Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: "Маленький вундеркінд" обмінний проект №3 - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 22 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

"Маленький вундеркінд" обмінний проект №3 Оцінка: ***** 2 Голосів

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 27 липень 2010 - 15:19

Ну що дівчата, продовжуємо дарувати радість одна одній? Але мені здається, що ми зовсім забули наших маленьки і може вже не дуже, але найкращих і найрозумніших малюків. :blum1: Тож наступний проект для них.
Темою для обмінного проекту №3 є "Маленький вундеркінд", то б то все що допомагає нашим діткам навчатися, бути найрозумнішими, найкмітливішими та найкращими. Техніка виконання, як завжди, обмежується лише вашою фантазією
Правила не змінюються.
До 1 вересня зголошуємося на участь. Чи можна раніше - це можна обговорити. Даю цю дати, бо були побажання трохи відпочити
2-3 вересня модератор-організатор розсилає всім адреси, кому робити подарунок. Цей проект пропоную робити іменим, щоб подарунок відповідав віку дитини для якої його будуть робити. То б то подарунок буде робитися конкретному малюку. Тож мамочки розповідайте у щодениках, що люблять ваші кохані дітки.
23 жовтня розсилаємо подарунки. До того їх необхідно сфотографувати і вислати фото мені на є-мейл. Відправляємо рекомендованою бандероллю чи почилкою, краще з оголошеною цінністю - це дає гарантії, що подарунок не загубиться. Чек з пошти зберігаємо, що б мати можливість слідкувати за подарунком. При спірних питання буду питати номер відправлення.
Бажаю всім творчого натхнення і успіхів у пошуку ідей.
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лелечка 

• Вихор ідей
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 липень 2010 - 15:42

мда... Ну і ну! Суперідейка! Але це вже і відповідально як...
А можна і я додам одну пропозицію? Пропоную, щоб була людина, так званий посередник, якій можна було би ставити запитання щодо "діток-отримувачів"(ну там певні детальки дізнаватися, що стосуються саме конкретних діток) і ця людина адресувала би ті питання мамі. Ну щоб анонімність зберігалася. До того ж, щоб було з ким порадитися з приводу створення подаруночка :15_5_11: масянчику (різні творчі аспекти створення).
Пропоную (і запитую) досвідчену (особливо в обмінних проектах) форумчанку oka! Ти би погодилася бути нашим "гуру"?
НУ а модератор координує роботу...
  • 1
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 липень 2010 - 15:52

без проблем. Буду допомагати чим зможу. Тільки давайте що до творчих аспектів створимо команду. В нас є КМР - митець форуму, в нас є ще jane що зараз почала показувати такі шедеври і ще багато творчих дівчат.... Тож якщо потрібна допомога в ворчих аспектах, то пропоную сворити консалтингову команду. Пишіть кого б ви хотіли в ній бачити. Гадаю 3 членів в команді буде досить.
Також будуть вітатися всіляки ідейки з нету
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Йанка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 27 липень 2010 - 16:16

Вау!!!
Супер тема проекту!!! :15_5_11:
oka - тм супер!!!
моєму котику якраз 23 вересня рочок буде))) майже до дня народження)))
я вас усіх лю...
я зголошуюся
пропоную зробити 3-5 дні для організації, попередньо до початку самого проекту.
тобто напркилад, до 26 серпня зголошуємося, 26-31 серпня мод розсилає адреси з ніком, а учасники поки дізнаються побільше про діток, яким роблять подаруночок і визначаються з подарунком, а тоді вже з 1 по 30 робиться сам подаруночок, а на день учитиля вже буде у власника.
My Signature
Зображення
Зображення
Сльози падали мов дощ - наш Іллюшка плакав.
- Мама, де твій смачний борщ, що я вчора знямкав?
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 27 липень 2010 - 21:11

1) скільки у мами діток - стільки і подарунків.
тобто, якщо у мене двоє дітей, то мені відправляють дві різні людини, але і я роблю два подарунка і відправляю двом? чи той, хто робить подарунок мені, робить насправді два подарунка? чи ще якось?
2) творча команда.
я не думаю, що доцільно аж так якусь команду створювати. посередника між учасниками - так, це класна ідея. але щодо творчості - то щоб зібрати людей, які будуть шарити в усіх заявлених техніках, треба всіх учасників в ту команду брати :)
тому я не дуже розумію функцій цієї команда, з чимось комусь підкаже, а з чимось - не вийде підказати.... :36_1_73:
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 липень 2010 - 21:19

по першому питанню - то лише моя пропозиція, бо буде досить образливо для дитинки , що її братик чи сестричка отримають подарунок а вона ні. Виставляю на обговорення форумчанок-учасниць.
По команді, то не моя ідея, а Лелечка, . Я так розумію, що є бажання підказок щодо ідей подарунка. То ж пропоную тут у темі виставляти ідеї з нету розвиваючих іграшок та предметів для навчання зроблених руками
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 липень 2010 - 21:26

oka, та я ж нічо :) просто пишу одразу всі питання, які в мене виникли)
щодо ідей - думаю, їх краще виставляти в темку "наймиліша іграшка - рукотворна", до того ж, там вже багато ідей є
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лелечка 

• Вихор ідей
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 липень 2010 - 21:29

Перегляд повідомленняjane (27.7.2010, 22:11) писав:

1) скільки у мами діток - стільки і подарунків.
тобто, якщо у мене двоє дітей, то мені відправляють дві різні людини, але і я роблю два подарунка і відправляю двом? чи той, хто робить подарунок мені, робить насправді два подарунка? чи ще якось?
2) творча команда.
я не думаю, що доцільно аж так якусь команду створювати. посередника між учасниками - так, це класна ідея. але щодо творчості - то щоб зібрати людей, які будуть шарити в усіх заявлених техніках, треба всіх учасників в ту команду брати :)
тому я не дуже розумію функцій цієї команда, з чимось комусь підкаже, а з чимось - не вийде підказати.... :36_1_73:

Можна буде зробити пари з мам, у котрих двоє діток. Це як варіант.
Щодо так званої творчої команди. Ну не здається мені доцільним грузити модератора своїми міркуваннями-роздумами щодо того, "що краще зробити активній розумній дівчинці форумчанки N" (cаму форумчанку я можу "побачити в повідомленнях, щоденнику тощо", а от з дитинкою - складніше і ВІДПОВІДАЛЬНІШЕ)
Звісно, можна без проблем писати кому-небудь з учасниць у приват і розмірковувати з ними, радитися щодо ідей, варіантів подаруночка. Знову ж таки повторюся - для діток творити значно відповідальніше. Для дорослих простіше.
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 липень 2010 - 21:36

jane, то може бути не обов*язково іграшка...
Лелечка, думаю ніхто з дівчат не буде проти допомогти. Я можу допомогти лише по кількох техніках, але шити чи в*язати я не вмію
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Книжуся 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 00:30

Я теж буду приймати участь. До речі, я хотіла запропонувати таку тему для обміну але.... не встигла. І відкрию секрет - мені так нетерпілося щось таке розвиваюче створити, що я поєднала цю тему з попередньою. Тобто, у подарунку з теми Кухня будуть присутні розвиваючі елементи для малечі.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Йанка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 10:05

Теж вважаю, що то необов*язково має бути іграшка, можна ще книжку, альбомчик, скриню для іграшок і ще багато різного в залежності від віку та статі дитинки, тому я вважаю, що на підготовку та роздуми, щодо самого виду подарунку треба чималий час, бо як вже говорили "відповідальність"
My Signature
Зображення
Зображення
Сльози падали мов дощ - наш Іллюшка плакав.
- Мама, де твій смачний борщ, що я вчора знямкав?
  • 0
  • Back To Top

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 10:18

ну тоді давайте те, що підходить до іграшок - в іграшки. а якщо вважаєте, що щось зовсім до іграшок ніяк, тоді сюди
My Signature

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 10:18

а ще обкладинка на щоденик, закладки для книжок, підставка для олівців, пеніл, вишита абетка чи цифри... для старших діток
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 28 липень 2010 - 12:30

Перегляд повідомленняjane (28.7.2010, 10:18) писав:

ну тоді давайте те, що підходить до іграшок - в іграшки. а якщо вважаєте, що щось зовсім до іграшок ніяк, тоді сюди

Для малесеньких діточок по любому буде іграшка. Тож як тоді???
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 13:13

Сонячна, мається на увазі, що ідеї по іграшкам викладати у темі про іграшки. А самі роботи будуть тут
My Signature
Зображення Зображення

• 1
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 14:02

починаю ділитися ідейками
тут кілька ідей іграшок і не тільки
Прихований текст

My Signature
Зображення Зображення

• 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   luluka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 14:44

Я б взяла участь але в мене діти вже великі.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 14:57

luluka, то хіба велики, і чи великі дітки не вчаться у школі? Тож не бійся. В мене доня теж не маленька
My Signature
Зображення Зображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 20:59

А коли і кому заявки надсилати чи то ще зарано?

Ну і на рахунок техніки то як з нею можна визначитися наперед як що не знаєш якого віку дитина, я наприклад маю декілька ідей але для кожного віку інша техніка.

І ще в мене питання якщо готується не один подарунок а два чи три то може трохи більше часу на те все не місяць а півтори, бо поки дізнаєшся інтереси дітей поки визначишся то вже і на роботу часу небагато, а тут тре декілька подарунків встигнути зробити.

Повідомлення відредаговано poiu: 10 серпень 2010 - 21:04

My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 21:38

poiu, одна рукодільниця робить один подарунок для конкретної дитини. Тож до 1 вересня зголошуємося на участь, після того пройде жеребкування кому робити подарунок і тоді вже визначаємося з самим подарунокм та технікою виконання.
Поки ніхто з модераторів на себе функцію організатора не взяв, всі зайняті більш важливою справою, хоча я думаю, що рукодільниці також зараз будуть більш зайняті. Але можна поки про свої наміри зголошуватися у темі, що б бачити жи життєздатний цей прокт
My Signature
Зображення Зображення

• 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 22 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів