Незаконнонароджені діти чи все-таки аборт? Народження дітей поза шлюбом
Відправлено 04 липень 2008 - 03:13

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 04 липень 2008 - 05:37
Сонячна (4.7.2008, 4:13) писав:
Звичайно якщо вже так сталось, то аборт - це зовсім не вихід, а холоднокровне убивство. Можливо це звучить занадто критично, але дуже сумно, що багато жінок робить такий вибір.
Ваша подруга аж ніяк не молодець, бо стосунки із одруженим чоловіком я вважаю недопустимими. Але все-таки зберегти дитину, це було найкращим вибором.
Відправлено 04 липень 2008 - 09:22

Все буде добре - інакше і бути не може!
Відправлено 04 липень 2008 - 13:07

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 04 липень 2008 - 13:57
Відправлено 04 липень 2008 - 14:52
Погоджуюся з Настюшою, що ставлення людей незаконнонароджених дітей абсолютно не те, що було раніше!
Відправлено 04 липень 2008 - 16:19
ось фото під час демонстрації фільму школяркам

а ось зсилка на сайт де можна закачати фільм
ні абортам
Відправлено 04 липень 2008 - 17:42
Відправлено 04 липень 2008 - 19:11
Відправлено 04 липень 2008 - 20:45
Настюша (4.7.2008, 14:57) писав:
Поняття немає, а от людський осуд залишиився. Не молодь, як правило, язиком чеше, а ті кому під сорок, п"ятдесят. А ще якщо особисте життя не склалось - то взагалі "Торба", починають тоді винити всіх і вся.

Відправлено 04 липень 2008 - 21:27
Відправлено 04 липень 2008 - 23:05
Хотілося звичайно, щоб більша частина небажаних вагтностей перетворилася на красивих діточок а не на СТРАШНУ статиску абортів
Відправлено 04 липень 2008 - 23:19
Хотілося звичайно, щоб більша частина небажаних вагтностей перетворилася на красивих діточок а не на СТРАШНУ статиску абортів
Напевно ваша подруга таким чином намагається "вирвати" його з тієї сім"ї, а от йому мабуть і так комфортно і це ніяк не нерішучість. Правда, одна моя знайома заставила таки свого одруженого коханця залишити першу сім"ю і одружитися з нею, тільки сталося це після народження їх другої дитинки.
А щодо небажаних вагітностей, то мені би дуже хотілося, щоб усі небажані вагітності стали дуже і дуже бажаними, особливо з боку чоловіків,бо ,в основному, через них жінки наважуються на аборти.

Відправлено 04 липень 2008 - 23:25
Відправлено 04 липень 2008 - 23:43

Відправлено 05 липень 2008 - 10:25
NaTa! (4.7.2008, 22:27) писав:
Звичайно, найкраще, коли в дитини є і мама і тато. Але я вважаю, що несправедливо позбавляти права самотніх жінок мати дітей. Іноді така жінка краще справляється з обов*язками батька, ніж деякі татусі. Діти - це щастя. Невже така жінка не має право на щастя?
Відправлено 05 липень 2008 - 16:04
Відправлено 05 липень 2008 - 16:31
А ви ніколи не замислювались, що кожна дитина може стати напівсиротою при живому батьку? Тобто ні одна жінка не може бути впевнена що вона буде зі своїм чоловіком все життя, що він не покине її і не піде назавжди.
А на рахунок того, що краще б одинокі жінки всиновлювали дітей - я категорично проти! Вони що не люди? Вони теж хочуть СВОЮ кровинку, відчути радість вагітності, материнства. Особливо якщо жінка фізично здорова і може мати дітей.
Не всім жінкам щастить у житті, не завжди вона знайде собі пару, своє кохання життя, щоб з ним народити плід любові. Тому я вважаю, що вона має право на свою рідну дитинку і без ніякого чоловіка.
Відправлено 05 липень 2008 - 17:05
Настюша (5.7.2008, 17:31) писав:
А ви ніколи не замислювались, що кожна дитина може стати напівсиротою при живому батьку? Тобто ні одна жінка не може бути впевнена що вона буде зі своїм чоловіком все життя, що він не покине її і не піде назавжди.
А на рахунок того, що краще б одинокі жінки всиновлювали дітей - я категорично проти! Вони що не люди? Вони теж хочуть СВОЮ кровинку, відчути радість вагітності, материнства. Особливо якщо жінка фізично здорова і може мати дітей.
Не всім жінкам щастить у житті, не завжди вона знайде собі пару, своє кохання життя, щоб з ним народити плід любові. Тому я вважаю, що вона має право на свою рідну дитинку і без ніякого чоловіка.
Погоджуюсь повністю!
Відправлено 05 липень 2008 - 18:07
Sophy (5.7.2008, 17:04) писав:
Є! Сеснс є! І не в тому, щоб народити дитину в сім"ї, а народити заради самого ЖИТТЯ.

Допомога