Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Міжнародний тиждень ГВ у Львові! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Міжнародний тиждень ГВ у Львові! 1-7 серпня святкування тижня підтримки ГВ у Львові Оцінка: -----

Користувач поза мережею   River 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 липень 2010 - 16:36

Міжнародний тиждень грудного вигодовування 2010 • 1-7 серпня 2010
Зображення

тема тижня "Лише 10 кроків! Доброзичливий до дитини шлях"

Цитата:
Пояснення щодо проведення всесвітнього тижня грудного вигодовування 2010

Медичні установи відіграють важливу роль у становленні грудного вигодовування.
Десять кроків до успішного грудного вигодовування допомагають жінкам досягнути мети - реалізувати свій намір годувати грудьми, а медичних працівників навчають як допомогти у реалізації.
Всесвітній тиждень грудного вигодовування в цьому році нагадує про 20-річчя Декларації Інноченті, яка закликала до впровадження Десяти кроків у всіх пологових будинках.
За ці 20 років, понад 20 тисяч пологових будинків, а це близько 28% усіх пологових будинків у світі, в повній мірі реалізували Десять кроків і були сертифіковані як "Лікарні доброзичливі до дитини".
За цей час, кількість дітей виключно на грудному вигодовуванні значно збільшилася.
Тим не менш, скорочення програми "Лікарня доброзичлива до дитини" в усьому світі, а також недостатня професійна підготовка, послабили виконання Десяти кроків в акредитованих пологових будинках, що тим самим сприяє стагнації і зниженню відсотка дітей, шо є виключно на грудному вигодовуванні.
Настав час переглянути цей підхід і визначити, як ми повинні діяти надалі.
Цілі проведення всесвітнього тижня грудного вигодовування 2010

Підвищити увагу до переваг, які надають Десять кроків до виключно грудного вигодовування.
Пожвавити роботу серед тих, хто підтримує жінок у їх прагненні годувати грудьми
Повідомити людям в усьому світі, що захист, заохочення і підтримка грудного вигодовування є правом матері, правом дитини і правами людини.
Боротися за ту модель медичної системи, яка підтримує грудне вигодовування.
Переконатися, що працівники галузі охорони здоров'я, які піклуються про матір і дитину є належним чином підготовлені, консультують і підтримують годування.

УВАГА! УВАГА! УВАГА ВСІМ! :diablo:
1-7 серпня весь світ святкує міжнародний тиждень підтрикми ГВ. І львів не є виключенням :diablo: :) Запрошуємо усіх-усіх годуючих, вагітних і просто всіх бажаючих приєднатись до нас у цьому святкуванні! Запрошуємо прийти 7 серпня на 11.00 на пл. Ринок (біля міської ради). Заплановане 5-хвилинне одночасне годування (яке зовсім не обовязкове, можете прийти і просто так:)) і інші розваги. Приходіть самі, беріть вагітних і навіть не одружених подружок і друзів! Допоможіть нам в популяризації грудного вигодовування і потіштесь з нами цим даром природи і найніжнішими хвилинами з нашою малечею! :diablo:

Користувач подумав і додав через 9 хв.:
До речі, будемо дуже вдячні за вашу допомогу у вигляді ідей по проведенню свята: може хтось знає цікаві конкурси для дітей, для матерів, ігри...
І ще поділіться як ви уявляєте це свято, як на вашу думку можна найбільше зацікавити перехожих?

Повідомлення відредаговано River: 14 липень 2010 - 16:39

My Signature
Виклик консультанта з ГВ: (097) 536-51-99 Галя
Зображення
  • 14
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mamusia2 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 19:21

От шкода, що я живу далеко! Такі акції просто необхідні. Грудним діткам могли б бути цікавими переодягнені люди у песика, ведмедика і т.д. Можна організувати танці для діток, це весело і позитивно. А ще можна влаштувати конкурс на найкращу розповідь про боротьбу за ГВ, смішні історії, типу як цицеїд-професіонап домагається... :36_15_38:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martynka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 липень 2010 - 11:19

River, як на мене, можна показати світові, як можна годувати грудьми дитину на вулиці. Я про те, що багато людей це не сприймає, і навіть обурює. Тому, можна влаштувати конкурс про найцікавіший, або найзручніший спосіб годування не вдома (в слінгу, прикрившись хустиною...)
My Signature
Зображення

Думки матеріалізуються! Мрії збуваються!

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2010 - 15:20

Перегляд повідомленняmartynka (15.7.2010, 12:19) писав:

River, як на мене, можна показати світові, як можна годувати грудьми дитину на вулиці. Я про те, що багато людей це не сприймає, і навіть обурює. Тому, можна влаштувати конкурс про найцікавіший, або найзручніший спосіб годування не вдома (в слінгу, прикрившись хустиною...)

Власне буде 5-хвилинне (але звичайно може бути і набагато довше:)) спільне годування там же на пл. Ринок. Тобто йдеться про такий флеш-моб, щоб привернути увагу людей (і журналістам теж буде цікава саме така картинка гарна), щоб нас помітили, нас має бути якнайбільше (приходьте всі, хто годує!) і коли будемо надворі одночасно годувати, це буде і виглядати красиво, невимушено, природньо і разом з тим по-тихеньку буде змінюватись суспільна думка про годування на вулиці (принаймні ми в це дуже віримо). Такі годування відбуваються кожного року і з року в рік нас все більше!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2010 - 21:51

Дуже хочеться приєднатись. Вже говорила з чоловіком. Обіцяв, що обов'язково поїдемо у Львів заради такої оказії. Надіюсь до того нічого не зміниться :drinks:
My Signature
Зображення

Світ не зігрієш, світ не одягнеш, світ не нагодуєш, але не відпускай голодною дитину.
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 липень 2010 - 11:53

Дівчата, запрошую всіх прийняти участь в конкурсі, присвяченому тижню ГВ!
Правила:
1. цей твір має бути дотичним до теми цього тижня святкування (описати як вам допомогли в пологовому адекватною інфою, чи консультанти з ГВ, чи курси для вагітних, група підтримки ГВ...)
2. описати як у вас змінилася думка про ГВ (наприклад до вагітності і після народження дитини, по відношенню основних правил ГВ, хто на ці переконання повпливав ...)
3. твір пишеться довільної форми викладу. Не потрібно боятися що ви не вмієте писати, просто напишіть свої думки так як ви це бачите, на подобі до розповідей про пологи.
4. твори пишіть в цій темі.
5. конкурс до 6 серпня. Відповідно 6 серпня вже дописи на конкурс не приймаються.
6. визначення переможців буде в два етапи
1 етап - це хто більше набере подяк в низу допису.
2 етап - це з тих хто набере більше балів консультанти "Львівської асоціації консультантів з грудного вигодовування" (ЛАКГВ) будуть визначати переможців.
7. оголошення і нагородження переможців буде 7 серпня під час святкування
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 серпень 2010 - 21:31

Львівська асоціація консультантів з грудного вигодовування спільно із Центром підтримки лактації та грудного вигодовування запрошують на лекції в ЖК на тему "Основи грудного вигодовування":

пр. Червоної Калини, 68 - 4 серпня, об 11.00
вул.Симоненка, 4 - 4 серпня, о 10.00, 202 каб.
вул. Лемківська, 28 - 4 серпня, о 14.00, 2-й поверх, 25 каб.
вул. Фредра, 2 - 6 серпня, о 12.00, 24 каб
P.S. На Черв. Калини і Фредра я буду проводити:)
Приходіть всі бажаючі і розкажіть вагітним подругам!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каська-маська-к@т 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 серпень 2010 - 21:36

Всім привіт. Виріщила поділитись з Вами своєї історією про ГВ :) історію про пологи теж напишу, просто ще "не зізріла" на неї :)

невеличкий вступ
Народила я свого синочка Вовусика 9 травня на День Матері. полои були важкі і тривалі - мацже 16 годин. Вовка народився і ковтнув води з меконієм, тому його мені не приклали нажаль до грудей через те що сам відразу не дихав. його продихували поки мене шили, а потім забрали в кювез в пологовому на той час що з лікарні на Орлика їхів реанімобіль за моїм синочком. як мені було тяжко - непередати. я бачила свого синочка лиш пару хв, а потім його забрали і ми не бачились довгих 4 дні..........

в пологовому я лежала, а чоловік був з сином. молозиво було в грудях та його синочка не покуштував. за 3-4 дні прибуло молоко. Дівчата, як я сильно хотіла годувати грудьми! я за ті всі дні в пологовому все для того зробила шо могла і знала. пила багато рідини щоб не втратити молочко, адже Вовусик не міг його ше пити (він тиждень був в реанімації і 4 дні приймав їжу внутрівенно). я з допомогою рідних і друзів (джякую їм за поради і підтримку) налагоджувала в пологовому приплив молочка. Пила багато рідини, масувала груди і молочко прибуло :dance2: УРА! я перед випискою пішла до медсестри на масаж і вона вперше розмасувала мені груди і показала які вправи робити вдома самій. після виписки я стрімголов помчала до синочка! це була наша 2-га зустріч. ми не бачились 4 довжелезні дні, і всі ці дні я думала тільки про нього. засинала і прокидалась з бірочкою, яку йому одягли, коли він народився, і чоловік привіз мені її з Орлика.вона мені додавала сил! ЗУСТРІЧ: Боже, який він гарний, і я буду годувати його своїм молочком, щоб він швидше одужав (крім пневмонії в нього була гіпоксія, та Слава Богу все минуло).

після виписки на наст. день я мала лягати на Орлика, щоб щодня носити свому синочку молочко в реанімацію. ввечері поїзд до масажистки - супер масаж грудей і вона навчила мене як слід сціжувати молочко. друзі принесли молоковідсмоктувач (з грушкою, скляний) і я почала зціжувати молочко для сина. ось я на Орлика з пляшечкою смачного молочка для рідної кровиночки. лікарка забрала її і синочка ним нагодували - годували медсестри в реанімації зі шприца, оскільки лікарня ЗА ГВ і ніякі пляшки з сосками не визнає.

розмістившись в палаті поверхом нижче від сина я отримала консультацію про те коли слід приносити молоко і в якій кількості: кожні 3 години - 7-10-13-16-19-22-1-4 години. спочатку потрібно було 10 мл.м олочка. я старалась, зціжувала і носила молочко. було дуже важко! приносила плящечку її заберали і годували синочка. потім дозволили годувати зі шприца мені. УРА, я годую свого синочка!
день був розписаний по годинах - поїсти самій-зцідити молочко-занести в реанімацію і погодувати синочка самій або медсестра це робила бо не завжди можна було лишатись в реанімації (в палаті з синчоком лежало ше 3 діток). синочок боровся з пневмонією і вже на 2-й день перебування в лікарні дихав без ШВЛ :36_1_47: синочок набирав вагу і потрібно було збільшувати кількість молочка. я старалась. ше напишу: в лікарні на орлика у відділі неонатології де лежать мами всі палати побудовані так, що там немає стін між палатами, лише скло, тобто ніякого особистого простору і кімната для сціджування молочка - окремо. я сціджувала коли де виходило (і в кімнаті для сціжування і в палаті коли ніхто не бачив) :blush:

сціджування тривало біля години, так-так, стільки часу я витрачала на сціджування з 2-х грудей потрібної кількості молочка для синочка. ну нічого. в лікарні мені дуже допомогля консультант з ГВ Лариса Валеріївна. вона радила які продукти вживати, як масувати груди і що робити щоб молочка було більше. дуже їй дякую придбала кращий молоковідсмоктувач - ручний, але спеціальний для кращого відсмоктування молочка без подразнення грудей (від скланого з грушою в мене боліли соски). сціджувати стало легше.

в реанімації мені дозволили прикласти сина до грудей. Боже яке це щастя коли рідна моя сина доторкнулась ротиком до циці :36_1_47: але нажаль їсти з циці він не почав - в мене були плоскі соски і він не міг вхопити своїм ротиком грудей. він крехтів і плакав. порадили медсестри силіконові накладки. купили - приклала з ними - висмоктав синочок десь 20 грам, а на наступному годуванні вже не хотів через насадку. причина - за велика насадка для маленького ротика. сціджуюсь далі і годуєм через шприц.

і ось нарешті мого синочка виписали з реанімації і принесли до мене в палату. який ж він гарний і нарешті біля мене. яке це щастя тримати своє малятко на руках! і я далі всіма силами намагалась привчти його їсти з грудей. ми боролись за ГВ всіма силами. Вовусик ше не мав такої сили шоб хопити сосок і смоктати, тому я продовжувала зціжувати і вже сама годувала зі шприца коханого синочка. як він смоктав зі шприца 20!!! поршень сам сунувся донизу. Ура, він смокче сильно! це досягнення для нас! консультант з ГВ дуже нам допомогла (вона була і лікуючим дікарем мого синочка). Вчила як правильно в різних положення прикладати сина до грудей, як йому хапати сосок. та синочок нівяку не хотів брати груди нервуванвся, кричав і плакав, а я пхала і пхала їх йому. потім зціжувала і годувала зі шприца. купила меншого розміру насадки і він смоктав через них. яке ж то блаженство коли Вовусик тягнув молочко сам з грудей, хай навіть через насадку. Він витягував за раз десь 10 іноді 20 мл, а потрібно було на його вагу і вік - 80-90 мл. таким чином він розробляв мені соски для свого ротика :) а я в свою чергу розробляла їх молокувідсмокутвачем і руками. так тривало десь 7-8 днів. Вовка нервувався коло грудей і плакав, кричав і тупотів ніжками, але я стояла на своєму - їстимеш з циць. вчимося в двох. медсестра допомогла зціджувати більшу і потрібну кількість молока - 80 мл. одного разу не вистачило мені молочка і довелось догодувати Вовку суміщю, яка йому як виявилось не підійшла - він її вернув. я попросила замінити суміш і мені кожні 3 години приносили 80 мл суміші - на випадок якшо не зможу націдити потрібої кількості молока. я цідила і цідила, а суміш не використовувала, бо знала - Вовка любе молочко і ми все подолаєм і будем їсти з грудей.
і нарешті це сталось! Вовусик взяв груди без насадки!!! :gv: :gv: :gv: УРА! яка я була щаслива!!! Синочко їсть молочко з циці!!!це було за 2 дні до виписки. я відразу спитала в лікарки чи можна перейти на вільний режим, і вона дозволила. я знала що Вовка не виїдає за раз потрібної кількості молока, але не зціджувала вже, а прикладаоа його так часто як тільки могла а він просив. це був день тренувань перед випискою, адже вдома ніхто не контролюватиме крім мене і чоловіка як син їсть. ми старались. стало значно легше. синочок їв сам і це була наша пермога! дякую Богу за те, що синочок здоровий і їсть молочко з грудей :36_1_47:

виписавшись ми приїхали додому і годую я сина тільки за вимогою. коли хоче - вдома, на вулиці. спочатку було важк, бо син вчився тягнути більше. годування тривали до 1-1,5 год. улюбленя поза годування для мене і мого Вовки - лежачи. так і дежали ми практично цілими днями. їла в ліжку біля сина. Добре чоловік допомагав - приносив все шо наготував в ліжко. Вовка їв, а я переживала чи він наїдається. всі говорили - не плаче значить ситий. і я себе в цьому переконувала. взяли вагу на прокат і важтли малого. УРВ! він набирає вагу. не стрімко, але на берає! за перший місяць Вовка наїв 750 грам. УРА!!! і їв сам коли хтів і як хотів :) спочатку їв за раз по 2 циці, згодом навчились їсти за 1 годування 1 цицю (щоб виїдав заднє молочко). Вовка більше полюбляє гамати з лівої циці, але і праву "не ображає" :) з неї він любе їсти в позі "валетом" належачи. а коли гуляєм ізголодніє, то на лавочці смакує в позі "колисочки" :) :gv:
.
далі стало легше. синочок навчився їсти швидше :dance: зараз годування тривають менше по часу. він смокче сильніше і швидше наїдається. іноді ліниться і засинає з цицею в роті аж молочко тече по підборіддю :blush: але це так класно! в моменти годування грудь ми стаєм одним цілим. я дивлюсь на його блаженне личко під час годування і дякую Богу за нього і за те шо він сам їсть молоко з циць :shok:

ось моє кохане і рідне малятко спить зараз в колясці, а в цицях вже набралось смачне молочко, яке він скоро буде гамати :blush:

Ось така історія про боротьбу за ГВ. дякую всім хто прочитав. і моя думка: робіть все можливе, щоб Ваші дітки їли молоко з цицьі чим подовше годуйте їх так. боріться за ГВ, адже воно того вартує!!! сил вам і терпіння а ще - смачного молочка для малят!

я дякую Богу за силу і витримку, та за молочко, за те шо годую синочка грудьми, а синочку за бажання, силу і терпіння! і дуже рада за те, шо и на ГВ.!!! :gv: :gv: :gv:

п.с. вибачте що так багато написала, та може мій досвід комусь стане в пригоді :angel:

п.с.с. дякую за допомогу в налагодженні лактації косультанту з ГВ Ларисі Валеріївні! в лікарні на Орлика всі лікарі за ГВ. я ходила на лекції з ГВ в лікарні які теж допомогли:)
My Signature
Зображення Зображення
  • 10
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 серпень 2010 - 22:50

Каська-маська-к@т, дуже дякую за вашу розповідь! Дуже тішусь, що у вас все вийшло :shok: І Слава Богу, що є такі небайдужі лікарі! Приходіть обовязково на святкування 7 серпня, можливо саме ваша розповідь переможе в конкурсі :blush:

Повідомлення відредаговано River: 04 серпень 2010 - 23:03

My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2010 - 15:56

Святкування тижня ГВ відбулося! Дякую всім, хто прийшов і підтримав нас! Всім решта - дивіться нас по НТА, ТРК Люкс, читайте в Високому замку і Ратуші. А ще на іншому форумі викладаються фото з зустрічі:
Прихований текст

решта фото тут:
Прихований текст

Повідомлення відредаговано гра з вогнем: 10 серпень 2010 - 20:15

My Signature
Зображення
  • 5
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 20:14

Перегляд повідомленняRiver (7.8.2010, 16:56) писав:

Святкування тижня ГВ відбулося! Дякую всім, хто прийшов і підтримав нас! Всім решта - дивіться нас по НТА, ТРК Люкс, читайте в Високому замку і Ратуші. А ще на іншому форумі викладаються фото з зустрічі:
Прихований текст

решта фото тут:
Прихований текст

І ми тут були, молочко пили, по бороді текло, весело було!!!
Дякую за організацію і популяризацію:)
Всі хто були - привіт! А хто не прийшли - шкодуйте!
My Signature
Зображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каська-маська-к@т 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2010 - 14:07

і ми тут були :) і в носини потрапили :15_1_55:

а ось статті в газетах - "Ратуша" та "Високий Замок"
Прихований текст

:)
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 липень 2011 - 12:18

Зображення
З 1 по 7 серпня 2011 року вже більше ніж 150 країнах світу святкується Міжнародний тиждень підтримки грудного вигодовування. Мета тижня - притягнути увагу до проблем ГВ.
Тема тижня «Розкажи мені про грудне вигодовування!»

Тема присвячена комунікації на найрізноманітніших рівнях.
Чому 3D?
Коли ми дивимося на підтримку годування грудьми, ми схильні розглядати її в двох вимірах: час (від підготовки до вагітності і до відлучення) і місце (дім, товариство/об'єднання однодумців, система закладів охорони здоров'я і тому подібне) Але вони не мали б так багато впливу без третього виміру: комунікації!

Комунікація - основна частина в захисті, підтримці і просуванні грудного вигодовування. Ми живемо у світі, де люди і цілі спів-товариства однодумців можуть поєднуватися через будь-які відстані. Щодня створюються нові лінії зв'язку, і ми здатні використати ці інформаційні канали, щоб розширити наші горизонти і розповсюдити інформацію про ГВ, вийшовши за межі часу і місця, щоб активізувати важливий діалог.
Третій вимір включає міжпоколінну, міжсекторну, міжстатеву і міжкультурну комунікацію і заохочує ділитися знаннями і досвідом, розширюючи простір.

І звичайно Львів не міг залишитися осторонь цієї події, тому Львівська асоціація консультантів з грудного вигодовування запрошує долучитися до акцій у підтримку ГВ, а це:
- лекції в ЖК на тему "Основи грудного вигодовування" протягом першого тижня серпня
- конкурс дитячого малюнку на тему "Моя щаслива сімя"
- фотоконкурс - викладайте фото, де зображене щасливе дитятко біля маминих грудей (розміщуйте фото і дит. малюнки в цій темі з поміткою "на конкурс")
- зустріч всіх майбутніх і годуючих мам, і їхніх родичів та знайомих і всіх кому не байдуже здоров'я дітей та їхніх мам, біля Львівської міської ради (пл. Ринок) 7 серпня о 11.00 з нагоди святкування Міжнародного тижня підтримки ГВ! :dance2:

Програма зустрічі традиційна:
1. Знайомство учасників.
2. Вікторини, конкурси і ігри.
3. 5-хвилинне спільне годування

Отже, чекаємо всіх небайдужих на святкуванні і також чекаємо активної участі в конкурсах!
До речі, в кого є непотрібні пустушки (а я щиро сподіваюсь, що вони всім непотрібні, просто буває, що хтось вам подарує і вони собі лежать) - приносіть з собою, буде більшим діткам гарна забавка на пл. Ринок:)
Також будемо вдячні за фінансову допомогу:) і ваші пропозиції щодо святкування:)

Повідомлення відредаговано River: 12 липень 2011 - 12:36

My Signature
Зображення
  • 4
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 липень 2011 - 15:41

Минулого року було дууууже цікаво.
Всіма силами буду старатись, аби попасти і цього року.
Дякую за інфо)))
My Signature
Зображення

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 липень 2011 - 21:29

River, а в Ужгороді таке буде?
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 липень 2011 - 22:28

Перегляд повідомленняЛюська* (12.7.2011, 22:29) писав:

River, а в Ужгороді таке буде?

Це вже питайте в
Прихований текст
Може й міський відділ охорони здоровя буде якимось чином святкувати. У Львові ініціативу виявила Львівська Асоціація консультантів з ГВ:)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іруля 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 липень 2011 - 00:23

Дуже хороша акція, обов"язково приєднаємось!!!
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 серпень 2011 - 10:17

Увага! Увага! Відбулись деякі зміни - святкування переноситься на суботу 6 серпня (біля Львівської міської ради (пл. Ринок) о 11.00)!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 серпень 2011 - 18:36

Протягом тижня відбудуться лекції в жіночих консультаціях на тему «Основи грудного вигодовування»:
2 серпня - вул. Медової Печери, 1 - 11.00
2 серпня - вул. Стецька, 3 - 12.00
2 серпня - вул. Чупринки, 43 - 17.00
3 серпня - вул. Лемківська, 28 - 14.00
3 серпня - вул. Руська, 20 - 12.00
5 серпня - вул. Мазепи, 25 - 12.00
Запрошуються всі бажаючі!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Шпилька 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 02 серпень 2011 - 11:35

:36_1_4: Я так хотіла потрапити до Ратуші, а ми їдемо у давно-заплановану поїздку (((( З нетерпінням чекатиму фотозвітів.
My Signature
Зображення

Отцом может стать каждый, а вот звание "любимого папочки" надо заслужить...
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн