Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: "Давай спробуємо?" на каналі ТЕТ. ОБговоримо? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

"Давай спробуємо?" на каналі ТЕТ. ОБговоримо? Чергова спроба подолати самотність... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   LiG 

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 липень 2010 - 11:43

Суть передачі заключається в тому, що самотній людині пропонують вибрати з 5 меню кандидатів лише 4, і до цих людей герой іде в гості. Знайомляться, спілкуються і в п*ятницю треба вибрати когось одного для романтичної подорожі з можливістю подальшого продовження стосунків.

Вже кілька разів дивилася цю передачу, і вона, як і будь-яке реаліті-шоу, показує стандартні проблеми в пошуку своєї половинки, допомагає роздивитися людські психотипи, глянути зі сторони на цікаві особистості, подивитися, як і чим живуть люди. Але мене вражає сам масштаб проблеми. Уявіть собі тільки на хвильку скільки гарних, розумних, цікавих людей насправді є самотніми... Звичайно, там не всі такі, є певні обличчя, котрі мігрують з каналу на канал, і регулярно муляють очі в різноманітних передачах, і немає значення зміст і суть самого реаліті-шоу(здається, вже навіть є певний медичний термін на їх визначення), але за тих кілька передач, які я дивилася, трапилися на очі кілька цікавих особистосей, а от чомусь пари в житті вони собі так і не знайшли... Як думаєте, в чому причина?
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   liya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 11:55

Кілька разів бачила цю передачу,але дивилась лише по п*ятницям.В принципі передача нічого така.Треба ще подивитись початок.

Повідомлення відредаговано liya: 14 липень 2010 - 11:56

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 12:44

Вчорашній випуск мене вразив. Молода,ефектна, красива і розумна жінка. Досі самотня. А скільки ж їй потрібно для щастя? Вимоги до половинки не такі вже й великі:щоб було про що поговорити...І самотня.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata_war 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 12:51

LiG, а мені та героїня зовсім несподобалась. не дивуюсь чому вона сама досі. Занадто вибаглива і перебірлива. А той дружок з яким вона ходить до претендентів взагалі придурашений якийсь. все йому не те і не так. дуже багато претензій.
My Signature
Зображення
Трудно быть скромной, когда ты лучшая...
  • 0
  • Back To Top

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 14:35

Ти знаєш, мені здається, що він не тої орієнтації, якийсь занадто "ніжний".
Героїня, звичайно, специфічна і нестандартна. Але ж, погодься, ще й не такі знаходять собі чоловіка, вискакують заміж, і живуть щасливо душу в душу до смерті...
Що чоловікам треба для повного щастя? Щоб була красива(на свій смак, але...), сексуальна, розумна (але без заморочок). Може, й умовно, але це все у героїні є. Гроші заробляє, себе забезпечує. Гострий язик, дотепна...
А от пари нема. Чому? Потсійно мене муляє то питання. Живуть дві половинки. Можливо, навіть в одному місті, ходять одними вулицями, а дороги їх не перетинаються.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Сонечко семикрапкове
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2010 - 16:00

Хтось дивився вчорашню серію? Я так насміялася! Оце типажі підібралися! Спочатку гризлися, вкінці вже поцілувалися...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн