Тоді я сходила в душ і чекала на перейми
Чоловіка на роботу вже не відпустила, а чуть пізніше в 12год коли перейми ставали регулярними по15 хв між кожною ,передзвонила до своєї лікарки в якої мала народжувати і розказала ситуацію...
Ми з чоловіком приїхали 13.30.. оформляли мене десь 40хв., тоді відвезли ліфтом на 4 поверх, де мене оглянула Наталя Михайлівна Кузьмінчук (тоді була її зміна).Сказала ,що є розкриття на 2 пальці,чекаємо на повне відкриття..
Тоді положили мене в палату ,де я віддихала і набиралась сил перед пологами..
Інтервал скорочувався що години все менший і менший..пів 10 вечора мене беруть на крісло і кажуть що є відкриття на 5 пальців..передзвонила моїй лікарці і вирішили пробити плодовий міхур, це мало б пришвидшити сам процес..але інтервал збився знову став 10 хв тоді 8 ...і так до 12ночі поки не поставили мені систему...спочатку мені дуже допомагав фітбол я на ньому стрибала а потім прилягла на ліжко бо вже не було сил...
Тоді інтервал зменшувався і перейми ставали дедалі болючіші, добре що чоловік був біля мене ...масажував мені спинку,подавав водичку..в 3 ночі інтервал був десь 3-2 хв..я вже ледь витримувала цю біль мене наче розривало з середини, але я якось терпіла заради сонечка мого в животику :)
4:45ранку потуги були вже в інтервалі секунд 20-30...чоловік покликав мою лікарку , бо я вже не витримувала і кричала ..бо дихання вже не допомагало..коли вона прийшла то сказала щоб я кілька раз тужиласьі не кричала бо порвусь..тоді мені стало лячно
Через кілька потуг я почула крик малятка
...мені тоді було вже все одно що там зі мною роблять,...мені зробили епізіотомію через те що голова малятка була дуже велика ...і наклали 7швів..але це нічого, хоча перших 2 неділі вдома мені було дуже важко через шви..дуже боліли..
Я молюсь з подякою до Бога за щастя бути мамою.., що все так добре склалось і ми з синочком разом щасливі та здорові :)
Ми з чоловіком дуже вдячні Заяць Лідії Віталівні за те що допомогла з"явитись на світ нашому синочкові--Хай Вас Господь Бог оберігає і дає Вам здоров"ячка

Допомога