Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вагітність і місячні - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вагітність і місячні у кого таке було? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   ***Улянка*** 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 16 липень 2010 - 14:42

Усім привіт!
Дівчата, хто з таким стикався???
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлия 2107 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 липень 2010 - 14:55

а ви впевнені що то мммісячні,а не якісь порушення?бо по моєму то не дуже добре
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мамуся0703 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 15:13

***Улянка***, на вашому місці яби вже бігла до лікаря! Бо це можуть бути не місячні, а загроза.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   марусик 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 16:22

Перегляд повідомленняМамуся0703 (16.7.2010, 16:13) писав:

***Улянка***, на вашому місці яби вже бігла до лікаря! Бо це можуть бути не місячні, а загроза.

цілком згідна! перевіритися необхідно, хоча знаю і випадки коли у вагітних дівчат дійсно були місячні. Моя подруга дізналася що вагітна вже тоді, коли почула рухи в животику. А місячні йшли як звичайно....
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Yuli4ka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 16:32

***Улянка***, в моєї подруги таке було за другою дитинкою. Місячні йшли як звичайно до чевертого місяця!!!
Але може бути і загроза, обов"язково проконсультуйтесь із лікарем.
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлия 2107 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 16:44

наскільки я знаю таке може бути лише у випадку коли в родині є близнята тройнята ,бо тоді в жінки виділяється більше 1 яйцеклітини і відповідно деякий час місячні під час вагітності дійсно можуть іти,а решта усе загроза
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 16:45

Усім дякую!
Я вже була у лікаря,порадив магне-В6 і утружестан......і молитися
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nana2010 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 16 липень 2010 - 18:05

У моєї знайомої йшли місячні по 5 місяць вагітності,по ній нічого не видно було(вона дуже повненька),та коли пару разів на базарі,а вона там працювала,знепритомніла пішла все ж таки на обстеження до лікарів,а там їй :"ВИ вагітні 5 місяців". Оце був шок для неї ну а потім і для всіх. Але у кожного свій індивідуальний гормональний фон,у кого в нормі а в кого не зовсім,тому звісно краще порадьтеся з декількома лікарями(різними),а тоді приймайте рішення щодо прийому ліків.Не нервуйтесь і більше постільний режим!

Повідомлення відредаговано nana2010: 16 липень 2010 - 18:17

My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nastik 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 16 липень 2010 - 18:13

В мене два місяці була "мазанина", коли мали бути місячні. Але було і відшарування плаценти на початку вагітності. Пила фолієву кислоту і вітамін Е. І фізично намагалась не напружуватись, а побільше лежати.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   гра з вогнем 

• Модератор року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 16 липень 2010 - 18:20

я чула такі історії. також чула, що в жодному випадку за умови кровотечі під час вагітності не можна зволікати. терміново варто звертатися до лікаря!

подібне питання дотично обговорювалося в темах:
Можливі ускладнення під час вагітності
Викидень
Виділення на перших тижнях вагітності
Крововиділення
  • 1
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 10:30

Навіть не знаю з чого почати.........
Місячні у мене аж занадто регулярні))) можна годинник по них зрівнювати))) 28 днів...Минулого місяця затримка 8 днів!!! хотілося спати по 24 годин на добу, а груди бувало як заколять, то :give_rose: їла все під ряд))), БТ 37,4-37.6 і таке відчуття, що ВАГІТНА! а тоді почало маститися, а на інший день так ніби місячні( я одразу до лікаря. А вона мені призначила прогестерон і магне-В6...сказала, що на перших порах таке буває, порадила спокій і поспівчувала, що вчусь в мед))) як закінчились оті...навіть не знаю як їх назвати...я одразу на УЗД(у мене сильний загин матки дозаду, тому мене завжди дивились вагінально), була я тоді не в Терноолі, а у батьків у Чорткові( оглянув мене лікар звичайно, без вагінального датчика і сказав, що не вагітна, а фолікули замалі, як на той день місячного циклу, я як зазвичай проплакала і перестала пити ті препарати(((
...пройшло 5 днів, тобто у мене 13 день циклу сьогодні і почались кров"янисті виділення, а перед цим 2 дні мастилось коричнуватим))) зараз я ще й в селі до повного щастя в чоловіка вдома, перечитала багато на цьому форумі і не знаю, що робити, завтра поїду в Тернопіль, а поки сходжу з розуму.....
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Milana Y 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 10:40

Перегляд повідомлення***Улянка*** (28.7.2010, 11:30) писав:

Навіть не знаю з чого почати.........
Місячні у мене аж занадто регулярні))) можна годинник по них зрівнювати))) 28 днів...Минулого місяця затримка 8 днів!!! хотілося спати по 24 годин на добу, а груди бувало як заколять, то :give_rose: їла все під ряд))), БТ 37,4-37.6 і таке відчуття, що ВАГІТНА! а тоді почало маститися, а на інший день так ніби місячні( я одразу до лікаря. А вона мені призначила прогестерон і магне-В6...сказала, що на перших порах таке буває, порадила спокій і поспівчувала, що вчусь в мед))) як закінчились оті...навіть не знаю як їх назвати...я одразу на УЗД(у мене сильний загин матки дозаду, тому мене завжди дивились вагінально), була я тоді не в Терноолі, а у батьків у Чорткові( оглянув мене лікар звичайно, без вагінального датчика і сказав, що не вагітна, а фолікули замалі, як на той день місячного циклу, я як зазвичай проплакала і перестала пити ті препарати(((
...пройшло 5 днів, тобто у мене 13 день циклу сьогодні і почались кров"янисті виділення, а перед цим 2 дні мастилось коричнуватим))) зараз я ще й в селі до повного щастя в чоловіка вдома, перечитала багато на цьому форумі і не знаю, що робити, завтра поїду в Тернопіль, а поки сходжу з розуму.....

З розуму не сходіть, бо це може теж добряче нашкодити! І так зараз нічого не зміните. Постарайтеся відчути себе щасливою майбутньою мамочкою. Я так роблю кожного місяця коли плануємо.
My Signature
Дозволено не більше 2х лінієчок
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 10:58

***Улянка***, Я теж таке чула у моєї родички були місячні тільки менш обільні до 4 місяців, а потім у 5,5 міс. дізналася що вагітна, а потім поки наважилася сказати мамі то веслля гуляли вона була на 7,5 міс. Було дуже ризиково гуляти велике весілля 31 січня мороз, а їхати до місця гулянки 4 години, слизько, сніг ішов, просто замітало. Вже і родила і 1 год відсвіяткували. Все добре.
А ти тримайся і слухайся гарних лікарів все буде добре. Більше відпочивай.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 липень 2010 - 11:25

***Улянка***, а яка у вас зараз базальна температура? А тест на вагітність ви робили? Якщо ні - купіть найчутливіший що вам запропонують в аптеці, зробіть і будьте певні, якщо ви вагітні вже більше місяця то тест точно покаже дві полоски, якщо ні - то ваші виділення просто реакція на відміну прогестерону.
До речі, ви неправильно день циклу рахуєте - якщо ви одразу ж після затримки минулого місяця почали приймати прогестерон і припинили його пити тільки 5 днів тому, то у вас все ще продовжувався старий цикл, новий ще не міг початися через прийом прогестерону. А почався ваш цикл тільки з початком кров"яних виділень, тобто можете вважати сьогодні перший день циклу, а можете порахувати ще ті 2 дні що мазалось коричневим, у будь-якому випадку це не 13 день циклу.
Якби я була на вашому місці я б не припиняла пити прогестерон і Магне-Б6, а терміново їхала б в Тернопіль і здала б аналіз крові на ХГЧ, і тільки після того якщо вагітність не відтвердиться відмінила б. Але їхати треба якнайшвидше бо якщо ви не вагітна то так довго прогестерон пити не можна, це може призвести до кровотечі.
До речі, ви лікарю що робив УЗД казали що ви приймаєте проегстерон? Про які фолікули може бути мова якщо ви приймаєте ліки для збереження вагітності? Дивно...

Повідомлення відредаговано Cherika: 28 липень 2010 - 11:28

My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilineth 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 серпень 2010 - 10:20

А в мене на початку вагітності теж ще йшли місячні...
І коли ставала на облік в ЖК виникають проблеми з визначенням дати пологів... по моїх підрахунках я маю народжувати в кінці січня, а лікар рахує що в кінці лютого... :36_1_74:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ВОГНИК 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 серпень 2010 - 11:02

Може й не дуже в цю тему мені, але запитаю . Чи є ймовірність завагітніти під час місячних? Чи чули про таке у своїх знайомих?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 серпень 2010 - 14:10

Я першим сином завагітніла у перший день після закінчення місячних. А з дочкою то все як дівчата описують було: місячні, ніяких симптомів, а тоді на обстеженні діагноз - 16 тижнів вагітності.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Eliza 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 вересень 2010 - 18:08

Досить цікава тема.Вона мене зацікавила. В мене зараз щось подібне, але я незнаю чи вагітна. В мене теж почались місячні , а перед тим запор, зміна апетиту, відчуття вагітності, збільшення грудей і з них почало молозиво виділятись. От сижу і думаю чи проблема з грудьми чи я вагітна?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   bilosnizhka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2010 - 15:22

Ой, і в мене відчуття вагітності: груди налились і болять, зміна настрою(були дні, коли цілий день плакала, і не знала чого), біль у спині, інколи прокидався такий апетит, що їла все, що попадеться, сни почали снитися яскраві, багато в кого виникало запитання, чи я не вагітна часом, молозиво почало виділятися; тут і температура скаче, то 37, то 37,5(але не нижче 36,9),і то кожної години міняється. Була затримка 2 дні, але почалися місячні(температура і далі скаче), минулого місяця затримка була 7 днів. Але я думаю, що це не вагітність, бо молозиво не може так швидко появлятися, напевне якогось гормону забагато, вот і видає ознаки вагітності. Eliza напиши, чи зверталася в ЖК за поясненнями. Я після закінчення М сходжу на обстеження обов"язково, але може ти вже знаєш відповідь на питання.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлька-мамулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2010 - 15:27

а до мене от сьогодні заходила подруга,то каже ,що їй 2 місяці казали на узд,що в неї киста,а виявилося-вона вагітна.
Причому,годувала малу груддю,то доця їй сказала,бо дівчинці вже 1,7-що молочко гірке,це її і насторожило,а вагітність-третя..місячних не було...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему