станні 5 років робила мелірування а тепер хотіла б попробувати колорування десь 3 кольори на що порадите звернути увагу які тони і схеми помальовки ви маєтє і знаєте
я теж колись мала досвід колорування, після того як я на себе подивилась в дзеркало я почала плакати :)))) я навіть не підозрювала, що так можна спаплюжити волосся. Тому варто ретельно підбирата майстра, в якого будете робити колорування. Завчасно обговоріть кольори, уточніть з якою фарбою буде працювати майстер. Інакше може вийти отака катавасія як зі мною :)))
Правильно воно називаєтья американське колорування.Я мала різне ,та як зауважилаUkrajinochka, ,потрібно піти до хорошого майстра,бо можна довго потім плакати.
Правильно воно називаєтья американське колорування.Я мала різне ,та як зауважилаUkrajinochka, ,потрібно піти до хорошого майстра,бо можна довго потім плакати.
Я такоїж думки якщо майстер не хороший то потім можна дууже довго плакати над своїм зіпсованим волоссям:))
я довгий час робила мілірування і додаткова тонувала все волосся, виходило таке колорування, а потім стала висвітлювати повністю і мені набагато більше так подобається!!!