Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Щоб ніхто не сумнівався! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 5 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Щоб ніхто не сумнівався! все о том же Оцінка: -----

Користувач поза мережею   indipes 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 28 липень 2010 - 02:15

*
Популярне повідомлення!

Історія про Боську!!!!

передвагітний період Переживши 12 пухлин за рік, залишивши на згадку вузол в щитовидці, вимучившись гормональними терапіями, однією операціє, я поняла усю безнадійність свого становища і змирилась зтим, що буду мучитись з тим полікістозом до кінця життя. Ставало все гірше і лікарка мені пояснила, що наступну партію гормонів є сенс пити, якщо я планую вагітніти. Ну, вагітніти, так вагітніти. Попиваючи лате з прекрасним шоколадним печеньком в улюбленій кав"ярні ми вирішили спробувати. Чесно кажучи, з усім своїм оптимізмом в успіх спроб я не сильно вірила, але відмовляти собі в задоволенні теж не хотілось :blush:

вагітний період в один прекрасний день, десь через місяць спроб стало мені зле. Пішла я до лікаря, бо зрозуміти свій стан було дуже важко. Лікарі вирішили, що маю початкову стадію туберкульозу, тож ренген і манту мене не оминули. Так ми дізнались. що вагітні. (тут мушу подякувати гінекологу, який не помітив мою вагітність :blum1:). Перша лікарка в пологовому, до якої ми звернулись, сказала, щоб ми сильно не раділи, бо буде у нас викидень, і взагалі, що то ми собі таке придумали вагітніти з таким гормональним фоном, тай ренген і все таке. Тоді мені чомусь здалось, що то всі такі лікарі в пологових. Потім ми з нею розпрощались таки. Ну далі все як завжди, очікування УЗД, генетики (в моєму випадку дуже приємна тітонька), скринінги, моя лікарка-гінеколог, яка скакала від радості, що ми вагітні :)))) тонус, повне предлежання плаценти, пієлонефрит, тиск, загроза пердчасних, збереження, далі нирки, тиск, набряки. Були ці приємні моменти: УЗД, результати скринінгів, пергі рухи, перші копання, перші фотографії, спочатку крихітне, а потім величезне пузо :)))

І тут настав 9 місяць!!!! Боже, як я себе стала прекрасно почувати. У мене було відчуття, що я готова все життя бути вагітною. Незважаючи на набряки, нічні туалети, величезне пузо, ці страшні перевертання в ліжку на бока, я була повна сил і енергії і намагалась щодння кудись ходити і їздити насолоджуючись останніми днями своєї вагітності.

передтижні і переждні Прийшов день пдр, 1 червня, а я себе як почувала прекрасно, так і далі нічого мене не тривожило. Жодного ниття чи болю :unknw: Живіт правда став гігантським :)))

Пройшов тиждень після ПДР і далі жодних змін :unknw: почуваю себе просто чудово, жодного предвісника. Живіт опустився ще на 30 тижні, потім він десь доопустився, але я так і не поняла коли :rofl: . Сиджу чекаю перейм. В неділю 6 червня пішли ми на виступ племіниці, такого трешу я не бачила давно. Дєвушки розукрасившись під 90-ті (темна помада, темносині тіні у всіх), наржавшись до немагу :rofl: нагулявшись, об"ївшись морозива, черешень і полуниці я поняла, що вже готова здаватись в пологовий.

В понеділок ми з вєщіщками прийшли на Мечнікова здаватись. почуваюсь просто прекрасно часом поболює шийка матки. Лікарка констатує факт, що розкриття 2 пальці. Я правда так і не помітила коли це сталось :rofl: жодних піднивань чи перейм так і нема.

Я вся схвильована подіями боялась пропустити чи проспати перейми :rofl: :rofl: :rofl: але почав у мене підніматись тиск. Пів ночі кололи мене від тиску і щогодини міряли. Зранку зібрали лікарів. Тиск почав підніматись до 170/100, жодного нитя чи предвісника не було :unknw:. Лікарі з фразою, що я тріщу по швам, констатували факт, що я потребую допомоги. Розкриття 5 см. Ну от, пішла я пакувати речі, робити клізму, смоктати окситоцин. Перейм нема

пологи Після обіду перевели мене в родзал. Приймали у мене пологи три Надійки (гінекологиня, акушерка, санітарка). Я зрозуміла, що надій маю аж три і що все буде гуд. мене питають, з чим я прийшла: з переймами чи води відійшли, я така рада як слон кажу: З ПЕРЕЙМАМИ!!!! :rofl: зараз я розумію їхній погляд. Мала я перейми що 5 хв тривалістю по 1 хв, які я майже не відчувала і літала туди сюди. Прийшов чоловік, ми собі щось розважались, розмовляли. Потім мені намагались пробити води. Це теж було не легко і тут почалась жара :blum1: я зрозуміла, що таке перейми. потім знов стимуляція, знеболюючі, проти тиску, стимуляція. перейми слабнуть, шийку довідкривають вручну, можна лише лежати, рухатись не можна, ногами шевелити теж, перейми просто неймовірні. Так тривало 3 нестерпні години. Потрібно було постійно настроюватись на нову перейму, дуже цього не хотілось. Остання година просто суцільний капець, мене страшно тужило, тужитись не можна було, бо ще дитина не підійшла. У мене це не завжди виходило. Якби не чоловік, я б поїхала мозгами повністю. А ще я змушувала всіх зі мною дихати і кричала на акушерку і лікарку, що вони шось затихо дихають :rofl: Пригадую два природні моменти пологів: на м"ячику, коли я змогла повністю розслабитись і відволіктись. І перед потугами, коли можна було ходити і вибрати собі зручну позу.
І от настав довгоочікуваний момент потуг. Процес, під час якого болю непомічаєш. Я мудра, начиталась, що має бути 3 потуги і вуаля :smile: На 10 потузі я задумалась, що треба кінчати з цим ділом. Особисто для мене цей період був найважчим психологічно. На мене всі кричали, що я погану тужусь, що довго йде процес, що виженуть чоловіка, а я реально витискала з себе останні каплі сили. І мало того, я мучаюсь тужусь, а вони всі ржуть, бо в сусідньому родзалі породілля кричить, а лікарка з неї прікалувалась і вони то чули, а я чула лише їх регіт :blum1: Потім всіх питала, чого вони реготали і ніхто не міг згадати, а мені то цікаво :kiss: За останню потугу ми народили голову, лице і тіло. Це реально найпрекрасніший момент полегшення. Дитинка лізла з тугим обвиттям, з рукою під головою і 4100 і 55 см!!!!
Мені виклали моє фіолетове пташеннятко і одразу забрали оглядати, я так і не поняла і не відчула, що сталось. моє перше питання лікарям було: скільки розривів? На моє і їхнє привелике здивування, виявилось, що жодного :shok: лише 3 аленькі внутрішні тріщинки :yahoo: Сидіти я могла вже на другий день :yahoo: Ну і звісно не оминув мене цей боєествений період, оглядин і шиття післяпологовий. Єдиним моїм питанням було: "Надійки, ви шо робите?". Потім нас, на кінець то, лишили в спокої і ми змогли побути з нашим чудом :wub:
Велика подяка чоловікові, що був зі мною і гладив мою руку :hi: Враження незабутні. Мені реально більше нічого не треба було!!!! Ну і відповідав на усі дзвінки і всім повідомляв про новину.

післяпологовий період Доцю забрали від мене на ніч. Прокинулась я в 5 ранку від того, що реально дуже скучила за нею :kiss: перше, що зробила доця, це обдивилась мене з ніг до голови, дуже таким оцінюючим погядом, типу: в кому я сиділа усі ці 9,5 місяців. Очевидно фейсконтроль я пройшла, бо доця блажено присмокталась :yahoo: і ми насолоджувались одне одним :wub:
У цей період розумієш, що пологи швидко забуваються і витісняються новими труднощами і емоціями :)))) Це лише кілька годин нашого життя. Жара починається після цього, коли не знаєш, з якого боку приступити до дитини, як її взяти на руки, як одягати памперс не задом на перед :rofl: і розуміти від дитини, чого вона хоче!!!!

П.С. ой :shok: шось я розписалась :blush: і всеодно всього нерозповіси :))))
My Signature
Зображення
Чем лучше мы поймём свою роль в процессе взросления, тем проще нам будет быть теми родителями, которые нужны нашим детям
  • 111
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ira+kola 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 липень 2010 - 06:07

Гпрна розповідь. Дякую. А доці здоров"я і великого щастя.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 06:32

Гарна розповідь, здоровячка доні, а мамі терпіння в виховані маленького чуда.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   пушкарік 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 28 липень 2010 - 06:52

класно. а три Надійки - то вапше!:):) тимайся, будьте сильні з доцьою.
My Signature
Зображення
Зображення
На світі є як мінімум 3 чоловіків,які мене люблять. Ну як тут не бути щасливою?!:)
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Альона0808 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 07:09

ви стільки натерпілись з малечою що зарас можна гори ворочити, ростіть здоровенькі мамі й татові на радість
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tasija 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 07:33

МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!

ЗДОРОВ"Я ДОЦІ І ТОБІ СПОКІЙНИХ НОЧЕЙ,

СКОРО ДОЦЮ З ПІВПОГЛЯДУ РОЗУМІТИ БУДЕШ :)
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 07:33

indipes, Ти молодець, що все те витримала і тепер маєш маленький подарунок. Так тримати!!! Ростіть здорові та щасливі і ніколи щоб не боліли, ловко спали, ловко гамали. І Вам не боліти. Нехай малеча пиносить радість мамусі і татусю.!!!
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tanyusha 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 07:52

Здоров"ячка вам і вашій доні!!! Сил і натхнення до виховання маленького чуда!! :)
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Г.АНІЧКА 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 липень 2010 - 07:56

Ви багато пережили ,але воно того варте!Мучишся,мучишся,а потім дадуть тобі твоє дитятко і все забувається :smile: !Дякую за гарну розповідь!Нехай ваша донечка росте здоровенькою та щастливою дитинкою!Удачі
My Signature
МОї СИНУНЬКІ:ТЬОМА 5 РОЧКИ І СТАСЮНЯ 3 РОЧКИ
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Шпилька 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 28 липень 2010 - 08:19

Та ти, мать, героїня)) Так легко писати про біль можуть лише ті, хто реально щасливі)) Тримай те щастя завджи при собі, міцного вам здоров"ячка і любовіііі)
My Signature
Зображення

Отцом может стать каждый, а вот звание "любимого папочки" надо заслужить...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marjashka_s 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 липень 2010 - 08:32

Ну ви просто молодчинка, хай росте ваша крихітка здоровенька батькам на радість :smile:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   talia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 08:52

Дуже гарна розповідь!!! Ти сильна - повезло твоїй малявці з тобою!!! НЕХАЙ РОСТЕ ЗДОРОВЕНЬКОЮ І МАЄ ЩАСЛИВУ ДОЛЮ!!!!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дика пантера 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 08:52

Дякую за гарну розповідь!!!!!!!!
My Signature
Зображення]Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kenny 

• Майстер рукоділля
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 09:03

Дуже гарно! Міцного вам здоров"я!!!
My Signature
Зображення
Чужа душа — то, кажуть, темний ліс.А я скажу: не кожна, ой не кожна!
Чужа душа — то тихе море сліз. Плювати в неї — гріх тяжкий, не можна
.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Atem des Lebens 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 09:08

Дуже гарна розповідь читала із захопленням і уважністю. Мамуся - молодчинка! Нехай донечка росте здоровою і щасливою, нехай Бог обергіає від усіх негараздів!
Зображення
My Signature
Зображення
Зображення
Ознака доброти - радість за інших...
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   львів_янкаІра 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 09:09

Ото розповідь так розповідь!
Здоров"яка для донечки!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Adelinka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 09:10

indipes, Ви стільки всього натерпілись, а розповідь така позитивна і класна!!! Молодець!!! Здоров'ячка вам!!!
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   sun* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 09:11

Дякую за розповідь ! Ти молодчинка стільки пережити - діагнози,страшилки лікарки -і чудо тепер у тебе найдорожче донечка !!!Бажаю вам всього найкращого !!!
My Signature
Зображення

Вірю я, що прийде день і під сердцем дзвінко -Я почую стукіт сердця СВОЄЇ ДИТИНКИ.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Leda 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 09:17

Ну дууууже класна розповідь! Прочитала все на одному подиху :search: Яка ж ви молодчина, стільки пережити і з таким оптимізмом це описати. Нехай всі труднощі лишаються позаду, тепер лише щастя від спілкування з вашим сонечком. Ростіть здоровенькі!
My Signature
Зображення
Тобі справді так зле? Тобі хочеться впасти, занурившись обличчям в м’який оберемок минулого? Заплакати так, як плачуть діти безутішно і щиро, згорнувшись калачиком під ковдрою? Падай.. І починай віджиматись..
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тетяна13 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 09:26

Надзвичайна історія..........
Ви молодці!!!! Мої вітання і побажання здоров'я всім - мамі, доці і татові