Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вибір автокрісла - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 10 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вибір автокрісла 1+ Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 11 липень 2007 - 10:01

Зараз переді мною постала проблема вибору автокрісла після року. Старе нам уже маленьке і дитина впирається ногами в заднє сидіння. Але 13 кг ми ще не важимо і возити лицем вперед не рекомендують, та прицьому всі крісла після року встановлюються лише за ходом.
Зараз вибираємо між Максі Козі пріорі хр та Беби конфорт исеос, але останнє важко знайти у продажу, та і останні краш тести мені не дуже сподобались. Був варіант купити крісло групи 0-18 їх можна встановлювати проти руху, але як виявилося теж лише до 10 кг, так що варіант відпав
Може хтось підкаже ще якісь варіанти, бо я вже голову зломала.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Настёна 

• Дашулькина мамулька
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2007 - 21:59

Перегляд повідомленняЯблучко (11.7.2007, 11:01) писав:

Зараз переді мною постала проблема вибору автокрісла після року. Старе нам уже маленьке і дитина впирається ногами в заднє сидіння. Але 13 кг ми ще не важимо і возити лицем вперед не рекомендують, та прицьому всі крісла після року встановлюються лише за ходом.
Зараз вибираємо між Максі Козі пріорі хр та Беби конфорт исеос, але останнє важко знайти у продажу, та і останні краш тести мені не дуже сподобались. Був варіант купити крісло групи 0-18 їх можна встановлювати проти руху, але як виявилося теж лише до 10 кг, так що варіант відпав
Може хтось підкаже ще якісь варіанти, бо я вже голову зломала.

Нашу козюльку с 7 мес. против движения не усадиш! Вот таким креслом пользуемся Зображення
Если, всё-таки, боитесь по движению (эт не для моего ума рекомендации :blink: - охота дитю годовалому пялиться в игрушку, если можна вовсю смотреть вперёд, шейные позвонки окрепли к году...) рассмотрите такой вариант :Зображення
Кресло крепиться против и по ходу движения. Вот описание :"НОВАЯ СИСТЕМА БЕЗОПАСНОСТИ при боковых ударах

Автокресло Zenith соответствует европейскому стандарту безопасности ЕСЕ R44/04, группы 0+ и 1, для детей от рождения до 18 кг.
Новейшая разработка Chicco - система безопасности Side Safety System (боковая система защиты) гарантирует идеальную защиту головы и шейного отдела позвоночника ребенка. Глубокая посадка и специальный “обволакивающий” дизайн сидения с сильно выступающими боковыми частями обеспечивают высокий уровень защиты при боковых ударах и толчках.
Внимание:
Для возрастной группы 0+ (от 0 до 13 кг веса) кресло должно быть установлено против движения машины, а для возрастной группы 1 (от 9ти до 18 кг веса) - по ходу движения. Поэтому, точки крепления к ремням безопасности автомобиля имеют различный цвет: голубой для возрастной группы 0+ и красный для возрастной группы 1.

• Различный угол наклона сидения (4 положения спинки)
• Специальный вкладыш-уменьшитель
• Верхняя часть спинки имеет дополнительный внутренний полистироловый слой, который амортизирует внезапные толчки
• Пятиточечный ремень безопасности фиксирует посадку ребенка
• Центральный замок ремня безопасности оснащен специальной системой, исключающей „незакрытие”
• Тканевые чехлы полностью снимаются и стираются вручную
"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Чижик 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 14 січень 2008 - 11:06

У нас у молодшого Максі козі пріорі ХР -наче подобається
правда ми крісло купили коли сину було 3 роки , але й зараз в комбінезоні поміщається (2,6роки)
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 січень 2008 - 11:18

А ми таки купили отаке Беби конфорт исеос
Зображення
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Романтика 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 09 березень 2008 - 11:43

У нас тоже было кресло Чико, как у Натены. Но повле полутора лет мы стали из него вырастать. Правда у нас мальчик крупный.
Но все же у меня сложилось впечатление, что и кресла и коляски чиковские мелковатые какие-то...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PaNtera 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2008 - 16:56

Купили минулого тижня Максі Козі - чоловік в захваті мені доповідав, що тільки ця фірма має відповідні всі європейські сертифікати безпеки... так, воно без наворотів, без встроєної аудіо-стерео системи, яку я бачила у Конкордів. Але мені головне - безпека малого, а пісенькі я і в ченжер можу поставити в машині )
Доречі, там же і дізнався мій чоловік, що Максі Козі викупили завод по виготовленню дитячих автокрісел Бебі конфорт - були в них шалені збитки через невідповідність сертифікатів. Отаке.
О, ще два слова про ціну - вартує крісло наше 1300 на Дарниці.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Соломія 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 23 березень 2008 - 12:10

Настена, насколько удобное Ваше кресло - как садить ребенка, удобно ли спать в нем, и как крепиться?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 10:19

постало у нас питання купівлі такого крісла, почала шукати, а тут стільки їх є, що очі розбігаються :36_3_16:
і яке краще? яке надійніше? яке безпечніше?
Дитині майже 2 роки, 12 кг.
Не знаю чи краще купляти таке "Группа 0-1 от рождения до 18 кг" чи вже краще "Группа 1-2-3 от 9 до 36 кг".
Перша група приваблює тим, що з огляду в майбутньому на другу дитину, то вже не потрібно буде купляти, але й тоді вже старшій дититні прийдеться нове придбати.
Натрапила на непогане, і по відгуках хороше від CHICCO, Key 2/3 ТУТ ФОТКА І ОПИС!
Зображення
там пише, що з 15 кг, але по відгуках, із 12-13 можна садити. Сподобалось воно тим, що на вигляд дуже ергономічне та безпечне, ніби зручно там має бути дитині. Але от напевне високе воно... хто-зна може не в кожну машину підійде... :36_3_16:
Може хтось має таке?
Напишіть, будь ласка, Ваші відгуки про нього.
Буду дуже вдячна!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Toma 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 30 квітень 2008 - 11:58

Можу сказати точно що від 0-18 уже пізно купувати !! в мене дитині 5 міс а вже ноги звисають і трошки тіснувато!! Вибирай тільки від 9 кг !!!
My Signature
[b]
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 18:15

Сонце, я к на мене то краще 9-18 купити, по перше діти другого року ростуть повільно, тобто рік два ще до 15 рости точно. По друге до 3 років у крісла для дитини мають бути внутрішні паски безпеки, це пише навіть сайт рекаро, де крісла славляться відсутністю внутрішніх пасків безпеки, для маленьких діток до 3-х років у них до крісла обовязковий утримуючий столик. Так що зарано вам ще таке крісло як на мене.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 квітень 2008 - 23:38

Яблучко, дуже Вам вдячна за відповідь!
я теж при перегляді помітила, що в одних кріслах є паски безпеки, а в інших немає :smile: справді потрібно шукати із ременями, адже безпека наших діток - це головне!!! :smile:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2008 - 06:55

Дівчата, постало питання покупки автокрісла. Як ми знаємо, крісла поділяються за віковою та ваговою групою. Але мій синочок вже скоро буде сидіти, і навряд чи йому захочеться лежати, а поки-що він лежить і садити його не можна. Нам 4 місяці, підтягуємося ручками, дуже не подобається лежати коли не спимо. Я дивилася є автокрісла від 0 до 18 кг, як ви до них відноситесь? Питання стоїть гостро, у вівторок будемо їхати на машині за 370 км, на руцях малечу небезпечно тримати. А автокрісло на 2 місяці купувати не особливо хочеться.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2008 - 08:03

Маруся, мой лежал в сумке-переноске от коляски пока был маленький, месяцев с 5 его было не реально оставить где-то кроме как у кого-то(обычно у меня)на руках. Он бы не сидел сам себе спокойно в кресле, поэтому и не стали покупать. Катались в феврале в Крым на машине, о кресле и речи не было. Но конечно если ребенок такой, что посидит спокойно, то штука полезная.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2008 - 09:28

Ми декілька разів їздили в люльці, але він виріс, і лежати в ній категорично не хоче. Можливо буде спати в ній, а як тільки прокинеться гвалт підніме. На руках в наш час дитину дуже небезпечно перевозити. Наслідки для малечі після зіткнень жахливі.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2008 - 09:46

У нас Беби конфорт исеос. Задоволені.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 травень 2008 - 10:14

Перегляд повідомленняСеструлька (29.5.2008, 9:03) писав:

Маруся, мой лежал в сумке-переноске от коляски пока был маленький, месяцев с 5 его было не реально оставить где-то кроме как у кого-то(обычно у меня)на руках. Он бы не сидел сам себе спокойно в кресле, поэтому и не стали покупать. Катались в феврале в Крым на машине, о кресле и речи не было. Но конечно если ребенок такой, что посидит спокойно, то штука полезная.

От, більшість моїх знайомих так само вважають, але невже за кордоном у всіх дітки спокійні, а тільки наші не можуть в кріслі висидіти???
все залежить від бажання батьків ИМХО

Маруся, дай оголошення, що візмеш крісло на прокат, купи б\у, або, якщо справді на одну поїздку, то купуй, а потім в магазин повернеш ;)
Для 4 місяців крісло до 18 кг купувати зарано.
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2008 - 16:25

Дівчата, мене цікавить крісло Джумбо від Беби Дизайн? Може хтось щось чув чи користувався? Які враження?
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 серпень 2008 - 11:19

Дитинка підросла,трохи сидить і пора вже вибирати "доросле" автокрісло. Вибір великий,а на чому зупинитись не знаємо. Підкажіть будь-ласка хто вже зробив вибір,яке автокрісло хороше? Особливо мене цікавить щоб воно набувало зручного положення під час сну(щоб голівка не падала вперед), щоб було хороше кріплення,і матеріал яким обшите. І навпаки,якщо знаєте яке крісло не варто купляти,теж прошу підказати.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 серпень 2008 - 12:02

Світланочка, для 5 місяців купують крісло до року, там дитина напівлежить і точно нікуди голова на перед не падає.
Взагалі потрібно обирати з 5-точечними ременями, до 3 років точно не дивися в бік кресел з автомобільним ременем, дітки з під них винирюють за секунду. Найкращими вважаютьсчя крісла Рекаро, але за такі кошти можна купити маленьке потримане авто :)
У нас два крісла Бебі Дизайн, така собі польська фірма, недорого, але краще ніж взагалі без крісел.
Купували тут
Прихований текст

My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MAECTP0 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 23 серпень 2008 - 14:10

Ми перше своє крісло купили якесь німецьке (давно було) б/в за 250грн. Власні паски безпеки, регулювання нахилу. Обшивку замінив (була вже потерта) - купив тканину, на роботі обшли, пришриндюлив нашивку з ведмедика й була супер екслюзіва.

Потім коли ми підросли, в колєги сестре народила мале; їх старший виріс з більшого крісла й ми зробили exchange. Більше кріселко вільнувати й без пасків безпеки бо такі дорослі "Шумахєри" як ми пристебуємось лорослими, справжніми ремнями :-)))
My Signature
Зображення
.
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 10 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему