вада серця
Відправлено 04 червень 2008 - 14:32
Відправлено 04 червень 2008 - 14:49
Навіть не уявляю, що вам довелось пережити. Страхіття.. Рада, що все гаразд, що не послухались лікарів і не зреклись донечки! Впевнена, що все буде добре і надалі, бо по іншому не може
Відправлено 04 червень 2008 - 14:55
А ще колись з біржі "працювала" в червоному хресті і в них є звязок з закордонною кардіологічною клінікою, здається французами, але можу помилятись. Так от завідуюча розказувала, що багатьом діткам, які були з вадами серця вони спільно з нашими лікарями робили операції і рятували життя. Якщо вам це цікаво, то зверніться в червоний хрест.
Відправлено 04 червень 2008 - 15:41

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 04 червень 2008 - 15:55
Відправлено 04 червень 2008 - 16:45
Вы замечательная мама, все у вас будет отлично, здоровья вам и вашей крошке.
Відправлено 04 червень 2008 - 19:49
Відправлено 05 червень 2008 - 08:53
Наша доня також мала вроджену ваду сердечка. Проте Бог милував і в два рочки все стало на свої місця. Я дуже цього хотіла і вірила, що не існує такої проблеми, яку описують лікарі. В результаті останні обстеження в ін-ті Амосова показали, що все в нормі.
Ми щасливі і вам цього бажаємо :)
Відправлено 05 червень 2008 - 14:03
Вітаю вашу маленьку донечку і вас, адже це багато в чому ваша заслуга, що ви святкуєте вже 2 день народження! Ростіть здоровими, чемними і не слухайте нікого, мамине серце знає набагато більше ніж будь-хто.
Відправлено 30 вересень 2008 - 23:41
Как себя сейчас чувствует Ваша девочка?
Что говорят врачи?
Если это возможно, напишите ваш диагноз.
Это не праздное любопытство. Дело в том, что моя девочка тоже родилась с пороком сердца не совместимым с жизнью. На сегодняшний день ребенок перенес ряд операций и процедур. Слава Богу, Илье Николаевичу Емцу и его чудесному коллективу, моя доченька практически здорова. Но то, что нам пришлось пережить, врагу не пожелаешь.
Мне очень близки Ваши страхи, тревоги и боль.
Валентинке крепкого здоровья!
Вам сил и терпения!
Відправлено 26 травень 2010 - 00:20
Відправлено 03 листопад 2010 - 12:05
я ніяк не могла зайти на форум. Тому змінила одну букву і зареєструвалась заново.
29.05. 2009 моїй доні зробили операцію в Київському Центрі серця. у нас все чудово. ростемо і радіємо життю.
наш діагноз ДОМС от ПЖ.
Відправлено 03 листопад 2010 - 18:06
ПС. А щодо повторної реєстрації, може варто було б звернутись до адміністраторів форуму по ел.пошті?, а може навіть зараз не пізно, спробуйте!
Відправлено 03 листопад 2010 - 20:56

[/url[url=http://smayli.ru/smile/koshkia-1453.html]
Серця трьох завжди зі мною!!!
Відправлено 17 грудень 2010 - 13:32
Ми теж оперувались у Коника М.В. і хоч наша дитинка особлива - до нас дуже чудово ставились. Дитні було 4,5 місяці і ми теж попали по програмі французів. Претендентів було багато, але обрали тільки 2-х, за що ми щиро вдячні Богу (нам не можна було хворіти, інакше могли б не вижити). Так, у нас великий шов на грудях, але це не головне - глоовне що дитинка жива. Навіть якщо й особлива, для мами з татом вона всерівно найкраща і найрідніша. Так було багато сліз пролито, коли ми почули діагноз, депресії..... але це все позаду і ми впевнено крокуємо вперед, і дуже любимо свого синочка.
Під наркощом дитна провела 11 годин, правда могла б і менше, якби не бюрократія наша..... бо кои дитина лежала вже розрізана на операційному столі, то хіріорга викликало до себе начальство..... Слів нема.... За той час сожна було збожеволіти. Але все по заду. Минуло вже 2 роки
Відправлено 17 грудень 2010 - 13:49

Допомога

-