За час мого перебування на форумі багато з нас вже міняли аватар. А в мене питання - чому? Я до того, до привикаєш до ваших "облич" в вигляді аватара і потім важко впізнати І ще одне: помінявши аватар ніхто більш не може побачити попередній, а тому в мене ідея! Давайте кожен аватар копіювати і вставляти тут, так би мовити "фото на згадку" і крім того можемо при бажанні власника нового аватару вислови свої компліменти і зауваження відносно нового іміджу. Хто підтримує?
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
Я міняла один раз свій аватор і тільки тому, що помітила такий же у когось...з новим довго невитримала і змінила на попередній... мені здається що він мені дуже відповідає :) та й усе
Якщо це можливо, то давайте в цій темці "колекціонувати" попередні аватари, вставляти, як малюнок.
Господи, дай мені спокій прийняти те, чого я не можу змінити, дай мені мужність змінити те, що я можу змінити, і дай мені мудрість відрізнити одне від другого.
А мій авотор попередній отой дядя під парасолею: дуже схожий на мене - він має таку ж парасолю, як я! :D А зароз вотойвово, що ви бачете, він власне більше на мене схожий, ба навіть скажу бульше, це власне і є кусок справжнього Щасливого татуся :D
От тепер ви будете бачити моє справжнє обличчя. Трошки незвично мабуть. Але зате будете знати з ким спілкуєтесь.
Чекаю на коментарі. Навіть якщо не "лестные" й ті підуть.
В мене аватар завжди був такий як і зараз. Не хочу нічого змінювати, бо не впізнають потім :( . Та й цей аватар справді схожий на мене. Чоловік як побачив, почав сварити: чого це ти свої фотки в нет закидаєш?