Малюки - то прекрасні мішені для комарів, адже малеча не відганяє їх. А потім з"являються червоні плямки.
Чи потрібно їх обробляти чимось? Якщо так, то чим? У кого є такий досвід, подліться будь-ласка. А то вже дуже грізні ті місця від укусів...
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
Феністилом іноді змазую! Я так розумію, що це аналог Псило-бальзаму! Мажу тільки тоді, коли малюк їх чухає, деякі укуси його не турбують, то я їх не мажу нічим.
мені порадили мазати укуси валеріанкою. випробувала на собі - ні сліду від укуса! :) але мазала відразу після укусу, не знаю як буде, якщо пізніше, бо в дитини часом дізнаєшся про укус, коли вже набряк робиться :(
Малу на днях вкусив комар, то вона ногу чесала уві сні навіть, місце укусу напухло, сестра порадила зробити розчин соди і промити місце укуса. Я в той же вечір зробила і на наступний день - все, дитину не турбує укус. Припухість спала одразу
Мій син на комарів реагує - часто місця укусів твердіють, червоніють і довго не сходять. Та ще й в нього є бажання то все трошки подряпати.
Подруга порадила Укус-Off - там набір: крем (на натуральних препаратах) після укусів і спрей перед виходом (спреєм ще не користувались, не було такої крайньої необхідності).
А крем нам підійшов чудово - почервоніння і затвердіння стихало вже на наступний день і швидко сходило. Мажу тільки там, де дійсно є реакція. А якщо легенький укус, то сам сходить.
Ми відлочивали на Світязі і меньшого синуня вкусило щось не знаю що ,але рука спухла аж до ліктя,я прикладала кисле молоко(на щасття воно в нас було)і мазала спасатєльом,поступово за 2 дня все стухло!А ще місцеві казали прикладати оцет,але я не ризикнула!
Привіт. Мою малу вчора на прогулці покусали мурахи (стопу ніжки), ніжка спухла і дуже чухається. Може хтось знає, чим можна мастити укуси мурашок, а то псило-бальзам не дуже допомагає?
Я хоч і велика тьотя)))), але маю якусь алергію на комарів, буває місця укусів тааак розпухають як від бджіл. Але якщо протру звичайним спиртом все швидко проходить!