Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Проблеми з прорізуванням зубів - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 41 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Проблеми з прорізуванням зубів виходи з ситуації Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   EvgeniyaP 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 12 липень 2007 - 11:16

Папы и мамы, не знаю как у кого, а у нас это на данную минуту самый болезненный вопрос.
И ему плохо и мне!!!! Все дни температура под 39, даже была 39,6. Збить не возможно, малой ноет постоянно, ему жарко, постоянно пьет, расстройство - короче дурдом. Только вот сегодня вроде пока с температурой нормально. ТТттттттттттт. А зубики верхние очень хорошо видно, но ещё не прорезались, вот-вот будут. Ну это ж надо, чтоб такая температура была. У меня в детстви все зубы выросли - мама и не заметила - без всяких эксцесов, а тут такое. Вчера вечером резко началась у малого истерика на три часа, из-за этого поднялась температура до 37,5. Он постонно плачет и со вчерашнего вечера с 18.00 ничего не ест (разве что банан один и много-много воды). И опять дикое расстройство. А самое страшное сколько это будет длиться, ведь по-моему, если зрение меня не обманывает лезут, почти прорезываються и нижние боковые, УЖАС. Бедный ребёнок! :36_1_11: :36_1_72:
Поделитесь своими историями
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 12 липень 2007 - 11:44

Перегляд повідомленняEvgeniyaP (12.7.2007, 12:16) писав:

Папы и мамы, не знаю как у кого, а у нас это на данную минуту самый болезненный вопрос.
И ему плохо и мне!!!! Все дни температура под 39, даже была 39,6. Збить не возможно, малой ноет постоянно, ему жарко, постоянно пьет, расстройство - короче дурдом. Только вот сегодня вроде пока с температурой нормально. ТТттттттттттт. А зубики верхние очень хорошо видно, но ещё не прорезались, вот-вот будут. Ну это ж надо, чтоб такая температура была. У меня в детстви все зубы выросли - мама и не заметила - без всяких эксцесов, а тут такое. Вчера вечером резко началась у малого истерика на три часа, из-за этого поднялась температура до 37,5. Он постонно плачет и со вчерашнего вечера с 18.00 ничего не ест (разве что банан один и много-много воды). И опять дикое расстройство. А самое страшное сколько это будет длиться, ведь по-моему, если зрение меня не обманывает лезут, почти прорезываються и нижние боковые, УЖАС. Бедный ребёнок! :36_1_11: :36_1_72:
Поделитесь своими историями

Я так розумію що перші два зубика без проблем прорізались? В нас поки лише 4 зуба і ттт, без температури різалсь. Верхні коли різались, то нежить була. Як мені лікарі пояснювали, що температура не через зуби самі підвищується. А на фоні прорізування зубів знижується імунитет і дитина може захворіти.
В мене питання, чим Ви збивали температуру? Чи не може бути вірусна інфекція на фоні зубів? Чи викликали лікаря? А для шлунку можна смекту подавати. Якщо пити буде. Це під питанням, може плюватись. З приводу загального стану - вірбукол ще радять давати. Це гомеопатичний препарат. Але краще з лікарем порадитись.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 12 липень 2007 - 12:15

У нас теж поки що чотири зуби один ще навіть недовиліз :) (о як написала)
два верхні передні намітилися, але теж ніяк не вилізуть. вередує вона часто, що я вже навіть і не знаю це через зуби чи ні. я коли маленька була то в мене теж зуби з температурою лізли, а у сестри ні
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   EvgeniyaP 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 липень 2007 - 16:40

Перегляд повідомленняКапітошка (12.7.2007, 12:44) писав:

Я так розумію що перші два зубика без проблем прорізались? В нас поки лише 4 зуба і ттт, без температури різалсь. Верхні коли різались, то нежить була. Як мені лікарі пояснювали, що температура не через зуби самі підвищується. А на фоні прорізування зубів знижується імунитет і дитина може захворіти.
В мене питання, чим Ви збивали температуру? Чи не може бути вірусна інфекція на фоні зубів? Чи викликали лікаря? А для шлунку можна смекту подавати. Якщо пити буде. Це під питанням, може плюватись. З приводу загального стану - вірбукол ще радять давати. Це гомеопатичний препарат. Але краще з лікарем порадитись.

Да, первые без проблем.....
Сначала давала Нурофен, помог пару раз, свечи Эффералган вообще не помогли, потом, по совету неотложки, на ночь, четверть ношпы и четверть аналгина - моментально температура упала, а уж после Найз помог. Вирусная инфекция может появиться, но мы профилактику пьем. Врач приходила и была в шоке от наших десен. Смекту мой выпил один только раз, больше не захотел. Про Вибуркол в курсе.
Приехали мы из поликлиники, короче, лезут два верхгих и два боковых - вот это дурдом. Сказали мне там, для успокоения малыша принять валериану (1 капля на чайную ложку воды) - помогло :36_1_11:
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 06 серпень 2007 - 13:13

Перегляд повідомленняEvgeniyaP (12.7.2007, 17:40) писав:

Да, первые без проблем.....
Сначала давала Нурофен, помог пару раз, свечи Эффералган вообще не помогли, потом, по совету неотложки, на ночь, четверть ношпы и четверть аналгина - моментально температура упала, а уж после Найз помог. Вирусная инфекция может появиться, но мы профилактику пьем. Врач приходила и была в шоке от наших десен. Смекту мой выпил один только раз, больше не захотел. Про Вибуркол в курсе.
Приехали мы из поликлиники, короче, лезут два верхгих и два боковых - вот это дурдом. Сказали мне там, для успокоения малыша принять валериану (1 капля на чайную ложку воды) - помогло :36_1_11:

Дякую за пораду про валер`янку. До речі, як просуваються зубні справи?
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюша 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2007 - 11:56

Коли у моєї старшої дитини різались зуби слово "дурдом" - це м"яко сказано.В основному допомагав або "Панадол" у суспензії , або парацетамолові свічки.Якщо п"ять суток майже не спати і не можна збити температуру -це комусь відомо, то тій мамі і тату також не позаздрю. При прорізуванні зубів дитина майже не їла, постійно була на руках, хникала, хандрила. Але нічого якось пережили.Зате зараз повний рот зубів і вже у свої 4 роки вона знає що таке стоматолог(бо вже там була).А у меньшої доньки зубів поки що немає, їй тільки 4 місяці. :D
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   вчусьнатата 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2007 - 17:04

чи можна повернути апетит чи хоча б частково привернути увагу малюка до їжі під час прорізання зубів? скажімо, зміною раціону харчування чи заохочуванням у вигляді гри?
...хоча "гра" в мому випадку відпадає, бо сину виповнилось тільки 5місяців
My Signature
...якби ж батьки тільки знали, як вони набридають своїм дітям...Джордж Бернард Шоу

Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2007 - 07:00

Перегляд повідомленнявчусьнатата (24.9.2007, 18:04) писав:

чи можна повернути апетит чи хоча б частково привернути увагу малюка до їжі під час прорізання зубів? скажімо, зміною раціону харчування чи заохочуванням у вигляді гри?
...хоча "гра" в мому випадку відпадає, бо сину виповнилось тільки 5місяців

у 5 місяців головна їжа для малюка мамине молоко чи суміш, і дуже широкий раціон може бути причиною проблем з животиком, а не з зубами. Можливо проблема не в зубах а в ранньому введенні прикорму? :unsure:
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Гола 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2007 - 07:01

у моєї племінниці зуби всі вилізли дуже швидко (в 1.2 роки уже були всі що повинні вилізти до 2-х) ..тому сестра не встигала відійти ) тільки один заспокоїться одразу наступний лізе...

1 ...взагалі для зубиків продають всілякі там ручки-ніжки з пухирцями і водою всередині.. кладеш в холод.. а потім малому.. і воно наче охолоджує і не так болить.. та я думаю про це багато хто знає..
2..ще один спосіб який нам дуже допомагав - мед, сестра просто мазала ним ясна малої і він заспокоював...
3.. ми ще в той час пили БАДи НьюВейс там у них така пшикалка була..Ілімінатор чи щось таке... дуже допомагав
--
а взагалі, це просто потрібно пережити )
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lynx 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2007 - 16:36

Цитата

Сказали мне там, для успокоения малыша принять валериану (1 капля на чайную ложку воды) - помогло

То звичайно ваша справа, і я не лікар щоб вам радити але.... Валер"янку не можна давати діткам до 12 (!!!!) років взагалі. Нам теж одна лікар радила давати дитині валер"янку. Я перепитала в нашої дільничої педіатра і вона мені сказала, що валер"янку можу випити я але ні в якому разі не дитина. А для заспокоєння дитини можна робити ванночки з лаванди \не при температурі, звичайно\.

ПС: Препарати, що містять ментол, можна призначати дітям після 3-х років.
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 січень 2008 - 19:26

А коли зубки починають прорізуватись? Нам ще наче ранувато (2 міс), але треба себе потрошки готувати.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2008 - 22:32

Перегляд повідомленняКравчоля (24.1.2008, 19:26) писав:

А коли зубки починають прорізуватись? Нам ще наче ранувато (2 міс), але треба себе потрошки готувати.

В кожної дитини по різному.Може зубчик прорізатись в 4м. а може і в 9м.(так було у нас).Це саме стосується симптомів.В деяких діточок температура і біль а в деяких ніяких признаків.(так теж було у нас,навіть коли лізло 4 зубчики одночасно). На даний час маємо всього 12 зубчиків зате безболісно.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 січень 2008 - 23:29

Настуні зубки прорізались без проблем! :D , а Дениско вже 3 тиждень слюнявить, кусає все, що попаде(переважно кулачки), зменшився апетит, і взагалі мені страшно, що буде далі???????????? :smile:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Назаріна 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 11:44

Моєму синочку майже 4,5 місяці і в нього вже прорізуються 2 нижніх зубки. Він дуже неспокійний, навіть гуляти довго не можемо - піднімає такий крик, що люди обертаються :sneeze:
Рятують нас панадол та дентол-бебі, та й то не надовго.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 25 січень 2008 - 11:59

Ромчик останнім часом часто водить язичком в ротику, наче виштовхує з-під нижньої губки щось. І слюнки стало багато. Мама каже, може, зубки починають в'язатися. От я й задумалась.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 12:40

Перегляд повідомленняКравчоля (25.1.2008, 11:59) писав:

Ромчик останнім часом часто водить язичком в ротику, наче виштовхує з-під нижньої губки щось. І слюнки стало багато. Мама каже, може, зубки починають в'язатися. От я й задумалась.

в нас слюней був повний віз, але зуби тільки в 7 міс вилізли
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мамуся 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 25 січень 2008 - 20:17

нашому Ростусі 4,5 міс., а десь з 2 місяців все тягне до рота, гризе. ну а слюні -це щось. Змушена одягати йому слюнявчики, бо за 5 хвилин всі кофтинки стають мокрими, але рукавчики врятувати не вдається, вони в нас постійно мокрі.
Але мене турбує той факт, що в нього найбільше припухлі місця не там, де будуть різці, а там, де 3 чи навіть 4 зубки:(
От і думаю, чи це нормально???? можуть зуби з"являтися в незвичайному порядку?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 20:22

Перегляд повідомленнямамуся (25.1.2008, 20:17) писав:

нашому Ростусі 4,5 міс., а десь з 2 місяців все тягне до рота, гризе. ну а слюні -це щось. Змушена одягати йому слюнявчики, бо за 5 хвилин всі кофтинки стають мокрими, але рукавчики врятувати не вдається, вони в нас постійно мокрі.
Але мене турбує той факт, що в нього найбільше припухлі місця не там, де будуть різці, а там, де 3 чи навіть 4 зубки:(
От і думаю, чи це нормально???? можуть зуби з"являтися в незвичайному порядку?

Буває, що і не по-порядку, але ще буває, що припухлості в одному місці, а зубки лізуть там, де припухлості не видно :)
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 25 січень 2008 - 20:31

У нас з'являлись не по порядку. Це буває і не є відхиленням (тобто відхиленням є, але не патологією, бо колись вважалось, що це може бути ознакою ендокринних хворіб. А зараз такої закономірності не встановлюють.)
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 січень 2008 - 23:14

У нас теж зубки ростуть не так як книжка пише.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 41 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему