Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: наш зовнішній вигляд - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

наш зовнішній вигляд чи користуєтеся косметикою вдома Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 червень 2008 - 20:35

Знайшла випадково на одному форумі темку. Одна дамочка дуже серйозно запитувала, чи користуються форумчанки вдома косметикою, і як реагують їх чоловіки на ненакрашене лице своєї дружини. Мені особливо це здалося смішним, тому що я ніколи не користуюся косметикою вдома, і користуюся дуже небагато, коли йду десь на люди. Мене чоловік бачив і ненафарбованою, і з температурою, і з насморком, і всякою.
Від цього він не став мене любити менше.
Яка ваша думка? Чи користуєтеся ви вдома косметикою я чи не ховаєте своє ненафарбоване обличчя від власного чоловіка?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Красунечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 червень 2008 - 20:52

Тема супер! Знаю одну жінку, яка каже, що треба вставати до того, як прокинеться чоловік, іти фарбуватися і зустрічати його зранку "красунею")))))))))) Від того ваш милий буде вас любити більше)))) :D :D :D
Та я з малим забуваю в дзеркало глянути, бо він страшенне шило, яка вже там косметика вдома! Коли я добре висплюся, то гарно виглядаю, чоловік питає - А ти куди нафарбувалася? Отже висновок, краще я буду витрачати вільний час на сон, ніж на фарбування))) Ну, принаймні, зараз)))))))) :yahoo:
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2008 - 21:01

я й на люди не фарбуюся, не люблю косметику, хіба що блиск для губ іноді :yahoo:
а вже щоб вставати раніше чоловіка, то вже дурість. а як же кохання зранку :D
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 20 червень 2008 - 21:56

Я вже десь казала,що косметикою не користуюсь взагалі.В моєї доньки -купа косметики,бо вона займається танцями ,та ще й ходить в школу :D ,а в школу не нафарбовані дівчата не ходять. Тож на новорічну корпоративну вечірку ,коли я одягаю "костюм жінки"(вечірню сукню),в мене є у кого позичити туш для вій та блиск для губ.
А моя нелюбов до косметики пов"язана з вивченням творчості Владіміра Маяковского. В нього є вірш з такими рядками:

Под старость спохватятся.
Женщина мажется.
Мужчина по Мюллеру мельницей машется.
Но поздно.
Морщинами множится кожица.
Любовь поцветет,
поцветет —
и скукожится.

А ось тут можна повністю вірш прочитати
Прихований текст

Ось так вивчення літератури вплинуло на моє відношення до "мазання".Тішу себе думкою,що "под старость" спохвачусь :D
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2008 - 22:06

Раніше я фарбвалась кожен день як ішла на роботу, а тепер - по дуже виликих святах і мій чоловік спокійно на це реагує. Він мене бачив різною і я йому подалась. До речі коли ми з чоловіком почали зустрічатися, а це було 6 років тому, я мала рудий колір волосся. І мій чоловік дуже тішився цим. Коли я завагітніла, то дуже переживала як я буду виглядати, адже натуральний мій колір волосся - темно-коричневий. А чоловіку було навіть цікаво, бо він мене ще темною не бачив, а от коли після народження донечки я підстиглась і залишилась на натуральному кольорі, то він сказав - так краще, не малюйся на рудий. Так що мій чоловік любить мене будь-яку і я тому його люблю (і не тільки .......):yahoo:
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 червень 2008 - 23:15

Я теж вдома не користуюсь косметикою, а на люди інколи і дуже мало. Не знаю може це комусь і не дуже подобається, але така я є, чоловік не скаржиться :blum1: .
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 07:50

Я тоже дома никогда не крашусь, но на улицу обычно всегда немного подкрашиваюсь. Муж меня, как и всех, видил в разном виде: и заболевшую и с заплаканными глазами и на родах и после них с кровоизлияниями на лице и в глазах и это нормально для родных людей. Знаю мужчину, который так и считает, как писали выше, что муж не должен видеть жену только проснувшуюся, надо, чтоб встала раньше, накрасилась, оделась...как по мне полный бред, будто он красавец вообще и тем более утром...к слову он дважды разведен и живет сам.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 08:20

Аналогічно з Яблучко, ні на люди, ні вдома. У нас колись був один дуже смішний випадок. Після великої перерви,(була вагітна то не хотіла цього робити) я пощипала брови. Так от примходить мій чоловік з роботи, я в нього й питаю чи не замічає в мені ніяких змін. Він:"Ні". Я тоді забилаю волосся з лоба:" А тепер". Він: "Ні". Я йому й кажу, що брови пощипала. На другий день ми їхали до батьків, то коли ми сідали у машину він у мене питає аналогічно чи не замітила я ніяких змін.А я йому :"Дворніки" на машині змінив" -вгадала. От так от. Це я до того веду, що моєму чоловікові теж не має значення мій вигляд, бо він мене любить всякою. З пошщипаними бровами, й не пощипаними. :-)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Андрусева мамуся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 12:12

А я до вагітності завжди малювалася, навіть спеціально курси візажу закінчила і накупила купу професійної і такої косметики...
Звичайно, чоловік мене кохає і ненамальованою, і не прибраною... Але бачили б ви його очі, коли з ним поряд гарна намальована доглянута жінка,(та ще й його дружина :blum1: ) тоді він так пишається, як павич.
Хоча зараз , звичайно, я не дуже встигаю малюватись, але нічо... Я своє наверстаю.
А от одна моя подруга, навіть сміття намальована виносить.
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 червень 2008 - 12:29

Коли десь іду в люди, то малююсь завжди, правда якщо не встигаю, то не роблю з того трагедії. І взагалі, люди, які в магазин на 1 поверсі їхнього будинку за хлібом не можуть вийти, не наштукатурившись(знаю таких)- це повний маразм!
Якщо я ненамальована, це важко не помітити, бо я малююсь чорними тінями, але ні я, ні чоловік нічого страшного в моєму ненамальованому фейсі не бачимо- симпатична мордашка! :blum1: Правда, без косметики я виглядаю як 15-річний підліток :D
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 15:01

А я малююсь ну дуууже рідко, ми з чоловіком і познайомились я не малювалась, і тепер нє, а як щось трохи підмалюю то питає що за свято! Але мож трохи треба красоту наводити, :blum1: бо подарував мені туш і помаду...має шось на увазі?.. :good:
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 22 червень 2008 - 00:42

Якщо вже користуюся косметикою, то не тільки "на люди", а й для чоловіка вдома, ну звичайно в розумних межах і не з 6-ої години ранку :D .
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 22 червень 2008 - 15:49

Вдома ніколи не користуюсь і не користувалась. Косметика- це своєрідна маска, яку ми одягаємо, щоб захиститись відд навколишніх і відчувати себе впевнено.
А чоловік любить жінку не через косметику і через те, якою вона є насправді.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Гість_Жеремі_*

• Група: Гості

Відправлено 23 червень 2008 - 09:41

Хоч вдома шкіра повинна відпочивати, бо поза домом у неї і так стресів багато - сонце, вітер і т.д. (та ж сама косметика). Моя хресна з тих жінок, що в молодості ні в магазин, ні сміття...., то десь у віці 40 років з ненамальваними губами не могла нікуди вийти, бо губи були сині і страшні.
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jula 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 червень 2008 - 12:51

Вдома не користуюся косметикою, а Якщо вихожу між люди то якщо вистачає часу то намалююсь, але не сильно, губи я і сама не люблю малювати , бо я злизую помаду, а якщо намалюю то тільки блиском.
А чоловікові я всяка подобаюсь і намальована і ні.Він деколи каже : " Навіщо тобі малюватися, ти і так гарна , адже іще молода!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 червень 2008 - 12:58

Я крашусь редко, только когда иду на какой-то вечер. В остальное время - слегка подкрашусь и все. Дома без косметики. Муж говорит, что и полюбил за то, что практически не крашусь, а то на остальных, цитирую "килограммы краски". И говорит что именно потому что практически не крашусь, я выгляжу моложе своих лет. Он когда-то думал, что я моложе него лет на 10 :)
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світла 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 червень 2008 - 13:41

Цікава тема!
Я малююся лише як в люди йду чи на роботу, при тому дуже часто чую від свого чоловіка "Навіщо ти фарбуєшся - ти в мене і так дуже гарна!". До речі, доволі багато маю знайомих чоловіків, які люблять, щоби їх жінка була натуральна, без "маски" - і таке в житті буває :unknown:
My Signature
Все буде добре - інакше і бути не може!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natalija 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 червень 2008 - 13:00

Привіт! Я також вважаю, що малюватися вдома, зранку, спросоня - це вже занадто. Уявляю: дитина не спить цілу ніч, заснула в 5 год., а ти в 6 стаєш і починаєш красу малювати, щоб чоловік не злякався :sarcastic: :rofl: . Чи довго так хтось витримає? Та й шкіра псується, зморшки з'являються... як на мене, як десь виходиш, на якусь дифиляду, то можна, а так навіщо?
My Signature
Зображення

Завжди вірити, що все буде добре.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 липень 2008 - 08:08

Виходить, не одна я така. Не люблю косметику, хоча на свята чи в гості люблю помалюватися, теж "одягаю костюм жінки".
Знаю деяких дівчат, що перед тим, як іти гуляти з дитиною, фарбують лице по пів години. А в мене святковий макіяж займає від сили хвилин десять. :blum1:
Буду фарбуватися як виникне потреба (мабуть, уже скоро). :cray:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Matysya 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 20 серпень 2008 - 09:32

Мій чоловік взагалі проти косметики, каже що мені без неї краще, що я природніша. І взагалі з часу вагітності моє ставлення до косметики радикально змінилося. Раніше я її наносила так багато, а зараз лише туш і все... Вдома користуюся лише в тому випадку, якщо до нас хтось має прийти. Але з дому не можу вийти, якщо в мене хоча б не підведені вії.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему