А ви підписуєте своїм діткам одяг ( в садок, школу і т.п.)? Поділіться, будь ласка, перевіреними засобами.
Іменні бірки для одягу чи підписуєте ви дитячий одяг для садочка
Відправлено 28 липень 2010 - 21:52
А ви підписуєте своїм діткам одяг ( в садок, школу і т.п.)? Поділіться, будь ласка, перевіреними засобами.
Відправлено 28 липень 2010 - 22:28
Думаю, верхній одяг можна підписувати. Ми маємо кілька курточок з такими лейбами, то я відразу підписала.
Не уявляю як по цій логіці підписати шкарпетки, колготи чи кофточи
В будь-якому випадку іменні бірки це добре, але в межах розумного. Ще можна нашивати просто іменну букву, так, певно, легше.

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
Відправлено 28 липень 2010 - 22:40
Елла (28.7.2010, 23:28) писав:
Кажуть, "для порядку", бо діток багато ( в нашій ясельній групі 25 ), і вихователям важко запам"ятати, де чиї колготки, а дітки в 2 роки ще часто-густо і говорити добре не вміють, не те щоб впевнено розказати де їх речі. Рідко, але буває, що і наплутають щось...
Думаю, бірки більше потрібні, щоб знати кому повернути чужі колготки/майку, як ваша дитина в ньому прийде домому
Відправлено 28 липень 2010 - 22:59
наклейку для одягу можна виготовити на замовлення. До прикладу, виготовляють наклейки на весільне шампанське, то, мабуть наклейки на одяг то теж для них не проблема. Як буде попит, буде й пропозиція. Інша справа якої якості ті наклейки, чи воно не розмокає при пранні. А наклеювати у взуття то взагалі не проблема, перемо ми його не так часто як одяг.
Одним словом треба поцікавитися

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
Відправлено 28 липень 2010 - 23:01
Відправлено 29 липень 2010 - 05:41
Що до способу, то я користувалася простою ручкою, писала ініціали і нічого не вигадувала. Якщо чорнило вимивалося (а для цього треба дуууже постаратися!), то просто поновлювала напис. Звичайно, сучасні бірочки були б гарнішими, але, якщо вони за якихось причин не є доступними, дідівський метод теж підійде!
Відправлено 29 липень 2010 - 07:15
Відправлено 29 липень 2010 - 07:38
У нас в группе 15 деток, поэтому нам не ставили требований подписывать одежду. Если ребенок облился или еще что, то они раздевают ребенка - платьице стирают, вешают сушить, а когда я приду - то мне отдадут еще и извинятся если не успеет высохнуть. Грязные носочки переодевают и тут же ложат в шкафчик. Так что проблем с одеждой нет

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 29 липень 2010 - 07:40
Панна Ганна (29.7.2010, 6:41) писав:
Повезло вам
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Костина мама (29.7.2010, 8:15) писав:
Шкода...
Ми ходили в садочок тільки місяць, тільки до обіду, але вже недорахувались двох іграшок. Мусила давати дитині, щоб їй не так сумно було звикати до садка. А потім випадково побачила як інша дівчинка йде з мамою додому з нашим Пухом
Хочеться таких от бірочок (вони праскою фіксуються на одязі і не відпадають, не випераються).
Повідомлення відредаговано Nattik: 29 липень 2010 - 07:51
Відправлено 29 липень 2010 - 08:34
Nattik (29.7.2010, 7:40) писав:
Цікаве питання: чому не повертають? Хтось боїться виглядати дурнувато, зізнаючись, що, хоч і не навмисно, взяв чуже (не знає в обличчя свого!); хтось живе за принципом "хто перший встав, того і капці" і не переймається чужим болем (ні, не через втрату речі, хоча часом це речі дорогі і втратити їх - вдарити себе по гаманцю; а через неповагу іншої людини, дорослої чи малої, до твого особистого). Отже, з огляду на це бірка - для чесних людей, другій категорії на таке байдуже. Єдине, у боротьбі з цими останніми за власність дитини, напис може стати вам у пригоді.
Сьогодні, зробивши запис у цій темі, я зателефонувала мамі і нагадала їй історію з макосинами. А вона, в свою чергу, нагадала мені історію з моїми санчатами. Було близько п,ятої години - час, коли дітей у садочку виводили на прогулянку, з якої їх, вже одягнених, забирали батьки. Я лише декілька разів залишалася так пізно у групі, бо мене забирали до сну чи під час сну, а от у цей день залишили подивитися, що діти роблять ввечері, і побачили те, чого й не чекали... Мама якраз підходила, коли її очам відкрилася така картина: вихователька сусідньої групи перерахувала санчата, привезені з дому дітьми її групи, виявила нестачу одних і без вагань взялася рукою за бичьовку моїх санчат, потягнувши їх на себе. Я, мала, не наважилася огризатися, але й санчат своїх не відпускала. А та, робила вигляд, що мене взагалі немає, і вже передавала мою річ іншій дитині. Мама пришвидшила крок, підійшла і стала вимагати від тої пані пояснень. У відповідь - "морожені" очі і продовження вже при моїй матері передачі санчат якомусь хлопчикові. Мама була змушена тицьнути її носом у моє прізвище, видряпане на одній з дощечок санчат, щоб припинити це. Пані-"морожені" очі відпустила бичьовку і відійшла без вибачень... А якби санчата не були підписані?
Відправлено 29 липень 2010 - 14:56
Один з випадків - у моєї дитини та ще однієї дівчинки були однакові зетполівські сандалики, тільки наші були на розмір більші і новіші. Коли ми хворіли, то повернувшись до садочка, виявила у своїй шафі чужі зашмаровані менші на розмір сандалі
А ще вкрали з дитячої шафи хустинку. Одного дня, коли був сильний вітер, чоловік прийшов за донею, а хустинки нема. Видно, якась мамуся позичила

Сонце завжди встає у вікні дитячої спальні

Щастя схоже на метелика. Чим більше його ловиш, тим більше воно вислизає. Але якщо ви перенесете свою увагу на інші речі, воно прийде і тихенько сяде вам на плече.
В. Франкл
Відправлено 29 липень 2010 - 15:09
Дівчата мені подобаються колготки Гатта, а якщо вони пропадуть? Вони ж стільки коштуюють. Що порадитеі колготки підписувати, чи може купувати дешеві? Чула вихователі люблять позичати колготки в шафках інших дітей для тих, хто багагто впісюється.
Відправлено 29 липень 2010 - 15:10
Nattik (28.7.2010, 22:52) писав:
ми підписували своєму сину спеціальними фломастерами для розмальовки по тканині, вони доволі важко вистируються, а на деяких речах не вистиралися зовсім...спробуйте. купували в магазині для художників (наш тато розмальовував ними сину футболки)
Відправлено 29 липень 2010 - 15:18
Відправлено 29 липень 2010 - 15:53

Сонце завжди встає у вікні дитячої спальні

Щастя схоже на метелика. Чим більше його ловиш, тим більше воно вислизає. Але якщо ви перенесете свою увагу на інші речі, воно прийде і тихенько сяде вам на плече.
В. Франкл
Відправлено 29 липень 2010 - 18:31
varvara (29.7.2010, 16:10) писав:
Дякую, треба поцікавитись в галереї щодо такого фломастера, а то мій маркер дуже вже товстий. У відділах швейних додатків вже питала -нема у них такого.
Відправлено 18 серпень 2010 - 22:39
Відправлено 18 серпень 2010 - 22:58
правда іграшки які в групу заносимо-звідти вже не забереш.тому стараюсь давати річ за якою доня жалкувати не буде
а на рахунок одягу-дітки ж впісюються не всі одночасно.тому вихователі знають з якого шкафчика одяг взяли і туди ж мокре і ставлять.якось було так що мама змінного не дала то взяли колготки в іншої дитини але про це зразу сказали обом мамам коли ті забирали дітей

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 18 серпень 2010 - 23:21
Olesya* (29.7.2010, 15:53) писав:
Моя подруга працює у садочку і розказувала, як у них у групі дитина з багатої сім'ї ходить у садочку у старих обносках. Краще дати дитині акуратний недорогий одяг, ніж дорогий, але занищений.
Відправлено 19 серпень 2010 - 09:09

Допомога