Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Жіночі консультації міста Києва - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Жіночі консультації міста Києва Шукаю досвід та поради Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Red Anna 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 12 серпень 2008 - 10:24

Не склалися відносини в ЖК свого району, шукаю платну ЖК для нагляду. Досвіду ж немає ніякого.
Хто де спостерігався?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 12 серпень 2008 - 11:14

Перегляд повідомленняRed Anna (12.8.2008, 11:24) писав:

Не склалися відносини в ЖК свого району, шукаю платну ЖК для нагляду. Досвіду ж немає ніякого.
Хто де спостерігався?

А чому Ви выдразу в платну хочете йти? Можна ж просто в другу державну поліклініку звернутися, якщо є якась наприміті і неподалік. Процедура там проста. Пишу зі свого досвіду. В мене київська прописка ,але проживаю не втому районі де прописана. Коли завагітніла прийшла в поліклініку по місцю проживання, написала заяву на імя завідуючуго ЖК, заяву пришпандьорили до карточки і пішла на прийом до лікаря... Ну якщо вже дуже запатити хочете, то є така клініка Св. Луки на пр. Тичини, ми туди ходимо до терапевта, кардіолога...наче нічого так, ціни більш-менш...Це ж залежить від того де Ви мешкаєте, в якому районі.....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Цитрина 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 12 серпень 2008 - 11:15

Я стала на облік ні за місцем прописки, ні за місцем проживання :)
Спостерігаюся в ЖК на Красному Хуторі (Київ). Заплатила 550 грн типу благодійного внеску :) і мене взяли на облік. Дуже задоволена!!! За весь час ще ні разу не побачила хамства, вимагання грошей і т.п. Заплатила тільки 20 грн за аналіз з вени, а так то все решта безплатно.
Тьху-тьху! Аж сама дивуюся - всі дуже привітні і турботливі :scratch_one-s_head:
Бажаю і Вам знайти гарну ЖК! :cool:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2008 - 14:42

Дуже дякую, навіть не знала, що таке можливо.
Проживаю на ПОзняках, піду мабуть дізнаюсь про Червоний хутір, або П. Запорожця
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2008 - 15:00

Перегляд повідомленняЦитрина (12.8.2008, 12:15) писав:

Я стала на облік ні за місцем прописки, ні за місцем проживання :)
Спостерігаюся в ЖК на Красному Хуторі (Київ). Заплатила 550 грн типу благодійного внеску :) і мене взяли на облік.

Ого, ну і "ціни" :scratch_one-s_head: Мені в Івано-Франківську стати на облік не за місцем прописки обійшлось у 30 грн благодійного внеску.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Цитрина 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 12 серпень 2008 - 16:45

Вишенька, я так розумію, це я ще "нормально попала" :D Чула, що деякі платять отак спочатку 500 грн, щоб стати на облік, а потім ще по 50-100 грн за кожен прийому лікарю :pardon:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2008 - 16:52

:acute: ого
А я ще злилась, чого це стягують 30 грн :pardon:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2008 - 17:39

Перегляд повідомленняRed Anna (12.8.2008, 11:24) писав:

Хто де спостерігався?

Якщо Вас все ще цікавлять рекомендації щодо платного ведення вагітності, то я вже в якійсь темі писала про спостереження вагітності в клініці в Нестерівському провулку. Там купується спеціальний пакет-страховка вартістю орієнтовно 800 доларів, в яку входить повністю всі спостереження - чула позитивні відгуки про цей пакет , і саме про лікаря Авєріну Т.О.

Щодо особисто мене, то я на початку вагітності спостерігалась в Медікомі, а потім з 10 тижня стала на облік в Ісіді. Це також платне ведення вагітності, проте порядок сум до оплати суттєво відрізняється від того ж Нестерівського провулку. (про це Ви можете детальніше прочитати на сайтах цих клінік). Єдине, що додам, на даному етапі (пішов 32 тиждень вагітності) я задоволена якістю обслуговування і кваліфікацією медиків у вибраному закладі і при потребі поділюсь з Вами деталями при приватному листуванні, якщо вас це буде цікавити.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 серпень 2008 - 10:16

Перегляд повідомленняSonya (12.8.2008, 18:39) писав:

Якщо Вас все ще цікавлять рекомендації щодо платного ведення вагітності, то я вже в якійсь темі писала про спостереження вагітності в клініці в Нестерівському провулку. Там купується спеціальний пакет-страховка вартістю орієнтовно 800 доларів, в яку входить повністю всі спостереження - чула позитивні відгуки про цей пакет , і саме про лікаря Авєріну Т.О.

Дякую! Ще і досі цікавить. Проблема в тому, що я не вмію давати гроші сама на кожному прийомі, мене це дуже лякає. Шукаю таку клініку і ЖК, щоб була такса, і б знала кому її давати і як.
Дякую Вам за поради.

Ще вчора ходила (за порадою на форумі) на розвідку в центр Св. Луки. Приємне враження компетентних спеціалістів. Правда, скпілкувалась тільки з ендокринологом.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tanyalarina 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 серпень 2008 - 10:50

Перегляд повідомленняЦитрина (12.8.2008, 17:45) писав:

Вишенька, я так розумію, це я ще "нормально попала" :D Чула, що деякі платять отак спочатку 500 грн, щоб стати на облік, а потім ще по 50-100 грн за кожен прийому лікарю :sneeze:

мені сказали заплатити 500 гривень щоб стати на облік. І це в поліклініці за місцем прописки та проживання в мого ДІЛЬНИЧОГО гінеколога !!!! По розмові стало зрозуміло що якщо не заплочу - на облік в них не стану ! Ось дали 3 дні на роздуми...
My Signature
Зображення

Зображення
1.2. Заборонено використовувати більше двох лінієчок у підписі.
Три лінієчки мають право поставити лише користувачі у яких більше трьох діток.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Катруся 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 11:04

Ставала на облік в Києві, київської прописки не маю. Заплатила благодійний внесок (причому, суму мені сказали визначати самостійно) розміром 50 грн. Зараз особливих проблем не маю, ні за які відвідування не плачу (може, ще все попереду?), та і ставлення винятково позитивне. Задоволена дуже
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 15:50

Перегляд повідомленняRed Anna (13.8.2008, 11:16) писав:

Дякую! Ще і досі цікавить. Проблема в тому, що я не вмію давати гроші сама на кожному прийомі, мене це дуже лякає. Шукаю таку клініку і ЖК, щоб була такса, і б знала кому її давати і як.
Дякую Вам за поради.

Я вже писала, що теж ставала на облік не по приписці, і нічого не плачу на прийомах. А за благодійний внесок самі кажуть :D
У нас тут благодійні внески обов"язкові при здачі аналізів незважаючи на приписку (ніхто не питає де ти живеш): просто дають заповнити талончик, що ти виділяєш 4-5 грн на розвиток лікарні.

Тому я щось недуже зрозуміла, чому Ви вирішили, що доведеться давати гроші на кожному прийомі?
Хоча я не києвлянка, може в столиці інші правила...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 серпень 2008 - 15:59

Я тоже стою не по месту прописки на учете. Заплатила благотворительный при поступлении(10 грн) и всё: за анализы бесплатные не просят ничего, только с собой надо приносить перчатки, шприц, скарификатор, спирт, вату и т.д. Анализы, узи, прием врача и направление к генетику - все бесплатно, платила только за анализ на гепатит.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тала 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 вересень 2008 - 09:45

Я за порадою Марикоші стала на облік у Центр репродуктивного здоров'я при Шевченківській поліклініці. Благодійний внесок 3000 грн, великий плюс - не треба сидіти в чергах. Хіба що коли йдеш здавати загальний аналіз (типу кров з пальця) - тоді сидиш у черзі. Але вони швидко рухаються. До свого лікаря записуєшся на певний час, жодних черг. Лікар адекватний і уважний. Загалом задоволена.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Leona 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 жовтень 2008 - 17:39

Мені вже скоро треба на облік ставати.Живу і приписана в Києві Голосіївськ.р-н.Але нічого не знаю про Ж.К.Може хтось там спостерігався????Не знаю нікого,бо тільки недавно переїхала...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 жовтень 2008 - 12:23

Перегляд повідомленняКатруся (26.8.2008, 12:04) писав:

Ставала на облік в Києві, київської прописки не маю. Заплатила благодійний внесок (причому, суму мені сказали визначати самостійно) розміром 50 грн. Зараз особливих проблем не маю, ні за які відвідування не плачу (може, ще все попереду?), та і ставлення винятково позитивне. Задоволена дуже

Аналогічно. Платила 50 гривень благодійного внеску (розмір теж сказали самій визначити), нічого з собою не приносила, нічого більше нікому не платила, тільки іноді давала лікарці невеликі презенти (типу коробки цукерок), але це було всього разів 3-4. В цілому задоволена ставленням і якістю медичних послуг. Черги, звичайно, були. Але до деяких лікарок не було черг, як я зрозуміла, до них не дуже хотіли йти жінки.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Alex_sl 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 грудень 2008 - 21:34

Привіт можете підказати де жінці стати на облік. Живемо в Шевченківському районі на Лукяновке без Киевської прописки жена іноземка. Дякую

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняAlex_sl (20.12.2008, 21:34) писав:

Привіт можете підказати де жінці стати на облік. Живемо в Шевченківському районі на Лукяновке без Киевської прописки жена іноземка. Дякую

Були на Червонозоряному проспекті. кажуть купувати страховку біля 350евро. Чи законно? і скільки реальна ціна без Киевської прописки.

Користувач подумав і додав через 5 хв.:

Перегляд повідомленняКатруся (26.8.2008, 11:04) писав:

Можете сказати адресу де стоїте на обліку?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lэnka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 липень 2009 - 11:25

люди, підкажіть будь ласочка чич приватного гінеколога, чи ЖК щоб просто спостерігатися, бо участкова за місцем проживання (Голосієво) мене не влаштовує
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тімуся_s 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 липень 2009 - 19:20

Не люблю я наші безкоштовні ЖК...вважаю - безплатний сир буває тільки мишоловці..я спостерігалась в приватній клініці "Омега-Київ", власне не клініка мене привабила, а лікар - Алексееенко Л.І. ( хороший гініколог).. а на 30 тижні вагітності прийшла в ЖК по місцю прописки, щоб оформити картку вагітної ( приватні не оформляють)...на мене подивились косо і щось почали мурчати де я дотепер була, і як їм притаманно - намікати на оплату... Я швиденько поставиа їх місце, сказала що немають права не взяти на облік... все оформили миттєво :))) я до них приходила тільки, щоб аналізи переписали і тоді коли в мене получалось, а не тоді коли вони хотіли..
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lэnka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 липень 2009 - 14:24

Перегляд повідомленняТімуся_s (9.7.2009, 20:20) писав:

Не люблю я наші безкоштовні ЖК...

Згодна з Вами, але платні настільки платні, шо просто волоссся дибки, а у мене ще й прописка не Київська
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн