Цікаво, у що одягненими ви ходите вдома. Я особисто полюбляю шорти і футболки, взимку, штани, носки, футболка чи світерок. халати не лбюблю, одягаю здебільшого зранку або перед сном після душу.
А ви?
Я по всякому, тіки не в халаті (хіба після душу або вранці коли ше не вділась), і обовязково БОСА (навіть зимою хожу гуляти з собакою якщо на 10 хв то босяком в шльопках-не памятаю коли хворіла! )
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Халати чомусь органічно не переварюю -вони в мене з лікарнею асоціюються. Вдома штани, шорти, футболки, кофтинки, халат в ванній висить, але вдягаю його ну хіба кілька раз на місяць - коли після душу чи ванної раптом холодно стає
А я люблю шорти і футболку. Зранку - тоненький шовковий халатик, особливо люблю літом зранку вийти на балкон (він в мене виходить в сад) і попити кави з молоком - ну, зараз пю чай :)
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
А я здебільшого у футболці. А низ коли як, інколи штани, а інколи і без, бо зараз таак спекотно в квартирі. І малюк голяка бігає. Інколи, як ми в такому вигляді з ним ходимо і хтось у двері дзвонить, то навіть не відчиняю. :)
Халата не маю взагалі. У пологовий взяла в сестри. Спортивного костюму теж не люблю. Дома більше лосіни або улюблені старі джинси (їм 6 років), майка чи футболка і дууууже тееееплі щкарпетки.
Дуже спекотно, і зараз одягнена "в костюмі Єви" , звичайно тільки, коли нікого немає вдома. А так в дома одягаю шорти і маєчку, або спортивні штани і футболку.
Кожен новий день - шанс для щастя!Изменяла... Изменяю... И буду Изменять... свою жизнь в лучшую сторону!!!))
Дуже спекотно, і зараз одягнена "в костюмі Єви" , звичайно тільки, коли нікого немає вдома. А так в дома одягаю шорти і маєчку, або спортивні штани і футболку.
Теж ціле літо проходила по хаті в одних трусиках...
Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
Частіше за все джинси та футболка, ще є улюбленні штанці, з написом "супер стар", на тому самому місці
А влітку, в спеку мені найзручніше в парео, завязую, як на душу ляже - просто супер
Часом блукаю по квартирі в піжамі аж доки не йдемо гуляти з маленькою. Люблю свій домашній костюмчик з жирафкою і пухнасті пухнасті тапки :)) часом поцуплю в чоловіка його джинсову сорочку і вдягну шерстяні носочки(я практично завжди в них, перший поверх вимагає) А так хочеться полюбити атласний халатик але вдягаю його тільки в особливих випадках....