Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Як сніданок може допомогти схуднути? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Як сніданок може допомогти схуднути? Дієта Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 18 липень 2008 - 09:44

"Большой завтрак" помогает сбросить и удерживать вес

Завтрак традиционно считается наиболее важным приемом пищи в течение дня, в особенности для тех, кто стремится сбросить вес. Теперь это подтверждается и учёными, которые добавляют: чем больше тарелка, тем лучше.
В результате проведенного исследования установлено, что женщины, съедающие за завтраком половину дневной нормы калорий, снижают вес более интенсивно, чем те, кто ограничивается небольшим завтраком. Более того, к ним потерянные килограммы возвращаются неохотнее.
Принято считать, что пища, богатая белком и углеводами, помогает сократить тягу к сладким и содержащим крахмал продуктам, а так же способствует метаболизму.
Исследователи из Hospital de Clinicas в Каракасе, Венесуэла, наблюдали за завтраками ста тучных молодых женщин. Каждой из них была предложена низкокалорийная диета с низким содержанием углеводов. При этом половина из них получала завтрак, равный половине дневного рациона в 1,240 калорий и включавший продукты, богатые протеинами и углеводами.
Уже к середине восьмимесячного исследования женщины, получавшие меньшие завтраки, потеряли в среднем на пять фунтов больше тех, кто получал большие. Но их преимущество было недолгим: к истечению восьмимесячного срока завтракавшие понемногу набрали в среднем восемнадцать фунтов. Те же, кто получал большие порции на завтрак, в течение этого срока неуклонно снижали вес до потери в среднем 16,5 фунтов.
Таким образом, за весь период исследования те, кто ел «большие завтраки», в среднем потеряли до 21 процента массы тела, по сравнению с 4,5 процентами у тех, кто ел на завтрак меньше, что и было озвучено исследователями на ежегодной конференции Общества Эндокринологов в Сан-Франциско.
Женщины, получавшие «большой завтрак», отмечают снижение чувства голода, особенно до обеда, и тяги к углеводам.
Проводившая исследование доктор Даниэла Якубович (Daniela Jakubowicz) уже более пятнадцати лет рекомендует своим пациентам диеты на основе «большого завтрака». По ее мнению, многие популярные диеты не дают эффекта, поскольку не снижают тяги к высококалорийным продуктам.
Однако далеко не впервые предметом научного исследования является связь между завтраком и весом. В результате наблюдения за тысячей мужчин и женщин, проведенного в начале этого года в Великобритании, установлено, что получающие «большой завтрак» склонны набирать меньший вес в течение пятилетнего периода, даже при наличии тенденции употреблять больше пищи в течение дня. Учёные пришли к выводу, что пропускать завтрак – значит подвергать организм чувству нехватки питательных веществ и вынуждать его запасать калории, полученные за обедом и ужином, в качестве жировых отложений, в то время как потребление половины суточной дозы калорий за завтраком позволяет пище усваиваться лучше.

По материалам by Fiona Macrae in The Daily Mail.

Источник: http://www.dailymail.co.uk/health/article-...eight--off.html
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анютка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 липень 2008 - 10:08

Цікава інформація. Може і собі спробувати?????? :D Але, зазвичай, сніданок завжди пропускається. Коли прокинулась ще не хочеться, А коли прокинувся синочок вже не можеться :girl_angel:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Krizia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 липень 2008 - 11:34

а мені це підходить,раніше не вдавалось, а тепер не вийду з дому поки нормально не поснідаю,а вечерю можна й пропустити або щось дуже легке.Але таке в мене з'явилось під час вагітності,так що результатів не видно,набираю як має бути :D :D але може потім буде видно? :girl_angel:
My Signature
Зображення Зображення

Не можна бути пухнастою для всіх - розтягнуть на коміри ...

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   АМА 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2008 - 11:58

Привіт всім :), я новенька на цьому форумі, але дозвольте порадити, як краще повертатись до нормальної ваги.
Найперше варто звернути увагу на те, що для нормального метаболізму, тобто обміну речовин, жінка повинна їсти не менше 4-5 разів на день, з перервою між прийомами їжі 2,5-4 години. Звичайно при цьому не включаються солодощі та всякі шкідливі продукти.
Щодо сніданку, то ви просто фізично не зможете з’їсти його стільки, щоб калорійність дорівнювала половині вашої денної норми, хоча він дійсно повинен бути дуже поживним, для нас всередньому 400-600Ккал. Також, коли пройде достятньо часу для відновлення материнського організму, варто почати займатись фізичними вправами, це як ніщо інше допоможе найшвидше повернутись у попередню форму.
Якщо комусь буде цікаво, то можу поділитись цікавим ресурсом в приваті, але зразу ж попереджаю, однією з основних умов успішного і здорового тіла повинне бути правильне харчування, тобто чистий раціон, а це означає НІ солодощам, мучним виробам з білої, рафінованої муки, жирній їжі, та всякому сміттю типу швидкої їжі, а також практично кожноденні фізичні навантаження.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2008 - 13:08

Перегляд повідомленняАМА (18.7.2008, 12:58) писав:

Привіт всім :), я новенька на цьому форумі, але дозвольте порадити, як краще повертатись до нормальної ваги.
Найперше варто звернути увагу на те, що для нормального метаболізму, тобто обміну речовин, жінка повинна їсти не менше 4-5 разів на день, з перервою між прийомами їжі 2,5-4 години. Звичайно при цьому не включаються солодощі та всякі шкідливі продукти.
Щодо сніданку, то ви просто фізично не зможете з’їсти його стільки, щоб калорійність дорівнювала половині вашої денної норми, хоча він дійсно повинен бути дуже поживним, для нас всередньому 400-600Ккал. Також, коли пройде достятньо часу для відновлення материнського організму, варто почати займатись фізичними вправами, це як ніщо інше допоможе найшвидше повернутись у попередню форму.
Якщо комусь буде цікаво, то можу поділитись цікавим ресурсом в приваті, але зразу ж попереджаю, однією з основних умов успішного і здорового тіла повинне бути правильне харчування, тобто чистий раціон, а це означає НІ солодощам, мучним виробам з білої, рафінованої муки, жирній їжі, та всякому сміттю типу швидкої їжі, а також практично кожноденні фізичні навантаження.

Вітаю Вас на форумі. Мене зацікавила Ваша пропозиція. Буду вдячна, якщо поділитесь ресурсом в приваті :yahoo:
My Signature
Зображення Зображення
в кожній жінці повинна бути родзиночка,а з мене хоч компот вари )))
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2008 - 13:15

Привіт Niki, рада допомогти, але при відправці повідомлення в приват отримую наступне повідомлення: "Дане повідомлення неможливо відправити тому, що отримувач відключив послугу Персональних Повідомлень, або його Приватну скриньку переповнено."
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 18 липень 2008 - 13:16

АМА, і мені пришліть
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2008 - 13:19

Перегляд повідомленняАМА (18.7.2008, 14:12) писав:

Привіт Niki, рада допомогти, але при відправці повідомлення в приват отримую наступне повідомлення: "Дане повідомлення неможливо відправити тому, що отримувач відключив послугу Персональних Повідомлень, або його Приватну скриньку переповнено."

Та в мене теж таке пише, зараз попробую щось зробити :yahoo:

АМА а можете зараз спробувати?
My Signature
Зображення Зображення
в кожній жінці повинна бути родзиночка,а з мене хоч компот вари )))
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2008 - 13:25

Скинула лінк в приват ;). Але ще раз попереджаю, це не просто дієта, а робота над собою,важка кожноденна робота, здоровий спосіб життя. Якщо чесно то мене він захопив повністю, не встигла закінчити через вагітність, але потім продовжу обов’язково :).
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2008 - 13:41

І мені пришліть, якщо не важко! :yahoo:
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Анютка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2008 - 10:54

Перегляд повідомленняАМА (18.7.2008, 12:58) писав:

Вітаю на форумі. :diablo:
АМА, поділіться і зі мною своїми рецептами краси. Буду вдячна. :diablo:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2008 - 11:01

АМА, невже ваші рецепти є таким великим секретом, що ви їх не можете викласти на форумі? Ви ж бачите, скільки людей зацікавилось. Тому просимо, просимо! :diablo:
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2008 - 11:30

АМА, и мне пришлите, если в общаке не хотите выкладывать
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2008 - 13:02

Привіт всім :), рецепти абсолютно не секретні, просто все що я можу порадити - це дати лінк на інший форум, де вже викладає свою методику інша людина. І зрештою, не впевнена, що коректно зразу постати на загал той лінк. А всім хто хоче, не так і важко переслати в приват ;).
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MAECTP0 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 21 липень 2008 - 21:59

отыв добавити щось выд себе.
хотыв довго ... Але нычого вульгарно не прийло в голову.
Маьуть просто втома.
My Signature
Зображення
.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2008 - 22:01

Перегляд повідомленняMAECTP0 (21.7.2008, 22:59) писав:

отыв добавити щось выд себе.
хотыв довго ... Але нычого вульгарно не прийло в голову.
Маьуть просто втома.

:give_rose:
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2008 - 22:37

Тетянка, Ви смыэтесь? Вам погано??? :-)))
My Signature
Зображення
.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2008 - 22:45

Перегляд повідомленняMAECTP0 (21.7.2008, 23:37) писав:

Тетянка, Ви смыэтесь? Вам погано??? :-)))

мені смішно без камеді клаба!!1 :D
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2008 - 22:53

Перегляд повідомленняТетянка (21.7.2008, 23:45) писав:

мені смішно без камеді клаба!!1 :D

Наспр

авды в цю тему я можу процитувати когось з великих: "У русской женщины одна проблема. Чего б такого ЕЩЁ съесть чтоб похудеть" (с) Задорнов.

Анекдот про калорыъ вже не охота писати, та й недоречно мабуть.
My Signature
Зображення
.
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2008 - 10:18

Ги, а дійсно смішно, я наприклад можу з впевненістю сказати, що для того аби схуднути треба добряче їсти (правильну їжу тільки) і таки контролювати калорії, а ще добряче займатись спортом. А знаєте чому так впевнено кажу - тому що переконалась на власному досвіді і не все так просто як здається, тому не варто іронізувати, якщо ви не пробували цього самі (хоча мені десь і імпонує ваш стьоб маестро :give_rose: )
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн