стожари, ого скільки в тебе їх однакових! а де ти їх брала? на що міняєш?
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
теги роблю сама, тож готових не маю, але можу відштампувати зображення дівчаток та хлопчика
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
стожари, я такі самі в Милых Штучках замовляла. і збираю замовлення як раз зараз. там є різні інші замочки - тому, якщо хочеш, можу тобі замовити і відправити
Колись давно ці карточки продавалися у нас в "Абетці" 50 шт. по 4 гр. якщо добре пам'ятаю. :)) Я їх використовувала в школі. А це вцілілі залишки, які, як виявилося, добре підходять для тегів ;)
Повідомлення відредаговано стожари: 03 вересень 2010 - 19:14
Я б в1дала би штампи з чорнилами (нов1, лише раз спробувала що то за зв1р на одн1й кв1точц1, роблю зараз альбомчик 1 розум1ю що вони мен1 не пригодяться):
я в темі взаємний обмін побачила що ти шукаєш підвіски металеві!
я нещодавно була в одному магазинчику з кравецькою фурнітурою і якійсь дівчині показували ціііілу купу різних підвісок(сердечка, зірочки, квіточки і тд)! якщо Тебе ще вони цікавлять то я зайшла в той магазин і подивилась чи такі є!!!
чи тобі вже може таких непотрібно?