"Я чекаю тебе малюк..."
Відправлено 16 липень 2008 - 14:52
Почну з себе. Я після першого УЗД, яке підтвердило мою вагітність відразу пішла в аптеку і купила пляшечку для годування і пустишку, аби малюк знав, що я його чекаю. Смішно було коли аптекарка питала "Вам пустишку якого кольору?", я розгубилась - "не знаю", вона - "ну вам для хлопчика чи дівчинки?" думаю вона не зрозуміла б і на це питання відповіді "не знаю" тому я швидко випалила "давайте зелену..." уявляю які в мене були великі очі під час цієї розмови. А ще дуже любила ходити і вишукувати в "Планеті" речі для дитинки. А коли прала, прасувала і перескладувала їх, то сповнювалась такими позитивними емоціями... Думаю всі ці підготовчі етапи зробили лише позитивний вплив, набагато позитивніший ніж страхи зробити щось не так чи не робити взагалі. А ще вишивала подушечку для малечі, перешивала балдахін, бо купила не зовсім такий як хотіла. При цьому спілкувалась з доцею, розказувала що роблю і яких це кольорів. А як це було у вас? По чому малюк знав, що ви його чекаєте? Знаю дехто навіть ремонти робить... А ви?
Відправлено 16 липень 2008 - 15:02
NaTa! (16.7.2008, 15:52) писав:
Почну з себе. Я після першого УЗД, яке підтвердило мою вагітність відразу пішла в аптеку і купила пляшечку для годування і пустишку, аби малюк знав, що я його чекаю. Смішно було коли аптекарка питала "Вам пустишку якого кольору?", я розгубилась - "не знаю", вона - "ну вам для хлопчика чи дівчинки?" думаю вона не зрозуміла б і на це питання відповіді "не знаю" тому я швидко випалила "давайте зелену..." уявляю які в мене були великі очі під час цієї розмови. А ще дуже любила ходити і вишукувати в "Планеті" речі для дитинки. А коли прала, прасувала і перескладувала їх, то сповнювалась такими позитивними емоціями... Думаю всі ці підготовчі етапи зробили лише позитивний вплив, набагато позитивніший ніж страхи зробити щось не так чи не робити взагалі. А ще вишивала подушечку для малечі, перешивала балдахін, бо купила не зовсім такий як хотіла. При цьому спілкувалась з доцею, розказувала що роблю і яких це кольорів. А як це було у вас? По чому малюк знав, що ви його чекаєте? Знаю дехто навіть ремонти робить... А ви?
А я почав робити ремонт і пралку купив! Решта все після народження. Але до народження дуже багато всього обдумував, що ще треба, щоб було всім комфортно. Та так обдумував і бігав, що забув завчасно, купити квіти тещі, а купив тільки дружині. А для чого квіти ще й тещі? Ото ж бо й воно, що я дружину і Катруся з пологового забирав саме на 8 Березня. :D

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 16 липень 2008 - 15:40
Але на УЗД ми так и не дізнались хто буде хлопчик чи дівчинка и тому десь з 20 тижня я почала купляти речи для дитинки нейтрального кольору!!!
И дійсно це дуже приємно, мене просто переповнювали позитивні емоції!!!
Відправлено 16 липень 2008 - 17:06
Внутрішній спокій і якесь зачароване сприйняття всесвіту навколо та всередині, прогулянки на самоті (проте насправді вже вдвох з малюком) і довгі внутрішні розмови з ним на темат сенсу буття і що значить його поява в житті його батьків, спільна вечірня сімейна молитва за щасливий перебіг вагітності та легкі пологи, читання казок майбутнім татусем, коли його рука лежить на моєму лоні і прислуховується до чергового руху нашого первістка, спільний перегляд мульфільмів на вихідних у кінотеатрі серед купи дітлахів :), спільні відвідини йоги для вагітних, коли ми разом медитуємо і уявляємо себе вже втрьох, і ще сила-силенна речей, котрі дають нам зрозуміти як ж сильно ми прагнемо зустрічі з нашим малюком, а йому - наскільки сильно його прихід чекають тато і мама
Відправлено 16 липень 2008 - 18:07
Відправлено 17 липень 2008 - 07:08
Відправлено 23 липень 2008 - 12:26
Головне, що ми зробили в матеріальному плані - це продали комп’ютер і купили ноутбук, таким чином звільнивши місце для дитячого ліжечка в спальні.
Відправлено 25 липень 2008 - 10:22
Ми чекаємо дитинку в нашій сім"ї, вагітність бажана... Дійсно виношуючи маленьке в собі, жінка повністю змінюється, дивиться на все по іншому, переосмислює своє життя, а також вже несе відповідальність за ще одну людину
Відправлено 25 липень 2008 - 10:33
Відправлено 25 липень 2008 - 11:51
Але насправді почала себе відчувати мамою, коли маля почало копатись в животику, це незабутні відчуття!!!
Відправлено 28 липень 2008 - 11:49
Відправлено 15 вересень 2008 - 10:39
Хочеться купляти вже одяг, але стримую себе доки не дузнаємось хто в нас буде.
Дуже люблю вязати, але за роботою немає коли, надіюсь зайнятись цим в декреті.
Також неймовірно допомагає цей сайт. На роботі в мене він завжди відкритий. І коли добряче попсують нерви - відкриваю сторінку і читаю, читаю, читаю. Дуже заспокоює.
Велику дякую засновникам за нього.
Відправлено 15 вересень 2008 - 12:10
Відправлено 25 вересень 2008 - 10:01
Я стала странной: я срочно собрала пакеты в роддом, постоянно вымываю квартиру, не могу усидеть на месте и минуты, перелаживаю с места на место детские вещи, умудрилась поменять шкаф, стол, окна в комнате за 5 дней=))Мой муж меня боится=))Говорит что я его пугаю своим поведением, как буд то вот вот рожу=)))Да и боли в спине появились весёлые, и сокращения матки более сильные=))
Оййййййй!!!!!!!!!!!!Что то я и боюсь и радуюсь=))
Відправлено 25 вересень 2008 - 12:27
Я стала странной: я срочно собрала пакеты в роддом, постоянно вымываю квартиру, не могу усидеть на месте и минуты, перелаживаю с места на место детские вещи, умудрилась поменять шкаф, стол, окна в комнате за 5 дней=))Мой муж меня боится=))Говорит что я его пугаю своим поведением, как буд то вот вот рожу=)))Да и боли в спине появились весёлые, и сокращения матки более сильные=))
Та це ж класно!!!!!
Скоро, менш ніж за місяць, наша держава поповниться ще одним маленьким чудом.
Щиро рада за майбутню мамусю.
Відправлено 25 вересень 2008 - 12:34
Юся, в мене аналогічна поведінка,десь починаючи з Вашого терміну, а може й раніше і досі :D вже перемиваю дім напевно по третьому разу,всі домашні від мене в шоці,кажуть, що мені напевно пора на роботу або в пологовий,а то енергію нема куди дівати :D :D так що всі ми напевно такі майбутні мамочки
Відправлено 25 вересень 2008 - 13:01
Відправлено 30 вересень 2008 - 14:10
Відправлено 13 жовтень 2008 - 14:38
Что то самочувствие 2 дня ужасное: тошнит, голова кружится....Чем ближе к родам - тем больше паники!!!!!!!!!!!!!Я боюсь ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!Вы первые кто это слышите, мой муж думает что мне не страшно, но я просто красиво притворяюсь....Ещё на выходных порвались пакеты что в роддом собрала(упали со шкафа прям в кучьку мусора)...так что всё опять сохнет, пакетов нет, ничего не собрано...и мне страшно...паника жуткая!АААААААААААаааааааааааааа
Відправлено 13 жовтень 2008 - 19:20

Допомога