медо треба, медом. Намащуєш на долоні й до тих місць де целюліт, і так долоки не надоїсть . спочатку прилипає легко а потім коли відриваєш рукито наче депіляцію воском робиш, зате ефект добре відчутний, по собі знаю.
медо треба, медом. Намащуєш на долоні й до тих місць де целюліт, і так долоки не надоїсть . спочатку прилипає легко а потім коли відриваєш рукито наче депіляцію воском робиш, зате ефект добре відчутний, по собі знаю.
Дуже багато раз чула та читала про цей метод. Метод
А головне, ні якої хімії!
ось тільки що отримала таку інформацію:
Позбавлення целюліту методом стабільної кавітації (перетворення жирових клітин у пухирці із подальшим їх руйнуванням) Ця методика розроблена і впроаджена італійськими вченими, що є протиставленням хірургічному втручанню - ліпосакції.
Ktara! Я читала. Все виглядає супер-привабливо. От тільки не знаю, чи вже в Україні косметологічні кабінети чи салони мають апарат потрібний. І взагалі, я би сама спробувала, але хотілося б поговорити з кимось із знайомих косметологів про ефективність і безпечність.
Есть такой аппарат, я уже созвонилась и узнала цены. Надо от 5 до 10 сеансов, не чаще чем 2 раза в неделю. Сколько именно надо сеансов говорит врач на приеме. Очень хороший результат заметен уже после 4-ой процедуры, виден незначительный результат после 1-ой.
Стоимость процедуры зависит от выбранных укчастков
Пример цен:
живот -225 грн + 35 грн (дренаж вакуумный)
ягодицы: 260+35 и тд.
Я читала, що потрібно в середньому 7 процедур. Так і виходить від 5 до 10. ;) Але там написано було також, що оптимально робити раз на тиждень. Тоді все, що розщепилося встигає успішно вивестись з організму і не навантажується лімфосистема. І написано було, що виводиться назавжди, немає ефекту повернення.
Знаю також дієвий метод, котрий можна попробувати в домашніх умовах. Щодня: проблемні участки змащуємо будь-яким розігріваючим кремом, обгортаємо або одягаємо зігріваючі шорти. Через годину - душ. У душі після активного масажу губкою беремо мелену каву (грубого помолу) і активно робимо пілінг. Після душу 2 таблетки мумійо розчиняємо в дитячому кремі і втираємо в проблемні участки. Ну і медовий масаж дієвий, такий як вище описували.
Лікування медом хороше, проте болюче (я пробувала, процедуру виконував чоловік - руки потрібні сильні). Найкраще - мед натуральний, трошки зацукрений (тоді буде і як пілінг). Треба змастити руки медом, покласти руки на сідниці і різко відривати. Виконувати до того часу, поки на руках не з"явиться коричнево-сірий скочений жир. Думаю, що з цим методом слід чекати закінчення вагітності, а під час - я б не радила- БІЛЬ, БІЛЬ,БІЛЬ.
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
пришла с первой процедуры. Делюсь впечатлениями: длительность 45 минут. Мажут гелем, потом практически по чуть-чуть проволят каким-то датчиком 9что-то типа того), очень приятно, можно поспать, в ногах идет покалывание (то меньше то больше). Заканчивается не очень приятными ощущениями - лимфодренаж (вывод жидкости) - немножко неприятные ощущения, но дляться всего пару минут. так что терпимо. Назначили мне 7 процедур. Сказали, если результат будет, то прервется раньше
по собі знаю, найкращий спосіб позбутися целюліту - це схуднути і регулярно робити інтенсивний масаж проблемних місць рельєфним масажером, при цьому можна використовувати якийсь антицелюлітний гель. Сам по собі він неефективний. Результати будуть, коли це все поєднати!
по собі знаю, найкращий спосіб позбутися целюліту - це схуднути і регулярно робити інтенсивний масаж проблемних місць рельєфним масажером, при цьому можна використовувати якийсь антицелюлітний гель. Сам по собі він неефективний. Результати будуть, коли це все поєднати!
Значить чекаємо народження дитинки, а далі вже будемо плідно працювати над собою! Певно буде над чим!
Ktara, можна в приват про ці процедури, де Ви їх робите?
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Кажуть, при вагітності не рекомендують навіть маски з медом - алерген він великий. Тому думаю з медовими масажами треба трошки відкласти ;)
А так від подруг чула, що цей метод дуже дієвий. Салонні медові масажі + хороша косметика для тіла + трошки спорту і дієти - на власні очі бачила результат в подруги: чудо