Ознаки зради Як розпізнати зраду?
Відправлено 04 серпень 2008 - 11:16
Подозреваешь, что мужчина тебе изменяет, смотри признаки мужской измены. Все вместе или по отдельности эти признаки измены могут быть показателем того, что у твоего мужчины, с которым вы живёте вместе или встречаетесь на протяжении не меньше года, появился постоянный роман на стороне.
1. Твой мужчина без особых видимых причин вдруг резко изменил отношение к своему внешнему виду:
- ты угробила когда-то кучу времени, чтобы приучить его к ежедневному душу, а теперь он забирается туда сам утром и вечером, особенно вечером, когда собирается идти «пить пиво в чисто мужской компании»;
- у него появилось неукротимое желание обновить гардероб или вообще поменять стиль одежды, а на его полочке в ванной появился новый ультра модный одеколон, купленный без учёта твоего мнения;
- он вдруг стал ходить в спортзал, радуясь каждому сброшенному с живота килограмму и рельефу подкачанных мышц.
2. Он изменил своё отношение к тебе.
- Раньше он ревновал тебя к каждому фонарному столбу и сходил с ума, если ты задерживалась на работе/учёбе хотя бы на пять минут, а теперь ему абсолютно всё равно, во сколько ты приходишь домой и с кем ты проводишь время. Либо наоборот, твой всегда адекватный и уважающий твоё право на личную свободу мужчина вдруг стал агрессивным ревнивцем, устраивающим нешуточные истерики и сцены ревности без всякого повода с твоей стороны.
- Раньше ему нравилось в тебе всё, начиная с манеры одеваться, заканчивая твоими кулинарными способностями, теперь же от него до бесконечности слышны одни придирки – и картошка у тебя подгорела, и кофточку ты купила идиотскую, и вообще, не перекраситься ли тебе в другой цвет? Либо наоборот, твой всегда строгий и критично-настроенный мужчина вдруг начал изливать на тебя бесконечные потоки нежности и засыпать тебя без повода подарками и цветами, которые ты раньше видела строго три раза в год – на день рождения, 8 марта и вашу годовщину.
3. Он стал проводить очень много времени на работе – бесконечные совещания, переговоры, авралы, причём дозвониться до него в эти моменты абсолютно нереально – в лучшем случае ты услышишь резкое «я занят», в худшем – «аппарат абонента выключен или находится вне зоны действия сети». Его работа вдруг стала связана с бесконечными командировками в другой город. Либо, если его работа и так всегда была связана с командировками, их вдруг стало в два раза больше и ему постоянно не везёт с билетами – раньше он всегда возвращался вечером, а теперь билетына вечерние рейсы, видимо, вообще исчезли из продажи, и он возвращается исключительно утром, проведя в очередной командировке лишнюю ночь.
4. У него появилась коллега с работы/закадычная подруга, которая звонит ему в любое время дня и ночи, которую он подвозит с работы/учёбы, с которой он по вечерам пьёт кофе/пиво, но с которой у них по его словам «чисто дружеские» или «чисто деловые» отношения. Ты её, естественно, в глаза не видела, и знакомить он вас не собирается.
5. Он перестал брать тебя с собой на те тусовки, на которых вы всегда традиционно появлялись вместе – компания его лучших друзей, корпоративные вечеринки в его фирме. Если ты пытаешься обсудить эту ситуацию с кем-то из постоянных девушек его друзей, они стараются перевести разговор на другую тему.
6. Мобильник всегда с собой. Раньше он спокойно оставлял свой сотовый на видном месте и спокойно отвечал при тебе на любые телефонные звонки, теперь он неразлучен со своей трубой, ему до бесконечности падают непонятные смски, а разговоры по мобильному он ведет подальше от тебя – например в соседней комнате. С телефоном он теперь неразлучен даже в туалете.
7. Он вдруг резко увлёкся компьютером и виртуальным общением, в те редкие вечера, когда он проводит дома, ты видишь только его затылок. Электронные письма, аська, чаты, форумы – весь спектр виртуального общения используется им на полную катушку. Любая попытка заглянуть в экран через его плечо жёстко пресекается. А твоя попытка включить компьютер в его отсутствие заканчивается полным провалом – запаролено абсолютно всё.
8. Изменения в сексе. Секс стал редким и исключительно однообразным. А может, твой мужчина просто резко сменил стиль поведения в постели на противоположный – из экспериментатора превратился в скучного зануду, пресекающего любую твою инициативу в постели, либо из завзятого традиционалиста вдруг стал сторонником разнообразия, переворачивая тебя в те позы, которые раньше никогда вами не использовались.
9. Финансовые расходы. По состоянию совместного бюджета ты обратила внимание, что твой мужчина стал тратить гораздо больше денег, чем обычно, причём тебе совершенно непонятно, на что именно. Особенно это заметно в те периоды, которые традиционно связаны с подарками – новый год, восьмое марта.
10. Его машина. В его машине постоянно оказываются чьи-то забытые вещи, положение переднего пассажирского сиденья настроено явно не тобой, а километража, намотанного, судя по счётчику, твоим мужчиной за последнюю неделю, хватило бы на то, чтобы съездить до соседней дружественной республики, хотя по официальной версии всю эту неделю он безвылазно просидел в офисе.
Відправлено 04 серпень 2008 - 11:49

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 04 серпень 2008 - 12:20

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 04 серпень 2008 - 12:51
Відправлено 04 серпень 2008 - 13:02

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 04 серпень 2008 - 14:14
Щасливий татусь (4.8.2008, 12:49) писав:
Я чисто випадково натрапила на цю статтю. Вона мені видалась цікавою. Я жодним чином не хотіла акцентувати увагу на зраді.
Відправлено 04 серпень 2008 - 14:54
Antic (4.8.2008, 15:14) писав:
Та невже?
Тут у нас вже була суперечка, дискусія, коментарі, щодо зради. Звичайно, і я там щось писав, а зараз хочеться ще підмітити таку цікаву річ, яка наштовхує на роздуми... побудована виключно на даних статистики і переконаннях форумчанок. Ой щось я заговорився...
Так от, більшість, а якщо вірити голосуванню на форумі, то 80 відсотків респондентів, а точніше респонденток переконані, що їхні половинки не зраджуюють, не зрадять. Натомість є інша статистика, що практично всі чоловіки, а точніше 98 відсотків зраджували своїх дружин хоча би раз. Звичайно, що ця статистика поділяється на тих хто постійно зраджує, хто інколи, а хто раз в життю. Наскільки я памятаю 38 відсотків тих чоловіків, хто постійно, а дальше забув... але не має аж такого великого значення, бо все одно зраджували. Цікаво чи не так?
Розумію, що не надто обнадійливі цифри, але тим не менше.
Але хочеться зауважити, що зараз, особливо зараз, форумчанкам немає чого боятися, бо зараз чоловіки щасливі, вони щасливі, вони піклуються про своїх горобинят і ластівочат. А от, скажімо через 5 років після народження, якраз є загроза для, можливо отого єдиного разу, а можливо і частіше.
Щоправда є випадки, коли чоловіки зраджують уже під час вагітності жінки. Неймовіно, але факт!
Воші аргументи?

Відправлено 04 серпень 2008 - 15:07
Аргументи на захист чи проти чого?
І ще, як ваші роздуми стосуються ознак зради? Якщо вам хочеться поговорити про те, що ви писали, то, думаю, підійде інша тема. Щось на зразок "Критичні періоди у шлюб: ризик зради."
Відправлено 04 серпень 2008 - 15:17
Lara! (4.8.2008, 16:07) писав:
Аргументи на захист чи проти чого?
І ще, як ваші роздуми стосуються ознак зради? Якщо вам хочеться поговорити про те, що ви писали, то, думаю, підійде інша тема. Щось на зразок "Критичні періоди у шлюб: ризик зради."
Ну я б не сказав на захист, а скоріше протилежного. Адже кожен з нас переконаний, що нас не зраджують(дять), але ж... як співає тартак: "не все в житті так просто..." Такі удари в спину трапляються у баготьх сімях, переважно зі сторони чоловіків. Як з цим бути.
А щодо вище перерахованих ознак, то вони досить загальні. Я думаю, якщо відбудеться зрада, то незалежно від статі, певну дивну поведінку кохаюча людина відразу помітить. Зради довго приховати не можливо, вона все одно вилізе.

Відправлено 04 серпень 2008 - 15:49
Кажуть люди, і власне я переконана в тому - життя складається так, як ви собі думаєте. Тобто - не варто говорити і думати про щось погане, коли його немає, бо вірите ви в щось, чи ні, а негатив все одно притягується.
Тому краще насолоджуватись чудовими митями життя і навіть не згадувати про такі речі, як зрада, тим більше, як сказав щасливий татусь - 80% форумчанок кажуть що їхні чоловіки єдині найкращі і не зраджують їм, тож мабуть не варто таки сіяти в людей якісь сумніви ;)!
Відправлено 04 серпень 2008 - 19:29
Відправлено 05 серпень 2008 - 00:50
Хоча би для того, щоб зрозуміти на чому вона будується і як її уникнути. Можливо чийсь досвід чи роздуми комусь та й стануть у пригоді.
Цитата
А можливо хтось прочитавши таку тему навпаки притягуватиме до себе позитив, типу: "як мені пощастило,що мій чоловік не такий", або "ми були на межі зради і тепер я знаю, як не впасти в прірву" тощо.
Цитата
Якщо вже закрадаються сумніви ,то не все так чудово.
Р.S. Ніхто нікого не заставляє обговорювати ту чи іншу тему.

Відправлено 05 серпень 2008 - 10:57
Сонячна (5.8.2008, 1:50) писав:
А можливо хтось прочитавши таку тему навпаки притягуватиме до себе позитив, типу: "як мені пощастило,що мій чоловік не такий", або "ми були на межі зради і тепер я знаю, як не впасти в прірву" тощо.
Якщо вже закрадаються сумніви ,то не все так чудово.
Р.S. Ніхто нікого не заставляє обговорювати ту чи іншу тему.
Упс, сорі, не знала що вже і не можна висловити свою думку ;). Надалі візьму це до уваги :).
Відправлено 05 серпень 2008 - 11:33
Форум для того і існує, щоб висловлювати свої думки. Але якщо вам якась тема не подобається, просто не звертайте на неї уваги!
Сонячна (5.8.2008, 1:50) писав:
Повністю підтримую!
Відправлено 08 вересень 2008 - 13:28
щодо статистики ЩАСЛИВОГО ТАТУСЯ....маленька історія з життя: живе пара, мають діток, чудових діток! якось в розмові "ні-про-що" дізналась цікаву річ, що чоловік ні разу за час подружнього життя не сказав "я кохаю тебе", жодного разу не помітив, як та підстриглась з середньої довжини волосся накоротко і перефарбувала волосся...просто він такий який є, вона переконана, що не зраджує їй, хоча сама каже, що якби трапилася нагода, то навіть і не думала б...чому так, то їм самим розбиратися, але то факт.
Відправлено 08 вересень 2008 - 19:20
я кохаю свого чоловіка і поважаю його право вибору.
дівчата, не накручуйте себе! будь ласочка! для чого вам такі статті, щоб посіяти зерно недовіри? це не піде на користь стосункам.
Відправлено 30 жовтень 2008 - 18:23
Відправлено 30 жовтень 2008 - 18:52
- борщ борщем, а супу хочеться - тут можна свистіти плюватися і іншим чином висловлювати своє негативне ставлення,
- від добра добра не шукають, і тут варто дуже сильно замислитися, ще до того як починати вишукувати у своєї половинки якісь ознаки
а в першому випадку то горбатого могила виправить хочь шукай хоч ні....
П.М. "Більше часу з,явиться для себе, не потрібно зранку варити каву" - ось над цим вже і варто добряче замислитися!!!
Відправлено 30 жовтень 2008 - 19:35
ирис (30.10.2008, 19:23) писав:
Ви переконані, що зрада в будь-якому випадку неминуча? І це на краще? Невже варіння кави зранку - це тяк обтяжливо? Звісно, якщо чоловік давненько "сидить тобі у печінках", то йому не кави, а смоли гарячої, але ж і не треба дотягувати ці стосунки до зради. Обговорювати те, що трапилось треба до того, як він чи вона скочить у гречку, а не "смакувати" зраду, вона ж не береться на голому місці.

Допомога