Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Нарощування нігтів - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Нарощування нігтів Що краще? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 13 липень 2007 - 13:46

Вирішила я собі наростити нігті, бо свої рости не хочуть. :36_1_72: Що я з ними тільки не робила щоб росли. Але все одно вони не ростуть. Так що гірше їм вже все одно не бути а красиві нігті мати хочеться. Підкажіть що краще? Є багато технологій, матеріал який краще? І головне може хто ще б підказав манікюршу хорошу в районі Бальзака... Дуже буду вдячна за інформацію. :36_1_11:
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настёна 

• Дашулькина мамулька
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 липень 2007 - 11:56

Была у меня такая "радость" :36_1_55: Никогда более не соглашусь на такую процедуру. Вообще, теперь уже много разных материалов и способов. Ну, наверное, самые распространённые - акриловое и гелевое наращивание. И гель и акрил могут быть прозрачным, или розовым. Наращивание на имплантант (типс), или на моделирующую форму (в воздухе, так сказать) Я за второй метод, т.к. мне наращивали первым (это было лет 5 тому). У меня был акрил на типс - отврат!!! В любом случае наращивание ногтей калечит структуру ногтевой пластины. А, если, вдруг, вы попадаете в условия, в которых "долить", т.е. откорректировать отросший ноготь невозможно - Фредди Крюгер просто отдыхает...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 листопад 2007 - 09:40

Перегляд повідомленняНастёна (15.7.2007, 11:56) писав:

Была у меня такая "радость" :36_1_2: Никогда более не соглашусь на такую процедуру. Вообще, теперь уже много разных материалов и способов. Ну, наверное, самые распространённые - акриловое и гелевое наращивание. И гель и акрил могут быть прозрачным, или розовым. Наращивание на имплантант (типс), или на моделирующую форму (в воздухе, так сказать) Я за второй метод, т.к. мне наращивали первым (это было лет 5 тому). У меня был акрил на типс - отврат!!! В любом случае наращивание ногтей калечит структуру ногтевой пластины. А, если, вдруг, вы попадаете в условия, в которых "долить", т.е. откорректировать отросший ноготь невозможно - Фредди Крюгер просто отдыхает...

Ага, згодна, я також колись захотіла, перед весіллям, за місяць... і це добре, бо свої встигли відрости. Як я була рада, коли позбулась цього, добре, що гелеві були... і що знайома манікюрша була, як я їх обдирала... а потім пропила вітаміни, спеціальні для росту нігтів, і все нормально було, хоч і не дуже довгі, але свої нігті в мене завжди тепер є.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 листопад 2007 - 09:44

Перегляд повідомленняКапітошка (13.7.2007, 13:46) писав:

Вирішила я собі наростити нігті, бо свої рости не хочуть. :angry: Що я з ними тільки не робила щоб росли. Але все одно вони не ростуть. Так що гірше їм вже все одно не бути а красиві нігті мати хочеться. Підкажіть що краще? Є багато технологій, матеріал який краще? І головне може хто ще б підказав манікюршу хорошу в районі Бальзака... Дуже буду вдячна за інформацію. :36_1_2:

Ліпше не нарощуй, бо будеш кожен тиждень до манікюрши бігати... поправляти форму (це викачка грошей нескінченна, ліпше просто до манікюрши зайди, вона тобі правильну форму підбере, щоб нігті не ламались... свої почнуть рости потроху). А якщо твердо вирішила, то обирай акрил, він м"якший.
А ще краще вітаміни приймай... такі що і для лактації підходять
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dasha 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 листопад 2007 - 10:01

В мене з нігтями також завжди були проблемки... ломаються, слояться ... Якось вирішила поставити тіпсу (покриття акрилове) на 1 ніготь, що зламався, щоб загальну картину не псував..Хто думає, що з нарощеними нігтями менше мороки, ніж зі своїми (по догляду) - страшенно помиляється.
Також покривала (для міцності) нігті акрилом - за тиждень-другий страшно лопається, хіба що ви тими нігтями будете лише в повітрі махати...Вращення - що нігті - потріскана земля після засухи.
Основне - доглянутість, повірте, жінка, що відвідує 1 на тиждень манікюрницю (або може зробити якісно манікюр сама) не може мати негарні нігті...
Краще гроші на нарощення нігтів витратити з розумом: вітаміни Вітрум Б'юті (нігті, волося - супер, ще коли худну допомагають обмін речовин підтримувати в нормі), в марки Фаберлік є масло жовтеньке для нігтів для сприяння росту, в мене за тиждень відновлюються і в рази 2 швидше ростуть. На ніч перед сном завжди мажу, на роботі у вільну хвилинку, перед теленовинами іт.п. Тільки займатися треба "вирощування нігтів" інтенсивно і не "забивати". Ще таке ніби масло. ніби водичка (але не лак) Ейвон для нігтів називається "гарні результати" - дуже швидко висихає і пахне, як на мене кокосом. і обовязково. як нігті трошки відростуть (зявляється загроза зламати) - щоденне покриття лікувальним лакон. Кучу всього перепробувала, найкраще - Селі Хенсон. там і прозорі лаки і кольорові - лікувальні..
От.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 листопад 2007 - 15:24

Dasha, дякую за поради! Буду старатись ростити свої. ;)
My Signature
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Dasha 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 листопад 2007 - 22:39

Перегляд повідомленняКапітошка (28.11.2007, 15:24) писав:

Dasha, дякую за поради! Буду старатись ростити свої. ;)

:D :D :D :D :D
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Fiorino 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 06 березень 2008 - 13:23

Перегляд повідомленняDasha (28.11.2007, 10:01) писав:

В мене з нігтями також завжди були проблемки... ломаються, слояться ... Якось вирішила поставити тіпсу (покриття акрилове) на 1 ніготь, що зламався, щоб загальну картину не псував..Хто думає, що з нарощеними нігтями менше мороки, ніж зі своїми (по догляду) - страшенно помиляється.
Також покривала (для міцності) нігті акрилом - за тиждень-другий страшно лопається, хіба що ви тими нігтями будете лише в повітрі махати...Вращення - що нігті - потріскана земля після засухи.
Основне - доглянутість, повірте, жінка, що відвідує 1 на тиждень манікюрницю (або може зробити якісно манікюр сама) не може мати негарні нігті...

Ось так і розповсюджуються погані чутки про нарощені нігті (акрилом, гелем). І в тому не винні клієнти, які пишуть про таке, диму без вогню не буває. Значить майстер манікюру винен у тому, що через тиждень акрил страшно лопається. Насправді, якщо хороший майстер, акрилові нігті можуть "простояти" до 3 -ох тижднів без відслоїв, якщо ви перший раз нарощуєте нігті акрилом - до 2-ох тижднів. А те що клієнт ходить на корекцію (реставрацію) нігтів кожен тиждень- це дійсно називається викачкою грошей. Майстри повині піклуватись "о благосостоянии клиента", а не тільки про себе.
Дівчата нарощування нігтів це ціла наука, професія майстер манікюру і майстер з моделювання нігтів це дві різні професії. :acute:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 березень 2008 - 14:31

Як на мене, не так вже все жахливо, як тут описують, з нарощеними нігтями.
Я в свій час спокусилась на них не через те, що свої погані чи зле ростуть (ттт), а тому, що хотілось мати, як я кажу, вічний французький манікюр :36_1_66: Дуже вже ж він мені подобався (ну і зараз також).

При чому нарощувала я нігті не довжелезні, а короткі поверх своїх, ну можливо міліметр-два від пучки довжиною. Цього чомусь ніяк не хотіли розуміти ні в салоні, ні мої приятельки - всі сприймають нарощені нігті лише довгими і з яскравим лаком :acute:

Скажу одразу, нігті я нарощувала гелем, тому з акрилом порівнювати мені важко. Здається, є одна суттєва різниця між ними, якщо не помиляюсь - акрилові нігті не прозорі на відміну від гелю.
Нігті мені такі дуже подобались, насправді акуратний французький манікюр завжди. Була єдина проблема - мені частіше ніж в середньостатистичній людині треба було робити корекцію. Більшість робить (принаймні у мого майстра) 1 раз в 3-4, а той 5 тижнів, а мені потрібно було що 2 тижні. Моя майстер пояснювала це тим, що ногтева пластина не цілком добре сприймала гель. Можна було попробувати нарощувати гелем іншої фірми, але я якось в цей момент полінувалась, бо часу це займає. (щотижня звичайний манікюр плюс раз в два тижні ще й корекція).

Отже нігті нарощені я носила десь пів року. Потім мені їх акуратно зростили/зняли. Мої ж власні нігті дуже швидко відновились - я користувалась системою за доглядом нігтів Нейлтек (олійка, основа і покриття) - і стали виглядати ще навіть краще ніж до нарощування.

Відтоді, Капітошка, якщо у Вас все ще живе бажання спробувати що це таке - спробуйте. Нічого страшного в цьому немає. Головне, знайти хорошого майстра, що працює з якісними матеріалами, а не самоучку. ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 06 березень 2008 - 14:47

Капітошко! Думаю, що уже неактуально зараз для тебе і відразу додам, що сама нігті не нарощувала, у мене свої міцні (ттт) і ростуть дуже добре. Проте, у мене є 4 подруги, котрі ходять з нарощеними нігтями (у 3-х гелеві, у 1-єї - акрилові). Ніяких нарікань не було у жодної, корекція раз у 3 тижні приблизно. Вони дуже задоволені. Можливо, майстер був добрий і матеріали також.

У мене інше питання щодо нігтів, не хочеться нову тему створювати. Так от, у мене дуже суха шкіра навколо нігтя, може хтось знає засоби, але ну дуже ефективні, для її пом'якшення і оздоровлення.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 березень 2008 - 14:53

Перегляд повідомленняLara! (6.3.2008, 14:47) писав:

У мене інше питання щодо нігтів, не хочеться нову тему створювати. Так от, у мене дуже суха шкіра навколо нігтя, може хтось знає засоби, але ну дуже ефективні, для її пом'якшення і оздоровлення.

В різних серіях по догляду за нігтями (та ж Нейлтек чи "Умная емаль") є олійки для кутікули. Я вмасовую щодня вранці після душу - це і шкіру зволожує, і надає нігтям акуратного вигляду (у мене, наприклад, вони дуже швидко заростають і з"являються заусениці). Якщо немає під рукою спеціальної олійки, я використовую звичайну дитячу (Джонсон Бейбі чи іншу), але наливаю її в спеціальну пляшечку з пипеткою, щоб було зручно використовувати. Мені допомагає. Хоча знову таки, необхідно щодня це робити :acute:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 березень 2008 - 15:00

Дякую! Завтра ж піду шукати, а то просто негарно аж.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 березень 2008 - 16:22

я проти нарощування, можливо тому, що зі своїми ніколи проблем не мала. І взагалі штучні нігті чи волосся неприродньо виглядають, як на мене.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 березень 2008 - 16:48

Перегляд повідомленняSonya (6.3.2008, 14:31) писав:

Як на мене, не так вже все жахливо, як тут описують, з нарощеними нігтями.
Я в свій час спокусилась на них не через те, що свої погані чи зле ростуть (ттт), а тому, що хотілось мати, як я кажу, вічний французький манікюр :smile: Дуже вже ж він мені подобався (ну і зараз також).

При чому нарощувала я нігті не довжелезні, а короткі поверх своїх, ну можливо міліметр-два від пучки довжиною. Цього чомусь ніяк не хотіли розуміти ні в салоні, ні мої приятельки - всі сприймають нарощені нігті лише довгими і з яскравим лаком :kiss:

Скажу одразу, нігті я нарощувала гелем, тому з акрилом порівнювати мені важко. Здається, є одна суттєва різниця між ними, якщо не помиляюсь - акрилові нігті не прозорі на відміну від гелю.
Нігті мені такі дуже подобались, насправді акуратний французький манікюр завжди. Була єдина проблема - мені частіше ніж в середньостатистичній людині треба було робити корекцію. Більшість робить (принаймні у мого майстра) 1 раз в 3-4, а той 5 тижнів, а мені потрібно було що 2 тижні. Моя майстер пояснювала це тим, що ногтева пластина не цілком добре сприймала гель. Можна було попробувати нарощувати гелем іншої фірми, але я якось в цей момент полінувалась, бо часу це займає. (щотижня звичайний манікюр плюс раз в два тижні ще й корекція).

Отже нігті нарощені я носила десь пів року. Потім мені їх акуратно зростили/зняли. Мої ж власні нігті дуже швидко відновились - я користувалась системою за доглядом нігтів Нейлтек (олійка, основа і покриття) - і стали виглядати ще навіть краще ніж до нарощування.

Відтоді, Капітошка, якщо у Вас все ще живе бажання спробувати що це таке - спробуйте. Нічого страшного в цьому немає. Головне, знайти хорошого майстра, що працює з якісними матеріалами, а не самоучку. ;)

Я рахую, що якщо людини від природи гарна нігтьова пластина , нігтьове ложе, і міцні нігті, то нарощувати їх не потрібно. Моделюють нігті для того щоб виправити недоліки нігтьової пластини. В когось є борозди (поперечні, повздовжні) на нігтях, в когось внаслідок удару диформувалась нігтьова пластина, є люди які в дитинстві любили погристи нігті і тепер їм соромно :kiss: їх показувати, а хто хоче мати довжилезні нігті і відростити не може, тобто недоліків можна написати багато. Ось для чого роблять нарощування нігтів.

На рахунок того чи підходить для нігтів гель і чи потрібно змінити фірму, краще спробуйте замінити гель на акрил, зробіть з майстром дослідження, наростіть 2 пальця на акрил , а решта на гель і ви самі побачите різницю. Можливо бути таке що в людини вологі руки, в такому разі корекцію треба робити кожних 2 тиждні.

А ось нарахунок суттєвої різниці по прозорості між гелем і акрилом абсолютно ніякої немає, акваріумний ефект (прозорий) можна зробити як гелем так і акрилом. Єдина різниця між гелем і акрилом - полімеризація (отвердіння матеріалу). Для того щоб заполімеризувався гель потрібна УФ лампа, а акрил полімеризуеться на повітрі. І в них перехрестна молекулярна система майже однакова. Одни словом це все полімери. Гель це смола, а акрил отримують шляхом з"єднання мономеру(рідина) і пудри.

І ще, я не признаю укріплення власних нігтів акрилом, тому що з часом свій ніготь (вільний край нігтя) під акрилом скручується в трубочку, і починаються відслої, тому краще свій край спилити, підставити формочку і викласти акрил, або на тіпсу гель, що кому підійде, внаслідок - вільний край нігтя з внутрішньої сторони гарний і відслоїв по вільному краю не буде, а довжину можна зробити і від 1 мм.

Якщо внаслідок нарощення була викривленна нігтьова пластина, значить майстер перепилила натур. ніготь клієнта, необхідно слідкувати за тим як вам майстер запилює власні натуральні нігті, це дуже важливо. Не стидайтесь, поцікавтесь у майстра, пилкою якої образивності вам запилюють натур. ніготь, допускається 180- 240 гріт. (Гріт це кількість горошинок на 1 кв. см.). Тобто чим вища образивність, тим пилка м"якша.
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2008 - 00:36

Я все ще про них думаю. Але зараз руки не доходять, чи то ноги. Зараз багато звертаю уваги в місті на жінок з нігтями. Дуже багато лажі. У дуже багатьох неприродньо виглядають. Дуже товстий шар напевно накладають матеріалу. Поки ще почекаю, але нарощу однозначно. Хочу френч зробити.
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 березень 2008 - 10:56

Капітошка, якщо маєте власні гарні нігті, то киньте того ровера, достатньо покрити лаком і зробити гарний малюнок.
Я також звертаю увагу на нігті людей у транспорті і повністю з вами згідна, що це не нарощені нігті, а просто "взлётная полоса для самолётов", або лопати якими бульбу гарно садити. Тобто природності нуль, замість того щоб заховати вади власного нігтя, роблять його "ще гарнішим".
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cris 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 квітень 2008 - 15:21

Доброго дня! Потрібна ваша допомога. Дуже хочу наростити нігті і шукаю хорошого майстра у Львові. Порадьте будь-ласка когось, дайте якісь контакти. Наперед дуже вдячна :cray:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nastenka_Matveika 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2008 - 14:31

Мамочки , подскажите информацией а точнее телефоном мастера по наращиванию,педикюру и маникюру во Львове..А то только переехали во Львов и не знаю куда идти кому податься... :girl_angel:
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2008 - 14:42

Перегляд повідомленняNastenka_Matveika (23.7.2008, 15:31) писав:

Мамочки , подскажите информацией а точнее телефоном мастера по наращиванию,педикюру и маникюру во Львове..А то только переехали во Львов и не знаю куда идти кому податься... :girl_angel:

З приводу нарощування не знаю, а от по манікюру можу порекомендувати салон Спокуса (на вул,Гвардійській - це поруч з парком Культури і Стрийським парком також), тел. 237 55 54 (або 37 55 54 - я просто не впевнена чи додалась у них ще одна цифра, як в багатьох інших номерах у Львові). Я там завжди обслуговуюсь коли приїжджаю до батьків. Останній раз робила манікюр у дівчини Наталі. Здається, непогано.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nastenka_Matveika 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2008 - 08:54

мамочки, что никто не наращивает акрилом такую красоту .. :pardon: :diablo: Выручайте делитесь мастерами
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів