Допомога Новеньким Звертайтеся, допоможемо.
Відправлено 16 червень 2007 - 15:36

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 16 червень 2007 - 15:36
Аватар - це маленька картинка, Ваша візитна картка на форумі. Вибираючи аватар Ви можете показати Вашу сутність, зовнішність, характер. Цей маленький шматочок графіки, може втілювати і відображати душу людини, її думки і прагнення.
Де використовується аватар?
Аватар є невід'ємним атрибутом людини, яка спілкується на форумі. Без аватару Ви просто не маєте свого обличчя, Ви один з тисячі, один з мільйону. І першу інформацію, яку запам’ятовує користувач про Вас – це Ваш нік та Ваш аватар.
Як поставити аватар?
- Заходите у "Мій профіль" - "Настройки аватару"
-Виберіть аватар в одній з наших галерей.
- Якщо сподобався аватар натискаємо лівою кнопкою мишки для вибору цього аватара.
- Ідемо в самий низ сторінки і натискаемо на "Використовувати вибраний аватар"
Готово!
Якщо Ви не знайшли нічого підходящого, то тиснить на "Вийти з галереї аватарів" і подивиться у іншій категорії.
Розмір Вашого автару не повинен перевищувати 177 на 140 пікселей.
Допускаються наступні типи файлів: gif .jpeg .jpg .swf .png

Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 12 липень 2007 - 10:14

Відправлено 14 липень 2007 - 10:42
Якщо Ви хочете додати смайлик у своє повідомлення, то просто натисніть лівою кнопкою на смайлик який Вам сподобався у віконечку зі смайлами.
Після цього Ви побачити як код цього смайлика відобразиться у віконечку відповіді.
В одне повідомлення можна вставляти не більше 10-ти смайлів.
На нашому форумі є декілька категорій смайлів, для того щоб побачити додаткові категорії, натисніть на "Показати усі" внизу віконечка смайлів.

Після цього відкриється додаткове віконечко.
В ньому обирайте потрібну Вам категорію і тисніть лівою кнопкою миші.
Відкриються смайли даної категорії, потім просто тисніть на смайл, який Вам довподоби. Готово. Він автоматично додасться до вашої відповіді. Тепер додаткове віконечко можна закрити чи згорнути. При публікації відповіді коди смайлів відобразяться як малюночки.

Відправлено 17 липень 2007 - 08:53
На нашому форумі у кожного користувача є персональний щоденник.
Ви можете зробити свій щоденник доступним для гостей і користувачів форуму, чи використовувати його тільки для особистих записів.
Щоб зайти до щоденника натисніть на "щоденник" у меню навігації, яке знаходиться нагорі стронки. З лівого боку Ви побачите блок меню. Вам потрібно клікнути на "Мій щоденник". Готово. Ви зайшли до свого щоденника. Тепер можете ним користуватися.
Огляд налаштувань.
В Вашому щоденнику з правого боку знаходиться панель з різною інформацією. Натисніть на "налаштування щоденника".

Перед Вам відкриється вікно з налаштуваннями.
1. Загальні налаштування.

- Обираємо назву свого щоденника.
- Обираємо скільки записів буде відображатися на сторінці. Можна лишити за замовчуванням, а можна обрати своє.
- так само робимо з коментарями.
- Відображати малюнки в щоденнику?
При виборі 'Ні' всі малюнки будуть показані у вигляді посилань, а смайли у текстовому вигляді.
- Присилати на e-mail повідомлення про нові коментарі? Якщо хочете щоб приходили - обираємо "Так"
Тиснемо на "Зберегти налаштування".
Чекаємо збереження результатів. Далі можна переходити до другого пункту налаштувань.

2. Панель інформації. Обираємо цей пункт і тиснемо на "перейти".
В цьому налаштуванні вибираємо пункти, які Ви хочете бачити у своєму щоденнику.
3. Права доступу.
Дуже важливий пункт. В ньому Ви виставляєте права на доступ до Вашого щоденника. Можна лишити за замовчуванням, а можна виставити свої.
4. Фотографія. Тут Ви можете зберігати фотографію, яка буде відображатися у Вашому щоденнику.
Розмір фотографій повинен бути не більше 150 на 200 пикселів і не повинен перебільшувати 100 Кб.
5. Список друзів, список ворогів. У цих пунктах Ви можете вписувати своїх ворогів та друзів відповідно.
6. Функція завантажених файлів вимкнена адміністрацією, тому можете сміливо її пропускати.
7. Ви можете вказати свои інтереси та антиреси. Відмічені інтереси та антиреси будуть відображатись у Вашій панелі.
загальні правила:
1. опис інтересу(антиресу) має бути не меньше 4 і не больше 64 символів (включно з пробілом).
2. в опису дозволено використовувати лише літери і цифри.
3. вказуйте по одному інтересу(антиресу) на рядок списку, не перераховуйте їх через кому
4. перевіряйте правільність написання слів
5. заборонено використовувати суміш кириличних і латинських символів
8. В список вибраних щоденників можна заносити щоденники, які Вам більш всього подобаються, чи які Ви найчастіше читаєте.
9. Підписка на коментарі. В цьому списку знаходяться записи на які Ви підписалися.
При додаванні коментаря до вказаних записів Вам на електронну пошту прийде лист повідомлення.
10. Підписка на щоденники. В цьому списку знаходяться щоденники на які Ви підписалися.
При додаванні нового запису до вказаних щоденників Вам на електронну пошту прийде лист повідомлення.
11. Звертаю Вашу увагу на останній пункт меню налаштувань - дизайн щоденника. Ви можете вибрати 5 видів оформлення для свого щоденника або налаштувати свій індивідуальний дизайн на свій смак. Творіть.

Відправлено 23 липень 2007 - 20:01
Відкривається сторінка.

1. Натискаємо на "Обзор"
Вибираємо фото зі свого комп'ютера.
2. Якщо фото горізонтальне, то у другому полі так і лишаємо "640"
Якщо фото вертикальне, то пишемо "480" замість "640"
Звичайно можна поставити інші параметри, але це загально-прийняті для фото щоб розмістити на сторінці. Й не велике, й не мале.
3. Лишаємо галочку біля третього поля. "Оптимизувати формат". Це зменьшить розмір файлу, але не вплине суттєво на якість зображення.
4. Якщо фото у вас збережено боком чи догори дригом, то ми його розвертаємо на ту кількість градусів, скільки треба. Тут вже розберетесь самі.
5. Якщо потрібно, то можна лишити надпис на фото. В нашому випадку ми цей пунк пропускаємо, бо лишати інформацію про фото будемо у галереї конкурсу.
6. Якість за замовчуванням стоїть "85"
Особисто я не чипаю цей пункт. Головне не зменшуйте, можна поставити максимум. "100"
7. Створити превью. В нашому випадку нам це не потрібно. Але взагалі штука потрібна.
Галочку можна не знімати в принципі.
Більше нам тут нічого не потрібно змінювати.
8. Тиснемо "Загрузить"
Після завантаження нової сторінки отримуємо результат.

Тепер ваше фото назавжди збережено на цьому файлообміннику.
Якщо ви перейдете за першим посиланням формату:
http://i041.radikal....1147b85400a.jpg
То побачите своє фото після зменшення.
Якщо ви хочете викласти фото в певній темі форуму для перегляду.
треба скопіювати друге посилання
[img]http://i041.radikal....1147b85400a.jpg[/img
Воно вже має тег [IMG] і це посилання просто вставляємо в свій допис.
Третє посилання формує превью. Якщо ви вставляєте його в свій допис, то після публікації ми побачимо зменьшене фото на 180 пікселів.
Наступні варіанти посилань нас не цікавлять.
Хостинги для завантаження малюнків
Відправлено 24 липень 2007 - 14:33
Тобто я так розумію, що власного місця на сайті нема і треба використовувати хости для файлів де інде? на сайті ж використовувати лише посилання на відповідні файли з інших ресурсів?
І пункт профілю "галерея" відімкнено не лише новеньким, а усім...

Відправлено 24 липень 2007 - 14:50
Luna (24.7.2007, 15:33) писав:
Тобто я так розумію, що власного місця на сайті нема і треба використовувати хости для файлів де інде? на сайті ж використовувати лише посилання на відповідні файли з інших ресурсів?
І пункт профілю "галерея" відімкнено не лише новеньким, а усім...
поки що лише так
Відправлено 12 лютий 2008 - 00:26
Кожний користувач на головній сторінці форуму має свою панель привітання.
Вона має приблизний вигляд.

Звичайно з вашим аватаром.
Тепер докладніше.
Коли Ви заходите на форум, то зазвичай бачите у графі "З моменту Вашого останнього візиту"
певну кількість повідомлень в певній кількості тем. Це та кількість інформації, яка з'явилась за час Вашої відсутності. Ви можете відразу і переглянути ці повідомлення. Для цього тиснемо на "Огляд непрочитаних повідомлень"
Відкриється віконечко:

Це і є список всіх непрочитаних тем.
Далі, вибираєте ту тему, яку хочете прочитати, але Ви ж явно не хочете читати її спочатку. Для цього тисніть на синеньку квадратну іконку біля назви теми. Після відкриття сторінки Вас авторматично перекине на останні непрочитані повідомлення. Саме з того місця в темі з якого Ви ще не читали.
Після того як Ви прочитаєте, переглянете всі, чи не всі нові теми, але вже не будете до них повертатися, то можна натиснути на "Відзначити всі форуми прочитаними і повернутися на головну сторінку"
Лічильник нових тем буде обнулений.
От і все. Як на мене це дуже зручна штука, на жаль не всі користувачі знають що з нею можна робити.

Відправлено 25 березень 2008 - 15:41
Відправлено 25 березень 2008 - 17:05
наденька (25.3.2008, 15:41) писав:
Потрібно брати посилання за номером 1
Цитата

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим.
Тарас Шевченко
Відправлено 06 квітень 2008 - 16:54
Відправлено 07 квітень 2008 - 23:29
Капітошка (16.6.2007, 16:36) писав:
Аватар є невід'ємним атрибутом людини, яка спілкується на форумі. Без аватару Ви просто не маєте свого обличчя, Ви один з тисячі, один з мільйону. І першу інформацію, яку запам’ятовує користувач про Вас – це Ваш нік та Ваш аватар.
Я зареєструвалась на малечі і довго-нудно вибирала що ж мені "личить", вибрала, але... сьогодні знайшла людину з таким же обличчям, до якого вже і сама привикла і перед форумчанами "постала"... прийшлось міняти
Відправлено 09 квітень 2008 - 11:21
На жаль, це неможливо.

У нашім раї на землі
Нічого кращого немає,
Як тая мати молодая
З своїм дитяточком малим.
Тарас Шевченко
Відправлено 18 квітень 2008 - 00:48
Відправлено 18 квітень 2008 - 05:41

вставити слово і це раз натиснути цю кнопочку, до та після слова має зявитися quote в квадратних дужках, до- без слеша, після- зі слешем.
Відправлено 03 червень 2008 - 19:23
По поводу текста, скрытого от просмотра счётчиком сообщений больше пяти.
Я отнюдь не собираюсь спорить или, упаси Господи, критиковать (со своим уставом в чужой монастырь не ходят, как известно), просто у меня вопрос, а чем именно вызвана подобная "скрытность"? Понятно, для чего нужна регистрация, а вот зачем скрывать текст?
:-(
А форум замечательный!!
Дуже жалко , що я не володію українською мовою. :-(

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках