Що ви робите коли дуже сильно болить серце? Якщо від зубного болю є ліки, може вони є і від сердечного?
Відправлено 17 липень 2010 - 11:53
Одним словом, серце болить, душа нихє. Що робити далі поняття не маю.......
Відправлено 17 липень 2010 - 11:58
Відправлено 17 липень 2010 - 12:02
Якщо ви вже почали говорити А то вже говоріть і Б, і душі легше стане...
Відправлено 17 липень 2010 - 12:07
Удачі вам і благополуччя в сім"ї.
Відправлено 17 липень 2010 - 12:26

Тысячу раз говорила людям, что я добрая. Кричала, ругалась, била. Не верят ...
Відправлено 17 липень 2010 - 12:39
Відправлено 17 липень 2010 - 12:43
Відправлено 17 липень 2010 - 12:56
Тож спершу треба заспокоїтися, може деякий час пожити нарізно і зрозуміти прагнення один одного, почуття. Але нічого не робити на емоціях. У вас є дитинка і її щастя багато коштує, але поганого не повинно бути в її житті
Відправлено 17 липень 2010 - 13:04
А може треба на якийсь час прервати спілкування, відпочити один від одного........якщо він пішов не дзвоне, не бігай , сам поверниться(якщо мозок є),а якщо нема на базарі не купиш...
Мій пішов через 2 місяці після перших пологів повернувся за тиждень, попросив пробачення, сказав що ми з синочком, для нього важливіши за все...
І ВІД ТОДІ В НАС ВСЕ ДОБРЕ...
Відправлено 17 липень 2010 - 13:17
oka, Я лише про неї і думаю. Добре розумію що вона повинна мати все, чого б це мені не коштувало. І хорошу сімю мати вона теж повинна. От тільки що для цього треба зробити?
Може дійсно хай нагуляється. Не знаю ск часу йому на це треба. А потім буде видно, хоча чекати так важко.
Відправлено 17 липень 2010 - 14:20
І от на 16-ти річну дівчину випали всі обов"язки і по дому, і по догляду за дитиною, а чоловік розгулявся, і кожен день находив собі нову пасію
Вона терпіла...Не знаю скільки точно часу пройшло, але з народженням другої донечки він почав їй допомагати, мабуть розумніший став і більш відповідальний
трішки почекайте і все стане на свої місця
Бажаю вам сімейного щастя і затишку!!!
Відправлено 17 липень 2010 - 14:26
Мені дуже жаль,що у вас зараз така складна ситуація.Але згодом буде краще,от побачите.Після чорної смуги у житті буде біла
Зараз просто почекайте,дайте час чоловікові,можливо він задумається і зрозуміє,хто і що в його житті найважливіше.
Щиро бажаю вам палкого кохання,доброго чоловіка і щастя вашому малятку!
Відправлено 17 липень 2010 - 15:21
Відправлено 17 липень 2010 - 16:17
Відправлено 17 липень 2010 - 16:35
Відправлено 17 липень 2010 - 21:38
Відправлено 17 липень 2010 - 22:00
ЛЮБЛЮ, все ты сделала правильно, сохраняй чувство собственного достоинства, ругающиеся родителя и вечно зареванная мама - это хуже, чем спокойная, уверенная в себе мать и иногда навещающий отец. Я думаю, что он обязательно придет просить прощение, выставляй ему тогда свои условия и ни на шаг от них не отступай...а ждать годами я не понимаю как можно...
Відправлено 17 липень 2010 - 22:02
На мою думку.. ви ще молоді,притретеся .. можливо у вас настала криза в сімейному житті ... і вона скоро пройде. Так чомусь є в житті в чоловіків все дуже просто,а ми терплячі ... звичайно якщо є заради кого терпіти. Бо повірте,якщо ви не будете щасливі з чоловіком - то дитинці від того тільки гірше буде.Ви повинні самі все добре обдумати... бо якщо ви цей випадок "так просто" попустите.. не факт,що він повториться знову і знову...І чи потрібно це Вам?!
Відправлено 18 липень 2010 - 10:59
Відправлено 19 липень 2010 - 15:55
Якщо чоловік дозволяє собі зараз (коли тільки одружилися, перші сімейні роки, ще має голова бути забита романтикою, а на очах рожевві окуляри!!!) такі речі, давайте уявимо собі стан цієї сімейної одиниці через 20років : жінка, забита життям, дома, обкладена дітьми/каструлями/господарством, а чоловік весь в п*янках/гулянках/розвагах, а потім прийде і скаже, що його нова кохана чекає на дитину, а ти іди на всі чотири сторони...
Якщо не закласти надійний фундамент в перші роки, то потім завалиться вся будівля від маленького вітерця...

Допомога

[/url]

-