Чи виникало у Вас бажання розлучитись? чи це миттєвий порив, чи дійсно серйозно?
Відправлено 15 липень 2010 - 23:02

Тысячу раз говорила людям, что я добрая. Кричала, ругалась, била. Не верят ...
Відправлено 15 липень 2010 - 23:27
Чесно, то якось дивно виглядає, як таке можна хотіти без причини, тим більше бачу що ви не так вже й давно одружені. Може ви просто втомились, маленька дитина, не звично це все як для вас так і для нього, може надоїла одноманітність. Але це все з часом пройде, просто поговоріть з ним, про це що у вас робить в душі. І я думаю що не варто йому казати про розлучення, не відому як він відреагує.
Знаєте зруйнувати саме легше, така моя думка, не знаю дуже важко зрозуміти з цих пару речень, що робиться у вас в сім'ї.
Відправлено 15 липень 2010 - 23:38
а якщо серйозно, то розійтись завжди можна. спочатку попробуйде окремо пожити, тоді і буде видно чи хочеться ще бути окремо чи ні.
і взагалі якщо я хочу розійтись то не питаюсь на форумі поради чи варто. ну звідки ми можемо знати які у вас почуття, яка сім''я, який чоловік. з яких причин ви одружились. тут важко щось радити, бо ніхто конкретно нічого не знає. а взагалі думаю якщо ви питаєтесь у нас чи варто чи ні, то самі цього насправді не хочете. ви просто хочете змін.
Відправлено 15 липень 2010 - 23:40
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Ірина І (16.7.2010, 0:38) писав:
а якщо серйозно, то розійтись завжди можна. спочатку попробуйде окремо пожити, тоді і буде видно чи хочеться ще бути окремо чи ні.
і взагалі якщо я хочу розійтись то не питаюсь на форумі поради чи варто. ну звідки ми можемо знати які у вас почуття, яка сім''я, який чоловік. з яких причин ви одружились. тут важко щось радити, бо ніхто конкретно нічого не знає. а взагалі думаю якщо ви питаєтесь у нас чи варто чи ні, то самі цього насправді не хочете. ви просто хочете змін.
я трошки не згідна, на форумі начиталася історій кожного, і бачу що таке відбувається у кожній другій сімї, і стає легше, бо розумієш що то не тільки в тебе, крім того багато можна почерпнути.
Відправлено 15 липень 2010 - 23:46
Ну хіба що можна полякати чоловіка, трошки розійтися, щоб потім стосунки заново набули новизни і яскравості... але лякати обережно, бо то ж можна догратися і до справжнього розлучення.
Відправлено 15 липень 2010 - 23:47
Відправлено 16 липень 2010 - 00:00
Оленка-Зеленка (15.7.2010, 23:02) писав:
Таке бажання у кожної з нас, напевно, протягом життя виникає, коли стосунки з чоловіком заходять в глухий кут... Але то від втоми, злості і проблем... Тож саме з цим треба боротися.
В мене теж таке бажання виникало, але я навіть не подумала б ніколи його всерйоз реалізовувати. Бо я завжди знаю, що попри все я дуже люблю свого чоловіка (як і ви, до речі, теж про це пишете). Ми говорили про проблеми, я намагалася пояснити чоловікові що мене не влаштовує, десь в чомусь старалася пробачити йому його недоліки, розуміючи, що він мені теж багато чого пробачає - і ми це проходили разом. А стосунки від випробувань тільки міцніють.
Відправлено 16 липень 2010 - 00:39
Відправлено 16 липень 2010 - 06:25
Зараз ми не розлучені, але живемо окремо, бо я просто-напросто не витримала його запоїв, після яких він став іншою людиною...
Відправлено 16 липень 2010 - 07:36

Відправлено 16 липень 2010 - 08:20
Оленка-Зеленка (16.7.2010, 8:36) писав:
Він живе в своєї МАТУСІ ???Чи можливо за кордоном ? Подумайте з яких причин він не живе з вами???................. Можливо ви самі цього захотіли...
В мене бажання розлучитись було частенько....тоді я відправляла його до мами "на виправні роботи...роздуми" і він завжди за місяць-півтора повертався іншою людиною.... тут всього наболілого не опишеш..... Зважте собі всі за і проти У всякому разі вирішувати вам з чоловіком, а не нам...

Мої сини,мої орли - це моя гордість материнська !!!
Кажуть люди я сама, наче квіточка,
Що пливуть мої слова, як та річечка,
Що душа моя співає, мов сопілочка.
А я просто українка, україночка
Відправлено 16 липень 2010 - 08:21
Оленка-Зеленка (16.7.2010, 7:36) писав:
А у чому причина того, що ви не живете разом(якщо не таємниця)? Саме через відсутність чоловіка поряду вас і виникають такі думки. Справа в тому, що ви уже живете як розлучені люди, а печатка у паспорті і 1000 грн. мита нічого не змінить. Можливо вам навпаки потрібно пожити разом і відчути якоїсь романтикик і зближення, поговорити. Я думаю це має вирішити ситуацію в одну або другу сторону.
Відправлено 16 липень 2010 - 08:30
Ірина І (16.7.2010, 0:38) писав:
і
ще офіційно ні. але у планах наших можновладців таке запровадити є.А взагалі, Ірина права- якщо жінка надумує розлучитися, поради у сторонніх уже не питає. Якщо ви задаєте таке питання, значить існують якісь сумніви.
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
LANYSKA (16.7.2010, 0:47) писав:
насправді, у кожної сім ї- свої "вікові" кризи. Особисто ми з чоловіком за 8 перших років жодного разу навіть не посварилися. А от коли народився син- саме у перші місяці його життя ми були "на взводі" і причин суттєвих для цього не було. Скоріше- перевтома, необхідність свідомості сприйняти новий стиль життя ( це коли розум "підготовлений" , а підсвідомість - ще ні), нові проблеми і т.п.

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 16 липень 2010 - 09:04
Виникають звичайно і в мене такі думки. Думаю "І от з цим чоловіком я присягалася бути все життя?! А чи я хочу/зможу?.." Бувають, бувають такі думки. Але я про це йому не кажу, знаю, що ображу.
Для себе їх пояснила загальною нашою спільною втомою чи віддаленістю з якихось причин. А ще, як не дивно, своєю власною незадоволеністю: своїм виглядом, своїм життям (воно здалося пустим, ненасиченим, нецікавим передусім мені), відносинам з дітьми, близькими. І це відбивається на моєму ставленні до чоловіка. Головне виявити справжні причини, а це вже півшляху до виправлення.
Відправлено 16 липень 2010 - 09:36
Відправлено 16 липень 2010 - 09:45

Відправлено 16 липень 2010 - 09:53
Ми тут не можемо нічого знати про вашу родину. Може у вас просто депресія якась?
Для того щоб атмосфера у сімї була правильна і люди собі щасливо жили, потрібно старатися обом (при чому постійно)!!! В мене подібних бажань ніколи не виникало, Слава Богу. Коли сваримось і я зла, я завжди думаю що життя коротке і мені стає шкода тих хвилин не розмовляти чи злоститись, і все одразу проходить. Це я справді так відчуваю, а не внушаю собі чи настроююсь.

Дозволено не більше 2х лінієчок
Відправлено 16 липень 2010 - 10:03

Відправлено 16 липень 2010 - 10:08
розберися спочатку в собі!
Відправлено 16 липень 2010 - 10:16
І в мене виникали такі думки після народження дочки (ми одружені 3 роки). Але коли подумаю з чого вони виникають, розумію, що думки ці несерйозні... Можливо це через те, що я сиджу дома з малою, а чоловік цілими днями на роботі, а деколи може сходити на пиво чи на чиєсь ДН. Може попробуй себе чимось зайняти, щоб не було часу на такі думки?
П.С. Здається розлучення не дають, якщо дитині нема року...

Допомога