може окрім остаточної фотки подарунків (яку виставить нова власниця), будемо викладати ще одну/дві? першу - це набір усього що буде використано перед початком роботи (ну там нитки голки бісер парір дерево лобзики гудзики клей і т.п. і т.і.), а другу клаптик роботи у роботі - лише так аби не відкривати таємниці... пам*ятаєте колись щоденниками ходили кольорові колажі, де суміщали уривки якихось предметів побудут - щось у тому дусі... а може й об*єднати перше з другим у загадковому колажі, який би підігрів інтригу... як вам така ідея?
Я висунула пропозицію, тож певно я і почну ;) мій колажик - не судіть сторого він перший у моєму житті :)
Luna, молодець, що почала!!! досить цікаво вийшло - техніка начебто зрозуміла, а ось що буде ні
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
Господи! і шите і вишите і вязане! Luna, капець. Моя робота буде найпростішою і найпримітивнішою, бо виконана лише в одній техніці. Задумалась навіть чи не переробити, поки ще час є!
хаха! а луна сидить і думає те саме, переглянула подаруночки минулого проекту... вах вах вах якої краси дівчата наробили, а у мене все таке наче простеньке...
п.с.: геть ті сумніви, не знаю хто як - мені і за найпростішим буде видно скільки старань й душевних сил вкладено ;)
правильно Luna, пише головне що подарунок зроблений з любовью, а не кількість там технік і матеріалу
Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
Ах, яку ж святу простоту я зараз покажу... Не вмію(чи не хочу?) робити таких колажиків, як дівчата. Ось мої декілька не симпатичних фрагментів одного симпатичного задуму!
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти... Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами