніня довкола талії від них
Як були малими :D пробували все по черзі, найбільше сподобалися зелені хагіси, але коли малий почав обмацувати себе а ще гірше повзати довелося від них відмовитися бо під стрімкими нігтиками малого вони кашлатилися і він ті волокна тяг у рот не розумію як такого не передбачили виробники в памперсах такого і близько нема, тож наразі памперси і то в крайніх випадках бо надягати памперс у таку спеку то катувати малятко доречі пробували ліберо-трусики то повна маячня вдягати незручно знімати незручно і сильне почервонніня довкола талії від них
А нам в такому випадку трусики-хагіси дуууууже до вподоби!
Зараз Памперси, як і на самому початку. Перепробували багато, був період коли тільки ліберо використовували, ще не погані Нарру, але після року якось перейшли знову на Памперси. А от мені ще цікаво які хто салфетки вологі використовує і чи при зміні підгузника завжди підмиваєте дитя? Бо я підмиваю ввечері і деколи коли покакала, а так обходжусь салфетками. Використовую Комфорт рожеві, нам найкращі вони, бо не ароматизовані і без кремів, які залишаються на шкірі і не виникає почервонінь. А хто які використовує?
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
тільки памперси , чому не знаю, просто як купив спершу - проблем не було, то так їх і купую вже для другого карапуза, а зараз і правда взагалі по можливості без підгузків обходимся - спека неможлива!
а серветки теж памперсовські брали без всяких ароматизаторів і тд але то на всяк аварійний випадок, а так - попу під кран ,або в миску
Ліберо Щось на кшталт ROMZES,як почали купувати Ліберо так й продовжуємо. Ще хочу спробувати Хагіс. а від Ліберо у нас ніколи не було проблем:не підтікають та й шкіра у малого нормальна, немає ніяких висипів. Одного разу взяли памперс. Ну дуже не сподобалось: й парить, й якимось одеколоном воняє, а ще ну дуже багато в них синтетики.
Спершу купили Памперси для новонароджених, загалом були задоволені, бо вони гарно впитують дитячі випорожнення. Вчора купили Хаггіси в зеленій упаковці, теж ніби не погані. Пробували ще Молфікси, але вони нам поки завеликі.
Зараз Памперси, як і на самому початку. Перепробували багато, був період коли тільки ліберо використовували, ще не погані Нарру, але після року якось перейшли знову на Памперси. А от мені ще цікаво які хто салфетки вологі використовує і чи при зміні підгузника завжди підмиваєте дитя? Бо я підмиваю ввечері і деколи коли покакала, а так обходжусь салфетками. Використовую Комфорт рожеві, нам найкращі вони, бо не ароматизовані і без кремів, які залишаються на шкірі і не виникає почервонінь. А хто які використовує?
Користуюсь теж Памперсами,а салфетки вологі Памперс сенсітів. Але салфетки тільки коли немає доступу до крану з водою,а так завжди водичкою і потім повітряні ванни.
І ми за ХАГІСИ. Спершу купувала дорожчі, а з 9 місяців перейщли на дешевші. А нещодавно спробували МОЛФІКСИ- теж сподобалися.
Салфетками практично не користуємося.