Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: вада серця - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

вада серця Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ромашк@ 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 04 червень 2008 - 14:32

всім привіт. мене звати Віка. я маю чудову донечку Валюшу. завтра їй буде 2 рочки. восени 2005 року я завагітніла. і дуже зраділа,адже сильно хотіла дитину.вагітність проходила не дуже легко і на 36 тижні я народила дівчинку. маленьку,всього 43см. на 4-й день її життя лікарі повідомилм мене,що в доні вроджена вада серця і що дітки з такою вадою більше місяця не живуть. у мене 3 дні була істерика. потім нас виписали і поклали в Охмадит. були ми там місяць; вчилися їсти і набирали вагу. а я весь час прислухалася до доні-чи дихає.мені було дуже страшно. потім ми поїхали додому і дні побігли собі звичайно. доня росла,посміхалася і розвивалася.зараз ми наблюдаємось у кардіцентрі в Охмадиті. лікарі сказали,що така вада успішно лікується,і що все буде добре. я дуже люблю свою донечку.вона чудова. а ща в пологовому будинку мені пропонували від неї відмовитись. а як можна відірвати від серця частинку себе? і як потім з цим жити.я кожен день молю Бога,щоб все було добре. Моя доня буде здоровою.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 04 червень 2008 - 14:49

ромашк@, я читала і плакала. І мурашки по шкірі
Навіть не уявляю, що вам довелось пережити. Страхіття.. Рада, що все гаразд, що не послухались лікарів і не зреклись донечки! Впевнена, що все буде добре і надалі, бо по іншому не може :bye: Ви така чудова людина, чудова МАМА. І все у вас буде добре, донечка ще порадує вас онуками і правнуками
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   NaTa! 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 04 червень 2008 - 14:55

Читала і серце щемить... Ти молодець! За дитинку треба боротись навіть коли важко і страшно, а не відмовлятись. Медицина щоразу йде вперед і нові дослідження і нові технології, все в вас наладиться. Бажаю аби доця була здоровою і тішила вас, батьків.
А ще колись з біржі "працювала" в червоному хресті і в них є звязок з закордонною кардіологічною клінікою, здається французами, але можу помилятись. Так от завідуюча розказувала, що багатьом діткам, які були з вадами серця вони спільно з нашими лікарями робили операції і рятували життя. Якщо вам це цікаво, то зверніться в червоний хрест.
My Signature
Зображення
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 14:59

Тітка,NaTa
дякую вам за теплі слова і підтримку.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 15:41

У нас в сусідньому силі жив хлопчик, я вже не памятаю що у нього було, але лікарі також казали, що титинка не виживе. Вижила! Правда робили кілька операцій. Тато мій навіть донором був. Зараз повністю здоровий хлопака, одружився і вже чекає на поповнення в сімї.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 15:55

я зараз майже не довіряю цим лікарям.такого накажуть, посивіти можна.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 16:45

ромашк@, читать было страшно, очень Вам сочувствую. У моего мужа тоже порок сердца, врачи сначала тоже говорили, что все совсем плохо, потом не разрешали ни прыгать, ни бегать и т.д., но он рос нормальным ребенком, даже спортом занимался. В 16 лет ему сделали операцию и ттт все нормально. Я конечно очень переживала, чтоб у сына было все нормально с сердцем, в 2 месяца делала узи, теперь снова переживаю, но верю, что все будет хорошо.
Вы замечательная мама, все у вас будет отлично, здоровья вам и вашей крошке.
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 04 червень 2008 - 19:49

ромашк@, Молодець, що не зламалися!!! Тримайтеся і все у Вас буде ОК!!! ;)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mary 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 червень 2008 - 08:53

Ромашко, ви молодець. Не вірте нікому. Материнське серце поставить діагноз краще за лікарів. Воно ніколи не обманює. А ваше серце сильне і своєю материнською любовю і молитвою зцілитить від усіх недугів.
Наша доня також мала вроджену ваду сердечка. Проте Бог милував і в два рочки все стало на свої місця. Я дуже цього хотіла і вірила, що не існує такої проблеми, яку описують лікарі. В результаті останні обстеження в ін-ті Амосова показали, що все в нормі.
Ми щасливі і вам цього бажаємо :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   julianna 

• Перехожий
  • Pіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 червень 2008 - 14:03

Ромашко, ви молодець, героїчна мама. Недавно мені доводилось бачити маленьких діток з подібними діазнозами. На очі наверталися сльози.
Вітаю вашу маленьку донечку і вас, адже це багато в чому ваша заслуга, що ви святкуєте вже 2 день народження! Ростіть здоровими, чемними і не слухайте нікого, мамине серце знає набагато більше ніж будь-хто. :empathy:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Николетта 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 30 вересень 2008 - 23:41

Здравствуйте Ромашк@!
Как себя сейчас чувствует Ваша девочка?
Что говорят врачи?
Если это возможно, напишите ваш диагноз.
Это не праздное любопытство. Дело в том, что моя девочка тоже родилась с пороком сердца не совместимым с жизнью. На сегодняшний день ребенок перенес ряд операций и процедур. Слава Богу, Илье Николаевичу Емцу и его чудесному коллективу, моя доченька практически здорова. Но то, что нам пришлось пережить, врагу не пожелаешь.
Мне очень близки Ваши страхи, тревоги и боль.
Валентинке крепкого здоровья!
Вам сил и терпения!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kicenka 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 травень 2010 - 00:20

у мене син народився з важкою вадою серця, переныс 4 операції, майже два місяці був у реанімації Центру дитячої кардіології і кардіохірургії... але, слава Богу та хірургам Центру, тепер він здоровий! прада, трохі відстає у фізичному розвитку від своїх однолітків, але це дрібниці!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ром@шк@ 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2010 - 12:05

добрий день всім.
я ніяк не могла зайти на форум. Тому змінила одну букву і зареєструвалась заново.
29.05. 2009 моїй доні зробили операцію в Київському Центрі серця. у нас все чудово. ростемо і радіємо життю.

наш діагноз ДОМС от ПЖ.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МамАня 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2010 - 18:06

Рада за Вас, ром@шк@! Може Ви б поділилися подробицями вашої історії, думаю, що багатьом було б корисно дізнатись ваші поради що робити, куди бігти, як намагатися бути спокійною і рішучою, почувши такий діагноз!

ПС. А щодо повторної реєстрації, може варто було б звернутись до адміністраторів форуму по ел.пошті?, а може навіть зараз не пізно, спробуйте!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MsBean 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 листопад 2010 - 20:56

Хочу розповісти свою історію.Мені 34 роки у1978 році мені робили операцію на серці з приводу (Вроджена вада ,відкрита Баталова протока)Оперувати обов,язково!!!!!!!!!!!Але у 2000році я народила чудову донечку 3700 і 52см :kiss: Коли донечці був рік лікарі почали казати,що в неі є шуми в серці :shok: Я багато опходила різних лікарів але толку було мало.У 2004році ми переіхали до Львова і тут нам порадили звернутись до КОНИКА М.В.,він послухав і відразу сказав,що в моєі доні такий самісінький діагноз :sorry: В мене був шок!!!!!!!!!!!!!Але він запропонував записатися на Благочинну акцію яку проводять іноземні лікарі -амереканці,французи,німці.Ми погодились.Ми поздавали всі потрібні аналізи і ЧЕКАЛИ..................!Щоб не гаяти дарма часу ми поіхали до Києва проконсультуватись ще з приводу діагноза.Там наш діагноз підтвердили ,але вони розрізають все роблять хірургічним шляхом.Ми подумали і повернулись назад до Львова.7 листопада 2004року нам зателефонували і сказали прийти до лікарні з речами. В цей бто же день доню прооперували ,а тобто зробили прокол у правому стегні і ввели зонд через вену і артерію.Тріщина була 5мм іі успішно закрили.Амереканці все робили безкоштовно хоча сам зонд коштує 1000у.о.На другий день нас відпустили додому.Ми дуже задоволені :yahoo: :yahoo: А головне в дитини немає жодного шраму.Дякую Богу :give_rose: і ЛІКАРЯМ :drinks:
My Signature
Зображення[/url[url=http://smayli.ru/smile/koshkia-1453.html]Зображення
Серця трьох завжди зі мною!!!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ром@шк@ 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 листопад 2010 - 18:06

Перегляд повідомленнябунта (3.11.2010, 21:56) писав:

тобто зробили прокол у правому стегні і ввели зонд через вену і артерію.

у нас теж роблять такі операції, поросто на них велика черга.
Я за вас дуже рада.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   linka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2010 - 13:32

Заразз медицина не стоїть на місці, і багато операцій, які робили через розрізання грудини зараз роблять через зонд.
Ми теж оперувались у Коника М.В. і хоч наша дитинка особлива - до нас дуже чудово ставились. Дитні було 4,5 місяці і ми теж попали по програмі французів. Претендентів було багато, але обрали тільки 2-х, за що ми щиро вдячні Богу (нам не можна було хворіти, інакше могли б не вижити). Так, у нас великий шов на грудях, але це не головне - глоовне що дитинка жива. Навіть якщо й особлива, для мами з татом вона всерівно найкраща і найрідніша. Так було багато сліз пролито, коли ми почули діагноз, депресії..... але це все позаду і ми впевнено крокуємо вперед, і дуже любимо свого синочка.
Під наркощом дитна провела 11 годин, правда могла б і менше, якби не бюрократія наша..... бо кои дитина лежала вже розрізана на операційному столі, то хіріорга викликало до себе начальство..... Слів нема.... За той час сожна було збожеволіти. Але все по заду. Минуло вже 2 роки
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Солька 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2010 - 13:49

Перегляд повідомленняlinka (17.12.2010, 13:32) писав:

бо кои дитина лежала вже розрізана на операційному столі, то хіріорга викликало до себе начальство.....

Який жах :smile:!!! Виявляється, в нас і таке буває.... Зайве навантаження наркозом на організм дитинки із хворим серденьком?!!!!!!!!!!!!!!! Рада, що у вас все гаразд
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн