Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Скоро День народження. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Скоро День народження. Як його святкуєте? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 03 червень 2008 - 11:27

Ну, ось, скоро мій день народження. Кажуть, що десь за 10 днів до дня народження, великі привіти передає депресія і таке інше. То треба її обійти :D
А чи любите Ви свій день народження, панове? Чи святкуєте? Чи маєте традиції або кожного року свій сценарій? Збираєте велику компанію друзів чи з коханим до ресторану? В день народження цілий день біля плити? Чи на цілий день до салону краси?
Ділимось, як зробити день народження святом!!! :i_am_so_happy:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 червень 2008 - 11:42

У мене з дитинства день народження був не у як всіх дітей - ми з моєю мамою народились в один день :D
Зазвичай, наші дні народження святкували довго і з різним товариством. Деколи, навіть протягом місяця. Пахощами троянд заповнювалась вся квартира на багато днів - вони особливо приємно пахнуть у червні ;) І я до сих пір пам"ятаю як прокидалась він цього чудового аромату (голандські троянди зараз так не пахнуть, як львівські з Галицького базару) і всюди по квартирі у величезних вазах, відрах, ванній їх було стільки, що тривало 2-3 години щодня, щоб їх підрізати всі та поміняти воду :)
Ну, ще один великий плюс, що подарунки я отримувала майже в подвійному розмірі, бо мамині гості обов"язково приносили подарунок і мені :D Єдине, що часом засмучувало, це те, що мої шкільні друзі переважно у цей час вже всі роз"їжджались на канікули.

Я і тепер не маю якоїсь особливої депресії щодо святкування дня народження. І як і раніше, святкуємо його в декілька етапів. Якщо кругла дата, то переважно з мамою, та запрошуємо купу гостей у ресторан (забула додати, що у нас ще й кругла різниця між мамою, тому коли мені було 10 років, мамі виповнилось 30, коли мені виповнилось 25, їй 45 і т.д. :D )
Якщо ж дата звичайна, то я з чоловіком на декілька днів вирушаємо в подорож за кордон (не у відпустку, а саме в коротку подорож). Погодьтесь, немає нічого поганого в тому, щоб отримувати дзвінки з привітаннями, чи смс десь у Римі, Каннах чи Барселоні :D Ну а вино з друзями з цієї нагоди ми п"ємо вже після приїзду в якомусь улюбленому ресторанчику на літній терасі.

Стояти ж цілий день на кухні, готуючи застілля у свій власний день народження , а потім падати від втоми з ніг замість того щоб приємно спілкуватись з друзями - ні, це точно не мій вибір :i_am_so_happy:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Олюся 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 червень 2008 - 14:20

Цитата

Cтояти ж цілий день на кухні, готуючи застілля у свій власний день народження , а потім падати від втоми з ніг замість того щоб приємно спілкуватись з друзями - ні, це точно не мій вибір :i_am_so_happy:

От тому я стараюсь на свій день народження "втекти з дому" десь поїхати, або на крайнє організувати шашлички з кумами і найближчими друзями. Благо погода на Петра як правило тепла і сонячна. Ніколи не думала про роки... себе відчуваю і досі 20-ти річною. Інколи сама згадую скільки ж то цифр треба писати :rofl:

Повідомлення відредаговано гра з вогнем: 05 листопад 2008 - 02:48

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МелодиКа 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 03 червень 2008 - 14:40

А я в свій день народження на роботі! :D Це випадає день конституції, тому ми з коллегами по скромному відмітемо, а ввечері з друзями і дітлахами підем у парк на масове гуляння! :i_am_so_happy:
My Signature
Зображення
Зображення
... Именно смешные повадки людей делают жизнь приятной и связывают общество воедино.Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 червень 2008 - 17:29

Перший раз чую про деперсії перед днем народження! Але то пусте. Святкую я дні народження тільки великі, як от 20 років чи 25! Хоча тоді відбуваються грандіозні культурні гулянки, Так файно посидимо, повеселимося, позгадуємо, наржемося, що аж пупці болять. Решта, ну не хочу я тих подарунків і не хочу спиртного, нічого не хочу. Хочу просто провести цей день як я хочу. Але найбільше мене харить на роботі виставляти за день народження! У нас це практикується, бо колективи не є великими, десь до 20 осіб!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 04 червень 2008 - 09:27

А я все життя мріяла на день народження на шашлички десь виїхати, але в мене воно в середині січня... :flag_of_truce:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 09:39

mania4ka, слово в слово моя ситуация, я тоже всегда мечтала о ДР на природе с шашлыками, но в середине января - это слишком...Последние годы толком не отмечаю, нет ни желания, ни возможности. В позапрошлом сынок только родился и была отличная отмазка для всех, чтоб никто не приходил, в прошлом году пока отметили мужа, сына дни рождения, НГ я была так вымученна этими готовками, что заранее всем сказала, что никаких праздников, чтоб никто не приходил, а для таких, кто может прийти и без приглашения сказала, что мы идем к моим родителям, а потом так и сделали, пошли поздравить родителей с рождением меня:)
А выставление на работе - это просто ужас, особенно если смена попадает именно на этот день...
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каріна 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 09:53

А в мене день народження за місяць і я постійно справляю його на шашликах, я знаю шо це класно, але хотілось якогось різноманіття. Так от не можу оприділитись, чи в дома, але знову ж таки готовка, чи десь в кафе...
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 12:11

Перегляд повідомленняSonya (3.6.2008, 12:42) писав:

У мене з дитинства день народження був не у як всіх дітей - ми з моєю мамою народились в один день :D
Зазвичай, наші дні народження святкували довго і з різним товариством. Деколи, навіть протягом місяця. Пахощами троянд заповнювалась вся квартира на багато днів - вони особливо приємно пахнуть у червні ;) І я до сих пір пам"ятаю як прокидалась він цього чудового аромату (голандські троянди зараз так не пахнуть, як львівські з Галицького базару) і всюди по квартирі у величезних вазах, відрах, ванній їх було стільки, що тривало 2-3 години щодня, щоб їх підрізати всі та поміняти воду :)
Ну, ще один великий плюс, що подарунки я отримувала майже в подвійному розмірі, бо мамині гості обов"язково приносили подарунок і мені :D Єдине, що часом засмучувало, це те, що мої шкільні друзі переважно у цей час вже всі роз"їжджались на канікули.
Я і тепер не маю якоїсь особливої депресії щодо святкування дня народження. І як і раніше, святкуємо його в декілька етапів. Якщо кругла дата, то переважно з мамою, та запрошуємо купу гостей у ресторан (забула додати, що у нас ще й кругла різниця між мамою, тому коли мені було 10 років, мамі виповнилось 30, коли мені виповнилось 25, їй 45 і т.д. :D )
Якщо ж дата звичайна, то я з чоловіком на декілька днів вирушаємо в подорож за кордон (не у відпустку, а саме в коротку подорож). Погодьтесь, немає нічого поганого в тому, щоб отримувати дзвінки з привітаннями, чи смс десь у Римі, Каннах чи Барселоні :D Ну а вино з друзями з цієї нагоди ми п"ємо вже після приїзду в якомусь улюбленому ресторанчику на літній терасі.

Стояти ж цілий день на кухні, готуючи застілля у свій власний день народження , а потім падати від втоми з ніг замість того щоб приємно спілкуватись з друзями - ні, це точно не мій вибір :wacko3:

Думаю, що ТАК святкувати не відмовився б ніхто з нас! Але... Не завжди фінанси дозволяють, а якщо й так, то ці "дурацькі" візи, а кожного року отримати Шенген все складніше, та й треба подавати документи заздалегідь, а з малечою щось планувати - важко. Пориву піддатись неможливо. Я ось думала на 8 березня кудись податись за кордон (були цікаві пропозиції авіакомпаній), так ця віза знову... :flag_of_truce:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 13:09

Перегляд повідомленняОсока (4.6.2008, 13:11) писав:

Думаю, що ТАК святкувати не відмовився б ніхто з нас! Але... Не завжди фінанси дозволяють, а якщо й так, то ці "дурацькі" візи, а кожного року отримати Шенген все складніше, та й треба подавати документи заздалегідь, а з малечою щось планувати - важко. Пориву піддатись неможливо. Я ось думала на 8 березня кудись податись за кордон (були цікаві пропозиції авіакомпаній), так ця віза знову... :flag_of_truce:

Ну, в даному контектсі головне не КУДИ їхати, а саме ЇХАТИ :)
Адже і в Україні маса приємних місць, куди можна вибратись на 2-3 дні - подивитись місто та околиці, відвідати смачні ресторанчики і т.д. Той же Кам"янець-Подільський, Одеса, Крим, Чернівці, Ужгород, Софіївка, Київ (а для киян Львів :)), Луцьк. Можна гайнути в ближнє зарубіжжя, де не треба візи: Санкт-Петербург, Стамбул.

Тут головне бажання, а обставини вже можна підлаштувати під себе :D
Ми цього року також навряд чи кудись полетимо далеко зважаючи на мій вагітний стан (та й щойно повернулись з відпустки, а я не хочу зловживати авіаперельотами), але готель в Одесі про всяк випадок вже забронювали - в крайньому випадку гайнемо туди на декілька днів, зробимо екскурс по моїх улюблених місцях :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 13:23

Перегляд повідомленняSonya (4.6.2008, 14:09) писав:

Ну, в даному контектсі головне не КУДИ їхати, а саме ЇХАТИ :)
Адже і в Україні маса приємних місць, куди можна вибратись на 2-3 дні - подивитись місто та околиці, відвідати смачні ресторанчики і т.д. Той же Кам"янець-Подільський, Одеса, Крим, Чернівці, Ужгород, Софіївка, Київ (а для киян Львів :)), Луцьк. Можна гайнути в ближнє зарубіжжя, де не треба візи: Санкт-Петербург, Стамбул.

Тут головне бажання, а обставини вже можна підлаштувати під себе :D
Ми цього року також навряд чи кудись полетимо далеко зважаючи на мій вагітний стан (та й щойно повернулись з відпустки, а я не хочу зловживати авіаперельотами), але готель в Одесі про всяк випадок вже забронювали - в крайньому випадку гайнемо туди на декілька днів, зробимо екскурс по моїх улюблених місцях :)

Стамбул?!!!! Геніальна ідея! Побігла дивитись ціни на квитки! Може, хтось гарний отель в Стамбулі порадить, якийсь затишний у історичному центрі?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 14:18

Перегляд повідомленняmania4ka (4.6.2008, 10:27) писав:

А я все життя мріяла на день народження на шашлички десь виїхати, але в мене воно в середині січня... :cray:

mania4ka, а що Вам завадить відсвяткувати день народження ще раз, але вже влітку ? :D
Можна прив"язатись до дати іменин (дня Ангела), а якщо він також не влітку, то просто виберіть дату рівно через півроку (наприклад, якщо день народження 15 січня, то хай це буде 15 липня) і оголосіть всім друзям та чоловіку що з цього року і назавжди у Вас є день народження зимовий, а є день народження літній бо Ви така хороша і весела людина, що заслуговуєте мати два дні народження :bye:

Хай вони всі гарненько готують подарунки, а Ви підготуєтесь до пікніка з шашликами :D

Як на мене, чудова нагода всім разом зібратись, гарно провести час , зайвий раз почути на свою адресу купу приємних слів, отримати маленькі сюрпризики (то не мусять бути серйозні подарунки як у січні, а якісь приємності. Врешті, можна задати якусь тематику свята і сюрпризи придумати до нього. А ще можна дарувати подаруночки не Вам лише, а кожному гостю, що буде ще більш несподівано та весело :))

І ще одне, мрії треба здійснювати, бо інакше життя сумне та нудне :bye:

Перегляд повідомленняОсока (4.6.2008, 14:23) писав:

Стамбул?!!!! Геніальна ідея! Побігла дивитись ціни на квитки! Може, хтось гарний отель в Стамбулі порадить, якийсь затишний у історичному центрі?

Осока, успіхів Вам у пошуку прийнятних варіантів ! Стамбул насправді цікаве місто, там купа історичних місць, смачних ресторанчиків, веселих дискотек (у західній частині) та приємних крамниць :)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 14:30

А я все життя мріяла на день народження на шашлички десь виїхати, але в мене воно в середині січня... :bye:

Ми з друзями неодноразово бували на шашликах взимку, в т.ч. і в січні, у нас є давня традиція 1 січня їздити на шашлик. Це дуже здорово. Коли сніг, морозець - супер! Звичайно, виїжджали не на цілий день. Брали термоси з чаєм та кавою, та й вино гаряче в лісі теж гарно смакує! А якщо вже у когось на дачі - то й на кілька днів можна :D

Перегляд повідомленняSonya (4.6.2008, 15:18) писав:

І ще одне, мрії треба здійснювати, бо інакше життя сумне та нудне :cray:
Осока, успіхів Вам у пошуку прийнятних варіантів ! Стамбул насправді цікаве місто, там купа історичних місць, смачних ресторанчиків, веселих дискотек (у західній частині) та приємних крамниць :)

Дякую, Sonya !
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ROMZES 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 червень 2008 - 22:14

А я все життя мріяла на день народження на шашлички десь виїхати, але в мене воно в середині січня... :blink:

Ну то й що??? Зимовий ліс.... шашличок..... ммммммммм - супер!!! :dance2: :wacko3:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 червень 2008 - 07:35

По-скольку у меня проблема в точности как у mania4ka, отвечу и я: я зиму не люблю вообще, мерзнуть ненавижу, а на природе замерзну одязательно, причем сразу как только выйду из дома. Короче это совсем не то, что на травке зеленой возле речки и т.д.Тем более с детьми...
Короче с ДР никак не получится, зато ровно через неделю годовщина свадьбы, вот ее пожалуй получится отметить так, как хочется!
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 05 червень 2008 - 11:34

Перегляд повідомленняСеструлька (5.6.2008, 8:35) писав:

По-скольку у меня проблема в точности как у mania4ka, отвечу и я: я зиму не люблю вообще, мерзнуть ненавижу, а на природе замерзну одязательно, причем сразу как только выйду из дома. Короче это совсем не то, что на травке зеленой возле речки и т.д.Тем более с детьми...
Короче с ДР никак не получится, зато ровно через неделю годовщина свадьбы, вот ее пожалуй получится отметить так, как хочется!

Аналогічно! Але до того всього маю таку радість як алергія на мороз, через 10 хв починаю задихатись як при астмі, тому в морози на вулиці ходжу перебіжками від магазину до маршрутки, а потім- швиденько додому! :wacko3:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2008 - 12:09

Ой дівчата! Хочу в Стамбул, хочу на шашлики!А особливо сьогодні у мій день народження. Але моя мацьопа вирішила зробити мені подарунок-сопельки, кашлі і температура. От і відсвяткували.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2008 - 14:50

Перегляд повідомленняdenysko (17.6.2008, 11:09) писав:

Ой дівчата! Хочу в Стамбул, хочу на шашлики!А особливо сьогодні у мій день народження. Але моя мацьопа вирішила зробити мені подарунок-сопельки, кашлі і температура. От і відсвяткували.

В1таю з Днем народження!!! :nyam2: :yahoo: :yahoo: :yahoo: ЗДОРОВ*ЯЧКА Вам 1 маленьк1й.Н1чого не зробите з появою мацьоп наше звичне життя зм1нюеться.У мене був день народження у березн1, то також н1якого свята,,просто мала дала т1льки с1м*ею повечеряти в китайському ресторан1.
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каріна 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 червень 2008 - 15:16

І я приєднуюсь до поздоровлення. Цього місяця у нас так багато іменинників!
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати