Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Наш найсвітліший ранок... ЧУДО... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Наш найсвітліший ранок... ЧУДО... Як ми народжували синульку Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Peremoga 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 липень 2010 - 23:46

Моя розповідь буде насичена подробицями, оскільки хочу допомогти і заспокоїти всіх майбутніх матусь! І ще, моя історія - то відгук-вдячність всім, чиї історії мені допомогли правильно налаштуватися і вірити в ЧУДО!!!!

Починалося все рівно рік тому. Була підготовка до весілля, саме весілля і куча різних турбот. Але ми з чоловіком пам"ятали основне - ми одружуємося, щоб створити СІМ"Ю, народити діточок, про яких мріяли щодня!!! І от, ще до затримки тест нам показав заповітні //!!!! :smile: :bye: :dance: Щастю не було меж!!!!!! Так поїхали ми у весільну подорож вже з Масічкою! Ми надзвичайно раділи і все розповідали Малючкові, як ми гуляємо у Будапешті, Відні.........

Повернувшись з подорожі було куча питань, котрі вирішувалися нами з легкістю, адже нам скоро зустрічати Малечу!!!!
На УЗД в 12 тижнів нам малюк помахав ручкою - щастю не було меж!!!! В 20 тижнів його побачив уже і татко і нам сповістили, що маємо в животику синочка! Єдине нас трішки збентежио, була в голові кіста судинних сплетень, але вона зникла до 26 тижня (так відбувається майже завжди, але все ж ми трохи переживали, щоб вона не віщувала вродженої хвороби).
Вагітність була казковою: підростав животик, перші рухи, казки Масічці наніч, спілкування, підбір музики (яку він після народження чудово впізнає!!!!), підготовка до пологів, вивчення книги по акушерству :acute: :rofl: - всім було з мене смішно... Але на пологи ми з чоловіком йшли впевнено, без грама хвилювання, а лише в приємному очікуванні!!!!!

Ітак, 23 квітня в мене строк народжувати, а ще в березні (32 тижні) виявляється низько голівка і згладжена шийка... загроза передчасних пологів (сумки в пологовий усі були зібрані ще на 6 місяці, то хоч за те не переживала)... я терміново додому і лежати ногами догори :unknw: Почалося очікування хоча б 36 тижнів... Дочекалися, уже не страшно, уже не недоношений!!!

37 тижнів... 38...39... Вже й чекати стало важко! Тут ще й на УЗД обвиття пуповиною ставлять плюс велиий плід (4 200 +- 100 гр)

За тиждень до пологів кладуть вперше за всю вагітність в патологію. :shok: :shok: :shok: ЯК???? Я ж готувалася перший період пологів вдома перечекати, в рідних стінах!!!!! Як я спатиму без обіймів коханого????? Чому????? Проплакавши всі вихідні я в понеділок таки пішла в пологовий, щоб не ризикувати. Чоловік взяв відпустку, тому ми щодня гуляли по максимуму біля пологового і чекали пологів. То неймовірно важко було, щодня якісь передвісники, почала відходити пробка (відходила аж тиждень), а відкриття все лиш в один палець. Настала п"ятниця - ПДП. Я вже не хотіла нікого бачити, крім чоловіка і батьків, не відповідала на телефонні дзвінки... Лиш розмовляла з пузятком, щоб він уже народжувався!!! Субота - ціла ніч регулярних перейм, відкриття 2 пальці і нічого :sorry: , я вже просто не витримувала. В неділю я втекла з пологового з чоловіком покупатися і ми вирішили показати синульці, як тато з мамою люблять один одного! Показали!!!!!

19:00 25 квітня - знову почалися перейми з періодичністю в 6 хвилин. Сказали, що як буде в 4-5 хв, будити медсестру. Я вже склала сумки і чекала. Почало поболювати сильніше... Щоб не крутитися на ліжку і не будити дівчат, я вийшла на коридор...

23:00 швидко гуляємо з ще однією породіллею по коридору і засікаємо - в неї що 4 хвилини а в мене ще частіше!!! Щастю немає меж!!!! :yahoo: Будимо медсестер, викликають чергового лікаря, котрий засвідчив відкриття на 3 пальці, і дуууууже серйозно оглянув - але не дуже приємно...

00:00 - клізма і переводять в родзал!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Телефоную до чоловіка, мами....
Клізма перед пологами дуже дієва класична, оскільки норгалакс ніколи так не очистить кишечник...
Піднімаємося ліфтом на 5 поверх, зустрічає мене чоловік на коридорі, передягається і нас селять в пологовий зал №6!!!

Це була величезна кімнала зі всім необхідним. Ми тішимося, що ось вона - фінішна пряма!!!! Мене знову на крісло - відкриття не прогресує, сказали чекати до ранку.

В мене перейми коли ходжу - що 2 хвилини, але коротші і не дуже болючі, а як лежу, то що 5 хвилин але тривалістю 45 секунді і суттєво болючіші!!! Ми з коханим навчилися трохи спати. На 5 хвилин засинали (я на ліжку, а він на стільці поряд) коли починалася перейма, я його лиш зжимала за руку і він одразу ж масажував поясницю мені масажером. З 5 до 6 години ранку ми походили, бо так легші перейми. Знову поспали...

Настав ранок. Ми, обійнявшись, стояли біля величезного вікна, було голубе-голубе небо з чудовими маленькими пухнастими хмаринками,.... Це був ранок НАШ, він віщував зустріч з сином!!!!!!! Зустріч на все життя!!!!

О 8-й ранку мінялася зміна, і при огляді виявили, що відкриття 5 см (не повні 3 пальці).

Прогресу в періодичності перейм ніякого. Ми стрибали на м"ячі - прикольно, між переймами розслабляє!
Лікар сказав вколоти гарячий укол, через годину ще один... Ніякого прогресу.

Об 11 годині пішли пробивати води (абсолютно не боляче), і мені сказали, якщо буде 3 перейми за 10 хв, то все чудово, а як ні - ставлять окситоцин. Ми з чоловіком молилися, щоб перейми стали частіші. От вони і стали - не 3, а 6 перейм за 10 хвилин, дууууууже болючі, але я тішилася - значить все чудово і переживала їх з радістю!!! :yahoo: Вже кожна перейма тривала 1 хвилину і 5 сек. Між ними відпочинку лічені секунди, але це ж віщує близьку зустріч з Сином!!!!!

Не так сталося.... Шийка так і не хотіла відкриватися далі, 6 см і все!!! :shok: Ще 4 см :unknw:

14:00 Ставлять окситоцин, бо вже дового тривають перейми, щоб я мала силу на потуги. ОООООООООО, це було щось. Майже безперервна перейма, лічені секунди відпочинку, в які я просто провалювалася! Чоловік підтримував, нагадував про сина, казав, яка я сильна і що скоро вже зустріч наша!!!!! Поливав водичку в рот, вмивав, мастив губи гігієнічною помадою.

15:20 УРРРРРРРРРРРАААААААААААААААААААААААА!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Повне відкриття! Почалися потуги!!!!!!! Народжуємо!!!!!
І раптом вся бригада біжить у сусідній родзал - там стрімкі пологи, мені необхідно передихати потуги. Це неймовірно важко. Коли всю тужить, а потрібно не тужитися, а дихати... Чоловік допомагав як міг - він супер молодчинка!!!!! 15 хвилин мусила пережити - це було найважче. Ура лікар прийшов до нас!!!!! В нього піт на лобі (прямо від породіллі).

Потрібно тужитися - не правильно - в очі.... Як, я ж готувалася, невже сил не вистачить???... Давай на крісло... Мене попереджають про епізіотомію - так-так, я згодна, тільки б малюку було комфортно. На потузі роблять надріз (не відчуваю болю майже взагалі). Наступна потуга - маю народити... Чоловік підіймає подушками голову , акушерки всі наді мною, тужитися: ОГО голівка, я бачу!!! Швидко набрати повітря і знову, і ще раз, доки потуга не пройшла... ААААААААААААААААААААААААААААА! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Народився!!!!! Заплакав!!!!!!!!!!! А де живіт??? Ого малюка поклали одразу на мене, отже, все чудово!!!!!!!! Він розкривав свої очки і не розумів, що сталося!!!! Чоловік мене ніжно цілує, а я тримаю руками наш найдорожчий скарб!!!! В голові одне - Ця мить настала!!!! Ось воно як!!! Я народила!!! Ми батьки!!!!!!!! Син!!!! Ми найщасливіші!!! Я не можу зараз плакати!!!!
А сказала я лиш два слова: "Наш Артемчик!"
Перерізали пуповину, забрали важити і міряти синульку... Скільки? 3 750 гр і 53 см!!!! Ура, а казали що 4 200....
О котрій народила? 15:40!!!!

Потім було 40 хвилин доки зашили всередині і зовнішній шов. То майже не відчутно. Татусь приніс сина і ми всі разом тішимося!!! Я жартувала, доки мене зашили, дякувала, тішилася!!!!!! Потім були дзвінки щасливим новоспеченим бабусям і дідусям, вітання, сльози радості!!!!

За 5 днів ми були вдома!!!!

За здорового сина дуже вдячна Панькову О. М. - то лікар від Бога, і його чуйній та уважній бригаді. Я ні на хвилину не пожаліла, що пішла на зміну чергову, бо ніхто б не чекав зі мною майже добу,.. дали б одразу окситоцин і все...

І ще, мої пологи були чудові, оскільки жодного разу нічого не налякало нас (я про здоров"я малюка): Сердечко билося чудово, води чисті.... А це найголовніше! Біль минувся і він не страшний - а здорова дитина - то найбільше щастя і я вже мрію про наступний такий же щасливий візит в пологовий будинок!!!! :bye:
My Signature
Зображення

Зображення

Я впевнена, що кожна матуся може годувати свого малюка груддю,
Вірю, що допоможу повірити в це мамам,
Зроблю все, щоб підтримати і допомогти їм у цьому.
  • 47
  • Back To Top

Користувач поза мережею   talia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 00:16

ВІтаю Вас з народженням синочка!!!! Молодці, що все так гарно перетерпіли і щасливо зустріли синочка!!! Нехай росте здоровеньким і щасливеньким!!!! Така супер-позитивна розповідь, ДЯКУЮ!!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 06:17

Розповідь супер позитивна. Вітаю з народженням синулі. Нехай мрії збуваються, і в синочка як най швидше появиться братик або сестричка.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   меміра 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 липень 2010 - 07:05

Вітаємо з народженням синочка! Хай росте здоровим, буде щасливим і розумним! Дякуємо за чудову розповідь.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tanyusha 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 07:59

Розповідь просто суперська!!! В мене аж сльози виступили, прониклась вашим позитивом і щастям!!! Здоров"ячка вам!!! Дякую!!!!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 08:06

Дякую за розповідь ,за позитив ! :36_3_27: !!бажаю щоб синулька ріс на радість і потіху !!!

Повідомлення відредаговано sun1978: 29 липень 2010 - 08:07

My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кузя_аня 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 липень 2010 - 08:09

Все описане-прекрасне. Молодець! Вітаю молодих батьків!!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Volinka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 08:18

дуже гарно і легко написано. Ростіть здорові :36_3_27:
My Signature
[/url] Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   alabama 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 08:20

Дякую за позитивну розповідь! Здоров'я малечі!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ks@n@ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 10:04

Дуже гарно написали!Здоров'я синульці!!! :3_3_5v: :unknown:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аквамарин 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 10:14

Peremoga, ви молодці, сил терпіння, і смачного молочка
My Signature
Зображення
ТОЛЬКО МУДРАЯ СВЕКРОВЬ НА ЖАЛОБЫ СЫНА ОТВЕТИТ: 'ТЫ БРАЛ В ЖЁНЫ ХОРОШУЮ!?..... КТО ТЕБЕ ЕЁ ИСПОРТИЛ?
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 10:16

дуже класна розповідь! дякую!!!!

Додано:
дуже класна розповідь! дякую!!!!
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lim 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 10:19

Так гарно! Ростіть здоровенькі
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Альона0808 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 10:30

Молодці ростіть здоровенькі по більше молочка, і ми чекаєм на наступну розповідь!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zOzyLKa 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 10:37

І мені дуже сподобалась розповідь. Окреме дякую за деталізацію. Начебто сама з вами народжувала ;) . Нехай вас у житті супроводжує такий позитив !!!!

Повідомлення відредаговано zOzyLKa: 29 липень 2010 - 14:56

My Signature
ЗображенняЗображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 10:48

Дуже гарна розповідь, повна емоцій, радості, переживання! Нехай синочок росте здоровий та щасливий, нехай Бог оберігає від усього поганого!
My Signature
Зображення
Зображення
Ознака доброти - радість за інших...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Leda 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 11:05

Розповідь - супер! Так детально і свіжо, й емоційно - ніби ви народжували вчора :rofl: А татко ваш який молодець :rofl: так підтримувати і перейматися не кожен вміє. З вас получилась чудова команда. Хай синочок росте здоровенький чудовим батькам на радість :bye:
My Signature
Зображення
Тобі справді так зле? Тобі хочеться впасти, занурившись обличчям в м’який оберемок минулого? Заплакати так, як плачуть діти безутішно і щиро, згорнувшись калачиком під ковдрою? Падай.. І починай віджиматись..
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каська-маська-к@т 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 11:36

Вікторія ви всі троє молодці!!! Щастя вашій сімейці!!! Артемчику, рости злоровим і щасливим на радість мамі і татові!!! :8_3_19: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose:
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ksenya in love 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2010 - 12:51

Розповідь хоть і велика, зате прочитала на одному подиху. Вітаю з Артемчиком. Здоров"ячка матусі і малюку!!!
My Signature
Зображення Зображення
Жизнь дается человеку один раз. И прожить её надо так, чтобы там наверху офигели и сказали: "А ну-ка повтори!"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   пушкарік 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 29 липень 2010 - 12:57

дуже гарно, я чуть не розплакалась! стільки щастя передати не кожен може! млодець, що витримала це, дай Бог вам здоровя і злагоди!
My Signature
Зображення
Зображення
На світі є як мінімум 3 чоловіків,які мене люблять. Ну як тут не бути щасливою?!:)
  • 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн