Дитина загубилась як діяти в таких ситуаціях?
Відправлено 16 липень 2010 - 20:00
Але нажаль сьогодні сталось неприємне. Я зайшла в банк, а мала йшла в кількох кроках від мене, пройшло кілька секунд, я відвернулась назад а її ззаду не було.
вибігла на вулицю, незнаю куди йти і що робити. не вірилось що за долю секунди дитина може пропасти з поля зору.
я була в шоці. де моя дитина, де моя кровинка?
кожну мить шукаючи її між людей я не вірила що вона загубилась.
це все відбувалось на Площі Ринок у Львові, де ходять багато людей, груп з туристами.
питалась людей пересічних чи не бачили маленької дівчинки, ніхто нічого не бачив. і міліції чи патруьних не було.
так йшли хвилини а я просто вмирала. що робити, куди іти, куди бігти????
але Бог сьогодны мені послав зустріч з однією жінкою, доречі нашою форумчанкою. Зустрілись ми таки в цьому ж банку, десь за 30 хв до нериємної події. Вона впізнала мене і ми познайомились.
Так от, вона в той час побачиа мою доню,яка чемчикувала з величезною швидкістю по Площі Ринок, одну і зупинила її.
я безмежно вдячна тобі ksu3 за те що ти в цей час опинилась там, за те що побачила моя мишку і покликала мене. Дякую!!!
моя Іринка йшла в іншу сторону, ніж я її шукала, йшла дуже швидко, і навіть не зрозуміла що мами поряд немає.
отака історія сталась у нас сьогодні. і це при тому що я завжди вважала що я уважна мама. А одна мить змінила все.
Після цього я думала чому на моїй дитині немає карточки з даними, з номером мого мобільного. зараз задумалась над цим, щоб написати картку з інформацією, ажде якби хтось її знайшов, зрозумів що вона загубилась, міг би передзвонити мені.
але куди ту картку чіпляти я поки не придумала. буду рада вислухати ваші поради.
Відправлено 16 липень 2010 - 20:27
Відправлено 16 липень 2010 - 20:39
Відправлено 16 липень 2010 - 20:39
ksu3-МОЛОДЕЦЬ! ти- Ірин щасливий випадок !
Повідомлення відредаговано Маркіза Каприза: 16 липень 2010 - 20:43
Відправлено 16 липень 2010 - 20:50
Відправлено 16 липень 2010 - 20:50
Відправлено 16 липень 2010 - 20:57

Відправлено 16 липень 2010 - 21:07
Слава Богу,що все так гарно закінчилось!
Ланцюжок треба було б...і вчити дитину треба:призвище,де живе,як звати маму-тата....і т.п.
А ще я вчила малого,що в разі якщо опинився сам раптом,зупинитись,залізти на якесь вище місце.Якщо це сталось в магазині-то підійти до продавця-охоронця,на дворі-до міліціонера-продавця в магазині,тощо.
Я один раз бачила своїми очима,як мій малий,стоячи поруч з татом в черзі,підійшов до чоловіка в схожих штанах,бавився в руках забавкою і не помітив,що то не тато,і коли той чоловік рушив до виходу,то малий по-інерції пішов за ним,ще й за руку тягнувся взятись.
Бажаю,щоб таких випадків більше у вашому з Іринкою житті не траплялось!!!!!
Відправлено 16 липень 2010 - 21:08
Відправлено 16 липень 2010 - 21:19
Відправлено 16 липень 2010 - 21:26
ланцюжок люди можуть і не помітити, так само як бірки на одязі. наш народ навряд чи буду шукати що на дитині може бути інформація про неї.
звичайно що ми вчимо фамілію, але вона ще не зовсім розбірливо говорить, деякі букви переплутує, тому в сьогоднішньому випадку це б не подіяло.
ох, старшно, бо ще раз повторюсь, я ніколи не думала що з нами таке може статись. завжди як чула в гіпермаркетах чи на базарах оголошення що батьки шукають дитину, чи що знайшлась дитина, я вважала що ці батьки неуважні. а сьогодні мене так стукнуло, буде мені урок.
Відправлено 16 липень 2010 - 21:30
Відправлено 16 липень 2010 - 21:32
Відправлено 16 липень 2010 - 21:37
Повідомлення відредаговано Оленка-Зеленка: 16 липень 2010 - 21:38

Тысячу раз говорила людям, что я добрая. Кричала, ругалась, била. Не верят ...
Відправлено 16 липень 2010 - 21:46
В мене старший синок нещодавно губився,я на базарі повернула, а він прямо пійшов......а за кілька первірила немаАААААААААААААААА
Бігу в ту сторону....він стоїть і жіночка , вона в нього питає, а він чемно вітповідає зляканим голосом...
_как зовут?
_Іванушка
_Сколько лет?
_Трі , било с днем родденьям
_Как маму зовут?
_Полина.....
Почав плакати...я підішла,подякувала жіночці...
А соночок каже
_Мама, я тебе люблю........
Дівчата, я так розривілася...моє соничко могло заблукати, а він поруч і все добре
Відправлено 16 липень 2010 - 21:57
Відправлено 16 липень 2010 - 22:07
ksu3 и от меня спасибо!
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Mila.it, ужас, неужели украсть хотела?
Відправлено 16 липень 2010 - 22:12
Так що добре дітей вчити яким номер маршрутки можна до дому доїхати
Відправлено 16 липень 2010 - 22:28
Сама знаю, як то легко серед людей загубитись, тим паче маленькій дитині. Закордоном є такі одежки, де міні-анкета є, переважно верхній одяг. Вдала ідея!
Треба дитину вчити, хто, де живе. Ну і десь би телефончик написати, або зазубрити...

Допомога

-