Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Переможці фотоконкурсу "Діточки - квіточки" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків
Переглядів:108 Коментарів: 6
середня оцінка користувачів: 4,6
ІІ МІСЦЕ
Автор: Малишка
Квітонька-донечка
Переглядів:63 Коментарів: 2
середня оцінка користувачів: 4,6
ІІІ МІСЦЕ
Автор: Сонце
Так пахне Весна...
Переглядів:95 Коментарів: 6
середня оцінка користувачів: 4,4
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Вітаю наших маленьких переможців. А для матусь-переможниць є маленький приз. Індивідуальні лінієчки у підпис для діточок.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Дякуємо дуже!
Фото вставила просто, щоб поділитись гарними враженнями... навіть не думала, що попаду в трійку переможців. :D
Дуже приємно!
І мені дуже приємно, бо дуже сподобалось ваше фото і хоч фото моєї донечки теж було (не в числі переможців) проте оболівала за ваше. Хтось подумає що я дивна, чоловік взагалі дивується як так може бути, але така я. Для мене моя доця звичайно ж найкраща, як для кожної мами її дитина, але фото викладені були кращі за наше, особливо ваше, тому ми не в обіді.
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
І мені дуже приємно, бо дуже сподобалось ваше фото і хоч фото моєї донечки теж було (не в числі переможців) проте оболівала за ваше. Хтось подумає що я дивна, чоловік взагалі дивується як так може бути, але така я. Для мене моя доця звичайно ж найкраща, як для кожної мами її дитина, але фото викладені були кращі за наше, особливо ваше, тому ми не в обіді.
Дякую за Ваші теплі слова! Надзвичайно приємно. Постараємось і в майбутньому тішити форумчан гарними знимками