Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вагітність та пухлини - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вагітність та пухлини Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Red Anna 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 25 липень 2008 - 09:43

У мене знайшли субсерозний вузол матки 7*5 см.
Хто з таким народжував/вагітнів? Я дуже хочу доносити, народити без операцій.
Підтримайте, якщо є з таким самим досвідом!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 25 липень 2008 - 09:50

Могу сказать только из своего опыта: мне с первой беременностью поставили диагноз(гинеколог и узи) "миома матки", сказали, что маленький узелок и что лучше скорее беременеть т.к. обычно при беременности она рассасывается. Позже я узнала,что скорее всего никакой миомы и не было, а я просто была уже беременна несколько недель и скорее всего просто был уже тогда небольшой тонус матки по задней стенке и узист решил,что это узел миомы.Вообщем думаю у Вас не плохие шансы,что узел рассасется пока будете носить ребенка.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   CatLeon 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 жовтень 2008 - 15:24

В мене також виявили міому чи фіброміому, в травні робили вискрібання. зараз п'ю ЛОГЕСТ три місяці. хто з таким стикався? чи зможу я завагітніти і нормально виносити дитину?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lim 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 лютий 2010 - 17:40

Дорогі дівчатка!!!! Я завагітніла з першої спроби з величезною міомою яку видалили під час кесарського розтину і ніхто про неї не знав і на узд небачив, шийка матки не відкривалася і не могли поняти через що. Згодом всі в один голос питали як ти взагалі завагітніла, але зараз я щаслива матуся. Правда були проблеми але все ж таки -я мама! Вірте що на все воля Божа!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2010 - 15:01

Вчера я увидела две полосочки на тесте..........................................двоякое чувство : радость-ведь я в восторге от Евы, и хотела бы второго ребеночка, но мы не планировали, с деньгами у нас вообще плохо сейчас,а ещё у меня опухоль в матке,а какая именно-толком и не знаю,так как не было материальной возможности полностью обследоваться, хоть моя модельная карьера пошла стремительно вверх и я начала зарабатывать,но все средства уходят на дом...
Я пока что в замешательстве.........
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yulik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 лютий 2010 - 19:12

Привіт всім, хочу поділитись досвідом, не своім, але близькоі коліжанки. В нас була між вагітностями різниця в три тижні, в неі пізніше.... Але суть в тому, що на п'ятнадцятому тижні в неі виявили величезну кісту в матці, розміром з плід, налякали до ужасу, тай іі вона турбувала всю вагітність, давила на внутрішні органи. І саме страшне те, що дитинка росла і кіста росла, лікарі сподівались, що дитинка витисне ту кісту, але ні....Загалом вагітність була у неі дуже тяжка, але вона відпрацювала всю вагітність, до останнього дня. Дотягнула до 35 тижня і зробили кесерське, під час операціі видалили один яєчник і кісту діаметром 17 см., але все слава Богу обійшлося, зараз грається з синочком, і вже зі сміхом згадує сою нелегку вагітність...Так що сподівайтесь, і збудеться, і головне не втрачати надіі. Удачі всім, і здоров'я!!!!!!!!!!!!!!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Міля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2010 - 20:31

Всім привіт!!!! У мене була кіста, ніби то лівого яєчника, однак вона була на ніжці, і її описували як окремий утвір, хоча на деяких узд іі приписували і до правого яєчника. Лікарі категорично заборонили з нею вагітніти, так як по розміру вона більша за матку, десь біля 6 см. , кажуть може бути перекрут ніжки, і може тріснути, чи ще там щось... Дивно, у мене в животі така штука, а я нічого такого не відчуваю, місячні регулярні, нічо не маже, не болить....
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2010 - 23:01

Перегляд повідомленняЮся (20.2.2010, 15:01) писав:

Вчера я увидела две полосочки на тесте..........................................двоякое чувство : радость-ведь я в восторге от Евы, и хотела бы второго ребеночка, но мы не планировали, с деньгами у нас вообще плохо сейчас,а ещё у меня опухоль в матке,а какая именно-толком и не знаю,так как не было материальной возможности полностью обследоваться, хоть моя модельная карьера пошла стремительно вверх и я начала зарабатывать,но все средства уходят на дом...
Я пока что в замешательстве.........

Я теж завагітніла "не по плану". Із грошима сутужно було, і на роботу якраз хотіла піти. Про аборт наіть думки не було, я не була тому рада. а тепер я щаслива, що так сталося і не уявляю, як могло бути інакше. Щиро бажаю вам знайти ПРАВИЛЬНУ відповідь на ваші питання.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн