самый вкусный грибной суп
шампиньоны режутся мелко и на сковородку вместе с морковкой потертой и мелким луком - на сливочном масле на самом маленьком огне тушу до тех пор пока нначнет поджариваться (для начала ложить только грибы чтобы с них влага ушла а потм все остальное)
в кастрюльке варим картошку - когда она сварилась - туда эти грибы поджаренные и через пару минут как закипело один плавенный сырок порезанный мелкими кубиками +зелень+ перец черный молотый - закрыли крышкой и через 15 минут нельяз накушаться.Приятного аппетта!
Я спочатку цей супчик варила без плавленого сирка, а потім вирішила додати для різноманіття, бо читала багато рецептів супів саме з сирком. Нам з чоловіком сподобалось, сусідці теж. Тепер варю то з сирком, то без.
шампиньоны режутся мелко и на сковородку вместе с морковкой потертой и мелким луком - на сливочном масле на самом маленьком огне тушу до тех пор пока нначнет поджариваться (для начала ложить только грибы чтобы с них влага ушла а потм все остальное)
в кастрюльке варим картошку - когда она сварилась - туда эти грибы поджаренные и через пару минут как закипело один плавенный сырок порезанный мелкими кубиками +зелень+ перец черный молотый - закрыли крышкой и через 15 минут нельяз накушаться.Приятного аппетта!
Спасибо, замечательный рецепт, сегодня попробовала. Немножко изменила его, но основа Ваша! Я не добавляла картошку, добавила сливки, кинзу (супер), все взбила блендером.
Вчора готувала. Замість шампіньйонів з білими грибами. Суп чудовий. Всім домашнім дуууууже сподобався!
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Дівчата, порадьте, з якого віку дітям можна давати гриби? У мене малому вже 7 років, обидві бабусі в один голос кажуть, що не можна. А моя знайома вже в 2 роки дитині шампіньони давала
та гриби то така штука, що і дорослому треба з осторогою. лише за умови, що ви впевнені в якості грибів.
а шампіньйони інколи й грибами не вважають. хоча я б теж окремою стравою не давала.
============================
Класний рецепт. Дружина була прємно здивована коли прийшла з роботи а її чекала зупка. Дякую. Велике прохання тут й надалі в рецептах: вказувати пропорці й детальну інструкцію по процксу. Зокрема те що для супу треба картоплю різати на кубики чи як там. А то я на пів процесі варіння картоплі схаменувся й виловлював кожну картоплину й різав напів готову.
Docha (8.7.2007, 23:06) писав:
Класний рецепт. Дружина була прємно здивована коли прийшла з роботи а її чекала зупка. Дякую. Велике прохання тут й надалі в рецептах: вказувати пропорці й детальну інструкцію по процксу. Зокрема те що для супу треба картоплю різати на кубики чи як там. А то я на пів процесі варіння картоплі схаменувся й виловлював кожну картоплину й різав напів готову.
Думаю, що можна і кубиками, і соломкою. Головне, щоб не була величечних кусків. Я ще морквочку злегка обжарену кладу. Люблю, коли в супі морква. Він тоді такий кольоровий.
МАЕСТРО, я в захопленні! Коли мій коханий щось мені приготує смачненьке? Хіба на 8 Березня.
Коліжанка, на сколько я знаю грибной белок не переваривается в организме до 7ми лет,а потом можно. Честно говоря думаю о людях,которые постоянно собирают грибы и мне кажется,что они дают гораздо раньше. Мои родственники в Белоруссии собирают их в огромном кол-ве и наверняка едят все...
- перчинка форуму! мои тортики ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
Дівчата, порадьте, з якого віку дітям можна давати гриби? У мене малому вже 7 років, обидві бабусі в один голос кажуть, що не можна. А моя знайома вже в 2 роки дитині шампіньони давала
Детям до 12 лет нельзя употреблять в пищу грибы, даже вешанки и шампиньоны (они искусственно выращенные и считаются безопасными). Но как мы знаем грибы это фильтр нашей экологии они накапливают тяжёлые метали и радионуклиды, так что лучше не рисковать.
Дівчата, суп, дійсно, дуже смачний. Вчора готувала, дуже всім сподобався, не могли наїстися. А головне це те, що готується швидко. Тепер буду постійно його готувати. Дякую за рецептик
.
Я смотрю на мир голубыми глазами сквозь розовые очки и мне всё фиолетово!
Я роблю подібний, але до грибів в процесі смаження додаю трішки муки і сметанки(поливаю тоненькою смужкою, так як ми прикрашаємо салати) наприкінці смаження за 3-5 хв до кінця... все це перемішую...і зупка виходить як легенький суп-пюре (всі інгредієнти нарізую друбними кубиками)
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.