Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Перед тим як "заводити" дітей..... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Перед тим як "заводити" дітей..... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 22 липень 2008 - 15:53

Чтобы почувствовать, какими станут ночи, ходите кругами по комнате с
пяти до десяти вечера с мокрым кульком весом от 3 до 6 кг. В 10 вечера положите кулек, поставьте будильник на полночь и отправляйтесь спать.
Проснитесь в двенадцать и ходите по комнате с кульком до часу. Поставьте будильник на 3. Поскольку заснуть вам не удастся, встаньте в 2 и
что-нибудь выпейте. В 2:45 отправляйтесь в кровать.
В три часа вместе с будильником встаньте. Пойте в темноте песни до четырех утра. Поставьте будильник на 5 часов. Встаньте и приготовьте завтрак. Повторяйте в течение пяти лет. Выглядите счастливыми.
Удалите мякоть из дыни и проделайте сбоку небольшое отверстие, размером с шарик для настольного тенниса. С помощью бечевки подвесьте к потолку и раскачивайте из стороны в сторону. Затем возьмите миску размоченных
кукурузных хлопьев и пытайтесь засунуть их ложкой в раскачивающуюся
дыню, подпрыгивая, как кузнечик. Продолжайте, пока не кончится половина миски. Оставшуюся половину высыпьте себе на колени. Теперь вы готовы кормить двенадцатимесячного карапуза.
Чтобы подготовиться к малышу, делающему первые шаги, перемажьте вареньем диван и все занавески. Засуньте рыбную палочку за музыкальный центр и оставьте ее там на пару месяцев.
Одевать маленьких детей не так просто, как кажется. Купите авоську и
осьминога. Старайтесь засунуть осьминога в авоську так, чтобы ни одно из щупалец не высовывалось наружу. Время на выполнение упражнения - все утро.
Забудьте про спортивные машины и купите себе семейную модель. Купите
рожок шоколадного мороженого и положите его в бардачок. Оставьте там.
Над задним сидением раздавите полный пакет печенья. Проведите граблями
по обеим сторонам кузова. Вот так, отлично! Вам нравится?
Приготовьтесь выйти гулять, затем подождите у ванной полчаса. Выйдите на улицу. Зайдите обратно. Выйдите. Снова зайдите внутрь. Выйдите и пройдите по дорожке. Вернитесь. Опять пройдите по дорожке. Пять минут очень медленно идите вдоль дороги. Каждые десять секунд останавливайтесь и рассматривайте окурки, остатки жевательной резинки, грязные бумажки и дохлых насекомых. Идите обратно. Громко кричите, что с вас достаточно и
что вы уже больше так не можете. Добейтесь, чтобы соседи вышли из своих домов и уставились на вас. Вы готовы попытаться вывести малыша на прогулку.
Отправьтесь в супермаркет, захватив с собой наиболее похожее на
дошкольника существо. Идеально подходит взрослый козел. Если планируете завести несколько детей, возьмите несколько козлов. Покупайте свои обычные товары на неделю, не выпуская козлов из видимости. Платите за все, что козлы съедят или поломают.
Непосредственно перед тем, как завести ребенка, найдите семейную пару, у которой дети уже есть, и покритикуйте их способы воспитания дисциплины, отсутствие у них терпения и то, что они позволяют детям вести себя буйно. Предложите, как улучшить режим сна детей, приучить их к горшку, привить хорошие манеры за столом и просто научить себя вести. Не забудьте получить от этого удовольствие - ответы на все вопросы вам известны в последний раз.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Вишенька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 16:00

Дуже смішно :D

Я себе, впринципі, до чогось схожого стараюсь морально готувати; ще й форумчанки діляться веселими історіями про своїх діток (особливо сподобалось про вигрібання грабельками землі з-під вазонів).
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   АМА 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 22 липень 2008 - 16:04

Вибачте за відвертість, але як на мене, то треба зовсім не любити дітей, аби написати таку статтю ;). Якось надто вже все драматично, якщо врахувати що батьки не маловажну роль відіграють у вихованні своїх діток. Враження паскудне після прочитаного :unknown:, сорі.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 16:06

:unknown: Невже все так страшно буде??? Мамочки, а може поділитесь своїми історіями з життя?ну щоб ми майбутні мамочки були хоч трошки підготовані до всяких казусів :D :D
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 16:17

Перегляд повідомленняАМА (22.7.2008, 17:04) писав:

Вибачте за відвертість, але як на мене, то треба зовсім не любити дітей, аби написати таку статтю ;). Якось надто вже все драматично, якщо врахувати що батьки не маловажну роль відіграють у вихованні своїх діток. Враження паскудне після прочитаного :blush:, сорі.

А як на мене, якраз навпаки - дуже весело :D Знаючи наші з чоловіком характери, наш хлопчик буде страшний бешкетник і я уже готую себе до малюнків на стінах, пожованих сторінок в книжках та інших "сюрпризів" :D Думаю, кожна мама про своїх діток може повно історій розказати, але це зовсім не означає, що ці діти нелюбимі :unknown:

Я ще масу задоволення отримала від книжку, лінк на яку залишила Сеструлька - тільки не пам"ятаю в якій темі (про життя хлопчика від народження до 2 років, книжка написана самим хлопчиком). Сміялась до сліз :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 16:41

P.S.
Ось знайшла посилання на ту книжку
Прихований текст

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   varvara 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 16:47

Перегляд повідомленняАМА (22.7.2008, 17:04) писав:

Вибачте за відвертість, але як на мене, то треба зовсім не любити дітей, аби написати таку статтю ;). Якось надто вже все драматично, якщо врахувати що батьки не маловажну роль відіграють у вихованні своїх діток. Враження паскудне після прочитаного :unknown:, сорі.

-))))) Нічого нелюблячого тут нема! Просто дуже концентрована і весела статейка. Про годування і про магазини сто процентова правда-)))) Нічого мамочки не бійтеся, просто веселіться і насолоджуйтесь поки що своїми пузиками. Удачі вам!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   manana 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 22 липень 2008 - 17:08

Напевно все вище написане можна порівняти з вихованням дітей, але все ж таки тут не враховані і позитивні моменти. Існує ж перша усмішка, перші слова, перші кроки і т. д. А відчуття від обіймів свого малятка думаю не зрівняються ні з чим :unknown:
My Signature
ЗображенняЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 18:03

А мій малий щойно наївся чорниць і тепер щодвіхвилини бігає до дзеркала і показує сам собі чорні зуби та язик :unknown:
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MAECTP0 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 22 липень 2008 - 18:14

До цієї теми претензій немає.

Як екс-майбутній татусб нічого не можу сказати майбутнім мамусям.
My Signature
Зображення
.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MAECTP0 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 22 липень 2008 - 18:32

Насправді важко щось сказати бо наша зозулька спочатку будилась 2-чі на ніч щоб поїсти, і відразу спатки... через півроку. максисмум, будився лише раз й. знову ж, щоб поїсти й. знову, до ранку спало янголятко. Отже, поки дружина готувала суміш, я його забавляв й усе...

Відразу не економили на памперсах - Хагіси й Ліберо, тому нічого його не турбувало.
My Signature
Зображення
.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 19:45

Читаючи цю статтю сміялась вголос і плакала. Адже все це правда. Згадала всі нюанси описані тут і порівняла з Настунею. Розпорядок дня і ночі, підготовка до прогулянки, похід в магазин і т. п.
На мою думку не треба сприймати цю статтю всерйоз, звісно кожен має чи буде мати схожі ситуації,адже ця тема створена у розділі "гумор", і думаю той, хто не погоджується з часом, виховавши двох, трьох діточок, прочитавши цю тему ще раз ви зрозумієте її суть. Мені було весело. Спасибі за статтю! :unknown:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 22 липень 2008 - 19:55

:blush:
Майбутні мамочки, прочитайте ту статтю і поділіть отриману інформацію на сто :) Так, не спорю, бувають тяжкі моменти і не дуже приємні, але це все ховається перед тими приємними моментами які ви проведете зі своєю крихіткою ;)
Ну і що що нам малий обмалював всі стіни фломастерами в кімнаті :D Зате ми тепер їх перефарбували (з голубих на кремові), то так навіть кімната стала більш приємною! Так що все тільки на краще! :unknown:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 22:06

Н-да стаття для панянок у рожевих окулярах, щоб розбити їх райдужні мрійї. А насправді ось що скажу: цю писанину творила людина яка ніколи не доглядала маленьких діток. Ну така вже бридотина. Да смішно. Але й грішно, що хтось прочитавши це все повірить у цю дурню й та-а-ак себе накрутить.
І доречі, трошки не по темі.
MAECTP0, виявляється ви все ж таки вмієте йнормальне щось писати, без грубощів. Побільше б так, може й краще б було.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 22:16

Перегляд повідомленняoksanocka (22.7.2008, 23:06) писав:

MAECTP0, виявляється ви все ж таки вмієте йнормальне щось писати, без грубощів. Побільше б так, може й краще б було.

То напевно прозріння в нього було якесь:) Я аж спочатку не впізнала чий то допис, поки не глянула на нік.
А стаття занадто криклива, тому майбутні мамочки сприймайте її тільки з гумором, не більше ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 липень 2008 - 22:26

Перегляд повідомленняНастюша (22.7.2008, 23:16) писав:

А стаття занадто криклива, тому майбутні мамочки сприймайте її тільки з гумором, не більше ;)

Та вона і знаходиться в розділі "гумор". Після витівок Маестро вам уже і не смішно.
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 22:30

Перегляд повідомленняСонячна (22.7.2008, 23:26) писав:

Після витівок Маестро вам уже і не смішно.

Мені? А чого мені сумувати? :) Я зразу сприйняла ту статтю як прикол. Правда недосвідчених матусь вона дійсно може налякати. Не мала б я Святіка, я б чесно кажучи трошки б розстроїлась і сприйняла би всерйоз.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2008 - 10:27

Відношу себе саме до недосвідчених матусь, бо дітей ми поки не маємо. Може через те, що я дуже весела людина (мій чоловік каже, що я постійно посміхаюсь), але я статтю сприйняла тільки з гумором і абсолютно не боюсь, що одягання малюка буде схоже на увесь той процес, описаний вище :D
Навіть якщо так і буде (схиляюсь саме до цієї думки, бо одного разу пробувала одягати хрещеницю - не вдалось з першого разу :blush:) - то нічого страшного, негативного, поганого я не бачу; після кількох невдалих спроб буде краще получатись :girl_angel: Я впевнена, що мене в мому синочку буде радувати все, навіть маленькі капості, які так люблять робити діти :hang1: (негативом може бути тільки хвороба дитини, а все решта тільки позитив!)

Дала чоловіку почитати "поради" по підготовці до народження дитини, так він сказав, що я буду ходити за сином в супермаркеті, збирати зіпсовані товари і сміятись :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 23 липень 2008 - 10:47

Вишенька, та стаття суперова! Я насміялася від душі. Принаймні про сон, це точно про мою Юльку до 4 місяців. :girl_angel: І про прогулянку також. Десь так то у нас і виглядало. :hang1: І взагалі, уявляти материнство тільки як низку посмішок як мами, так і малюка - це означає одержати купу несподіваних і не дуже приємних сюрпризів у майбутньому. Все буде, і ночі без сну, і моменти, коли хочеться, щоб дитина нарешті стомилась кричати і показала щось окрім піднебіння, і суп, котрий ви варили, а дитина виплюнула першу ложку і вилила решту з тарілки. І будуть крики, коли не хоче одягатись, і будуть прогулянки від камінчика до недопалка. Але яке щастя це все. І все-все згадується з посмішкою. І дуже навіть любить дітей автор чи авторка статті, а ще має купу оптимізму. Раджу усім щиро-щиро посміятися. Майбутнім мамочкам в очікуванні дива, а тим, кому ця стаття хоч щось нагадує із недавнього чи давнішого минулого від приємнючих спогадів.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 травень 2009 - 15:12

один в один наші прогулянки! :)

Цитата

Приготовьтесь выйти гулять, затем подождите у ванной полчаса. Выйдите на улицу. Зайдите обратно. Выйдите. Снова зайдите внутрь. Выйдите и пройдите по дорожке. Вернитесь. Опять пройдите по дорожке. Пять минут очень медленно идите вдоль дороги. Каждые десять секунд останавливайтесь и рассматривайте окурки, остатки жевательной резинки, грязные бумажки и дохлых насекомых. Идите обратно. Громко кричите, что с вас достаточно и
что вы уже больше так не можете. Добейтесь, чтобы соседи вышли из своих домов и уставились на вас.

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн