Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Незаконнонароджені діти чи все-таки аборт? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 20 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Незаконнонароджені діти чи все-таки аборт? Народження дітей поза шлюбом Оцінка: ***** 4 Голосів

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 04 липень 2008 - 03:13

Майже усі погоджуються з тим, що аборт - це злочин, а зачати і народити дитинку - це найвеличезніший дар від Бога...і тут суспільство вносить корективу: якщо жінка заміжня. А коли ні, вирок - нагуляне! А коли жінка(дівчина) вагітніє від одруженого (нажаль, не на ній) чоловіка, який вибір буде правильніший?
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 04 липень 2008 - 05:37

Перегляд повідомленняСонячна (4.7.2008, 4:13) писав:

Наче все не по людськи, але на то була Божа воля. Часом важко зрозуміти, що є більшим гріхом?

Звичайно якщо вже так сталось, то аборт - це зовсім не вихід, а холоднокровне убивство. Можливо це звучить занадто критично, але дуже сумно, що багато жінок робить такий вибір.

Ваша подруга аж ніяк не молодець, бо стосунки із одруженим чоловіком я вважаю недопустимими. Але все-таки зберегти дитину, це було найкращим вибором.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 09:22

Взагалі дуже важко судити людину в такій ситуації. Знаю кілька реальних жінок, що народжували дітей від одружених чоловіків обдуманно, так би мовити, для себе. Здебільшого, ці чоловіки потім їм допомагали - в міру своєї совісті. Всім цим жінкам було вже за 30-35, особисте життя не складалося, а дітей мати хотіли.
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 13:07

Я теж думаю що не варто засуждувати жінку за зв'язок з одруженим. Адже трапляється таке, що чоловік не розлучаеться з жінкою з якихось причин, але кожен з них живе своїм життям. І не зрозуміло навіщо тримати те, чого вже немає. А діти - то дійсно від Бога, і якщо вже сталося так, що завагітніла, то вибір повинен бути за дитиною. Чоловіки як моль, то вони є, то їх немає :) А динита завжди з нами. Дитина, це та єдина людина, яка любить нас (маму) просто за те, що ми є. І їй все одно якого кольору наше волосся, яка в нас статура і таке інше (що головне для чоловіків). Любов дитини не завдає болю, це тільки почуття щастя. Зараз не рідкість одинока мама, та й уже не так це засуджується як десятки років тому назад.
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 04 липень 2008 - 13:57

Вже давно нема такого поняття як "незаконнорождений" і що то щось постидне. То було при "совєтах", а зараз багато жінок народжують чисто для себе і без чоловіка, і ніхто їх за це не осуджує. Хіба десь в далеких селах таке залишилося
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 04 липень 2008 - 14:52

Одна моя неодружена подруга відкрито мені сказала про те, що якщо вона не вийде заміж до 30, то зробить так, щоб у неї народилася дитина, яку буде її виховувати сама. Їй 27. Звичайно,хочеться сподіватись, що у неї з*явиться чоловік, але якщо так не станеться, то її вибір я схвалюю. Адже краще мати дитину - рідну тобі людину, аніж жити в самотності.
Погоджуюся з Настюшою, що ставлення людей незаконнонароджених дітей абсолютно не те, що було раніше!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 16:19

Ніхто не знає як життя може скластись,тому засуджувати когось взагалі неприпустимо, а аборт-це вбивство, причому дуже жорстоке.Хто думає інакше пропоную подивитись документальний фільм "Безмовний крик"-всі жахи придумані людьми порівняно з цим фільмом ніщо.Зараз пошукаю зсилку на фільм.
ось фото під час демонстрації фільму школяркам
Зображення
а ось зсилка на сайт де можна закачати фільм
ні абортам
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 17:42

МанунА, ну ось, ви засуджуєте тих хто робить аборт :D Повірте, деколи жінці просто нікуди діватись і в неї немає виходу. Не подумайте з мого допису що я ЗА аборти:))) Просто не стирималась коли пишуть в одному реченні дві протилежні речі.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 19:11

Ми самі багато в чому вирішуємо для себе як життя складеться.Ось щойно мені свекруха по телефону говорить зроби аборт бо як же ви..А отак, і життя складеться саме отак!Хоча якщо я би зробила аборт воно би склалось інакше!Я сама складу його ТАК! а НІКУДИ ДІВАТИСЬ іноді просто страх, хоча в принципі діватись є куди.Завжди є вихід, і то не один! :D Навіть коли тебе зїли то виходи є два! :D Хоча тема зовсім не смішна..
My Signature
Зображення Зображення
  • 3
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 20:45

Перегляд повідомленняНастюша (4.7.2008, 14:57) писав:

Вже давно нема такого поняття як "незаконнорождений" і що то щось постидне. То було при "совєтах", а зараз багато жінок народжують чисто для себе і без чоловіка, і ніхто їх за це не осуджує. Хіба десь в далеких селах таке залишилося

Поняття немає, а от людський осуд залишиився. Не молодь, як правило, язиком чеше, а ті кому під сорок, п"ятдесят. А ще якщо особисте життя не склалось - то взагалі "Торба", починають тоді винити всіх і вся.
My Signature

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 21:27

А я не маю права нікого засуджувати, але думку таки висловлю. Мені не 40-50, але народження дитини "для себе" вважаю цілковитим егоїзмом. Що може жінці дато самій дитину зачати? Якщо Творець продумав, що для зачаття потрібні обоє - чоловік і жінка, то і для виховування повноцінної особистості в фізичному, емоційному і психічному планах також потрібні обоє - тато і мама. І взагалі якби люди хоч трохи прислухались до моральних норм закладених в них Творцем і викладених у Біблії, то не було б ні абортів, ні незаконно народжених і навіть нещасливих шлюбів (в більшості в нашому суспільстві за щастя в сімї треба БОРОТИСЬ, а не складати лапки і казати "не получилось, може іншим разом...")
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 23:05

В мене є подруга, яка на жаль вже років 7 зустрічається з одруженим чоловіком. Вона розуміє що ніколи на ній він не одружиться, то ж вирішила завагітніти від нього. І він не проти. Ситуація Життєва, але як на мене , шкода і її і його, бо люди нерішучі. А боротися треба.
Хотілося звичайно, щоб більша частина небажаних вагтностей перетворилася на красивих діточок а не на СТРАШНУ статиску абортів :smile:
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 23:19

Перегляд повідомленняNiki (5.7.2008, 0:05) писав:

В мене є подруга, яка на жаль вже років 7 зустрічається з одруженим чоловіком. Вона розуміє що ніколи на ній він не одружиться, то ж вирішила завагітніти від нього. І він не проти. Ситуація Життєва, але як на мене , шкода і її і його, бо люди нерішучі. А боротися треба.
Хотілося звичайно, щоб більша частина небажаних вагтностей перетворилася на красивих діточок а не на СТРАШНУ статиску абортів :smile:

Напевно ваша подруга таким чином намагається "вирвати" його з тієї сім"ї, а от йому мабуть і так комфортно і це ніяк не нерішучість. Правда, одна моя знайома заставила таки свого одруженого коханця залишити першу сім"ю і одружитися з нею, тільки сталося це після народження їх другої дитинки.
А щодо небажаних вагітностей, то мені би дуже хотілося, щоб усі небажані вагітності стали дуже і дуже бажаними, особливо з боку чоловіків,бо ,в основному, через них жінки наважуються на аборти.
My Signature

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 23:25

Сонячна, щодо чоловіків і їхніх бажань мати дітей, я з вами цілком згідна :smile: Можливо варто давати почитати такі теми форумчан таким чоловікам?
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 липень 2008 - 23:43

Не знаю, Niki, якщо чоловік думає не головою. а головкою, то тут навряд чи щось допоможе. Прошу вибачення у тих чоловіків, які не заслужили на таке порівняння.
My Signature

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 05 липень 2008 - 10:25

Перегляд повідомленняNaTa! (4.7.2008, 22:27) писав:

А я не маю права нікого засуджувати, але думку таки висловлю. Мені не 40-50, але народження дитини "для себе" вважаю цілковитим егоїзмом. Що може жінці дато самій дитину зачати? Якщо Творець продумав, що для зачаття потрібні обоє - чоловік і жінка, то і для виховування повноцінної особистості в фізичному, емоційному і психічному планах також потрібні обоє - тато і мама. І взагалі якби люди хоч трохи прислухались до моральних норм закладених в них Творцем і викладених у Біблії, то не було б ні абортів, ні незаконно народжених і навіть нещасливих шлюбів (в більшості в нашому суспільстві за щастя в сімї треба БОРОТИСЬ, а не складати лапки і казати "не получилось, може іншим разом...")

Звичайно, найкраще, коли в дитини є і мама і тато. Але я вважаю, що несправедливо позбавляти права самотніх жінок мати дітей. Іноді така жінка краще справляється з обов*язками батька, ніж деякі татусі. Діти - це щастя. Невже така жінка не має право на щастя?
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2008 - 16:04

Відносно народження дитини від будь-кого, щоб небути самій, то на мою думку це просто зробити дитину напівсиротою ще до її народження. Кожна дитина має право народитись і вирости у повній сім'ї. А якщо сім'ї немає то чи є сенс народжувати дитину від будь-кого? Це вже не буде плід любові. Як на мене то у нас стільки покинутих дітей, які приречені на сирітство, що є зміст у такій ситуації всиновлювати дітей.
  • 0
  • Back To Top

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2008 - 16:31

Мда... Як я помилялася :D Думала в нас час за таке вже не осуджують жінок.
А ви ніколи не замислювались, що кожна дитина може стати напівсиротою при живому батьку? Тобто ні одна жінка не може бути впевнена що вона буде зі своїм чоловіком все життя, що він не покине її і не піде назавжди.
А на рахунок того, що краще б одинокі жінки всиновлювали дітей - я категорично проти! Вони що не люди? Вони теж хочуть СВОЮ кровинку, відчути радість вагітності, материнства. Особливо якщо жінка фізично здорова і може мати дітей.
Не всім жінкам щастить у житті, не завжди вона знайде собі пару, своє кохання життя, щоб з ним народити плід любові. Тому я вважаю, що вона має право на свою рідну дитинку і без ніякого чоловіка.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 9
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2008 - 17:05

Перегляд повідомленняНастюша (5.7.2008, 17:31) писав:

Мда... Як я помилялася :D Думала в нас час за таке вже не осуджують жінок.
А ви ніколи не замислювались, що кожна дитина може стати напівсиротою при живому батьку? Тобто ні одна жінка не може бути впевнена що вона буде зі своїм чоловіком все життя, що він не покине її і не піде назавжди.
А на рахунок того, що краще б одинокі жінки всиновлювали дітей - я категорично проти! Вони що не люди? Вони теж хочуть СВОЮ кровинку, відчути радість вагітності, материнства. Особливо якщо жінка фізично здорова і може мати дітей.
Не всім жінкам щастить у житті, не завжди вона знайде собі пару, своє кохання життя, щоб з ним народити плід любові. Тому я вважаю, що вона має право на свою рідну дитинку і без ніякого чоловіка.

Погоджуюсь повністю! :nyam2:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2008 - 18:07

Перегляд повідомленняSophy (5.7.2008, 17:04) писав:

Відносно народження дитини від будь-кого, щоб небути самій, то на мою думку це просто зробити дитину напівсиротою ще до її народження. Кожна дитина має право народитись і вирости у повній сім'ї. А якщо сім'ї немає то чи є сенс народжувати дитину від будь-кого? Це вже не буде плід любові. Як на мене то у нас стільки покинутих дітей, які приречені на сирітство, що є зміст у такій ситуації всиновлювати дітей.

Є! Сеснс є! І не в тому, щоб народити дитину в сім"ї, а народити заради самого ЖИТТЯ.
My Signature

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 20 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему