Маленька школа м. Луцьк
Відправлено 13 липень 2010 - 19:55
Можливо у когось діти вже пройшли цю школу, який результат, як діти потім вчаться у першому класі, чи цікаво їм?

Якщо люди кажуть погане про твоїх дітей, це означає, що вони кажуть про тебе.
В. А. Сухомлинський.
Відправлено 01 серпень 2010 - 12:08
fotinia (13.7.2010, 20:55) писав:
Можливо у когось діти вже пройшли цю школу, який результат, як діти потім вчаться у першому класі, чи цікаво їм?
До вступу ніякої підготовки не треба,просто записуєтеся і все.Викладають Математику, письмо ,читання, англійську і малювання-моделювання.Але в різних школах по різному.Можуть бути ще танці.Ніяких тестів немає.Моєму трошки щось вклалося до голови, але всі діти різні , мій не хоче вчитися зовсім.Ми водили по вул. Спортивній біля поліклініки дитячої. Але багато знайомих кажуть, що в палаці піонерів краща школа.Сходіть і туда і туда і все попитайте.Удачі.
Повідомлення відредаговано PYZATIK: 01 серпень 2010 - 12:12

Відправлено 02 серпень 2010 - 11:10
Приймають дітей 5-6 років, але є групи і для меньших.Три дні в тижні, а час можна вибрати, тільки наголошувати про години , які вам зручніші одразу.в нас в школі навчання було 2 години.В діток є перерви, вони граються чи дивляться мультики.
Моєму сину подобалося ходити, та я навіть і не бачила дитину, яка б плакала і не хотіла туди іти.
Повідомлення відредаговано PYZATIK: 02 серпень 2010 - 11:12

Відправлено 02 серпень 2010 - 11:46
Lada777 (2.8.2010, 11:43) писав:
На скільки я знаю приймають за 1 рік до початку навчання у ЗОШ, але записуватись з Нового року, т.б у січні.

В. А. Сухомлинський.
Відправлено 10 серпень 2010 - 21:53
Мій син ходив в маленьку школу на Спортивній. Програму першого класу пройшли досить легко, дитина навчилася "бігло" читати за 2 місяці, рука підготовлена до письма і тд. Я задоволена, меншого буду обов"язково віддавати туди-ж.
Чула хороші відгуки про маленьку школу при 21-й гімназії і християнську при 15-й школі.
Користувач подумав і додав через 27 хв.:
ой, забула, що хотіла і свої п"ять копійок вставити
fotinia (13.7.2010, 20:55) писав:
Ніякої підготовки не потрібно, саме для цього й віддають в маленькі школи
Відправлено 10 серпень 2010 - 22:41
Відправлено 10 серпень 2010 - 22:47
Sapfirra (10.8.2010, 22:53) писав:
В мого сина була математика, читання,письмо(підготовка до письма, написання елементів літер), малювання, англійська.
Там у всіх однаковий набір предметів чи є якісь варіації.
Ще мене цікавить скільки викладачів це все викладають.
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Blond (10.8.2010, 23:41) писав:
От ми теж шукаємо. На тижні хочу сходити у "Естет" розпитати про все.

В. А. Сухомлинський.
Відправлено 10 серпень 2010 - 22:53
Sapfirra (10.8.2010, 22:53) писав:
Ми ходили в Палац піонерів. Також чула, що на Спортивній наче краще... Можливо, там ми не були, а тут цілком була хороша підготовка до школи - в любому випадку дитя щось почерпне для себе - і побачить, що таке клас, що таке урок і що таке сидіти за партою... Дуже хороше було викладання з усіх предметів - в нас були відкриті уроки, то мені всі вчителі сподобалися... Мій хлопець до навчання не дуже, але ходив із задоволенням... Плата (4 роки назад) була досить не великою, заняття можна було обирати або до обіду, або після, також була форма навчання -2 роки і 1рік. Ми ходили 1 рік, вранці - з 9 год до 12 год, але була вимога, щоб хтось із дорослих був присутній з початку до кінця... В кінці навчання в великому залі Палацу піонерів був випускний - концерт, бальні плаття, зачіски, костюми-бабочки, вручення дипломів, альбомів, медалей і т.д, і тп....
Ще хочу сказати, що якщо в садочку гарно готують до школи ( а такі є), то маленька школа просто дублюватиме... В нашому випадку садочок майже нічого не дав, тому саме маленька школа виправдала себе як плавний перехідний мостик.
Відправлено 11 серпень 2010 - 20:55
fotinia (10.8.2010, 23:47) писав:
Ще мене цікавить скільки викладачів це все викладають.
Основна вчителька: читання, письмо, математика, окремо ще 2 вчительки: англійська і малювання.
А, взагалі, підтрумую Панночку, що загальну підготовку до школи дітки отримають в будь-якому підготовчому центрі.

Допомога