Львів'яни, хто буває біля "Політехніки", допоможіть. Потрібна інформація
Відправлено 20 липень 2010 - 19:33
Відправлено 20 липень 2010 - 20:04
Думаю, що в Політесі не краще. Все-таки він є популярним навчальним закладом.
Єдине, що казали абітурієнти, які здавали й у інші ВУЗи документи - що там черги швидше рухається, бо кожний факультет має свою приймальну комісію.
Бо моя сестра прийшла в 9 год, а здала документи десь в обід.
Відправлено 20 липень 2010 - 20:38

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 20 липень 2010 - 20:48
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
В принципі, якщо б ви тоді прийшли я думаю ви б змогли здати документи. Просто зараз таке твориться через те, що приймають документи на 2 тижні менше, ніж колись.
Відправлено 20 липень 2010 - 21:02
Відправлено 20 липень 2010 - 21:43
Відправлено 21 липень 2010 - 21:00
Черги на різні напрями різні, десь кілька десятків, а десь сотні.
Мій син теж має вступати, а як подивлюсь на ті черги - то аж страшно. Досі ще навіть не пробували, бо теж хоче на компютерний. бали дозволяють кругом, тому і не дуже спішимо
А які напрями підготовки у політехніці Вас цікавлять?

Ну щоб здавалося слова, слова та голос, більш нічого. А серце б'ється, ожива, як їх почує
Відправлено 21 липень 2010 - 21:58

Ну щоб здавалося слова, слова та голос, більш нічого. А серце б'ється, ожива, як їх почує
Відправлено 21 липень 2010 - 22:23
Відправлено 22 липень 2010 - 10:43
Зважаючи на численні звернення абітурієнтів та їх батьків, Міністерство освіти і науки України прийняло рішення продовжити термін вступної кампанії на 5 днів
Тобто перший етап вступної кампанії - подача абітурієнтами документів до вищих навчальних закладів - продовжено до 5 серпня 2010 року, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.
Як повідомлялося раніше, Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Міністерству освіти і науки продовжити термін прийому документів у вищі навчальні заклади.
Напередодні у вівторок, Д.Табачник заявляв, що Міністерство освіти і науки не бачить підстав для продовження термінів роботи приймальних комісій у вищих навчальних закладах.

У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
Відправлено 22 липень 2010 - 18:27

Допомога