Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Маленька школа м. Луцьк - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Маленька школа м. Луцьк Оцінка: -----

Користувач поза мережею   fotinia 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 липень 2010 - 19:55

На наступний рік планую записати дитину у Маленьку школу, тому цікавлять такі питання: чи повинна дитина мати якусь підготовку до вступу у таку школу (дитина у садочок не ходить); які дисципліни там викладаються; який педагогічний колектив; чи проходять діти якісь тестування для вступу.
Можливо у когось діти вже пройшли цю школу, який результат, як діти потім вчаться у першому класі, чи цікаво їм?
My Signature
Якщо люди кажуть погане про твоїх дітей, це означає, що вони кажуть про тебе.

В. А. Сухомлинський.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PYZATIK 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 серпень 2010 - 12:08

Перегляд повідомленняfotinia (13.7.2010, 20:55) писав:

На наступний рік планую записати дитину у Маленьку школу, тому цікавлять такі питання: чи повинна дитина мати якусь підготовку до вступу у таку школу (дитина у садочок не ходить); які дисципліни там викладаються; який педагогічний колектив; чи проходять діти якісь тестування для вступу.
Можливо у когось діти вже пройшли цю школу, який результат, як діти потім вчаться у першому класі, чи цікаво їм?

До вступу ніякої підготовки не треба,просто записуєтеся і все.Викладають Математику, письмо ,читання, англійську і малювання-моделювання.Але в різних школах по різному.Можуть бути ще танці.Ніяких тестів немає.Моєму трошки щось вклалося до голови, але всі діти різні , мій не хоче вчитися зовсім.Ми водили по вул. Спортивній біля поліклініки дитячої. Але багато знайомих кажуть, що в палаці піонерів краща школа.Сходіть і туда і туда і все попитайте.Удачі.

Повідомлення відредаговано PYZATIK: 01 серпень 2010 - 12:12

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 серпень 2010 - 13:45

а яка орієнтовно оплата за місяць?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lada777 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 серпень 2010 - 10:43

І в мене питання - з якого віку приймають? Який час занять?
My Signature
Зображення Зображення
Сильний - не той, хто не впав, а той, хто, впавши, зумів підвестися.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PYZATIK 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 серпень 2010 - 11:10

На спортивній - 400 грн. за навчальний рік (200 до нового року проплатили і потім після нового року ще 200). А в будинку піонерів трохи нібито дороще, але я вже писала, що відгуки за цю школу кращі.
Приймають дітей 5-6 років, але є групи і для меньших.Три дні в тижні, а час можна вибрати, тільки наголошувати про години , які вам зручніші одразу.в нас в школі навчання було 2 години.В діток є перерви, вони граються чи дивляться мультики.
Моєму сину подобалося ходити, та я навіть і не бачила дитину, яка б плакала і не хотіла туди іти.

Повідомлення відредаговано PYZATIK: 02 серпень 2010 - 11:12

My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 серпень 2010 - 11:46

Перегляд повідомленняLada777 (2.8.2010, 11:43) писав:

І в мене питання - з якого віку приймають? Який час занять?

На скільки я знаю приймають за 1 рік до початку навчання у ЗОШ, але записуватись з Нового року, т.б у січні.
My Signature

В. А. Сухомлинський.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sapfirra 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 серпень 2010 - 21:53

А мені, навпаки, знайомі казали, що в Палаці піонерів гірша підготовка діток. Стверджувати не буду, там на заняттях сама не була. Аргументували тим, що багато часу займають ті танці-мультики і, відповідно, переодягання. В Палаці увагу приділяють більш різносторонньому розвитку, а на Спортивній- саме підготовці до школи. Думаю, що кожні батьки вирішують це з огляду на свою дитинку.
Мій син ходив в маленьку школу на Спортивній. Програму першого класу пройшли досить легко, дитина навчилася "бігло" читати за 2 місяці, рука підготовлена до письма і тд. Я задоволена, меншого буду обов"язково віддавати туди-ж.
Чула хороші відгуки про маленьку школу при 21-й гімназії і християнську при 15-й школі. :cray:

Користувач подумав і додав через 27 хв.:
ой, забула, що хотіла і свої п"ять копійок вставити :rofl:

Перегляд повідомленняfotinia (13.7.2010, 20:55) писав:

Ніякої підготовки не потрібно, саме для цього й віддають в маленькі школи :empathy3: В мого сина була математика, читання,письмо(підготовка до письма, написання елементів літер), малювання, англійська. В 1 класі було набагато легше, завдяки підготовці.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Blond 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 22:41

а ми вдома приватно займаємось двічі на тиждень(читання, письмо, худ. праця). ну і садочок звичайно ж. а може хто чув про танцювальні гуртки район 33-го, 40-го?
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 22:47

Перегляд повідомленняSapfirra (10.8.2010, 22:53) писав:

В мого сина була математика, читання,письмо(підготовка до письма, написання елементів літер), малювання, англійська.

Там у всіх однаковий набір предметів чи є якісь варіації.
Ще мене цікавить скільки викладачів це все викладають.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняBlond (10.8.2010, 23:41) писав:

а може хто чув про танцювальні гуртки район 33-го, 40-го?

От ми теж шукаємо. На тижні хочу сходити у "Естет" розпитати про все. :girl_flag_of_truce:
My Signature

В. А. Сухомлинський.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Панночка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2010 - 22:53

Перегляд повідомленняSapfirra (10.8.2010, 22:53) писав:

А мені, навпаки, знайомі казали, що в Палаці піонерів гірша підготовка діток. Стверджувати не буду, там на заняттях сама не була.

Ми ходили в Палац піонерів. Також чула, що на Спортивній наче краще... Можливо, там ми не були, а тут цілком була хороша підготовка до школи - в любому випадку дитя щось почерпне для себе - і побачить, що таке клас, що таке урок і що таке сидіти за партою... Дуже хороше було викладання з усіх предметів - в нас були відкриті уроки, то мені всі вчителі сподобалися... Мій хлопець до навчання не дуже, але ходив із задоволенням... Плата (4 роки назад) була досить не великою, заняття можна було обирати або до обіду, або після, також була форма навчання -2 роки і 1рік. Ми ходили 1 рік, вранці - з 9 год до 12 год, але була вимога, щоб хтось із дорослих був присутній з початку до кінця... В кінці навчання в великому залі Палацу піонерів був випускний - концерт, бальні плаття, зачіски, костюми-бабочки, вручення дипломів, альбомів, медалей і т.д, і тп.... :girl_flag_of_truce:
Ще хочу сказати, що якщо в садочку гарно готують до школи ( а такі є), то маленька школа просто дублюватиме... В нашому випадку садочок майже нічого не дав, тому саме маленька школа виправдала себе як плавний перехідний мостик.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sapfirra 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 11 серпень 2010 - 20:55

Перегляд повідомленняfotinia (10.8.2010, 23:47) писав:

Там у всіх однаковий набір предметів чи є якісь варіації.
Ще мене цікавить скільки викладачів це все викладають.

Основна вчителька: читання, письмо, математика, окремо ще 2 вчительки: англійська і малювання. :smile: Час занять вибирала зразу, коли записувалася. Ми ходили з 8до 10 ранку, були заняття й на 10 і після обіду. Предмети у всіх однакові.
А, взагалі, підтрумую Панночку, що загальну підготовку до школи дітки отримають в будь-якому підготовчому центрі.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн