Дитина цілими днями спить
Відправлено 08 липень 2010 - 01:05
Як ви лягаєте спатки
Відмова від сну вдень
Нічний сон
та я хотіла б запитати: які можуть бути причини того, що дитина спить і спить?
Моя дитина почала спати вдень по 5 годин. Більше того, вночі почав спати не прокидаючись!
Весь інший час активно скаче, катається на велосипеді, дивиться книжечки. Тобто активний, веселий, не млявий, їсть відносно добре, щоправда плаче більше.
Це просто період такий (раз у нас на зуби було :( ), чи є якісь етапи "розвитку сну" в дітей.
Щось я починаю трохи турбуватися.
Відправлено 08 липень 2010 - 07:36
моя часом спить по 3-4 години, от буквально позавчора сама заснула о 12 і майже о 16 ми її збудили, а якби не будили, то і не знаю....
а скільки годин за добу виходить сну? і денного і нічного разом?
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
ось тут нашла...дають консультації, пишуть за добу 10-11 годин для 2-х річної дитини нормально
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
але в той же час пишуть,що денний сон не повинен перевищувати 3-х годин і треба будити....а ти пробувала його будити?
Відправлено 08 липень 2010 - 08:41
моя теж спить по 3-4 години,а вонч з 10-11 до 7-8.Але між тим гонить як пропелер.

Многие женщины почему-то думают, что родить ребенка и стать матерью - одно и то же. С тем же успехом можно было бы сказать, что одно и то же - иметь рояль и быть пианистом. (с) С. Харрис
Відправлено 08 липень 2010 - 09:29

Відправлено 08 липень 2010 - 09:30

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 08 липень 2010 - 09:35
Моя дитина почала спати вдень по 5 годин. Більше того, вночі почав спати не прокидаючись!
Весь інший час активно скаче, катається на велосипеді, дивиться книжечки. Тобто активний, веселий, не млявий, їсть відносно добре, щоправда плаче більше.
я би порадила вам поробити аналізи крові, ну так для самозаспокоєння
Відправлено 08 липень 2010 - 09:35

Відправлено 08 липень 2010 - 09:56
Я читала що у різних дітеє є різні періоди росту і розвитку і коли дитина спить то швидко росте і нормально розвивається булоб гірше якщоб дитина не спала.
Для профілактики здайте розгорнуті аналізи і якщо усе добре насолоджуйтеся сном малявочки!!!!!!!!!!
Відправлено 08 липень 2010 - 14:00
вночі спить цілу ніч, хіба вранці десь о шостій просить ще груди, але незавжди і спимо до дев"ятої...
зимою спали менше, як вдень так і вночі...
теж стали більше плаксивими, бо все потрібно, а не дають... проявляє своє "Я сама, причому у всьому"...
Якщо материнське відчуття підказує тобі, що щось негаразд, тоді звичайно покажи Андрійка лікареві...
але я думаю, що це все з віком у дитини міняється, той же самий сон, плач і т.д....
Відправлено 08 липень 2010 - 14:16
Відправлено 08 липень 2010 - 14:43
Відправлено 15 березень 2011 - 23:32
Відправлено 17 жовтень 2011 - 15:55

Допомога