Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Поганий нічний сон - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Поганий нічний сон крутіння,вертіння під час сну Оцінка: ----- 1 Голосів

Користувач поза мережею   irenka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 червень 2008 - 22:08

:child_ 06: Нам 4 липня виповниться рік, а у нас і досі поганий сон, поганий не те слово. Засинаємо в районі 21-22 год, ще до 24-01 більш менше спить мій хлопчик, а далі крутиться, вертиться ну це просто жах. Назарчик спит зі мною і я його цілу ніч ловлю по ліжку. В ліжечку він не спить, бо там йому мало місця не має де розвернутися. Можливо в когось теж є така проблема :greeting: :mocking:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 19 червень 2008 - 09:31

В нас аналогічна проблема. Я вже не знаю, що з цим робити. Мабуть, треба набратися терпіння і чекати коли переросте.
А які методи вже застосовували ви?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2008 - 11:32

У нас було те саме десь до 2,5 р.Терпіння вам.Якщо немає ніяких порушень з боку нервової системи-переросте.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jula 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2008 - 13:04

В нас така же ситуація хоча року нам ще немає.Доця цілу ніч ,як у колисі крутиться, перевертається збоку на бік, аж поки не притулиться в куток і скрутиться в клубочок і так спить
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2008 - 16:56

Цікаво, а особисто ви як лягаєте ввечері так і прокидаєтеся ранком? за ніч жодного поруху не робите?

Я кручуся-верчуся і часто покидаюся впоперек свого ліжка, тому таку ситуацію хоч і трохи обтяжливу вважаю природнім станом речей, коли малеча досконало володітиме тілом ій для того вже не буде потрібно стільки місця і проблема зникне сама собою... я можу і помилятися :cool:
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jula 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2008 - 19:11

Особисто я як лягаю майже так і просинаюсь,а от мій чоловік як черв ячок цілу ніч вертиться, мабуть доця перейняла від татуся! :cool:
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 червень 2008 - 23:07

Дякую вам дівчатка ви мене трохи заспокоїли, отже набираюсь терпіння і терплю, терплю, а ж до років 3-оїх

дівчата напишіть, а як ви засинаєте, бо ми то лягаємо спати тільки на руках :child_ 06:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Luna 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 10:28

На денний сон ми засинаємо на руках не стільки то НЕОБХІДНО скільки приємно поколихати малого помурликати якусь пісеньку, на ніч лежачи в ліжечку прицьмакуючи цицю :blum1: вночі інколи вистачає просто покласти на нього руку, щоб він заспокоївся або покласти ноги на маму теж дієвий спосіб знайти внутрішню гармонію :D або впертися головою в таткову печінку - то взагалі нірвана :D
My Signature
Бобро перемагає козло!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 12:05

:blum1: Під час денного сну ми гуляємо і спимо в колясці, а вночі перевертаємось, качаємось по цілому ліжку , то сідаєм, то лягаєм і сьогодні перевертаючись умудрився попасти мені пальчиком в око так, що думала останусь без ока :good: :blum1:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   OOksana 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 13:08

І ми на руках. По-іншому ніяк!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 червень 2008 - 21:07

irenka, у нас были разные периоды сна: то мы только с сисей засыпали на руках, то только после кормления укачивались часами на руках, то спал как ваш червячек, то завел моду поспать с часик после засыпания, а потом постоянно просыпаться и сосать как новорожденный(в смысле каждые 2 часа и по долгу), а потом сосал под утро не отпуская часа 2-3, что меня дико выматывало, особенно с наступлением второй беременности. А потом опять же, как всегда резко стал спать в своей кроватке, мы ее поставили в притык к нашей и опустили боковину, стал кушать перед сном. Притом кушать не на руках, а лежа в кроватке, а я рядом на своей кровати и спать до утра, а утром сосет перед просыпанием не долго. Иногда все же перелазит ко мне и спит рядом иногда посасывая. Короче все меняется тогда, когда ребенок сам решит и когда будет готов. а когда он дойдет до этого вы увидите сами, главное не упустить момент и предоставить ему возможность спать самому, признаться я уже и не думала, что мой так сможет, особенно волновалась как его приучать к кроватке из-за появления второго ребенка, а он оказывается и сам решил, что ему пора уже. Терпения вам!
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 червень 2008 - 05:59

Перегляд повідомленняСеструлька (21.6.2008, 22:07) писав:

irenka, у нас были разные периоды сна: то мы только с сисей засыпали на руках, то только после кормления укачивались часами на руках, то спал как ваш червячек, то завел моду поспать с часик после засыпания, а потом постоянно просыпаться и сосать как новорожденный(в смысле каждые 2 часа и по долгу), а потом сосал под утро не отпуская часа 2-3, что меня дико выматывало, особенно с наступлением второй беременности. А потом опять же, как всегда резко стал спать в своей кроватке, мы ее поставили в притык к нашей и опустили боковину, стал кушать перед сном. Притом кушать не на руках, а лежа в кроватке, а я рядом на своей кровати и спать до утра, а утром сосет перед просыпанием не долго. Иногда все же перелазит ко мне и спит рядом иногда посасывая. Короче все меняется тогда, когда ребенок сам решит и когда будет готов. а когда он дойдет до этого вы увидите сами, главное не упустить момент и предоставить ему возможность спать самому, признаться я уже и не думала, что мой так сможет, особенно волновалась как его приучать к кроватке из-за появления второго ребенка, а он оказывается и сам решил, что ему пора уже. Терпения вам!

Дякую вам Сеструлька :scratch_one-s_head:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 червень 2008 - 17:57

Мо1й також не мае 1 року,але вноч1 таке витворяе:оч1 заплющен1, а ганяе по всьому л1жку.Я нав1ть боюсь заснути, щоб вона не перел1зла через мене 1 впала.Хот1ла також тему створити, але бачу ,що ми тут не одн1 так1.Моя старша говорить:"Може Д1анка лунат1к" :pardon: :cray: :cray:
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 липень 2008 - 23:02

Знаєш Натусік нам виповнився нещодавно рік і ми якось краще почали спати, а основне засинати так, що це певно "перехідний вік" :flag_of_truce:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2008 - 18:19

Дівчата підкажіть будь ласка. Моїй Юлі майже 11 місяців. Вона ще їсть цицю і засинання в нас проходить виключно біля циці. :36_1_66: Чи то в обід чи то ввечері чи на ніч. Вона зі самого малечку не хотіла щоб її колисали ні у ліжечку, ні на руках і від пологового будинку засинала біля циці. Не хоче також вона дурника і пити з пляшечки через соску. Вона в мене пє з горнятка або з пластикового носика (теж захотіла сама) Єдине, коли вона не їсть цицю - так це коли спить на вулиці - там допомагає сочок. І то треба намотувати кілометрові кроси по саду щоб вона заснула. Ще додам, що вдень вона спить 2 рази, в найкращому випадку по 40 хвилин і все ну ще може до години дотягнути :flag_of_truce:
Я бачу, що їй потрібно щось посмоктати, але найкращий друг в нас - ЦИЦЯ!.Особливо в ночі.
Так от мене цікавить, може хтось мав таку ситуацію, чи після року вона зможе якось по іншому засинати. Знаю, що деякі дітки гуляють, а потім приходять додму і лягють самі спати, а потім вже обідають чи навпаки.
Я її хочу годувати як мінімум до півтора року, але мені стає страшно як тільки подумаю, як той процес відлучення буде проходити, коли вона спати не може без циці
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 серпень 2008 - 13:51

:36_3_9: Я можу сказати лише одне. що після того, як ми перестали їсти цицю (9міс.) спати стали набагато краще, почав брати пустушку тільки під час засинання, і зараз вже перестали носитися на руках просто лягаємо на ліжко він крутиться і сам засинає. І ще на рахунок циці, у всіх моїх знайомих, хто годує такий сон у дітей це бескінечне прокидання, і в нас теж таке було. Я думаю, що доки буде циці то і буде такий сон
Так, що терпіння вам :36_3_9:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 серпень 2008 - 14:28

Niki, у нас примерно была ваша ситуация, просто после года все само начало меняться: он перестал крутиться как юла, перестал сосать грудь так часто, как до того и что самое главное стал спать днем дольше. До этого он спал 2 раза днем по 30-40 минут максимум, а потом стал по часу и больше. уже около 2х месяцев спит 1 раз в день иногда час, а иногда и 2,5-3. НО засыпает все равно с грудью. Думаю его можно уже уложить и по-другому, но мне так легче: он стал сосать 5 минут(а сейчас из-за беременности молоко пропала и есть только прозрачное соленое молозиво и то мало) и спит себе. Чаще всего ночью не просыпается, изредка 1 раз проснется, соснет каплю.
Короче все это меняется и у вас обязательно изменится, просто не торопитесь, сами поймете когда и к чему готов ребенок.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 серпень 2008 - 22:37

Да, мой Даня в годик тоже вертелся, ну прямо охранник сбивал и очень часто прямо висел из кроватки. Я постоянно вставала и поправляла. А потом перерос это, стал уже контролировать себя. А вот в кроватку не советую брать с собой. Назад уже не захочет идти. У меня подружка уже год с мужем в одной постели не спит, малыш занял место папы :scratch_one-s_head:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 вересень 2008 - 18:24

Дівчатка в мене така ж ситуація - маленька так крутися що з просоння мене може головою стукнути в одному зі соїх акробатичних трюків у ліжку. Я думаю однією з причин такої нічної активності може бути різкий скачок у розвитку дитинки. Вона починає ходити, збільшується палітра емоцію і це все вони перживають вночі. мені трохи допомагає спальний мішок.
Зображення

Перепрошую за помилки - бо маю на колінах маленьку помічницю :D
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Олюся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 вересень 2008 - 20:40

А ми засинаємо з одною пустушкою в роті, а друга обов"язково має бути в руках. :D і мама ще й по головці мусить погладити. Правда засинає досить швидко (хоча як коли). А от в ночі встаємо до циці разів 3-4. Іноді і більше. А в день циця і непотрібна. :diablo:

А ми засинаємо з одною пустушкою в роті, а друга обов"язково має бути в руках. :D і мама ще й по головці мусить погладити. Правда засинає досить швидко (хоча як коли). А от в ночі встаємо до циці разів 3-4. Іноді і більше. А в день циця і непотрібна. :diablo:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 13 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему