Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Львів'яни, хто буває біля "Політехніки", допоможіть. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Львів'яни, хто буває біля "Політехніки", допоможіть. Потрібна інформація Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 липень 2010 - 19:33

Син закінчив 11 клас. Хочемо, крім київських внз, подати документи у "Львівську Політехніку". Хто може сказати, чи великі там черги, чи реально встигнути за один день? Може, хтось живе у тому районі чи проїжджає повз внз, бачить ситуацію - буду вдячна за будь-яку інформацію.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masik 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 20 липень 2010 - 20:04

ясочка, не скажу про Політех. Знаю за УАД. Мої здавали документи, прийшли в 9 ранку. Сестра була вже 56 в черзі!!!! Люди займали з години 6 чергу!!!
Думаю, що в Політесі не краще. Все-таки він є популярним навчальним закладом.
Єдине, що казали абітурієнти, які здавали й у інші ВУЗи документи - що там черги швидше рухається, бо кожний факультет має свою приймальну комісію.
Бо моя сестра прийшла в 9 год, а здала документи десь в обід.
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 липень 2010 - 20:38

ясочка, біля усіх львівських вузів спостерігається подібна картина- у друзів доня подає в універ Франка, я щодня спостерігаю таке біля Фінансової Академії та Банківського інституту.
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   talia 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 липень 2010 - 20:48

ясочка, є такі випадки, що люди приходять в 5 год і раніше зранку.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
В принципі, якщо б ви тоді прийшли я думаю ви б змогли здати документи. Просто зараз таке твориться через те, що приймають документи на 2 тижні менше, ніж колись.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Masichka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 липень 2010 - 21:02

ясочка, я якраз в п’ятницю була в Політехнічному, забирала диплом, була в головному корпусі і можу Вам сказати, що черги досить великі, я була з малим, то було дуже складно пересуватись коридорами і біля університету також багато людей,на лавочках, на газонах. Але я думаю, що це нормальне явище, бо пам’ятаю, коли подавала документи 5 років тому, картина була така сама, але все встигла зробити за 1 день. У Вас все вийде!
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 липень 2010 - 21:43

Дякую всім, хто відгукнувся. Просто у нас у Києві за день встигнути неможливо, але люди записуються у черги наперед: черга посувається з дня на день, номер за номером. Скажімо, у КПІ ми вчора записалися на наш факультет під номером 1032, а черга підійде десь післязавтра. От я і розпитую, як у Львові, на скільки днів треба їхати.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Таня-Оксана 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 21:00

Маю таку сьогоднішню інформацію: знайомі зайняли чергу на компютерний (компютерні науки; та системний аналіз) з ночі десь після 12год., а після 10 ранку все здали, правда чергували біля корпусу по-черзі. Перед тим ходили три дні були по рахунку 180, 207,... але займали зранку, стояли весь день і не попадали.
Черги на різні напрями різні, десь кілька десятків, а десь сотні.
Мій син теж має вступати, а як подивлюсь на ті черги - то аж страшно. Досі ще навіть не пробували, бо теж хоче на компютерний. бали дозволяють кругом, тому і не дуже спішимо
А які напрями підготовки у політехніці Вас цікавлять?
My Signature
Ну щоб здавалося слова, слова та голос, більш нічого. А серце б'ється, ожива, як їх почує
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 21:58

Десь до кінця тижня можливо більш проясниться ситуаці чи буде продовжено прийом чи ні, тому що сьогодні після обіду намагалась в політехніці вияснити, то всі відмовлялися то навіть коментувати.
My Signature
Ну щоб здавалося слова, слова та голос, більш нічого. А серце б'ється, ожива, як їх почує
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 22:23

Думаю, не продовжать: то починати раніше треба було, а початок навчального року не посунеш.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кохавит 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2010 - 10:43

Перший етап вступної кампанії продовжено до 5 серпня

Зважаючи на численні звернення абітурієнтів та їх батьків, Міністерство освіти і науки України прийняло рішення продовжити термін вступної кампанії на 5 днів
Тобто перший етап вступної кампанії - подача абітурієнтами документів до вищих навчальних закладів - продовжено до 5 серпня 2010 року, повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.
Як повідомлялося раніше, Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Міністерству освіти і науки продовжити термін прийому документів у вищі навчальні заклади.
Напередодні у вівторок, Д.Табачник заявляв, що Міністерство освіти і науки не бачить підстав для продовження термінів роботи приймальних комісій у вищих навчальних закладах.
My Signature
У щасливої жінки 2 імені - КОХАНА та МАМА
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 липень 2010 - 18:27

Щойно по телебаченню (НТА-львіський канал) коментували: на сайті міносвіти немає наказу, який є прямими вказівками до дії, а тільки лист що носить рекомендаційний характер (не зобовязуючий прямо). У львівських вузах проти продовження прийомів, тому що ажіотаж спав і черги невеликі(коментар представника приймальної комісії з унів. ім.Франка)
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн