Хай добрий Ангел береже повік
Вогонь зорі, що долею зоветься.
Життя, неначе вишитий рушник,
Багрянцем калиновим усміхнеться.
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Будьте завжди гарними і молодими,
Бажанами, добрими і простими.
Зажди усміхненими і милими,
Зажди коханими і єдиними.
Просто є люди з кави, а є з чаю. Відтак є (ці)кава, а є (надзви)чайна. В мені є і те і інше, тому я надзвичайно цікава :)))
Юлия (стар. Иулия).Иулия Анкирская (Коринфская), дева, мученица. В числе других дев-мучениц после пыток за веру Христову была утоплена в озере. Взятые оттуда тела дев были погребены святым Неодетом, а потом сожжены язычниками, 31 (18) мая.
Иулия Карфагенская, Корсиканская, дева, мученица. После страданий за веру Христову была распята в плену у язычников (V в.), 29 (16) июля.
Користувач подумав і додав через 1 хв.: Оленка2008,
Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
Вітаю з Днем Ангела !!!Нехай небесний охоронець буде поруч Тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він - підніме, коли ти заплачеш - втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.
Повідомлення відредаговано sun1978: 29 липень 2010 - 11:10
Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
Дякую дівчата за привітання! а я і незнала що в мене був день ангела((((( так би в чоловіка подарочок попросила))))))
Вітаю всіх Юлясиків!!! і бажаю щоб доля нам дарували лиш найкраще! ну звісно здорових і щасливих діточок!