Дизбактеріоз стафілокок, блювання, спад апетиту
Відправлено 13 липень 2007 - 19:14
У нас дисбатеріоз (на пару з золотистим стафілококом) протікає вже з лютого і значних проривів у його лікуванні не видно. Вже змінювали лікарів, нічого не допомогло. Бувають звісно і періоди ремісії, але все одно приходимо до початкової стаді.
Моя думка: "дожилися" ми до такого завдяки лікуванню яке в 6 місячному віці нам прописав невропатолог. Вже зараз я розумію що "Діакарбом"т таку крихітку кормити не потрібно було. Скоріш за все мікрофлору та імунітет ми "посадили" саме цими ліками.
Підкажіть, хто як лікується?
Відправлено 13 липень 2007 - 22:33
Ka_in (13.7.2007, 20:14) писав:
У нас дисбатеріоз (на пару з золотистим стафілококом) протікає вже з лютого і значних проривів у його лікуванні не видно. Вже змінювали лікарів, нічого не допомогло. Бувають звісно і періоди ремісії, але все одно приходимо до початкової стаді.
Моя думка: "дожилися" ми до такого завдяки лікуванню яке в 6 місячному віці нам прописав невропатолог. Вже зараз я розумію що "Діакарбом"т таку крихітку кормити не потрібно було. Скоріш за все мікрофлору та імунітет ми "посадили" саме цими ліками.
Підкажіть, хто як лікується?
В нас як такого не було дісбаку. Були певні проблеми після курсу антибіотиків. Але, після прийому "Лінексу" Все пройшло. А дійшло на той час до того що не розщеплювались жири, взагалі. З медициною зараз туго. Я сильно розчарована у багатьох лікарях, які мені зустрілись останнім часом. Можу тільки повспівчувати Вам. Бажаю скорішого одужання!

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 15 липень 2007 - 19:50
Відправлено 15 липень 2007 - 22:27
Відправлено 16 липень 2007 - 21:36
Як би ж то й у нас так було, але вже зараз на фоні послабленого імуніткту у нас виявили аскаридоз, нещодавно перехворіли на ангіну, а тапер намагаемося пощзбутися "хронічного кандидозного стоматиту". От, так, а Ви кажете минулося....
Docha,
Від усьго серця бажаю Вам одужання, якщо в мене вийде вилікуватися обов'язково поділюся.
А на даний час на моему шляху зустрічаються тільки лікарі, які лікують срокіше за все себе і то за мій кошт, от так:(
Відправлено 31 липень 2007 - 16:29
Відправлено 01 листопад 2007 - 11:00
Щодо діакарбу... ми також пили його - нервопатолог призначила, ЛДП.. все начебто нормально було. Хіба можна повязувати сечогінний препарат з дизбіозом флори кишечнику?? Мені здається - одне іншого не стосується )
Щодо Лінексу... наша лікар (доречі, вона з Охматдиту) говорить про те, що діткам до року ніяких препаратів комбінованих бактерій приймати не можна. Окремо біфідо, окремо лактобактерії. Так точно шкоди не буде. І ні в якому разі антибіотики...
Відправлено 01 листопад 2007 - 11:01
Відправлено 14 грудень 2007 - 22:09
Відправлено 15 грудень 2007 - 00:04
Відправлено 15 грудень 2007 - 17:09
Чим ми тільки не лікували: і бактеріофагом, і симбітером, і лінексом, ще й 5-НОК давали. На момент проходження терапії, результат був добрий, а тільки припиняли давати буть-які препарати, так знову симптоми всі повертались.
Так тривало до 5-6 міс. поки не почали вводити перші прикорми. Печене яблучко - добрий результат давало.
Мала весь час у вазі недобирала, все нам казали мало і мало, ми росли по-нижніх нормах приросту ваги. Але потім все якось само наладилось. А зараз і на апетит не скаржимось, і у вазі все наздогнали
Відправлено 15 грудень 2007 - 17:19
Вашим діткам також міцного здоров'ячка та апетиту!
Відправлено 16 грудень 2007 - 19:07
Відправлено 16 грудень 2007 - 22:31
Але й нехтувати лікуванням не варто, часто неліковані дисбактеріози потім виливаються у хронічні дуоденіти і інші гастроентерологічні хвороби.
Відправлено 17 грудень 2007 - 09:27
І не такий вже той симбітер і корисний я вам скажу. Я багато читала з цього приводу, так потрібно обовязково знати яких бактерій не вистачає а яких забагато перш ніж починати пити їх. А іншими можна лише зашкодити.
Відправлено 17 грудень 2007 - 09:35
Яблучко (17.12.2007, 9:27) писав:
І не такий вже той симбітер і корисний я вам скажу. Я багато читала з цього приводу, так потрібно обовязково знати яких бактерій не вистачає а яких забагато перш ніж починати пити їх. А іншими можна лише зашкодити.
Тут я під кожним словом підписуюсь. Ми спочатку здавали двічі аналізи перш, ніж лікування почали. Потім після 2-тижневого курсу - знову аналізи. Але мені капали антибіотики після КР і мене попереджали ще в пологовому, що швидше за все дисбак буде. Потім після місяця жахливих кьольок і вздуття (на всіх фото у дитини животик, ніби м'ячик проковтнула) ми здали аналіз (раніше його просто не роблять, сенсу ніякого немає). Але оскільки ти права, і аналіз калу такий може мінятися, ми перездали ще раз, а потім уже лікували. І таки вилікували (ТТТ).
До речі про зелень, це і правда не показник. Цілком можливо, що мама щось нове ввела в свій раціон. У Юльки з'явилася зелень і мені стало зле, бо вирішила, що знову все наново, десь місяці в чотири. Виявилось, це нормальна реакція на кисломолочну суміш, яку ми ввели.
Відправлено 17 грудень 2007 - 09:41
Маша, прошу Вас, не експерементуйте на своєму малюкові.. зверніться до нормального лікаря. Дуже шкода, коли мучиться манюсік ((((( Швидше поправляйтеся!
Відправлено 17 грудень 2007 - 11:18
Наприклад, ми спочатку пробували курс Біфідумбактерину і Лактовіту, результат був нульовий, а після Симбітеру все стало гаразд.
Але, повторюсь, це індивідуально.
Відправлено 23 січень 2008 - 23:18
Підкажіть будь-ласка що воно? Чи може на початках воно так є?
Відправлено 24 січень 2008 - 08:31
Natik (23.1.2008, 23:18) писав:
Підкажіть будь-ласка що воно? Чи може на початках воно так є?
а що таке крижується?
зригування взагалі признак швидше неврологічних проблем.
А симптоми (навіть не симптоми а те що може бути причиною здати аналізи) дисбактеріозу прості зелений стул зі слизом або піною, коліки сильні,висипання можуть бути через це. Але треба здати аналізи і все буде ясно більш менш.

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках