....Я, як і кожна вагітна, звісно, боялася пологів. Боялася ускладнень, тим паче, вагітність була не з легких, а прогнози лікарів не з оптимістичних, боялася болю. А ще боялася того, що чоловік, з яким я мала йти на пологи і це не обговорювалося, не встигне приїхати з роботи (він працює в іншому місті). Або ж бути гнати машину на шаленій швидкості, а я буду хвилюватися. Тому хотіла народити: в суботу (бо це вихідний і наступний день вихідний, тобто татко зможе нас провідати, не відпрошуючись з роботи), вдень, а не вночі, в ясну сонячну погоду. І ще, я невиправний меломан, дуже хотіла, щоб у палаті була можливість слухати улюблену музику.
Народила я в суботу, за три дні до власного дня народження (до речі, один знак зодіаку з малим я теж спланувала
Переконана: головне - моральне налаштування. Не слухайте "страшних історій" про пологи, викиньте з голови непотрібні стереотипи, про те, як це все страшно, боляче і неприємно. У вас буде все по-іншому, так, як захочете саме Ви! Памятайте, наша думка матеріальна і у такій важливі справі, як народження вашої дитини, саме час застосувати цю силу!

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках