Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Тести на вагітність - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Тести на вагітність Дві полоски Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 серпень 2008 - 17:11

Давно хотіла створити темку в теревенях та чомусь руки не доходили :acute:
А тут бачу щей актуально :D Зображення
Отож пропоную ділитись досвідом тестування вагітності.

Мій був правий кожного разу :acute:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Меліса 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 06 серпень 2008 - 17:26

Я довіряю тестам. Якщо він не бракований то покаже точний результат. Була довго затримка, зробила тест одна полоска, потім на днях сходила до гінеколога, а вона каже, що я вагітна, :acute: пішла на УЗД і результат тесту підтвердився. Ось так :acute:
My Signature
ЗображенняЗображення
Кожен новий день - шанс для щастя! Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 06 серпень 2008 - 17:49

В МЕНЕ ТАКОЖ КОЖЕН РАЗ БУВ ПРАВИЛЬНИЙ.
ДУМАЮ, ЩО ЇМ МОЖНА І ТРЕБА ДОВІРЯТИ, ЗВІСНО КОЛИ ПРАВИЛЬНО ЗАСТОСОВУВАТИ.

В МЕНЕ ТАКОЖ КОЖЕН РАЗ БУВ ПРАВИЛЬНИЙ.
ДУМАЮ, ЩО ЇМ МОЖНА І ТРЕБА ДОВІРЯТИ, ЗВІСНО КОЛИ ПРАВИЛЬНО ЗАСТОСОВУВАТИ.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анютка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 06 серпень 2008 - 17:51

Я також довіряю тестам. Коли перший раз була затримка тест показав одну полоску, тобто що не вагітна, а гінеколог сказала, що вже 5 неділя, але потім зясувалося, що тест все таки показав правду :cray: . А коли другий раз затримка була тест сказав, що я вагітна і дійсно тоді я вже була на 8 :36_3_9: тижні.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 серпень 2008 - 18:37

Чула, що тест показує неправду лише тоді коли організм матері не виробляє якогось гормону. Зазвичай такі вагітності закінчуються викиднем. Але ящо вчасно все виявити то можна виносити здорового малюка
:36_3_9:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 серпень 2008 - 21:12

Взагалі то я ще до тесту знала що вагітна, але удостовіритись хотіла, то теж показав що вагітна. Чула від досвідчених у цих питаннях жінок, що чим дорожчий тест тим більш він хибний. От такий парадокс.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 серпень 2008 - 21:41

Мені теж, як не дивно, аптекар знайомий радив дешевий тест, казав що він точніше покаже...
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 06 серпень 2008 - 21:41

У мене перший раз тест не підвів, показав дві смужки, а через 8 місяців після позитивного тесту народилася Юля.
Попередній цикл затягнувся до 50 днів, каже мій лікар, що це через поїздку до моря і зміну клімату, а я так чекала на 2 смужки. І самопочуття було таке, що можна було запідозрити вагітність, і затримка величезна, а усі тести негативні. Ну і тут не помилилися, вагітності немає. :(

А про достовірність. Знаю мамочку здорової дівчинки, у якої тест під час вагітності так і не видав ні разу 2 смужки. Вона для сміху перед пологами робила востаннє - одна смужка, а робила різні: від найдорожчих до найдешевших. Думаю, що в основному тести все вірно показують, якщо вони не браковані. Щоправда, бувають одиничні випадки, коли гормональний фон у жінки порушений, тоді і тест може схибити, навіть якщо він цілком придатний і правильно зроблений.

До речі, за відгуками аптекарів і жінок знаю, що дуже надійні тести "Евітест", вони є різні: і смужки, і струменеві, і крапельні. Всі дуже надійні, не дивлячись на розкид у ціні (смужкові - найдешевші, звичайно). А найточнішими всі називають струменеві. З власного досвіду скажу, вони справді зручні (не потрібно сечу збирати). А от про точність... Думаю, що точність у всіх приблизно однакова, тільки струменеві дорогі, звідси і розмови про зверхточність, такий собі маркетинговий хід. Хоча, може і помиляюсь.

Татіко, ти мої думки прочитала. Я от вчора якраз ввечері подумала, що такої темки у нас немає...)))) Але, думаю, може то її перенести у розділ "Кожну хвилину плануємо дитину" або "Наша родина чекає дитину".
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 серпень 2008 - 23:43

Я для певності придбала 2 тести і на обох з явилися 2 смужки - ну все життя вдалося!!! Незабутні моменти я дивилася на ті простенькі полосочки як на НЛО! До цих пір зберігаю їх в мельхіоровій шкатульці яко реліквію :-)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mamochka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 09:00

Тести мене теж ні разу не підводили, але за порадою лікарки купляла найпростіші (найдешевші). Якщо такий тест покаже що вагітна значить це точно так. :36_3_9:
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 09:51

коли сталася затримка-купила дешевий тест-показав 2 смужки, я чомусь не повірила і на наступний день купила дорогий- теж дві смужки.через тиждень сходила до лікаря - підтвердилась вагітність 5-6 тижнів.а от моя співробітниця купила дорогий тест, він показав 2 смужки, а через кілька днів почалися місячні.(правда, як сказав лікар, можливо, вагітність і була, але вона перервалась на малюсінькому терміні)
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 10:14

А мені колись лікар казав, що якщо тест показує вагітність, то можна говорити, що так воно і є (бо тест реагує на гормон, який виділяється саме під час вагітності), а от якщо показує, що не вагітна, то тут можуть бути сумніви, бо раптом термін маленький, і кількість гормонів недостатня, щоб тест на них зреагував.

У мене тест теж одразу показав дві полосочки. А якось раніше була затримка, то ми теж тест купили, а там нічого... почекали кілька днів, знову тест - і знову не вагітна... Тоді пішли до лікаря, то вже остаточно підтвердилось, що я не вагітна, просто затримка.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каріна 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 10:49

Я свому першому тесту теж не повірила, коли побачила 2 полоски, ходила ще разів 5, щоб точно переконатись, в аптеці на мене дивились з широко розплющеними очима. А справа от в чому. Ми коли з чоловіком кохались, мене дуже заболіло внизу живота, от я й подумала схожу на УЗД й провірюсь, чи все в мене гаразд, чи здорова, тимпаче до гінеколога я ще нііколи не ходила. Так от там на УЗД мене заспокоїли, що у мене все гаразд, все здорове, щоб я не хвилювалась, можливо це щось після мічячних ще поболює, так би мовити ПМС. А виявилось в результаті, що я вагітна, просто був маленький термін і на УЗД можна було побачити лише вагінальним шляхом, що й зробили на наступний раз, коли я пішла на УЗД і розповілату історію! :D
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мerri 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 11:02

Привіт всім форумчатам!

на рахунок тесту для вагітності....
хочу сказати :що вони точні на 99,9%, бувають такі випадки ,що обманюють .
але ми всі звичайно знаємо, що є не один спосіб дізнатися про свою вагітність .

тільки ,я так чекаю на ті дві полосочки.....щоб вони появилися і :36_3_9: :cray:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 11:25

І мене такий тест ніколи ще не підводив.Один раз показав(дешевий тест :D ), що не вагітна, так і сталось, просто була затримка із зміною клімату, а другий раз (дорожчий тест :D )показав, що вагітна-ото радості вже не було меж :dance2:-і підтвердилось!
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 13:43

Перегляд повідомленняЕмма (7.8.2008, 0:43) писав:

Незабутні моменти я дивилася на ті простенькі полосочки як на НЛО! До цих пір зберігаю їх в мельхіоровій шкатульці яко реліквію :-)

Мою вагітність підтвердив звичайний, дешевий тест-смужка. А от під час годування вже разів з 3-5 робила поки місячний цикл відновлювався, але чомусь взагалі нічого не показував, а потім коли проходив час дійсності тесту з"являлись 2 полоски, та місячні відміняли вагітність. А ще чула, що коли жінка годує то і тест може бути неправдиво позитивний через гормони.
Доречі тест, що підтвердив нашу донечку теж зберігаю, навіть в її альбом вклеїла з фотками з УЗД, це ж перша вісточка від неї, справжня реліквія.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 13:47

А я скільки тестів робила!!!! У нас 3 місяці нічого не виходило. У мене була нетерплячка- ніяк не могла дочекатись 1 дня затримки, от і робила тести часто, кожного разу з шаленим трепетом. Найбільше мені подобались Evitest голубого кольору - там 2 тести - для підтвердження результату. Коли все ж таки дочекалась першого дня затримки і тест був позитивний, я в аптеці купила ще 3 різні тести, зробила їх і була до божевілля щаслива, бо всі вони були позитивні!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance2: :bye: :bye: :bye:
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Меліса 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 07 серпень 2008 - 14:23

Перегляд повідомленняKsyunka (7.8.2008, 13:47) писав:

А я скільки тестів робила!!!! У нас 3 місяці нічого не виходило. У мене була нетерплячка- ніяк не могла дочекатись 1 дня затримки, от і робила тести часто, кожного разу з шаленим трепетом.

І у мене такаж не терплячка, вже й стидно заходити в аптеку! :dance2: Як не зайду то весь час купую тест і то відразу декілька, щоб "не світитись"!!!! :D Хоча яка їм різниця, що я купую !:D :D :D
My Signature
ЗображенняЗображення
Кожен новий день - шанс для щастя! Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 20:34

Меліса, впізнаю себе!!! :bye: Я по 2 рази в одну точку не заходила. Останні тести купувала в різних аптеках в центрі, бо ті 4, що в моєму районі, вже знали, за чим я приходжу... :bye: :dance2:
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   syliko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2008 - 22:51

Я 6 місяців не могла завагітніти, мені так хотілось побачити дві смужки, що кожного разу в очах двоїлось. Я навіть носила лікарці тести щоб вона розшифрувала (через хвилин 15-20 з'являлась леде-ледь помітна бліда смужка і я починала сподіватись на позитивний результат). А коли справді завагітніла думала знову двоїться, протерла очі і подивилась ще раз-ні таки правда дві.

Зображення
My Signature
ЗображенняЗображення
Життя іде, і все без коректур
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 6 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »