Сторінка 1 з 1
Пухлинка в груді Що це може бути і чи варто готуватись до найгіршого?
Відправлено 20 липень 2010 - 22:06
Десь 3 тижні тому у мене в правій груді з`явилась пухлнка, яка стала турбувати поколюванням із свербинкою. Знаходиться за соском зліва. Що це може бути, підкажіть, будь-ласка, хто що знає...
Відправлено 20 липень 2010 - 22:09
Myrashka_ll, питати треба не тут, а в лікаря. сходіть до мамолога, а як ні, то хоча би до хірурга і покажіться. я б ще радила сходити в онколікарню (звучить страшно, але там хороші спеціалісти).
Відправлено 20 липень 2010 - 22:11
а чого ви за 3 тижня ще не були у лікаря??? Ми вам можемо тут багато рекомендувати і думати гадати що там у вас є, але нічого вам не дасть точнішого результату як огляд лікаря.

Відправлено 20 липень 2010 - 22:21
діна (20.7.2010, 23:11) писав:
а чого ви за 3 тижня ще не були у лікаря??? Ми вам можемо тут багато рекомендувати і думати гадати що там у вас є, але нічого вам не дасть точнішого результату як огляд лікаря.
Я думаю,що вам потрібно якомога швидше звернутись до спеціалізованого лікаря,адже це не жарти,в мене щось ніби як поколювання з'явилось,то теж хочу сходити кудись...Можливо,що це нічого,але вам би радила,та й сама піду обов'язково!!!Потрібно себе шанувати і любити!!!!
Відправлено 22 грудень 2011 - 14:52
При будь якій пухлинці треба бігти до лікаря. Кому треба до онколога дуже хороший є Цьолко Р.М. працює в лікарні на Броньовій, до нього черги шалені, але лікар толковий. Також толкова там же є Рожанківська Л,В. відповідає за пушки. Не дай Бог комусь звичайно лікувати онкологію, але якщо так сталось, то ці лікарі дійсно хороші
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога

[/url]