Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дизбактеріоз - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 15 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дизбактеріоз стафілокок, блювання, спад апетиту Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Ka_in 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 13 липень 2007 - 19:14

Думаю, для багатьох слово "дисбактеріоз" стало основним головним болем. Адже його наявність а особливо лікування не проста річ.
У нас дисбатеріоз (на пару з золотистим стафілококом) протікає вже з лютого і значних проривів у його лікуванні не видно. Вже змінювали лікарів, нічого не допомогло. Бувають звісно і періоди ремісії, але все одно приходимо до початкової стаді.
Моя думка: "дожилися" ми до такого завдяки лікуванню яке в 6 місячному віці нам прописав невропатолог. Вже зараз я розумію що "Діакарбом"т таку крихітку кормити не потрібно було. Скоріш за все мікрофлору та імунітет ми "посадили" саме цими ліками.

Підкажіть, хто як лікується?
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 13 липень 2007 - 22:33

Перегляд повідомленняKa_in (13.7.2007, 20:14) писав:

Думаю, для багатьох слово "дисбактеріоз" стало основним головним болем. Адже його наявність а особливо лікування не проста річ.
У нас дисбатеріоз (на пару з золотистим стафілококом) протікає вже з лютого і значних проривів у його лікуванні не видно. Вже змінювали лікарів, нічого не допомогло. Бувають звісно і періоди ремісії, але все одно приходимо до початкової стаді.
Моя думка: "дожилися" ми до такого завдяки лікуванню яке в 6 місячному віці нам прописав невропатолог. Вже зараз я розумію що "Діакарбом"т таку крихітку кормити не потрібно було. Скоріш за все мікрофлору та імунітет ми "посадили" саме цими ліками.

Підкажіть, хто як лікується?

В нас як такого не було дісбаку. Були певні проблеми після курсу антибіотиків. Але, після прийому "Лінексу" Все пройшло. А дійшло на той час до того що не розщеплювались жири, взагалі. З медициною зараз туго. Я сильно розчарована у багатьох лікарях, які мені зустрілись останнім часом. Можу тільки повспівчувати Вам. Бажаю скорішого одужання! :36_1_55:
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 липень 2007 - 19:50

Ми здавали аналізи в місяць на дисбактеріоз, виявили стафілакок, але ми його ніяк не лікували, він себе і не проявляв особливо з того часу. В нас вийшло горе от ума, якби н6е сдавали то і не зналиб, я б і не турбувалася. Взагалі дисбактеріоз річ неоднозначна, один день аналізи можуть показати одне другий день інше. Требі дивитись на стан дитини. Якщо годувати грудьми, то дисбактеріоз може бути через неправильне годування, як кажуть консультанти з грудного вигодовування
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Docha 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2007 - 22:27

У моей малой золотистий стаф. кишечника высеяли с 4 мес, лечим очень долго,лечили:бактериофагами,симбитером,и гомеопатией,от антибиотиков отказалась.Очень сильно стаф. поражал кожу ребенка 1 месяца её жизни,до сих пор боримся. :36_1_55:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ka_in 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2007 - 21:36

Яблучко,
Як би ж то й у нас так було, але вже зараз на фоні послабленого імуніткту у нас виявили аскаридоз, нещодавно перехворіли на ангіну, а тапер намагаемося пощзбутися "хронічного кандидозного стоматиту". От, так, а Ви кажете минулося....
Docha,
Від усьго серця бажаю Вам одужання, якщо в мене вийде вилікуватися обов'язково поділюся.

А на даний час на моему шляху зустрічаються тільки лікарі, які лікують срокіше за все себе і то за мій кошт, от так:(
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 липень 2007 - 16:29

Співчуваю, у моєї знайомої дитина заробила дисбактеріоз через те, що лікарі у пологовому(!) давали їй антибіотики і не попередили, що не можна годувати грудьми. Добре, що батьки - люди освічені і наполегливі, самі шукали, здавали аналізи тощо. Може, я помиляюся, але толкову допомогу вони знайшли тільки в Охмадиті (наскільки я пам"ятаю)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PaNtera 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 листопад 2007 - 11:00

Ми стафілококу позбулися дякуючи саме бактеріофагу. Дороге воно, те лікування, але результат дійсно в нас був.
Щодо діакарбу... ми також пили його - нервопатолог призначила, ЛДП.. все начебто нормально було. Хіба можна повязувати сечогінний препарат з дизбіозом флори кишечнику?? Мені здається - одне іншого не стосується )
Щодо Лінексу... наша лікар (доречі, вона з Охматдиту) говорить про те, що діткам до року ніяких препаратів комбінованих бактерій приймати не можна. Окремо біфідо, окремо лактобактерії. Так точно шкоди не буде. І ні в якому разі антибіотики...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 листопад 2007 - 11:01

О, хочу ще додати - зараз дуже часто той стафілокок заносять нажаль саме в ПБ (
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 грудень 2007 - 22:09

Нам сьогодні 1 місяць, були в поліклініці, набрали 800 гр та виросли на 4 см (на грудному вигодовуванні). Все ніби нормально, але лікар глянувши на випорожнення маленького сказала, що є дизбактеріоз (є легенький відтінок зеленого та трішки слизу) і виписала "Симбітер №20", а я боюсь давати будь-які ліки. Хтось може занає, чи може він пройти сам? Зараз в дитинки почались коліки :smile: , чи впливає на це дизбактеріоз?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 грудень 2007 - 00:04

На жаль, так, впливаэ. У Юльки теж був дисбактерыоз і коліки були такі, що вона кричала інколи по кілька годин. Симбітеру не варто боятися. Його дають навіть профілактично. Це просто корисні бактерії. Мікрофлора кишківника немовлят дуже слабенька і, щоб допомогти їй сформуватися і перемогти умовно-патогенну мікрофлору, і назначають такі бакпрепарати. Якщо ними нехтувати, то потім можуть розвинутись різні гастроентерологічні захворювання. До речі, на симбітері готують кисломолочний напій, правда вам ще, звичайно рано про це думати. Здоров'я малюку!
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2007 - 17:09

В нашої малої в місяць теж виявили золотистий стафілокок.
Чим ми тільки не лікували: і бактеріофагом, і симбітером, і лінексом, ще й 5-НОК давали. На момент проходження терапії, результат був добрий, а тільки припиняли давати буть-які препарати, так знову симптоми всі повертались.
Так тривало до 5-6 міс. поки не почали вводити перші прикорми. Печене яблучко - добрий результат давало.
Мала весь час у вазі недобирала, все нам казали мало і мало, ми росли по-нижніх нормах приросту ваги. Але потім все якось само наладилось. А зараз і на апетит не скаржимось, і у вазі все наздогнали :child_ 06:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 грудень 2007 - 17:19

Дівчата, дякую! Заспокоїли, будемо поправлятися.
Вашим діткам також міцного здоров'ячка та апетиту!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2007 - 19:07

Маша, у нас в полікліниках цей Симбітер як вітаміни прямо прописують, щей іноді кажуть де потрібно обов'зково купити. Якщо дитину животик не турбує, то немає у вас ніякого дисбактеріозу, коліки до цього не належать. Лікарям аби прописати. :child_ 06: Як без аналізів лікар визначила що дисбактеріоз. Невже прям такий зелений в дитини кал весь час. І взагалі дисбактеріоз це вигадка лікарів радянського союзу, такого діагнозу немає більше ніде, ось почекайте ще до невролога підете, вам обов'язково узі назначать і напишуть про гіперактивність та перенатальну енфефалопатію будуть лікувати невідомо від чого гліцинчиком.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2007 - 22:31

Я з Яблучко погоджуюсь ось у чому, діагноз такий можуть поставити тільки за результатами аналізу калу і лише після того, як малюку виповниться місяць. Там буде видно, які бактерії і у якій кількості є у кишківнику (скільки надлишкових шкідливих і скільки корисних не вистачає), а тоді вже прописують бактеріофаги і саме ті, які власне потрібні. Після курсу лікування знову повторно роблять аналіз, щоб подивитися, які результати дало вживання препаратів. До речі, Симбітер - препарат дійсно чудовий і неагресивний. Мені його мій тато сам порекомендував (він у мене лікар-інфекціоніст). Власне за його словами, це найкраще поки що з того, що є, для таких малюків. Проте, у будь-якому випадку, не можна нічого давати самостійно, і аналіз обов'язковий.
Але й нехтувати лікуванням не варто, часто неліковані дисбактеріози потім виливаються у хронічні дуоденіти і інші гастроентерологічні хвороби.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2007 - 09:27

Lara!, я ні в якому разі не пропоную нехтувати лікуванням, але якщо є що лікувати.А дже зелений кал може бути і після того як мама щось не те з'їла, та і зелений зеленому рознь. Нам прописували ліки тільки після аналізів і в малої понос з піною був. Хоча дисбактеріоз ще раз хочу наголосити вигадана хвороба нашими лікарями, кожному другому її пишуть аби було що писати. Картина мікрофлори настільки нестабільна що сьогодні она одна а завтра інша і навіть аналізи не завжди в повній мірі можуть показати реальну картину. А в нас як тільки коліки, о все у вас дисбактеріоз попийте біфідум.
І не такий вже той симбітер і корисний я вам скажу. Я багато читала з цього приводу, так потрібно обовязково знати яких бактерій не вистачає а яких забагато перш ніж починати пити їх. А іншими можна лише зашкодити.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2007 - 09:35

Перегляд повідомленняЯблучко (17.12.2007, 9:27) писав:

Lara!, я ні в якому разі не пропоную нехтувати лікуванням, але якщо є що лікувати.А дже зелений кал може бути і після того як мама щось не те з'їла, та і зелений зеленому рознь. Нам прописували ліки тільки після аналізів і в малої понос з піною був. Хоча дисбактеріоз ще раз хочу наголосити вигадана хвороба нашими лікарями, кожному другому її пишуть аби було що писати. Картина мікрофлори настільки нестабільна що сьогодні она одна а завтра інша і навіть аналізи не завжди в повній мірі можуть показати реальну картину. А в нас як тільки коліки, о все у вас дисбактеріоз попийте біфідум.
І не такий вже той симбітер і корисний я вам скажу. Я багато читала з цього приводу, так потрібно обовязково знати яких бактерій не вистачає а яких забагато перш ніж починати пити їх. А іншими можна лише зашкодити.

Тут я під кожним словом підписуюсь. Ми спочатку здавали двічі аналізи перш, ніж лікування почали. Потім після 2-тижневого курсу - знову аналізи. Але мені капали антибіотики після КР і мене попереджали ще в пологовому, що швидше за все дисбак буде. Потім після місяця жахливих кьольок і вздуття (на всіх фото у дитини животик, ніби м'ячик проковтнула) ми здали аналіз (раніше його просто не роблять, сенсу ніякого немає). Але оскільки ти права, і аналіз калу такий може мінятися, ми перездали ще раз, а потім уже лікували. І таки вилікували (ТТТ).
До речі про зелень, це і правда не показник. Цілком можливо, що мама щось нове ввела в свій раціон. У Юльки з'явилася зелень і мені стало зле, бо вирішила, що знову все наново, десь місяці в чотири. Виявилось, це нормальна реакція на кисломолочну суміш, яку ми ввели.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2007 - 09:41

Яблучко нам також педіатр казала, що потрібно пити тільки ту бактерію, якої не вистачає... і це правильна думка. Симбітер має в своєму складі декілька корисних бактерій, а діткам до року такий симбіоз не дуже то і потрібен. А то і взагалі не потрібен - то лишній стрес для організму малюка, т.я. в будь якому разі організм пристосовується до кожного з тих мікроорганізмів. Краще визначити (в тому ж такі аналізі видно), яких бактерій не вистачає і давати пити маленькому окремо кожну з них )) То є морочливіше, і для батьків (давати то всьо по черзі, то через ротик, то у клізмах) і для лікарів (адже потрібно розбиратись, чого немає, а в чому надлишок, правильно розписати лікування, грамотно виписати ті рецепти) але корисніше для організму дитинки. На мою думку, справжній лікар спершу розбереться у ситуації, а не буде назначати у кожному випадку симбітер одразу. Який би той симбітер класний не був.
Маша, прошу Вас, не експерементуйте на своєму малюкові.. зверніться до нормального лікаря. Дуже шкода, коли мучиться манюсік ((((( Швидше поправляйтеся!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2007 - 11:18

Все правильно, якщо не вистачає тільки лактобактерій або біфідобактерій, то не варто пити той же Симбітер як панацею. Але у моєї малявки, наприклад, не вистачало ні одно, ні іншого, ще й всілякої бяки було у надлишку, так що нам він підходв прекрасно. Все індивідуально.
Наприклад, ми спочатку пробували курс Біфідумбактерину і Лактовіту, результат був нульовий, а після Симбітеру все стало гаразд.
Але, повторюсь, це індивідуально.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2008 - 23:18

А можете сказати які саме симптоми дизбактеріозу. Мій малюк час від часу "крижується", але після цього зразу ж какає або пукає. Кал нормальний ніби, животик мягенький. От насторожує лише те, що "крижуватись" посинає після того як я його груддю кормлю і в результаті він зригує. Іноді мені здається що він більше вертає ніж зїдає.
Підкажіть будь-ласка що воно? Чи може на початках воно так є?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2008 - 08:31

Перегляд повідомленняNatik (23.1.2008, 23:18) писав:

А можете сказати які саме симптоми дизбактеріозу. Мій малюк час від часу "крижується", але після цього зразу ж какає або пукає. Кал нормальний ніби, животик мягенький. От насторожує лише те, що "крижуватись" посинає після того як я його груддю кормлю і в результаті він зригує. Іноді мені здається що він більше вертає ніж зїдає.
Підкажіть будь-ласка що воно? Чи може на початках воно так є?

а що таке крижується?
зригування взагалі признак швидше неврологічних проблем.
А симптоми (навіть не симптоми а те що може бути причиною здати аналізи) дисбактеріозу прості зелений стул зі слизом або піною, коліки сильні,висипання можуть бути через це. Але треба здати аналізи і все буде ясно більш менш.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 15 Сторінок +
  • 1
  • 2