Форум

Привіт Гість ( Авторизація | Реєстрація )

15 Сторінки V « < 13 14 15  
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> Сни майбутніх матусь
Адріана-rom
8.7.2010, 11:42
Пост #281

Початківець
**

Група: Користувачі
З: Івано-Франківськ
Користувач №: 15 377
Подякували: 0 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( ) 100 >

Моєму чоловікові, ще перед вагітністю, часто снилося, що він на рибалці тягне рибку, але вона весь час зривається (ми чекали більше року :36_1_66: ).
А мені наснилось, ще коли я теж не знала, що вагітна - циплята з квочкою (маленькі і гарненькі), коли я розказала бабусі про цей сон, вона зразу сказала, що це до поповнення :child_ 06: .
Пізніше, коли я вже була впевнена на 100%, що вагітна, наснилося, що ми з чоловіком на базарі купуємо рибу.
А сьогодні мені наснилося, що в нас народилася дівчинка, я її тримаю на руках, вона така маленька, біленька і гарненька, а сон такий реальний, що аж не хотілось просинатися :gv: .
Може все таки цей сон стане реальністю (так хочу дівчинку)?
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
Шоколадка
8.7.2010, 11:57
Пост #282

Зацікавлений

Користувач №: 14 316
Подякували: 33 раз(и,ів)

(Адріана-rom @ 8.7.2010, 12:42) *

Моєму чоловікові, ще перед вагітністю, часто снилося, що він на рибалці тягне рибку, але вона весь час зривається (ми чекали більше року :36_1_66: ).
А мені наснилось, ще коли я теж не знала, що вагітна - циплята з квочкою (маленькі і гарненькі), коли я розказала бабусі про цей сон, вона зразу сказала, що це до поповнення :child_ 06: .
Пізніше, коли я вже була впевнена на 100%, що вагітна, наснилося, що ми з чоловіком на базарі купуємо рибу.
А сьогодні мені наснилося, що в нас народилася дівчинка, я її тримаю на руках, вона така маленька, біленька і гарненька, а сон такий реальний, що аж не хотілось просинатися :gv: .
Може все таки цей сон стане реальністю (так хочу дівчинку)?

Звісно стане реальністю.треба тільки вірити, у вас все буде гаразд, і скоро ви будете в реалі тримати свою лялю на руках.

і мені нещодавно снилося моє дитинча, я цілий день перед очима мала ту карину, як я її годую, одягаю шапочку, ходила така замріяна ))))
мені і чоловіку перед зачаттям також снилося що ми ловили рибку і вона від нас втікала, я мала загрозу на 6 тижні, дуже переживала. а десь два тижні тому приснився чоловіку сон де він зловив рибку у чистій воді, і вона не втікла ))) мені наче тягар з плечей спав :girl_angel:

Подякували:
Adelinka
8.7.2010, 12:45
Пост #283

Зацікавлений

З: Луцьк
Користувач №: 12 883
Подякували: 14 раз(и,ів)

А мені перед вагітністю приснився тест з двома полосочками - того ж ранку я побігла в аптеку і все повторилось на яву!!! :smile:
Тусечка
9.7.2010, 16:48
Пост #284

Початківець
**

З: м. Львів
Користувач №: 16 228
Подякували: 5 раз(и,ів)

Рейтинг: < -25 ( -1 ) 100 >

Перед вагітністю мені також снилися риби, що я стою у болоті і там зловила руками маленьку рибку схожу на головастіка жаби, але набагато більший за реального.
А зараз взагалі якісь жахи сняться. Типу що я помру, і моя дитина буде мучитись без мене. Мені аж страшно :shok: :cray: Дуже нехочу щоб такі сни взагалі хоч коли небудь збувались чи щось означали.
Красунька
11.7.2010, 17:43
Пост #285

Початківець
**

Користувач №: 19 030
Подякували: 2 раз(и,ів)

Мені взагалі дуже рідко сни сняться :( Нічого навіть згадати :( Один раз, пам'ятаю щось таке прснилось... такая маячня. А от мамі жабки снились. Коли я мала народитись, то одна, а як сестра, то вже дві, сиділи собі так разом гарненько :)
Kisinka
12.7.2010, 8:45
Пост #286

Початківець
**

Користувач №: 17 991
Щоденник
Подякували: 1 раз(и,ів)

І ми з чоловіком дуже хочем дівчинку.Надіємось,що так і є.Але мені приснився хлопчик,можливо це синок дає знати про себе,щоб я чекала на свого нового мужчину ???? Цікаво.......Дуже хочу,і чекаю на дитину.Все рівно хто буде,головне,щоб здоровеньке.
Адріана-rom
19.7.2010, 14:31
Пост #287

Початківець
**

З: Івано-Франківськ
Користувач №: 15 377
Подякували: 0 раз(и,ів)

(Kisinka @ 12.7.2010, 8:45) *

І ми з чоловіком дуже хочем дівчинку.Надіємось,що так і є.Але мені приснився хлопчик,можливо це синок дає знати про себе,щоб я чекала на свого нового мужчину ???? Цікаво.......Дуже хочу,і чекаю на дитину.Все рівно хто буде,головне,щоб здоровеньке.

Kisinka, будемо разом надіятись на маленьких принцес!!!! Але якщо буде синочок, то думаю, що засмучуватись не дуже будемо, основне, щоб здоровеньке.

15 Сторінки V « < 13 14 15
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
2 Користувачів переглядають дану тему (2 Гостей і 0 Прихованих Користувачів)
0 Користувачів:

- Lo-Fi Версія Поточний час: 30.7.2010, 10:14
Пиши українською Перекладач онлайн
Ресурс для батьків "Малеча" © 2010 - Всі права застережено