Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )
![]() ![]() |
| Ксюнка |
30.6.2008, 23:20
Пост
|
|
Фахівець Група: Модератори Повідомлень: 1 377 З нами з: 1.5.2008 З: м. Львів Користувач №: 1 218 Щоденник Подякували: 368 раз(и,ів) |
Мамуськи! Протягом моєї вагітності мені декілька разів снилась моя майбутня дитинка.Проте, у сні я її вперше бачила десь у 4х місячному віці і я плакала, бо не могла згадати, як я її народжувала, не знаходила ніякої схожості зі мною... :cray: Поділіться, що сниться вам? Можливо, ми зможемо знайти щось спільне у "вагітних снах". Що означає, коли сниться дитинка?
|
|
Подякували: | |
| Viktoriya |
1.7.2008, 10:33
Пост
|
|
Старожил Група: Модератори Повідомлень: 798 З нами з: 5.11.2007 З: м. Київ Користувач №: 225 Подякували: 61 раз(и,ів) |
Ой, у мене був цікавий сон.
Мені снилось, що я вагітна бігаю по сходам, таким величезним і волаю "я не зможу, не зможу народити :shout: " а поряд моя однокласниця Таня (сто років з нею не спілкувалась) мене під руку тримає і каже: "все буде добре, все буде добре...:praising: "... малу я народила 17 січня, якби називали за традицією на 8 день, то була б Тетяна (25 січня) :) |
| Тетянка |
1.7.2008, 12:34
Пост
|
|
Фахівець Група: Vip-модератор Повідомлень: 1 365 З нами з: 27.2.2008 З: Київ Користувач №: 782 Щоденник Подякували: 607 раз(и,ів) |
Ой, у мене був цікавий сон. Мені снилось, що я вагітна бігаю по сходам, таким величезним і волаю "я не зможу, не зможу народити :shout: " а поряд моя однокласниця Таня (сто років з нею не спілкувалась) мене під руку тримає і каже: "все буде добре, все буде добре...:praising: "... малу я народила 17 січня, якби називали за традицією на 8 день, то була б Тетяна (25 січня) :) А мені приснилось,що мене врятував зі складної ситуації колега по роботі Максим і я у ві сні подумала,що ім"я Максим досить непогане і так можна буде сина свого назвати...Ми так і думали називати,поки не назвали Романом :D А ти,Вікторіє,як назвала свою донечку? |
| Настюша |
1.7.2008, 13:36
Пост
|
|
Мама двох сонечок Група: Модератори Повідомлень: 1 278 З нами з: 14.1.2008 Користувач №: 495 Щоденник Подякували: 143 раз(и,ів) |
Мені тепер кожну ніч сниться що народжую. Один раз навіть кесареве снилося :sneeze:
|
| Viktoriya |
1.7.2008, 13:54
Пост
|
|
Старожил Група: Модератори Повідомлень: 798 З нами з: 5.11.2007 З: м. Київ Користувач №: 225 Подякували: 61 раз(и,ів) |
...А ти,Вікторіє,як назвала свою донечку? Дуже "оригінально" - Софія :) Мені тепер кожну ніч сниться що народжую. Один раз навіть кесареве снилося :sneeze: Це нормально :) Всі переживають, от воно й сниться. Цікава стаття на тему тут Для перегляду цього блоку необхідна реєстрація |
| Антік |
1.7.2008, 13:58
Пост
|
|
Симпатія форуму-Романтик форуму Група: Vip-модератор Повідомлень: 2 495 З нами з: 2.8.2007 З: Львів Користувач №: 59 Щоденник Подякували: 438 раз(и,ів) |
Ми дуже хотіли дитинку, але десь місяці 3 нам нічого не виходило. І от однієї ночі мені приснився мій синок десь 5-річного віку щасливий і усміхнений. Цього ж місяця я дізналась, що вагітна і вже не сумнівалась, що це буде хлопчик!
|
| Ксюнка |
1.7.2008, 14:50
Пост
|
|
Фахівець Група: Модератори Повідомлень: 1 377 З нами з: 1.5.2008 З: м. Львів Користувач №: 1 218 Щоденник Подякували: 368 раз(и,ів) |
Настюша, мені вас шкода. :shok: Проте, коли я буду на вашому терміні, мені такі ж сни будуть снитись... :acute:
|
| МанунА |
1.7.2008, 14:56
Пост
|
|
Старожил Група: Модератори Повідомлень: 955 З нами з: 18.6.2008 З: м.Калуш Користувач №: 1 487 Щоденник Подякували: 243 раз(и,ів) |
А мені вже тижня два сниться дівчинка, гарна така, світленька, синьоока, кучерява, вона стоїть , дивиться на мене і сміється!
|
| мамаПашіЖеніБогдана |
1.7.2008, 18:05
Пост
|
|
Зіркова матуся ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 2 186 З нами з: 25.1.2008 З: Київ Користувач №: 551 Щоденник Подякували: 641 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 9 ) 100 > |
Мені вагітною взагалі багато чого снилося, то що я вже народила, то я ніби лежу в лікарні на збереженні. Всяка всячина.
А ще був один сон. Я дуже хотіла дівчинку. І сниться мені моя прабабуся, яка померла вже років 20 тому, ніби вона так на мене подивилася, і сказала: "Буде у тебе дівчинка", ніби заспокоювала. Народився хлопчик. І в мене останнім часом дивне відчуття, що дівчинка дійсно буде, тільки пізніше. |
| syliko |
1.7.2008, 20:11
Пост
|
|
Своя людина ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 212 З нами з: 30.3.2008 З: м.Буча-Київ Користувач №: 1 014 Подякували: 45 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
А мені на початку вагітності снилось немовля в рожевих штанцях у мене на руках. Немовля було кволе і одяг у нього був не новий. І наче собака Дік яка в нас колись була, взла зубами її за ніжку, а я прошу Діка відпустити. І так тричі він її за ніжку тримав зубами і тричі я просила його пустити. Наступного дня я потрапила в лікарню на збереження, а потім ще двічі клали. Пізніше мені снилась моя донька доросла, років 20-ти, а я її питала, чи насправді вона моя донька. От і не вір в сни.
![]() ![]() |
| Настюша |
1.7.2008, 20:57
Пост
|
|
Мама двох сонечок Група: Модератори Повідомлень: 1 278 З нами з: 14.1.2008 Користувач №: 495 Щоденник Подякували: 143 раз(и,ів) |
А мені снився один страшний сон пов"язаний з дитинкою, але я не буду його розповідати :( Ато як тут кажуть "от і не вір в сни"........
|
| Ксюнка |
2.7.2008, 21:23
Пост
|
|
Цікаво, чи у тих хто вже народжував стать дитинки, яка вам снилась співпала з тією, яка народилась? :36_1_66:
|
| Гера |
2.7.2008, 21:32
Пост
|
|
Початківець ![]() ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 39 З нами з: 29.6.2008 Користувач №: 1 553 Щоденник Подякували: 5 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 1 ) 100 > |
А мені, майже кожного тижня сниться море! Гуляю по набережній і вдихаю морське повітря.
|
| Niki |
3.7.2008, 11:39
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 512 З нами з: 14.4.2008 З: м. Львів Користувач №: 1 107 Подякували: 182 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
Ми дуже хотіли дитинку, але протягом півтора року нічого не виходило. Однієї ночі мені сниться моя прабабця (вона вже померла) і каже, щоб я попрала всю постіль, я так і зробила, і каже мені "Я заберу то зі собою" . Я не дуже вірила у сни, але в той день я дізнлася, що ВАГІТНА.
Будучи вагітною, мені снилися сни - страхи, що я забула про свою дитину, що я пішла на роботу і ввечері згадала, що в мене є дитина і т.д. Снилося, що я народжую, але не відчуваю болі і дивлюся на свою лялю і думаю "А як же я народжувала, я ж нічого не памятаю" :D |
| Аліска |
3.7.2008, 11:47
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 525 З нами з: 4.6.2008 Користувач №: 1 420 Щоденник Подякували: 355 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
Мені снилася гарнесенька дівчинка, ще тоді коли була вагітна, але ще про це не знала. Чоловікові постійно дівчинка сниться, а мені вже 2 рази снилося що на УЗД сказали що буде хлопчик. Цікаво всеж таки хто буде :child_ 06:
Як сказав мій лікар моїй мамі: "А я знаю хто буде... Буде дитинка" :smile: |
| Ксюнка |
4.7.2008, 13:40
Пост
|
|
Бачу, що померлі бабусі - то тенденція. :D
|
| plich-o-plich |
4.7.2008, 17:23
Пост
|
|
Перехожий ![]() Група: Користувачі Повідомлень: 5 З нами з: 6.6.2008 З: Lviv-Kyjiv Користувач №: 1 439 Подякували: 0 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( ) 100 > |
Мамуськи! Протягом моєї вагітності мені декілька разів снилась моя майбутня дитинка.Проте, у сні я її вперше бачила десь у 4х місячному віці і я плакала, бо не могла згадати, як я її народжувала, не знаходила ніякої схожості зі мною... :cray: Поділіться, що сниться вам? Можливо, ми зможемо знайти щось спільне у "вагітних снах". Що означає, коли сниться дитинка? Ця тема, навіяла гарні спогади! :hi: Під час власної вагітності мріяла, щоб приснилася моя дитинка. Оскільки у пам"яті були враження моєї мамці, якій приснилася під час її вагітності саме я :yahoo: Мені так не пофартило. Поза тим, мої сни були дуже яскраві, таких кольорів, ще ніколи не бачила в природі. І ще пригадалося... Якось снилося багатоголосся грузинського чоловічого хору. Звуки хору були такими сильними, що відчувала їх кожною клітинкою тіла. це було щось! Гарних та віщих сновидінь! :girl_angel: |
| Томашка |
25.7.2008, 12:12
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 280 З нами з: 17.7.2008 З: Вінниця Користувач №: 1 665 Щоденник Подякували: 64 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 3 ) 100 > |
А мені сьогодні снилося, що мені вперше дають мою народжену дитинку і я прикладаю її до грудей :gv: . Спочатко якось невдало, коряво, а потім вийшло так як потрібно. Це був такий гарний сон. Як згадаю - тепло по всьому тілу розливається.
А ще одного разу снилось, коли ще не знала, що вагітна. Сниться, що я вже Дуууже вагітна - десь останні місяці і поруч зі мною моя напарниця-співробітниця - теж дуууже вагітна. І тут в неї починаються перейми і вона спирається на мене, а мені важко її тримати і відчуваю, що ще трішки і я вже сама почну народжувати, хоча знаю, що мені потрібно ще тиждень зачекати. Сон виявився дійсністю. Ми зі співробітницею завагітніли і в неї строк трішки більший ніж у мене. Ми досі в шоці від такого збігу :shout: Приблизно тоді ж мені снилося, що я купаюся в басейні, де багато живої риби. |
| Каріна |
25.7.2008, 13:27
Пост
|
|
Завсідник ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 437 З нами з: 16.5.2008 З: Львів Користувач №: 1 310 Щоденник Подякували: 7 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 2 ) 100 > |
коли я була вже вагітною, але ще цього не знала, моя подруга приходить до мене і каже: Ти знаєш, мені сьогодні снилось, що твій Ромка (це мій чоловік) зловив величезну рибу. Я ще розсміялась, бо знаю про такі сни, що коли сниться дівчині риба, то вона завагітніє і казала, що то вона швидко стане мамою, а тут... я
А недавно снився сон, вже мені, що я народила... чотирьох котиняток :D , цікаво, щоб це могло :sorry: означати |
| Krizia |
25.7.2008, 14:56
Пост
|
|
Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Досвідчені користувачі Повідомлень: 785 З нами з: 20.4.2008 Користувач №: 1 158 Щоденник Подякували: 359 раз(и,ів) Рейтинг: < -25 ( 5 ) 100 > |
А я вже скільки часу вагітна, а мені чомусь нічого пов'язаного з вагітністю і не снилось :blink: я ще досі не вибрала імені для малюка, тому дуже хочеться, щоб він його підказав мені увісні :girl_angel: а от моїй мамі,коли вона була вагітною першою дитиною, наснилось,що вона передчасно народила гарненького голубоокого хлопчика :D , порозглядала його, сказала,що йому ще зарано і відправила його назад :blum1: а хлопчик таки народився-правда кароокий :pardon
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Версія | Поточний час: 30.7.2010, 9:55 |
| Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено |