Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Комплекси! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Комплекси! як ви з ними боритесь? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Mariaana 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 12 липень 2010 - 20:37

Мене зацікавило таке питання, адже комплекси є (майже) у всіх ,а закомплексована людина виглядає не дуже привабливо, вже не говорячи про внутрішні переживання. Давайте в цій темці поділимося своїми комплексами та методами боротьби з ними.
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 09:19

дивно....я думала,що комплекси є у всіх :shok:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nana2010 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 14 липень 2010 - 09:22

У мене зараз з'явився комплекс щодо свого тіла :acute: розтяжки ,груди починають під вагою обвисати,зайві кілограми. а ще три місяці носити лялю :shok: хоч бери і плач!Як боротися з цим незнаю!???
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Беременулька 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 липень 2010 - 09:28

я по-трохи починаю комплексувати з приводу того, що в мене немває дітей! більшість заміжніх моїх подруг, мого віку вже мають дітей!((((
My Signature
Зображення Зображення

Почніть дякувати Богу за те, що у вас є, і він дасть вам те, чого вам не вистарчає!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 09:37

nana2010, после рождения ляли лишние кг уйдут, и как беременная женщина может комплексовать! ну-ну :) для груди упражнения... а растяжки со временем станут не такие заметные, а для их предупреждения, пользуйся увлажняющим кремом ;)

Free_Girl, и у вас скоро обязательно будут детки!
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 10:37

а я взагалі дуже прискіпливо ставлюсь до своєї зовнішності...постійно щось мені не подобається...то вушка стирчать...то ніс не такий...по губи за тонкі...як мене це все дістало...так хочеться простіше на все дивитись...але ніяк не можу себе перебороти. А саме головне, що насправді цього ніхто крім мене не помічає, а мені здається що тільки на це і звертають увагу(((...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2010 - 13:33

Mariaana, я виросла у сім"ї де дуже прискіпливо ставились до зовнішності - і своєї, і оточуючих. Мабуть тому і я сама раніше мала купу комплексів щодо своєї зовнішності, при чому зараз я розумію що це вже доходило до абсудру - то я занадто гладка, то я занадто худа і т.п. При чому моя мама замість того щоб начити мене любити себе такою як я є (це при тому що я була симпатичною, стрункою дівчиною) - вчила мене як приховати мої так звані недоліки :) Я і зараз дещо комлексую щодо своєї фігури, але це більше стосується того що я розумію що якби я менше їла то уже давно би влізла у свій "допологовий" одяг, але поки що не можу стримати свого апетиту, можливо тому що я ще годую груддю.
Зараз у мене така життєва позиція - своє тіло потрібно любити, і воно тоді теж віддячить хорошим виглядом і добрим здоров"ям. Погодьтесь, що часто навіть найгарніше жінка здається нецікавою і примітивною, а от жінка, яка цінує і любить себе (не плутати з самозакоханістю), завжди має привабливий вигляд.

Повідомлення відредаговано Cherika: 14 липень 2010 - 13:38

My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 11:05

Костина мама, Дякую за підтримку,але чи то жара так діє чи що?! Депресія починається :ireful: ! Ще й свекруха через чоловіка поради передає,хай їсть менше мучного більше рухається,я й сама це знаю,але де ж в ту жару :girl_devil: порухаєшся
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 11:12

nana2010, то :girl_devil: влияет на настроение
а жара, то да ....тут не беременному дурно на улице
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   сімейка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 15:06

nana2010, навіть не думайте комплексувати всі вагітні жінки найкрасивіші будьте радісною веселою люблячою я впевнена всі будуть аж задивлятись
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 15:26

сімейка, Дякую за підтримку,але сьогодні сижу вдома й думаю якби треба було йти кудись, а ноги такі набрякші,що взувати жуть?!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Bridgitta 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 15:32

мої комплекси щодо зовнішності мене мучили майже все шкільне життя. от чомусь саме школа, точніше мій клас мені їх створив. Так вийшло, що я попала в "елітний" клас, де всі були модниками, а я нещастям. Боже, як згадаю, як я мучилась! До думок про самогубство на щастя не доходило, але постійний депресняк був. В мене лежать ящики зі щоденниками, в яких суцільне ниття. я чомусь зараз звинувачую в тому маму, мені здається, вона повинна була якось помітити, допомогти, стільки ж проблем можна вирішити тепер. Але тоді якось все було по-іншому, постійний брак грошей, знань, це зараз я її вчу, як за собою доглядати, а тоді...
я памятаю, коли я поступила в коледж, я була така здивована, що зі мною спілкуються, що до мене приїжджають одногрупники-хлопці за конспектами. Перший рік я ще була замкнута і обережна, а тоді як пішло-поїхало. Було багато чоловіків, може їх би стільки й не було, якби не минуле, а мені кожен раз хотілось слухати, чути яка я, в мене було відчуття, ніби я 10 років була гидким каченям, а тоді раптом за рік стала лебедем.
Зараз в мене взагалі нема комплексів, як би я не виглядала, якийсь суцільний пофігізм. Чоловік звісно ніякого зауваження не зробить, а не дай боже, хтось би не так глянув :acute: та й тепер в мене більше знань, я знаю, що з тіла, як з глини можна виліпити будь-що, було б тільки бажання.
а батькам дівчаток дуже раджу приглядатись до них, чи все їх влаштовує, як їх сприймають однолітки. бо насмішки дуже травмують життя, людина потім все життя собі щось повинна доводити.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Флоріана 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 липень 2010 - 15:47

Як я борюсь зі своїми комплексами? О! Та я їх лелію і бережу. Знаю, що не правильно, але інакше не можу. Так, я люблю стереотипи (в деяких випадках) і взагалі, є настільки консервативною, що аж часом старомодною.
Мої комплекси стосуються не лише зовнішності (тут їх найменше, хоч я й не ідеал, та люблю своє тіло. Принаймні 62 кг точно, а ті 4 зайві якось переб"ються без моєї любові). На сьогодні основний мій смуток - моя професійна обізнаність. Так, я вважаю себе неповноцінною і тупою, бо вже шостий рік сиджу в декреті. Звичайно, з цим треба щось робити, але я ще й до того лінива і не можу під веселу біганину своїх нащадків сідати за книжки. Не можу абстрагуватись і все тут. Може, на роботі "підтягнусь"? - тішу я себе. Ага, дівчино, там не буде коли спотикатись, в упряжку і вперед.
Мій висновок - єдиний спосіб боротьби з комплексами (а невеличка їх кількість є ознакою психічно здорової реальномислячої жінки) це праця, наполеглива і виснажлива. Успіху всім. І мені також.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Chemnyulya 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 11:33

Мені в боротьбі з комплексами допомагає чоловіча увага - пару зацікавлених поглядів, комплімент, бажання познайомитись (звичайно то все ігнорую, бо маю коханого чоловіка, але приємно) - і я на крилах :acute: .
Я вже думала, що зараз є дуже впевненою в собі. Але недавно в одній несподіваній ситуації так розгубилася, що виставила себе в прямому значенні на посміх. Зараз зализую душевні рани і бачу, що треба приймати якісь міри, бо щось ті комплекси знову душать мою особистість.
Давайте всі разом влаштуємо цим причинам сумнівів у власних силах :sorry: !!!

Повідомлення відредаговано Chemnyulya: 21 липень 2010 - 11:34

My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Тетяна13 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 11:44

36 тиждень - ходжу як качка - перекачуюся з ноги на ногу, ті в свою чергу набрякли до коліна, пігментні плями, мішки під очима, на голові дурдом. Зате які груди і без силікону - одна краса. Які можуть бути комплекси. Ми всі красуні!!!!!!!!!!
Правда, себе треба радувати маленькими дрібничками. Сьогодні зробила собі манікюр, педикюр і зразу настрій піднявся, і ніжки не виглядають такими беееееее...
My Signature
Зображення

Тепер я знаю якого кольору очі в щастя
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 11:46

Тетяна13, Зображення
ЗА ОПТИМИСТИЧЕСКИЙ НАСТРОЙ!

Повідомлення відредаговано nana2010: 21 липень 2010 - 11:47

My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 12:26

І я сюди з своїм комплексом. Менгі здається, що в мене легка форма соціофобії Зображення - я панічно боюся виступати перед публікою, не люблю працювати з великою кількістю людей.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   відчайдушна домогосподарка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 12:38

Соррі перед всіма хто худає.Але мій комплекс,що я захуда.Ну ніяк не можу поправитися!Правда я і не їм багато.Є багато плюсів,ну то шо молодше виглядаю років на 5 то точно.Але одяг купити хіба в дитячому світі.Або сестра з Америки передає,там незважаючи на величезну кількість житнючих людей,одяг шиють і на таких худосиків.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наф-наф 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 12:53

І в мене. і в мене є комплекси!!!!!!Багато і всі такі дурнуваті...Перше: я собі задюся негарною...Друге: мене страшено не влаштовує перший розмір бюстгальтера, але більший буде завеликий(((((Третє: я комплексую пр нових знайомствах, не знаю, як себе правильно поводити і що сказати..розумію, що треба бути природньою, але виходжу якоюсь зацофаною....
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Adelinka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2010 - 13:06

В мене теж є комплекс - 4-й розмір бюсту я і раніше не могла собі дозволити якусь маєчку в обтяжку бо зразу здається що всі чоловіки витріщаються, а зараз при вагітності це взагалі вже похоже на п'ятий :smile: Чоловік каже що треба пишатись такою красою а я не можу себе перебороти...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів