Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Передчасні дітки 2008 року - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Передчасні дітки 2008 року Передчасні дітки 2008 року Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Оксанка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 серпень 2008 - 14:40

Моя донечка народилась 10.03.2008р. :good: Хоча мала народитись 10.05.2008р. :nyam2: Вага її була 1,300кг., а ріст моєї дюймовочки був 39 см.
Зараз моєму ангелику 5 місяців . :nyam2: Вона росте і розвивається. Звісно вона меньша і легша від ровесників-девятимісячних. Хотілося б знати про досягнення у розвитку таких же діток!Цікаво знати-коли її ровесники починають сідати,ходити ,говорити і т.п.Пишіть. Буду чекати. :good:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilka 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 вересень 2008 - 18:15

:)) долучайтесь до теми "дітки 2008", ваш принцеса, напевно, наздогнала у своєму розвитку всіх "вчасних" :))
  • 0
  • Back To Top

Гість_Людочка!_*

• Група: Гості

Відправлено 19 серпень 2009 - 13:26

Мій синочок народився 8 місячним. Ми дуже переживали, оскільки лікарі говорили, що дитина може не вижити. Він важив 2600г і на ріст був 46см. Але підозри лікарів не виправдалися. У 3 місяці він наздогнав усіх своїх однолітків, які народилися 9 місячними. Через 1,5 тижня нам виповнюється рік і ніякої різниці не помітно. Навіть навпаки, є такі речі, які він робить краще за них :)

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Оксанка, Оксанка, не переживайте з вашою донечкою буде все гаразд. Вона дуже швидко наздожене своїх однолітків і між ними не буде ніякої різниці
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ksu3 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 серпень 2009 - 13:30

А моя Іваночка народилась на 39 тижні, з вагою 1,960кг. і ростом 48 см., скоро їй виповниться 9 місяців. Таке мале круть-верть, дюймовочка вже важимо 8кг., їмо багато але через те що непосидючі, багато рухаємось трохи втрачаємо, але нічого наздоженем ту кляту вагу...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   gloriadelmondo 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2009 - 23:26

мій Павлик родився 5 днів і нарешті 10.07.2008 народився в терміні вагітності 38 тижнів з масою 3.500 і 54 см,
Зараз все ок, страшенний бешкетник!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ananaska 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2009 - 23:49

Наш синочок народився на початку 37 тижня з вагою 2850кг і ростом 49 см. Дуже швидко набирав вагу і ріст і наздогнав своїх ровесників, зараз досить високий хлопчик, як на свій вік, по розвитку теж нічим не відстає, теж такий шустрий, що ми всі разом за ним не втигаємо :D .
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olalala 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 травень 2010 - 09:53

Мої хлопчики народилися в 36 тижднів, важили по 2.700 кожен.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Весняночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2010 - 10:18

Моє маля народилось 16.03, хоча мало 10.04. Андрійко важив, як не дивно 3кг, але в перші місяці погано набирав, по 500 г
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kira lv 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 листопад 2010 - 17:25

Мій синочок народився на 32 тижні вагітності з вагою 1,5 кг і ростом 36 см. Проблеми були звичайно. Але Слава Богу ми справились. Сіли пізно, стали на ножки в рік ходити почали десь у півтора року. Зараз бігаєм, тільки по сходах ще не вміємо. Зараз нам 2 роки і 1 місяць, а важимо тільки 11 кг при рості 84 см. Зате балакаємо і знаємо віршики. Це добре, що такі мами мають можливість поспілкуватись. У мого, наприклад проблеми з горшком. Не можу його навчити ходити на горшок.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mira-bella 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2010 - 08:14

Моя похресниця народилася на 29 тижні вагітності з вагою 1,200 кг. Виникло дуже багато проблем. реанімація, два місяці в лікарні і т. д. Зараз їй пів року. Важить 6,5 кг. Почала добре тримати голову. ЇЇ мама справді молодець. Вони повністю на грудному годуванні (вже почали прикорм). Постійно роблять масажі, бо м"язи слабенькі. Може ще в когось буля така ситуація з малятком. Як такі глибоко недоношені дітки ростуть і розвиваються/ Я всеж таки хресна мама і дуже люблю і переживаю за похресницю.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Марі_я 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 лютий 2011 - 23:22

мій хлопчик народився на 36 тижні з вагою 2,180кг 48см. два дні був у реанімації. на шостий день після пологів нас виписали додому. У півроку стояв біля ліжка а у 1.2р почав уже добре ходоти.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   georginochka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 березень 2011 - 13:15

Мій синочок Марчик народився в 36 тижнів з вагою 2600 і зростом 45см, як сказали, майже доношений. Хоч і сам відразу закричав, і з роддому виписали на 4-й день, але оте "майже" переслідувало нас ще довго. Жовтушка не сходила до 3-х місяців, трохи неврологічних проблем, перевертатись почав після 5-и, сів, поповз і почав ставати біля опори між 8-м і 9-м місяцем. Пішов в рік і майже півтора місяця. В рік говорив максимум 5 слів. Зате тепер говорить дуже багато і досить зрозуміло, бігає, стрибає і від колишніх проблем залишилась хіба надмірна емоційність, але це і в доношених буває.
Дуже співчуваю тим, в кого дітки народились занадто рано, і були різні ускладнення, але думаю більшість з них вже позаду і такі мами по справжньому цінують досягнення своїх малят.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюха2704 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 липень 2011 - 14:11

А моя малеча народилася на 34 тижні вагітності, тоже були певні проблеми, додому нас виписали аж за 16 днів після родів. Зараз нам 6,5міс, правда маленькі і щупленькі але і тим дуже задоволені!!!! У кого є такі дітки підскажіть на рахунок прививок, хто шо робив і які?????
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн